Geachte redactie, samen met nog een aantal personen zetten wij ons in voor het gebruik van Ivermectine. Als U het onderstaande patiënten verhaal leest …. Dan weet U genoeg, schrijft Paul Veenstra in Frontnieuws redactiemail.

Denk er sterk over om een patiëntenvereniging op te richten zoals ik eerder heb gedaan met de Ziekte van Lyme. De symptomen zijn vrijwel authentiek ook al is de verwekker verschillend. Misschien samenwerken?

Door mijn kennis van 5 jaren studie in de infecties werd mij aangeraden door de RIVM en professoren om proefschrift te maken en te promoveren naar Drs. In de Infectieziekten.

Met die kennis als achtergrond heb ik mij intens in de problematiek van vandaag in de nieuwe materie gestort en heb er nu een 4000 uren opzitten.

Er is weinig wat ik nog niet weet wat van belang zou kunnen zijn.

Het is geen virus, is geen corona, is geen CO(rona)VId(virus)-19

Het is…een SARSvirus van 2003 wat na aanpassingen geworden is tot SARS-2 en is een benaming die door mij is gelanceerd in contact met de CDC (VS.)

Het is nu een drager/verspreider/transporteur van zeer besmettelijke bestanddelen die na de vaccinaties door de gevaccineerden verder wordt verspreid.

Hier het patiëntenverhaal:

Zomaar een verhaal uit de groep ‘Bijwerkingen na vaccin’:

Een week na de tweede vaccinatie begon ik wazig te zien.

Twee weken na de vaccinatie begonnen mijn armen en benen te tintelen en te slapen. Ik was ontzettend moe, kreeg hoofdpijn, spierpijn, concentratieproblemen en was duizelig.

Drie weken na de vaccinatie verloor ik de controle over mijn blaas, ik kreeg diarree, de kilo’s vlogen eraf, ik had geen gevoel meer tijdens de seks, mijn coördinatievermogen was weg, ik had koortsaanvallen, krachtverlies en mijn kortetermijngeheugen was verdwenen.

  Indische staat met 240 miljoen inwoners CORONA-VRIJ verklaard dankzij IVERMECTINE

Vier weken na de vaccinatie zat ik spastisch in een rolstoel op de EHBO. Ik stotterde, mijn smaak en geur waren weg en ik had oncontroleerbare spasmen over mijn hele lijf. Mijn ledematen waren gevoelloos en functioneerden niet meer. Ik was een bijrijder in mijn eigen lichaam geworden. Onderzoek van de neuroloog wees uit dat de spike eiwitten uit de vaccinatie mijn zenuwstelsel aanvallen wat hierdoor overbelast raakt. En wel zodanig dat ik van een gezonde sporter die 60 uur in de week werkte in één klap volledig arbeidsongeschikt raakte.

Omdat ik weinig meer te verliezen had heb ik geprobeerd of Ivermectine mijn gezondheid kon verbeteren. Ik had hierover wisselende berichten in de media gelezen en was op het punt ‘baat het niet dan schaadt het niet’ aangekomen. Als je al op de bodem zit kun je moeilijk nog dieper vallen. Het resultaat was wonderbaarlijk. Na 10 dagen Ivermectine was het merendeel van de klachten verdwenen. Momenteel heb ik enkel nog last van concentratieproblemen, moeheid, coördinatievermogen en een slecht kortetermijngeheugen. Hopelijk gaan deze op termijn ook nog over. Ik ben in ieder geval weer voor 50% aan het werk in plaats van dat ik in een rolstoel thuis zit en me moeten laten verzorgen.

Ik heb mijn klachten bij Lareb gemeld, maar die doen er niets mee. Nu las ik op deze FB pagina dat verschillende mensen dezelfde neurologische klachten hebben maar dat iedere neuroloog met een andere conclusie komt. De ene zegt FNS, de ander Guillain Barré, de ander MS (dat dachten ze bij mij in eerste instantie ook), de ander Myelitis Transverna en sommigen vinden het blijkbaar psychisch als je achter een rollator loopt en verwijzen je door naar een psycholoog. Bij mij is dus de conclusie van de neuroloog ‘hypersensitief zenuwstelsel’.

  Nederlaag van de regering in de strijd tegen Ivermectine: "Een overwinning voor elke arts en elke patiënt"

Is het misschien een idee om eens samen te komen en te sparren wat we kunnen doen? Wellicht kunnen ze ons gezamenlijk onderzoeken, kunnen we ons verhaal doen in de media, of een brief schrijven aan Hugo de Jonge (dat heb ik overigens al gedaan, evenals het Zorginstituut Nederland, dus als iemand een mailadres of gestandaardiseerde brief wil hebben, stuur me dan even een berichtje). Misschien dat er een gemene deler is die anderen weer kan helpen, bijvoorbeeld dat overgangshormonen en het vaccin elkaar niet lusten. Voor een aanklacht tegen de Nederlandse staat moeten we denk ik wel zwart op wit hebben dat het door de vaccinatie komt; en daar wil geen specialist zich aan wagen.

