Verschillende leden van het Europees Parlement hebben zich de afgelopen week in Brussel uitgesproken tegen de verplichte COVID-19-vaccins.

Op 28-10-2021 hielden vijf van diezelfde Europarlementariërs een 2e persconferentie vanuit het Europees Parlement i.v.m. de Green Pass, en hoewel het hele gebeuren het bekijken waard is (hierboven ingesloten), is het hoogtepunt zeker de Duitse Europarlementariër Christine Anderson die twee van de meest waarheidsgetrouwe minuten spreekt in de geschiedenis van de EU:

In heel Europa hebben regeringen zich veel moeite getroost om mensen te laten vaccineren. Ons werd beloofd dat de vaccinaties een “game changer” zouden zijn, en dat het onze vrijheid zou herstellen… Het blijkt dat niets van dat alles waar was.

Het maakt je niet immuun, je kunt nog steeds het virus oplopen en je kunt nog steeds infectieus zijn. Het enige wat dit vaccin zeker heeft gedaan, is miljarden en miljarden dollars in de zakken van de farmaceutische bedrijven laten vloeien.

Ik heb in april tegen het digitale groene certificaat gestemd, maar helaas is het toch aangenomen, en dit bewijst maar weer eens dat er slechts een minderheid van Europarlementariërs is die echt voor Europese waarden staat. De meerderheid van de leden van het Europees Parlement steunt, om wat voor redenen dan ook die mij onbekend zijn, duidelijk de onderdrukking van het volk, terwijl ze – schaamteloos – beweren dat ze dit doen voor het welzijn van het volk.

Maar het is niet het doel dat een systeem onderdrukkend maakt, het zijn altijd de methoden waarmee het doel wordt nagestreefd. Als een regering beweert het belang van het volk voor ogen te hebben, moet je nog eens goed nadenken.

  Céline Dion annuleert concerten wegens "ernstige en aanhoudende spierspasmen"

In de hele geschiedenis van de mensheid is er nog nooit een politieke elite geweest die oprecht begaan was met het welzijn van gewone mensen. Waarom zou iemand van ons denken dat het nu anders is? Als het tijdperk van de verlichting iets heeft opgeleverd, dan zeker dit: neem nooit iets aan van wat een regering je vertelt.

Trek altijd alles in twijfel wat een regering doet of niet doet. Zoek altijd naar bijbedoelingen. En vraag altijd cui bono, wie heeft er baat bij?

Wanneer een politieke elite een agenda zo hard doordrijft, en zijn toevlucht neemt tot afpersing en manipulatie om hun zin te krijgen, kun je er bijna altijd zeker van zijn dat jouw voordeel zeker niet is wat zij in gedachten hadden.

Wat mij betreft, ik laat me niet vaccineren met iets dat niet goed is doorgelicht en getest en waarvan niet wetenschappelijk is aangetoond dat de voordelen opwegen tegen de mogelijke bijwerkingen op lange termijn van de ziekte zelf, waar we tot op de dag van vandaag niets van weten.

Ik zal niet worden gereduceerd tot een proefkonijn door mij te laten vaccineren met een experimenteel geneesmiddel, en ik zal mij zeker niet laten vaccineren omdat mijn regering mij dat opdraagt en belooft dat ik in ruil daarvoor vrijheid zal krijgen.

Laten we over één ding duidelijk zijn: niemand geeft mij vrijheid, want ik ben een vrij mens.

Dus, ik daag de Europese Commissie en de Duitse regering uit: Gooi me in de gevangenis, sluit me op en gooi de sleutel weg voor mijn part. Maar jullie zullen me nooit kunnen dwingen me te laten vaccineren als ik, de vrije burger die ik ben, ervoor kies me niet te laten vaccineren.

  Alleen imbecielen dragen maskers

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Noorwegen herclassificeert Covid-19: Niet gevaarlijker dan gewone griepVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNu is het tijd om veel beter te kijken naar The Great Reset, een nep Utopia die ons wordt verkocht door charlatans
Volgend artikelIvermectine: Het wordt “paardenontwormer” genoemd voor elke burger die het neemt tegen Covid, maar voor het Amerikaanse Congres is het hun EERSTE KEUZE voor preventie en behandeling
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

   • “Anders hadden ze dit niet gedaan.”
    “Ze” krijgen “levensenergie’ “plezier” “bestaansgrond” in deze negatieve fabricatie; het geld zal een bijzaak speeltje zijn. Het gaat om het gruwelijk verminderen van de mensheid en tot slaaf maken van de overblijvende levende lijken.

