Foto ter illustratie

Het hoofd van de Tokyo Medical Association verscheen in september op de nationale televisie en drong er bij de artsen op aan om Ivermectine te gebruiken en zij luisterden. Iets meer dan een maand later is Covid-19 in Japan onder controle, schrijft Freewestmedia.com.

Dr. Haruo Ozaki, voorzitter van de Tokyo Metropolitan Medical Association had op 13 augustus een spoedpersconferentie gehouden, waarin hij zo’n 18000 nieuwe infecties per dag aankondigde. Het aantal sterfgevallen is echter gedaald in vergelijking met eerdere stijgingen. In een interview met de Yomiuri Shimbun op 5 augustus sprak Ozaki uitvoerig over zijn mening dat Ivermectine in Japan moet worden gebruikt en zei hij dat zijn eerdere oproepen tot gebruik blijkbaar niet waren gehoord.

Japan had zich slaafs gehouden aan alle voorschriften van de Big Pharma, inclusief quarantaine, tracering van contacten, maskering, sociale afstand, maar uiteindelijk had de pandemie hen hard getroffen nadat ze in mei 2021 waren begonnen met agressieve vaccinatie. De resultaten zagen er aanvankelijk goed uit, maar half juli begonnen ze weer te stijgen en op 6 augustus bereikten de gevallen een nieuw historisch hoogtepunt en bleven stijgen.

Op 13 augustus werd Ivermectine als behandeling toegelaten en na 2 weken begonnen de gevallen te dalen. In feite zijn ze nu met 99% gedaald ten opzichte van de piek.

Sinds 28 april zijn Indiase medische ambtenaren massaal begonnen met het verstrekken van hydroxychloroquine en Ivermectine aan de bevolking. Aangezien India de grootste farmaceutische producent ter wereld is, is het land van nature ingesteld op de massale distributie van geneesmiddelen.

Na invoering van Ivermectineplan in Mexico Stad verdwenen COVID-ziekenhuisopnames en -doden

Net als de deelstaat Uttar Pradesh in India, delen van Bangladesh, en plaatsen als Argentinië en Mexico, had Ozaki opgeroepen tot de onmiddellijke vrijgave van Ivermectine in Japan.

Ivermectine is legaal in Japan

In Japan kunnen artsen het nu zonder beperkingen voorschrijven, en mensen kunnen het legaal uit India kopen. Japan is een land waar 72,5 procent van de inwoners volledig gevaccineerd is.

De Japanners zijn intussen niet ingegaan op het idee van een derde vaccinatie. In plaats daarvan voeren vier plaatselijke bedrijven momenteel klinische proeven uit, maar slechts één – Daiichi Sankyo – ontwikkelt een soort mRNA-prik. De vaccins van Pfizer en Moderna, die momenteel het meest worden gebruikt in Japan, hebben veel bijwerkingen, zoals koorts en pijn, volgens het nationale dagblad Mainichi.

Ze zijn ook lastig te hanteren vanwege de noodzaak om ze bij vriestemperaturen te bewaren en de aard van elke injectieflacon die meerdere doses bevat. Een ambtenaar van Shionogi zegt dat het bedrijf werkt aan een binnenlands product dat in een koelkast kan worden bewaard, waarbij één injectieflacon per persoon wordt gebruikt.

Hydroxychloroquine en Ivermectine zijn beide door de FDA goedgekeurd voor de behandeling of preventie van malaria en parasitaire aandoeningen. Hydroxychloroquine is ook goedgekeurd voor de behandeling van auto-immuunziekten zoals chronische discoïde lupus erythematosus, systemische lupus erythematosus bij volwassenen, en reumatoïde artritis.

Zowel Ivermectine als hydroxychloroquine worden al jaren met FDA-goedkeuring voorgeschreven. Met name mogen door de FDA goedgekeurde producten wettelijk door artsen voor andere doeleinden worden voorgeschreven, ook voor Covid-19, wanneer dit passend wordt geacht.

