Het “plan” is dat de verraden gevaccineerden in opstand komen en een staat van anarchie creëren, zoals te zien is in de Mad Max films. De wereldregering zal de dag redden, schrijft Henrymakow.com.

Een miljardair in NZ zou deze informatie gelekt hebben naar een bevriende dienstverlener.

Het doel is een terugkeer naar het feodalisme in een één-wereld regeringstirannie.

“Het PLAN is om iedere burger gewelddadig tegen zijn eigen regering te keren” wanneer de vaccins resulteren in massale sterfgevallen. De mensen die de vaccins promoten zullen de schuld krijgen. Dat is waarom ze zo wegwerpbaar zijn. Biden is bijna dood. Fidelito is een mietje.

De tijdlijn voor de schade van de mRNA vaccins is 2-3 jaar. De mRNA opname “heeft hun stoutste verwachtingen overtroffen.”

De woede van de gevaccineerden die verminkt zijn en sterven zal resulteren in de vernietiging van alle sociale instellingen. Ze zullen “hun regering tot de grond toe afbranden.”

In het kielzog van anarchie, zal een nieuwe wereldregering opstaan als “de grote redder.”

Disclaimer – Uiteraard weet ik niet of dit worst case scenario zal uitkomen. Ik hoop zeker van niet. Maar we moeten er rekening mee houden.

Het volledige bericht:

Ik ga je niet vertellen wie, of waarom. Laten we zeggen dat ik dagen met deze persoon heb doorgebracht en dat ze een schuilplaats hebben in NZ. Het is de eerste keer dat ik ooit ‘rondhing’ met een bekende, vermogende persoon (miljarden). Het was een toevallige ontmoeting nadat ik wat werk voor hen had gedaan in Queenstown. Er werd gegeten, gedronken en gediscussieerd. Ik was uitgenodigd om een ​​weekend bij hen te hangen. Ik post dit nu nadat ik het heb verwerkt.

Ze waren loslippig en open tegen me, maar zeiden wel als ik deze dingen noemde, dat ‘we elkaar nooit hebben ontmoet’. Maar lachte en zei dat niemand het toch zou geloven, dus ‘veel plezier’, hou hun identiteit er maar buiten.

  Waarom ik het vaccin niet neem

Ze zeiden dat we ons hier geen zorgen hoeven te maken, dus ondanks wat ze me vertelden, zei hij dat ik mezelf moest beschouwen als een van de gelukkigste mensen die nu in NZ zijn.

Ze vroegen of ik het vaccin zou nemen en waren opgelucht toen ik nee zei. Ze zeiden dat kiwi’s het tegengif toch zouden krijgen, maar sommigen zullen dat punt niet halen. Iemand moest hier tenslotte ‘voor hen’ de zaken regelen.

Ik vroeg wat zij dachten dat het ‘eindspel’ was voor al deze covid-dingen. Ze vroegen me met grote belangstelling wat ik dacht dat het was, maar ik kwam er niet bij in de buurt.

Dit zeiden ze in feite…

– Een plan werd vele jaren geleden bedacht, en vele jaren was dat alles wat het was, een plan. Ze moesten vele jaren wachten op de beschikbare technologieën om het plan levensvatbaar te maken. En om de juiste mensen te werven.

– Dit gaat absoluut over een nieuwe wereldregering die wordt ingevoerd (details zullen volgen).

– Deze nieuwe wereldregering is al jaren in volledige geheimhouding aan de gang, wachtend aan de zijlijn, de schaakstukken verplaatsend.

– De nieuwe regering heeft enkele van de topmensen op de planeet nodig, bijna allemaal kwamen ze uit eigen vrije wil aan boord en met een volledig geloof in de zaak van een nieuwe wereldregering. In hun ogen zijn ze de brute kracht die de mensheid koste wat kost redt. Ik kreeg te horen dat degenen die weigerden, werden bewerkt, maar in de meeste gevallen zouden ze de persoon naar de bredere groep brengen en door middel van discussies werden ze overtuigd en toegewijd aan de zaak. Meestal kregen deze ‘geesten’ nepbanen en doorliepen ze psychologische evaluaties enz. als een eerste stap.

– Dit plan is aan de gang en de meest complexe wereldwijde keten van gebeurtenissen die ooit in gang is gezet.

HET PLAN is in wezen om elke burger van elk land gewelddadig tegen hun eigen regering op te zetten. Hoe ze dit doen is puur geniaal en puur kwaad.