 1. Als iemand nog denkt door gesprek cq discussie de zaken normaal te krijgen; vergeet het maar, de enige reden dat je nog iets mag zeggen in het gorte niets is omdat de illusie van zeggenschap door onder andere de stembus het opnemen van de wapens uitstelt.

  We zijn van een relatief vrij Europa in een dictatuur gekomen die binnen nu en 10 jaar een deel van de bevolking zal hebben opgeruimd, de methoden zullen een combinatie zijn van alle andere manieren die in de afgelopen 150 jaar zijn gebruikt. Maar eerst sluiten alle uitgangen en mogelijkheden zelfstandig te leven of te vluchten, daarna begint het grote ruimen. Een deel van de bevolking zal dat toejuichen, het zijn dezelfde mensen die nu niet ingespotenen willen scheiden en beperken. Vandaar gaat het steeds verder en razzia’s en dwanginspuiting zal straks gewoon zijn.

  De enige verdediging die burgers straks nog hebben is de meest primitieve van de mens, geweld. En dat geweld zal de kop in worden gedrukt door politie die door de leiders een plaatsje in de hemel en een vetleren medaille is beloofd….

  Wilt u vrijheid, dan weet u wat u moet doen om dat pogen te behouden….

  …of vlucht, maar waarheen is mij een raadsel.

  of ga wandelen op het tuinpad van mijn vader, en ontmoet nieuwe mensen.

 2. Schattig hoor dit betoog. Maar het blijven Europarlementariërs die nu nog eens een tegenstandergroep vormen. Voor mij zijn dit nog steeds criminelen die veel te veel inkomsten en voordeeltjes genieten.

  • Belangrijk is dat er mensen zijn die dit aankaarten, het gesproken woord kan je niet vermoorden, zij hebben de moed om zich uit te spreken, hoe zou men het vinden als niemand daar zou staan.
   Een voorbeeld, bij conflicten in de islam landen, de Amerikanen bieden (hulp), zijn de mensen uiteindelijk tegen de Amerikanen, als de Amerikanen geen hulp biedt zeggen ze kijk, niemand helpt ons, we worden in de steek gelaten, zo blijf je bezig, accepteer tenminste de moed van deze mensen, je weet ook meteen welke leden er allemaal niet zijn, dat is veel belangrijker, zo zie je dat ze al de conventies die er zijn aan hun laars lappen, zoals een spreker zei (“niemand geeft mij vrijheid, want ik ben een vrij mens”). Omdat je een vrij mens bent kan men je vrijheid niet afnemen, men kan je ook geen vrijheid geven door een CST.
   Dus stop eens met dat pessimisme, soms lijkt het ook nooit goed, wees blij dat er wel mensen zijn die wel hun mond open doen, die de waarheid durven spreken, of ze nu allang binnen zijn, of hun baan kunnen vergeten, doet allemaal niet ter zake, in zulke cases ga je steeds een kleine groep hebben die durven spreken, omdat de andere de ballen niet hebben, omdat ze anders hun goed betaald baantje kwijt zijn, aan de andere kant van de hemel zijn banen genoeg, aan deze kant heb je maar één leven. Zo eenvoudig is dat.