Afrika en Ivermectine

Een bron dicht bij de Japanse regering benadrukte: “Coronavirusvaccins zijn nog voor veel verbetering vatbaar, en het is mogelijk dat er binnenlandse vaccins zijn met betere kwaliteiten.” Japan heeft de Moderna-vaccins van de markt gehaald nadat in deze vaccins “magnetische” metaalstoffen waren aangetroffen. Drie partijen Moderna-vaccins werden in Japan teruggeroepen wegens metaalverontreiniging.

Bewijs uit Afrika

Dr. Ozaki heeft bewijsmateriaal aangehaald uit Afrikaanse landen die Ivermectine hebben gebruikt om Covid-19 te behandelen. Hij verklaarde: “In Afrika, als we landen vergelijken die eenmaal per jaar Ivermectine distribueren met landen die geen Ivermectine geven… ze geven Ivermectine niet om Covid te voorkomen maar om parasitaire ziekten te voorkomen… als we kijken naar Covid cijfers in landen die Ivermectine geven, is het aantal gevallen 134,4/100.000 en het aantal sterfgevallen is 2,2/100.000.”

Slechts 2,5 procent van de Afrikanen heeft twee vaccinaties gehad, terwijl de rijke landen genoeg vaccins hebben om hun bevolking twee of drie keer te immuniseren en nu booster shots toestaan. Japan heeft tot dusver minder dan 16.000 sterfgevallen gekend, het laagste percentage van de G-7 landen – en bijna een veertiende van het aantal sterfgevallen per hoofd van de bevolking van zijn G-7 partners.

De cumulatieve Covid-cijfers van Japan, met name de sterftecijfers, zijn aanzienlijk lager dan die van de meeste EU-landen of de VS. Maar het is veel waarschijnlijker dat dit te danken is aan een combinatie van reeds bestaande kruisimmuniteit van T-cellen, die ook bijdraagt tot lagere ernstige resultaten, en aan Ivermectine.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Japanse Rode Kruis weigert bloeddonaties van mensen die zijn geïnjecteerd met COVID-19 ‘vaccins’Volg Frontnieuws op Telegram

Japanse Rode Kruis weigert bloeddonaties van mensen die zijn geïnjecteerd met COVID-19 'vaccins'
Vorig artikelJoodse rechtbank: Het is absoluut verboden de COVID-injecties toe te dienen aan kinderen, jonge mannen en vrouwen
Volgend artikelWaarom vaccinbeschadigden bang zijn om zich uit te spreken
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

 1. Ondanks de goede resultaten blijven ze vasthouden aan die gifspuiten. Ze hebben zich dusdanig gecompromitteerd dat ze het niet aandurven om geheel over te schakelen. Omdat ondanks alles de gemodificeerden voor het leven getekend zijn.

 2. De keiharde feiten in dit artikel moeten eens in de 2e slaapkamer door Gideon, Pepijn, Freek, Simone, Thierry of Wybren opgenoemd worden.
  Japan, India, Mexico, Bangladesh, Argentinië en landen in Afrika of delen van die landen hebben Covid onder controle mbv medicatie ipv vaccinatie.

 3. Molnupiravir vs ivermectine volgens Dr. John Campbell
  door Anton | 27 okt 2021, 09:10
  https://virusvaria.nl/molnupiravir-vs-ivermectine-volgens-dr-john-campbell/

  https://virusvaria.nl/
  Over dit blog – Verklaring van complotontkenning

  Coronablog met vooral aandacht voor communicatie: argumentatie, presentatie van data, journalistiek, media, inconsistenties en zo meer. Het blog is ontstaan omdat ik chocola probeerde te maken van tegenstrijdige informatie en vaak hetzelfde verhaal moest vertellen aan mensen met wie ik daarover sprak op FB. Als je behoefte hebt om te reageren, dan graag via Facebook, contactformpje of e-mail (info@…).

   • “Factchecking” is een manier voor de mainstream media (in dit geval Reuters) om hun eigen mening te geven of anderen in diskrediet te brengen terwijl ze proberen er onbevooroordeeld uit te zien.

   • Helemaal eens natuurlijk.
    Het was ter vermaak en volledigheid

    Om misvattingen te voorkomen..