Drie mensen in mijn omgeving zijn de dag na de 2e vaccinatie gestorven, maar de officiële doodsoorzaak luidt ‘vocht in longen’, ‘vocht in lever’, en ‘beroerte’. Niet eentje zou er dus zijn overleden door de vaccinatie. En zo hebben mensen met neurologische klachten vermoedelijk officieel geen last van de gevolgen van de vaccinatie. Slechts een wonderlijk toeval. Ik hoor in ieder geval graag van iedereen die ook neurologische klachten heeft gekregen na de vaccinatie. Wellicht kunnen we onze overheid er gezamenlijk van overtuigen dat het geen toeval betreft.

Tot zover deze 1e info.  Kunnen wij elkaar van dienst zijn?

Met vriendelijke groet,

Paul.P. Veenstra
[email protected]

Graag extra vermelding voor Ivermectine (geen financieel belang):
Paul Veenstra | Facebook


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ivermectin, het medicijn dat COVID heeft verslagen – “De waarheid zal uiteindelijk zegevieren”Volg Frontnieuws op Telegram

  In ongenade gevallen ex-CNN presentator Chris Cuomo geeft nu toe dat hij dagelijks Ivermectine neemt - weigert zich te verontschuldigen voor het beschimpen van mensen die de experimentele injectie niet namen
Vorig artikelVaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten – “Mijn woedende ervaring met het gedwongen krijgen van het vaccin, myocarditis, en de weigering van dokters om me te helpen.” 
Volgend artikelNu is het tijd om veel beter te kijken naar The Great Reset, een nep Utopia die ons wordt verkocht door charlatans
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Een brief schrijven aan Hugo heeft geen zin; hij weet veel te goed waar hij mee bezig is. Je moet hem aanklagen en hopen op de laatste niet corrupte rechter, als die er überhaupt nog is.

 2. We kunnen dit defecte ¨democratisch¨ systeem niet meer repareren. Het is nu wel heel duidelijk dat de machthebbers uit zijn op vernietiging van een groot deel van de bevolking. Dan helpen alleen guerrilla tactieken; ondergronds verzet: banden lek steken op het binnenhof, stroom uitschakelen van ministeries, Rivm onder water zetten….

 3. Het gros van de bevolking zit in een ontkenningsstuip.
  Gister op bezoek bij een familielid.
  Hij voelde zich niet goed, was moe lusteloos, duizelig, depressief, had zich nog nooit zo raar gevoeld in zijn lijf als nu, etc.
  Op mijn vraag of het iets met vax te maken kon hebben?
  NEE!!! Dat is al twee maanden geleden…

  Met andere woorden, men wil het niet waar hebben, zelfs maar horen.

  Mijn motto is: neem lekker je vax en sterf.
  Boeit me niks meer.

  Het valt me op dat ik meer en meer ambulances met zwaailichten en sirenes hoor en zie.
  Vaker de lijkwagen zie voor het bejaardentehuis, meer verhuiswagens.
  Toeval?

  • Neem je vax en sterf 🙂 haha nice one. Maar alleen voor degenen die er bewust voor kiezen dan he, (demente) ouderen, kinderen etc zijn enkel slachtoffers van de psychopatische moordenaars. En wat betreft die ambulances, ik hoor ook echt de laatset twee á drie maanden heel veel meer sirenes. En ik woon niet dichtbij een kazerne, dus normaal hoor ik zo af en toe wat in de verte, maar het aantal valt nu echt op. Maar heeft vast niks met vaccins te maken, is allemaal toeval…

 4. Las ergens dat het rivm over een hoeveelheid ivermectine beschikt. Het systeem is toch een “verboden” middel?
  Of hebben ze het voor hun eigen club veilig gesteld?
  Wat een wereld.

 5. Klagen heeft geen zin. De beslissende mensen zijn allemaal gekochte en betaalde D66 idioten.
  De enige klacht die helps is het gevolg van een knal en een vlucht van wat lood.

  Maar als de rechtsen in parlement nou een ballen zouden hebben, dan zouden ze het volgende doen:
  –Kaag, Rutte, Olongren, de Jonghe voor de rechter zetten wegens fraude, valse voorlichting en landverraad, samen met de hoofdambtenaren van de belastingdienst
  –in staking gaan–dwz: alle rechtse politici blijven weg uit parlement totdat die linkse kliek definitief uit de regering is gegooid, en er een rechts kabinet is.
  –zorgen dat de ingang van parlementsgebouwen is geblokkeerd.

  Volhouden totdat er gewonnen is.

 6. Waar ik meer over wil weten van Paul is dat er werkelijk een “virus” bestaat? Hoe weet hij dat, heeft hij het gezien, heeft hij er mee gewerkt in die 4000 uren? Ik heb alle respect voor dit soort onderzoek, maar er staat zo weinig bij vermeld, behalve dan dat ergens een naam aan gegeven is. Een hotmail adres is ook een beetje apart, maar dat zal wel een goede reden voor zijn? En als laatste ben ik heel nieuwsgierig naar de reacties op zijn oproep. The proof is in the pudding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in