  De mRNA-experimentele gen-veranderende giftige spuiten

Om dit plan te bereiken, vroeg mijn toevallige gezelschap hoe ik het zou doen?… Hoe zou je elke burger van elk land tegen zijn eigen regering opzetten? Ik heb echt geen idee. Dus legden ze de basis voor me uit.

– Er moet een wereldwijd gemanipuleerde ‘ziekte’ zijn.
– Er moet massale angst, paniek en paranoia zijn.
– Leiders, wetenschappers en media moeten het eens zijn over een behandeling.
– Dat de behandeling in wezen aan hen zou worden gegeven zonder dat ze het zelf beseffen.
– Er kunnen maar weinig ‘gesanctioneerde’ behandelingen zijn, alle andere behandelingen moeten als ‘gevaarlijk, onveilig en verboden’ worden beschouwd.
– Leiders, wetenschappers en media worden gemanipuleerd om te geloven dat deze ‘behandeling’ de enige optie is, de enige manier om u en uw gezin veilig te houden.
-Leiders, wetenschappers en media geven u in zekere zin hun woord dat deze behandeling veilig en effectief is.

– Kinderen waren ook het doelwit om maximale pijn en woede toe te brengen zodat  het slecht afloopt.

Ik vond dit onderdeel interessant. Onze leiders, wetenschappers en media zijn NIET medeplichtig aan dit plan of maken op geen enkele manier deel uit van dit plan. GEEN van hen, zelfs Fauci niet. Ze zijn slechts middelen voor deze elites, dienen een doel en zullen dan worden “weggegooid” of “gevoed aan de kwaden”! Ze worden bespeeld.

-De weinige dissidenten die de ‘behandeling’ in twijfel trekken, worden op verschillende manieren in diskrediet gebracht en gecensureerd.

– mRNA was de geavanceerde technologie waar ze op zaten te wachten.
– Publieke boodschappen zorgen ervoor dat mensen smeken om de ‘behandeling’ en ervoor in de rij gaan staan.

We zouden kunnen zeggen dat het plan op dit moment goed op weg is en tot dusver enorm succesvol is. De opname van mRNA is enorm geweest en de mensen geloven allemaal dat de ‘behandeling’ de enige manier is om terug te keren naar de normale gang van zaken.

  Vaccinatiecoma 30 minuten na de injectie - verpleegster Megi (28) stierf in doodsstrijd

Ik kreeg te horen dat het hun stoutste verwachtingen heeft overtroffen!

WAT NU?

Hier wordt momenteel het definitieve plan uitgevoerd.

De tabellen draaien om het vaccinverhaal. Mij ​​werd verteld dat het vaccin de infectie en de sterfte zal doen toenemen. Dat miljarden zullen sterven, en de mensen zullen woedend zijn en hun regeringen tot de grond platbranden. Hun leiders, wetenschappers en media zullen in brand worden gestoken, opgejaagd en op straat worden opgehangen. BEIDE partijen zullen hun regeringen platbranden. De pro-vaccin kant, volledig verraden en stervende, zal razen…  de niet-vaccin kant zal razen om wat hun regering heeft laten gebeuren.

Ik kreeg ook te horen dat wanneer dit gebeurt, aan “Mad Max” moest denken, maar ook aan NZ “Elysium”. Er zijn een paar aangewezen zones zoals NZ, maar vanwege geografie en infrastructuur staat NZ bekend als Zone 1.

Zodra de massa’s vrij zijn van de overheid en al degenen die hen ‘verraden’ hebben, en zij genoeg hebben geleden, is dit het moment wanneer de nieuwe wereldregering zal opstaan ​​als de grote redder. Het zal een “gemakkelijke verkoop” zijn, is mij verteld.

Dit was mijn hersendump. Ik heb waarschijnlijk nogal wat weggelaten. Ze begonnen hierover te praten, maar negeerden enigszins directe vragen.

Ze zeiden dat ze me aardig vonden en me in de buurt wilden hebben als het stof was neergedaald, dat ik enorm nuttig voor ze was.

Ik weet het niet, een deel van mij denkt gewoon dat ze met me aan het flirten waren. Ik voel me beter nu ik ben waar ik ben.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zombie ApocalypseVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel13 verontrustende geheimen die McDonald’s verbergt voor het publiek
Volgend artikelVideo-opname van stervende man voor ziekenhuis dat weigert zijn deur te openen – Voorproefje van wat ons de komende tijd te wachten staat?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Zal wel. Logisch geredeneerd. Kijk eens wat er gebeurt in steden als de energie ´s nachts uitvalt. Met miljarden doden/gehandicapten in de verplichte vaccinaties in de zorg/politie/leger en de vele vrijwilligers die auto-euthenasie plegen, krijg je vanzelf de anarchie.