    Het oordeel of ‘vonnis’: Ontbrekende context. De twee medicijnen zijn verschillend en gebruiken niet hetzelfde mechanisme.

    Is imo meer een bevestiging te kiezen voor een veilig, goedkoop en beproefd middel
    itt
    een middel wat ze niet degelijk en op grote(re) schaal willen testen,
    versneld is ontwikkeld in samenhang met andere dubieuze achtergrond,
    en met een buitsporige financiele kantekening
    (en dan hebben we het wederom maar niet over mogelijke lange termijn effecten).

    • en ik zeg het wellicht niet helemaal lekker

     ..versneld ontwikkeld gelet op toelating andere toepassing vs ivermectine
     ..doen alsof degelijke data en testen
     vs
     daadwerkelijk weigeren te doen (ook al wijst uit dat..) voor ivermectine

     nb. Aton, verklaard objectief met zijn oordeel in de vergelijking
     helpt mij in mijn oordeel; ga voor winst met ivermectine (zoals japan)

   • https://www.nu.nl/coronavirus/6165965/britse-toezichthouder-keurt-als-eerste-coronapil-goed.html
    04 november 2021 12:24 Laatste update: 1 dag, 6 uur geleden

    796 NUjij-reacties

    Britten die positief testen op het coronavirus kunnen binnenkort misschien een pil krijgen om COVID-19-symptomen onder controle te houden en ernstige klachten te voorkomen. Een pil die is ontwikkeld door farmaceut MSD is donderdag goedgekeurd door de Britse geneesmiddelentoezichthouder, de MHRA. Het is de eerste goedkeuring voor het middel.
    Het middel heet molnupiravir en moet binnen vijf dagen nadat de ziekteverschijnselen zijn opgetreden worden ingenomen. De pil is oorspronkelijk ontwikkeld om de griep te behandelen, maar bleek ook effectief tegen de klachten van het coronavirus.
    De pil valt het enzym aan dat het coronavirus gebruikt om zich te vermenigvuldigen. De bestandsdelen van de pil zorgen ervoor dat er fouten ontstaan in de genetische code van het enzym waardoor deze zich niet goed meer kan vermenigvuldigen. Zo blijven de viruswaarden in het lichaam laag en de klachten mild. Het middel trekt zich ook niets aan van virusmutaties.
    Een nadeel van dit soort medicijn is dat het moet worden ingenomen voordat het virus in het weefsel en de organen aankomt. Ook werkt het maar voor korte duur. Je moet dus meerdere pillen innemen voor een aantal dagen op rij.

    Binnenkort komt de pil wellicht ook in Nederland

    De Europese toezichthouder, het EMA in Amsterdam, kijkt mee met de onderzoeken en komt binnenkort mogelijk met een oordeel. Als die waakhond positief is, zou de pil ook in Nederland gebruikt kunnen worden.
    De EU heeft afgelopen woensdag een onbekend aantal pakketten besteld bij de farmaceut, Groot-Brittannië kocht al 480.000 pakketten. De Verenigde Staten hebben alvast 1,7 miljoen behandelingen besteld.

    Minder ziekenhuisopnames en sterfte

    De pil zou de kans op ziekenhuisopname met 50 procent verminderen, blijkt uit een studie die door de firma Merck is gesponsord. Merck, het Amerikaanse moederbedrijf van MSD, heeft de COVID-19-pil uitgetest op 775 mensen. Zij waren positief getest op het coronavirus, hadden milde klachten en behoorden tot een risicogroep, bijvoorbeeld door overgewicht of leeftijd. De proefpersonen namen vijf dagen lang elke twaalf uur een pil. De ene helft kreeg molnupiravir, de andere helft een placebo – een nepmiddel om de uitkomsten te vergelijken.
    Van de mensen die molnupiravir kregen, belandde ongeveer 7 procent in het ziekenhuis. Van de personen die een placebo kregen, moest 14 procent worden opgenomen. In die controlegroep overleden acht mensen aan de gevolgen van de coronabesmetting, van de ontvangers van de pil stierf niemand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in