   • ” ..,zoals een spreker zei (“niemand geeft mij vrijheid, want ik ben een vrij mens”). Omdat je een vrij mens bent kan men je vrijheid niet afnemen, men kan je ook geen vrijheid geven door een CST.”
    Dit is enorm indicatief HOE de macht naar het volk kijkt en wel zoals je wel weet als VEE, als maakbaar PRODUCT. En er lijkt een consensus binnen de macht te bestaan, dat het volk / elk levend individu de macht op z’n blote knieën 24/7 dankbaar moet zijn, want bij de GRATIE van de zgn. door HEN gecreëerde systemen kunne wij [ zgn.] ‘VRIJ” zijn en leven. “Dankzij’ hun geld, ‘dankzij’ hun inzet leven wij in ‘vrijheid’ . Men vergeet [ heel handig] een ‘piepklein’ detail. Bij de gratie van ONS, het VOLK BESTAAN zij. WIJ hebben hen [ heel stom, maar wel heel begrijpelijk ] al die macht GEGEVEN.
    En nu komt een heel belangrijk psychologisch aspect: We zijn ERAAN GEWEND geraakt en zijn die OMKERING als een realiteit gaan zien.
    NU is het aan ONS en zoals deze moedige parlementariërs ook zeggen om de boel weer om te keren, terug naar hoe het HOORT te zijn. Terug naar de menselijke maat.

  • Wetende hoe pervers de macht is cq kan zijn, is het idd te betwijfelen of dit wel zin heeft. Maar we moeten altijd zo denken. Het feit DAT dit gebeurt, het feit dat dit nu al twee keer heeft plaats gevonden, dàt kan de macht ons niet meer afnemen. Het weten kun je nooit meer ont-weten. Er zijn zaadjes gelegd. De machten willen ons begraven, maar ze zijn vergeten dat wij zaden zijn. De begravingen laten ons JUIST doen ontspruiten tot machtige bòmen. Die weer schaduw kunnen bieden aan de kwetsbaren in de samenleving. Zij kunnen wederom op de schouders van moedige medemensen gaan staan en een fundament vòelen om de nodige kracht te ontwikkelen voor komend onheil.
   Als wij teveel mee gaan in alleen de materialistische kijk op alles [ wat de macht zelf gewend is te doen. Het zijn immers technocraten ] dan dreigen wij andere niet onbelangrijke menselijke en natuurlijke kenmerken uit het oog te verliezen. Zaken waarmee de corpocrate technocratische machten volledig vervreemd van geraakt zijn. De machten doen er alles aan om ons hele mind set in lijn te krijgen met hun beleving vd realiteit / wereld. Maar tegelijk zijn exact juist DEZE menselijke kenmerken , die ons deze strijd kunnen laten winnen. De macht heeft deze aspecten tijdens al hun planontwikkelingen over het hoofd gezien, omdat in hun mind set ze onbelangrijk zijn. Maar dat kan voor hen wel een Achilles Hiel worden.

 3. Respect voor die mensen die er zo vooruit durven te komen, publiekelijk en de EU zo laat zien zo het is op dat gebied.
  Helaas is de MSM het grootste struikelblok, die werken niet mee maar luisteren braaf naar hun ‘meesters’ hun puppeteers.

  • Inderdaad. De vuige en perverse kracht vd MSM wordt nog steeds onderschat. Het bereik van hun propaganda is gigantisch. Al zo’n twee jaar lang hanteert men bij de MSM een Broken record tactiek vh steeds maar weer uitdragen v/e eenzijdig en op leugens bebaseerd narratief.
   Het boek Gekochte Journalisten van de helaas al overleden journalist Udo Ulfkotte heeft mij NOG meer de ogen doen openen betreffende de wereld vd MSM. En daarom werd [ en wordt ] dit boek, samen met al zijn openbaar optreden, wederom en zoals verwacht afgedaan als [ nou, vul maar in ]. Net als het boek van de politicoloog Kees van der Pijl “Pandemie van de Angst’ staat het vol met voetnoten met linken, zodat de lezer middels de verkregen info verder op eigen onderzoek kan gaan. Omdat het internet zelf onder vuur ligt en er veel censuur op los gelaten wordt is het begrijpelijk dat bepaalde linken in de twee genoemde boeken niet meer bestaan of veranderd / aangepast zijn . . .door you know who.

 4. De overheidsmedia, de hele meute die de agenda willen uitvoeren, snappen niet dat ze bezig zijn met een anarchistische wereld te creëren, alles zal zich tegen hun gaan keren, daar zijn zij, enkel zij verantwoordelijk voor, er zal dan geen regering meer zijn, er zal geen of nog weinig politie/leger zijn omdat velen van hun zullen neervallen, men kan de orde niet meer handhaven, door alweer hun eigen inbreng, dat lijkt me heel duidelijk, men zou dan een staat van beleg kunnen afkondigen, nou, denk ik, er is geen beleg, dus kan je het ook niet afkondigen.