 2. Dit klinkt ERG vergezocht, maar tegelijkertijd zitten er ook dingen in die wel degelijk dingen op hun plek laten vallen als dit allemaal waar zou zijn.

  Dat de pleuris zeker zal gaan uitbreken op het moment dat de “deugers” of “schaapjes” er echt niet meer omheen kunnen dat ze belazard zijn en gewoon gif in in huis lijf gespoten hebben, daar hoef je echt geen Nostradamus voor te heten om dat te voorspellen.

  Punt is dat dit “plan” iets te perfect lijkt opgezet en de geschiedenis heeft meerdere malen geleerd. Een oorlog precies volgens plan uitgevoerd wordt standaard verloren omdat je vaak nadat de eerste kogel is afgeschoten je je plannen al moet bijstellen.

  Twee jaar geleden zou ik dit nog hebben afgedaan als een extreem vergezocht plot voor een science fiction verhaal. Op dit moment “geloof” ik het nog niet, maar neem ik het ter informatie aan en hou ik er wel rekening mee dat het waar zou kunnen wezen.

  Ik zou wel eens willen weten of meer mensen dit kunnen verifiëren.

  • Integendeel,volkomen logies…Ik zou het ook zo doen als ik knettergek zou zijn!Iedereen zou op moeten houden te denken dat het ooit weer “normaal”gaat worden.Dit is pas het begin…de HEL die gaat komen voor de ongelovige zal het openbaren!Ik bedoel dit niet religieus…Iedereen die dit soort sites als deze vaak bezoeken moeten zich voorbereiden op de totale ineenstorting van het oude systeem.Het gaat niet lang meer duren,de goudprijs is gestaag aan het stijgen en de prijzen van goederen rijzen de pan uit en dat is geen goed teken..

 3. Ik zie het toch iets anders. Ik bedoel maar, eerst de burgers overal ophitsen tegen de regeringen en dan denken dat mensen massaal een nog grotere regering die ook nog eens veel verder van hen afstaat gaan verwelkomen? Denk het niet.
  Ik zie het meer als een clubje autocraten die denken dat ze dan met hun geld en huurlingen de zaak met geweld overnemen.
  Veel mensen vinden nu de kloof tussen overheid en burger al veel te groot en de hele bups veel te bureaucratisch. Die mensen zullen juist kiezen voor systemen met kleiner en lokaler bestuur en niets willen weten van een ‘wereldregering’.
  Dat kan dus alleen met geweld worden afgedwongen en dat kon mog wel eens tegenvallen.

  • Het kan 2 kanten uit, maar kan ook tegen vallen, belangrijk is hoe de gevaccineerden nadat ze eindelijk gaan inzien, of ingezien hebben, wat hun reactie zal zijn, ben je niet gevaccineerd heb je al genoeg redenen om kwaad op het beleid te zijn, maar als je gevaccineerd bent, er voor de rest van je leven gebrandmerkt mee zijn , gaan ze veel en veel kwader zijn dan de andere groep, miljarden en miljarden mensen die allemaal heel kwaad gaan zijn, maar dan ook heel kwaad, zoals te lezen valt, de leiders zullen op straat worden aangevallen, in brand gestoken worden, opgehangen worden, daar gaat de politie helemaal niet meer kunnen tussen komen, dan is het volk aan de macht, en als het volk aan de macht is, krijg je apocalyptische beelden, die niemand van ons zich kan voorstellen, ik zal in deze niemand tegenhouden, de leiders denken nu altijd maar dat ze er telkens mee kunnen wegkomen, deze keer zullen ze het mis hebben, echt mis, als miljarden en miljarden mensen op straat zullen komen, gaat zelfs een leger ze niet tegen kunnen houden, zoals ik meermaals aangeef, “zij hebben de boemerang gegooid, zij zullen hem hard onvoorstelbaar hard terug krijgen”, het is wat mijn logisch denken nog maar eens bevestigd, wat de overheden nu aan het doen zijn kan niet blijven, de leugen zal eens stoppen, dan is de leugen uitgedoofd.
   één nieuwe wereldregering, is nog maar de vraag……

