Hieronymus Bosch's Visie van de Hel

Een maand geleden zei de wereldberoemde COVID-19 kritieke zorg- en longdeskundige Dr. Pierre Kory,” “Dit is een humanitaire catastrofe, en die is genegeerd. Ze is onderdrukt. Het is gecensureerd,” schrijft Greg Hunter.

Welnu, de duistere machten die het vaccinbiowapen gepushed hebben, zijn opgehouden met het negeren van de toenemende massale doden en gewonden, en proberen nu de mensen de mond te snoeren. Namelijk artsen als Perrie Kory, tegen wie een onderzoek loopt door de artsencertificeringsraad wegens zogenaamde “verkeerde informatie” over de behandeling van Covid en vaccinverwondingen die op de injecties zijn gevolgd. Uit de feiten en gegevens blijkt dat Dr. Kory al die tijd gelijk heeft gehad. Dr. Kory legt uit:

“Ik denk zeker, en Dr. Robert Malone is het daarmee eens en zegt, dat ze van binnen echt nerveus worden. Er zijn een heleboel mensen die dit beleid hebben gepromoot en deze vaccinatiecampagne agressief hebben doorgedrukt, zelfs toen de gegevens naar buiten kwamen dat de eerste proeven frauduleus waren. Zij hebben de gegevens verkeerd gekarakteriseerd en gemanipuleerd en veiligheidssignalen genegeerd… Het stoppunt voor deze vaccins werd waarschijnlijk bereikt in de tweede week van januari 2021. Er werden genoeg doden en genoeg gewonden gemeld, dat als de FDA had gefunctioneerd zoals het hoorde, de vaccinatiecampagne toen al gestopt had moeten worden. We zijn nu op 15 maanden. Men dringt nog steeds aan op boosters. Wij vaccineren peuters. Er is geen grens aan deze vaccinobsessie… Dit is absoluut angstaanjagend om te zien.”

Dr. Kory zegt dat de mensen wakker worden voor de COVID-19 vaccinnachtmerrie. Dr. Kory ziet in zijn eigen praktijk de vaccindoden en -verwondingen in een stroomversnelling komen. Dr. Kory zegt:

  De geschiedenis toont ons hoe het vroeger gedaan werd...

“U kunt merken dat de bevolking en de gemiddelde Joe, die zijn voorgelogen, verdronken in propaganda, en gecensureerd zijn van werkelijk nauwkeurige en passende begeleiding en gegevens, dit nu aan het uitzoeken zijn. U kunt een humanitaire catastrofe van deze omvang niet verbergen. U kunt het niet verbergen, zelfs niet met alle propaganda en censuur. Overal sterven jonge mensen zonder goede reden. Dat kan niet langer genegeerd worden.”

Dr. Kory zegt ook:

“De oversterfte die wij hebben gezien en nog steeds zien, ten eerste is die historisch ongekend. Een paar maanden geleden rapporteerden een aantal levensverzekeringsmaatschappijen stijgingen in levensverzekeringsclaims voor jonge Amerikanen in de werkende leeftijd van 18 tot 65 jaar… tot 40%. Lincoln Financial, de op vier na grootste levensverzekeringsmaatschappij van het land, kondigde juist een week geleden aan dat er in het laatste kwartaal van 2021 een stijging was van 163% in levensverzekeringsclaims ten opzichte van historische basislijnen. Dat zijn de drop-deads, hartaanvallen en beroertes. De oversterfte aan kankers die we nu zien, zal blijven woeden onder de gevaccineerde bevolking. Dat zal nog wel een tijdje doorgaan.”

Terwijl de medische raden blijven proberen om mensen als Dr. Kory het zwijgen op te leggen en te straffen, behandelt hij nog steeds patiënten met vaccinatieletsels. Kory zegt:

“Bijna alle patiënten die wij zien zijn gehandicapt (door het COVID-19 vaccin) en zij kunnen niet werken, en als zij kunnen werken, zijn zij zeer beperkt. Dat is één patroon. Een ander is dat ze gevaccineerd worden en ziek worden, en dan worden ze beter, maar een week of twee later beginnen er rare dingen te gebeuren. Het meest voorkomende symptoom dat ik zie is #1 vermoeidheid. De overgrote meerderheid heeft een verschijningsvorm van het chronisch vermoeidheidssyndroom.”