   • Ik vermoed ook dat dit gaat gebeuren. De top van de elite is een kleine besloten groep, waar geen buitenstaander tussen komt. Een kleine groep psychopaten die Lucifer aanbidden en de wereld bezitten. Regeringsleiders voeren hun opdrachten uit via een grote som geld en chantage ( als je niet mee doet word jij en/of je familie vermoord ). Tegelijkertijd minachten zij de regeringsleiders die zich als slaafse marionetten voor hun karretje laten spannen. Omdat de top v.d elite de mensheid uberhaupt minacht, die niet bij hun kleine kring hoort! Op het moment dat de genocide via de gifspuiten meer dan 80% is gelukt laat de elite via de media de waarheid over de gifspuiten naar buiten komen en hitst het volk op om wraak te nemen. Verantwoordelijken voor de gifspuiten worden dan afgeslacht door het volk, wat de elite een hoop werk scheelt…! Dan komt het moment dat ” orde uit chaos ” wordt gecreeerd en vormt de top van de elite een wereldregering. Of China en Rusland daarbij zullen horen, is voor mij wel een vraag.

    • Hoi Fleur,

     In iedergeval hoort Rusland niet bij die club. Putin heeft recent een heel belangrijke speech gegeven waarin hij basically het Westen zegt ”fuck you”. Hierbij een link naar de speech inclusief highlights en analyse ervan (echt een aanrader) http://thesaker.is/a-commented-reading-of-putins-speech-at-valdai/

     Tevens is ook recent dit stuk gepubliceert in Rusland door de adviseur aan het ministerie van defensie daar. Die stelt basically voor om het agenda 2030 project van de VN te lozen (allemaal in enorme S.M.A.R.T steden wonen) https://southfront.org/time-for-big-decisions/

     China durf ik niet met zekerheid te zeggen. Gezien het feit dat China en Rusland elkaar absoluut nodig hebben neig ik naar dat China ook niet meedoet. Zeker aangezien de klimaatbijeenkomst basically boycotten. Hier een heel goede analyse over hoe ze elkaar nodig hebben http://thesaker.is/vineyard-of-the-saker-white-paper-the-china-russia-double-helix/comment-page-3/

     Ik hoop dat je er wat aan hebt!

     Groeten,
     Hugo

      • Hoi Niko,

       Heb je de stukken gelezen die ik als voorbeeld gelinkt heb gelezen? Ben je je er van bewust dat China en Rusland Soros hebben gewipt? Ben je je er van bewust dat China en Rusland zoveel mogelijk handel drijven in eigen betaalmiddelen? Ben je je er van bewust dat Rusland GMO’s jaren geleden heeft verboden? Dat eerst Rusland en nu China de olichargen hun macht hebben gebroken? Ik kan wel even doorgaan maar met hun acties maken ze, in mijn optiek, duidelijk dat ze zoveel mogelijk los aan het komen zijn van de hyper gecentraliseerde NWO.

       Ik zie het dus wat positiever in!

       Groeten,
       Hugo

  • Dit is een onwaarschijnlijke theorie omdat de daders (globalisten/bankiers/regeringen) al bekend zijn bij grote groepen. In het geval van anarchie gaan we hun “redding” dus niet accepteren. Ook is het zo dat regeringen overal bewust liegen tegen de bevolkingen; politieke figuren die in de regering zitten gaan hun eigen nek dus niet op het spel zetten. Het meest waarschijnlijke scenario is dat deze maffiakliek een vriendelijk gezicht ophoudt en ons bestookt met crisis na crisis om ons te verdelen, verarmen en te verzwakken onderwijl de bevolking uitdunnend middels “vaccins”. Onbewustheid van de situatie is hun wapen. Als grotere groepen zich bewust worden dat een maffiakliek regeert over de wereld is het over voor hun.

   • Wat belangrijk is om weten, het elitaire kliekje, kan totaal uit een andere hoek komen dan je zou kunnen denken, degene die zij nu voor hun kar spannen, zullen onvoorwaardelijk gedumpt worden, ook al zijn dit premiers, regeringsleiders, koningen, dictators, dat clubje maalt daar echt niet om, ze zullen vernietigd worden door degene die ze gehoorzaamd hebben, ze zullen geen kant meer op kunnen, daar is waar ze horen, wat het volk er dan mee zal doen, laat ik aan ieder zelf over.
    Op een gegeven moment stopt het liegen, daar komen ze nog wel achter.

    • Dat is inderdaad waar. De maffia (elitaire) families die de uiteindelijke controle hebben over de wereld hebben een gezamenlijke bloedlijn. En de regeringsleiders, premiers en meelopers behoren niet tot die families, daarom zal hun lot niet al te best zijn.

     De theorie van anarchie in het artikel is een ander verhaal. Dat is niet waarschijnlijk omdat echte anarchie niet te controleren is door de cabal. Zij gaan voor een gecontroleerde neergang van de maatschappij.

 4. J.B. :
  Ja, dat kan ik, verifieren bedoel ik…..niet met een bron of link, ( want daar is het te lang geleden voor ) ….maar dit verhaal is m.i. volledig WAARHEID
  Dat komt zo : in aug 2008 werd ik door mijn omgeving naar de ` computer ` verwezen, ik had tot dan toe nooooit op de computer gezeten en wat internet inhield wist ik amper van horen zeggen.
  Een paar mensen in mijn omgeving hadden wat vragen en wisten dat ik alles las wat los en vast zat uitzocht, in boeken wel te verstaan…..maar het werd internet dus. Het wereldplaatje werd uitgezocht door mij en hoe meer ik las hoe meer vragen die ik kreeg. De puzzelstukjes werden door mij steeds gevonden, in die tijd zat ik 1 0 uur per dag te onderzoeken HOE het allemaal in elkaar zat. Het zal in de buurt geweest zijn rond 2009 / 2010 dat ik hetgeen staat in bovenstaand artikel al tegenkwam ….niet 1 x maar veeele malen. Ik ben van de inhoud van bovenstaand artikel inmiddels al minimaal 10 jaar op de hoogte. Voor mij is het WAARHEID !

 5. J.B. nog even :
  dat het zo `vergezocht ` is, is niet zooo vreselijk gek….namelijk DAT PLAN is al begonnen in 1776 ! En is UITERMATE georganiseerd en begeleid in een soort van CLUB-verband , met de bedoeling DAT PLAN vorm te geven…..En is wonderwel GELUKT en steeds ` doorgegeven ` .
  Minder `vergezocht ` dus als je denkt. En die CLUB : bestaat nog steeds tot op de dag van vandaag !

 6. Doet me heel erg denken aan de Antichrist die zal komen en zich zal opwerpen als de grote redder van de wereld. Laat ze maar doen. Zodra het kwaad zijn hoogtepunt heeft bereikt zullen hun koppen verpletterd worden.

 7. Ik geloof dit plan wel. Of het helemaal zal gaan als zij hopen dat hoop ik niet. Dat Fauci van niks weet daar geloof ik helemaal niets van. Die man is een sadist en hoort gewoon bij dit criminele clubje en sommige van onze premiers en ministers weten een deel en de meelopers bijna niets (is mijn idee). Zij plannen dit al lang en ik geloof ook dat er ook mensen aan de andere kant zijn die hier iets tegen plannen. Maar dit kan ook wishful thinking zijn. Hoe dan ook, er komen moeilijke tijden aan en het doet mij verdriet voor mijn kinderen en die van anderen. Had ze een beter leven gegund. Maar wie weet loopt het toch allemaal anders dan iedereen verwacht.

 8. Aan een nieuwe wereldregering doe ik simpelweg niet mee. En ik vraag me af wie er nog wel vertrouwen zou hebben in een “wereldregering” na dit alles. Waarom zou je in godsnaam dezelfde mensen vertrouwen die dit veroorzaakt hebben?
  De mensen die wakker zijn gaan echt niet meer zo snel slapen. Je hebt er altijd wel een paar, maar de rest, die net hun eigen bestaan hebben weten op te bouwen, ga je nooit meer overtuigen. Degenen die je wel had kunnen overtuigen zijn degenen die de jab hebben genomen.

 9. Oh, dus als we nu toevallig al Nieuw Zeeland nuken, tot de grond toe afbranden en hun bunkers op bunkerbusters trakteren gaan ze dat niet leuk vinden? ?

 10. Al die versufte en vermangelde gevaccineerden gaan nog eens in woede uitbarsten en de regering bestormen? Mad Max in een rolstoel.

 11. Kijk eens wat nu gaande is.
  Massa gehersenspoeld.
  Dit blijft zo.
  Nu reeds spreken ze van de volgende epidemie, SPARS.
  Vermoedelijk gaan vaxdoden hieraan toegeschreven worden.
  Waarom chaos creëren als je iedereen gewillig meekrijgt?
  Degenen die hieraan hebben meegewerkt en overbodig worden bedanken met positie in NWO en klokkenluiders liquideren.

  Ik vrees dat die aangehaalde rijken ook gaan buitenspel gezet worden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in