  10 mythes verteld door "COVID-experts" - en nu ontkracht

Dr. Kory probeert verschillende nieuwe behandelingen voor de vaccingewonden, maar zijn basisgeneesmiddel is nog steeds Ivermectine, omdat het zich aan de spike-eiwitten bindt en ze uit het lichaam verwijdert. Ivermectine is ook een zeer goede ontstekingsremmer, aldus Dr. Kory. Het goede nieuws is dat hij manieren vindt om mensen met vaccinwonden te helpen en dat hij elke dag meer leert.

Er is nog veel meer in het 53 minuten durende interview.

Ga mee met Greg Hunter als hij één-op-één gaat met Dr. Pierre Kory, één van de topdeskundigen op het gebied van longziekten en Covid kritieke zorg- en longdeskundige op deze planeet, die mede-oprichter is van de Front Line Covid-19 Critical Care Alliance (flccc.net) en auteur van het binnenkort te verschijnen boek “The War on Ivermectin.”


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het grote sterven: “Enorm aantal sterfgevallen door vaccin en het wordt nog veel erger” – Dr. Pierre Kory

Vorig artikelRussische marine neemt haar eerste “Nucleaire Tsunami”-torpedo onderzeeër in ontvangst
Volgend artikelWij zullen niet vergeten wat jullie ons hebben aangedaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Dus als jij een spijker eiwit fabriekje bent geworden dan kun je blijvend ivermectine blijven slikken. Als ik het zo begrijp. Dat is dan een goede oplossing als je het met beleid doet. Ik hoop dat dit werkt voor de ongewenst ingespotenen… Diegenen die onder druk stonden. Ik wens die mensen sterkte. De egoisten die de vaxvrijen uitscholden kunnen dood vallen. Zo is het, jammer genoeg.

 2. Gister feestje gehad. Mijne oom was bij alle drie de gifprikkrn maanden ziek geweest. Zijn vriendin ook, haar zoon was verlamd geweest voor 3 maanden aan zijn arm , haar dochterheeft een tia gehad een paar dagen na de prik en haar kleinzoon heeft de jiggers. 🙈ik heb gevraagd of ze nu nog zo dom zijn om zich te blijven vaxen. Gelukkig zei ze nee. Maar goed ik vind het hypocrieten. De lompe schapen blijven zich net zolang vaxxen tot ze schade hebben en dan zijn het ineens slachtsoffers😱
  Mijn zwager lag dood op bed , een vriend van mijn moede rlag dood op bed kort na de vax, mijn moeder haar vrienden zijn allemaal al een jaar ziek en weten zogenaamd niet van wat. Gezonde mensen die nog geen 50 kilo meer wegen en als je 70 plus bent is dat niet goed. Ik ben blij dat mijn moeder er geen heeft gehad.

 3. Kory arts die de waarheid zeg en wordt ontslagen en wij het volk zijn dat schuld de vuile elite die geloven ze wat een smerig volk moet je tocht zijn en dat toe te laten, laf bang en heel erg dom.

 4. geloof nooit nog iets wat de media uitkraamden de politiekers als ze oorlog willen dat ze het zelf uitvechten onderling en met een geweer en kogels zoveel ze er willen.

 5. In mijn omgeving een kind van twee. Turbokanker. Dood in 24 uur.

  De buurvrouw stond het met stralende ogen te vertellen…….( wat ze altijd heeft bij dit soort ellende)…….en ik word er iedere keer opnieuw een beetje misselijk van……..

  maar kinderen hóren geen kanker te krijgen. Die buurvrouw hóórt geen stralende ogen te krijgen bij zulk nieuws……..dat spul is volledig gevaxt, en leeft gewoon door. Werkt gewoon door. Sport gewoon door.

  Het zal allemaal wel.

  Heb geen antwoorden meer.

  Ben der klaar mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in