  • Inderdaad. De ideologie waarnaar gestreefd wordt is gezien de geschiedenis een zelfvernietigende ideologie, die uiteindelijk ‘haar eigen jongen zal verslinden’ . Dus bv een Mark R. of een Hugo de J. zijn met passie en vol toewijding aan hun EIGEN ondergang aan het werken. Tot dus ver verkeren deze lieden in de WAAN fantastisch goed bezig te zijn. Hun toekomst lijkt niet stuk te KUNNEN. Maar het ingebouwd / inherent gegeven van zelfvernietiging is nu eenmaal niet uit een totalitaire ideologie te verwijderen. Het andere onvermijdelijke kenmerk ervan is – en ook weer in de geschiedenis vd mens helder terug te vinden – dat het hoe dichter het zelf bij de afgrond komt het altijd zoveel mogelijk onschuldige slachtoffers mee probeert te sleuren ! En dat laatste moeten we met z’n allen zien te minimaliseren. De rest doet de macht zichzelf wel aan. Dat is slechts een kwestie van TIJD.

 5. Het beste is hezelf te blijven. Laat je nooit iets doen waar je later spijt van zal hebben leef je leven en bereid je overal op voor. Denk nooit dat je iets niet kunt want met je eigen wilskracht kom je een heel eind..

 6. De volgende stap is–zoals in Frankrijk al gebeurt–een eerst een buitenlands leger oprichten met geld van de klimaat waanzin, en dat gebruiken voor de gewelddadige onderdrukking van eigen bevolking.

  Ondertussen even de economie ontregelen–bijna gedaan– zodat mensen afhankelijker worden en makkelijker manipuleerbaar worden.

  Dan natuurlijk de niet gevaccineerden de schuld geven, terwijl de gevaccineerden bij bosjes de pijp uitgaan.
  Maar dat is dus de schuld van de niet gevaccineerden.

  • Inderdaad. En ondertussen moet de wakkere medemens iedere keer als ie zijn medemens, naasten en dierbaren uit de staatshypnose wenst te halen, heel veel energie steken in de onderbouwing van bijna elk uitgesproken woord, terwijl de gehypnotiseerden het mogen afdoen met kretologieën zoals ‘wappie’ en alle andere spin off’s vd door de macht verzonnen Open Debat-vernietigers. De gehypnotiseerde en MSM-verslaafde medemens heeft niet door dat ie in feite de macht een dienst bewijst ièdere keer als zij/hij zijn medemens beticht van complotdenkerij. En als we naar de ontstaansgeschiedenis vh fenomeen Conspiracy Theory kijken, dan kun je zeggen dat iedere keer als een burger de andere beticht van complotdenkerij zij of hij een dienst bewijst aan een vd GROOTSTE misdaadorganisaties òp aarde, de CIA. Hiermee zijn zij zogezegd onbetaalde medewerkers vd geheime diensten. Handig, niet waar? Het ( slapend ) kind kan de was doen.

 7. ZEER moedig en lovenswaardig van deze parlementariërs !!
  Het is een zeer complexe materie en deze goed geïnformeerde moedige mensen hebben in deze persconferentie hun vinger weten te leggen op veel etterende en stinkende wonden.
  Maar er bestaan inmiddels ònomstotelijke feitelijkheden, die altijd in dit soort conferenties benoemd en meegenomen dienen te worden, omdat zij OOK aan de basis van dit mondiaal horrorverhaal liggen. Een van deze en misschien wel de hoofdmotivatie vd machten achter de schermen om al deze ellende de wereld aan te doen is naar de mening en inzichten van meerdere financial experts, zoals o.a. de Duitse financial expert Ernst Wolff, dat de complete financiële sector aan de rand vd afgrond staat !!
  DIT is een gegeven, dat altijd benoemd MOET worden omdat het een basisaanleiding is voor deze crisis.

  Zodra het WOORD test uitgesproken wordt, in welke context dan ook, moet er altijd bij vermeld worden, dat de MANIER hoe deze test gebruikt wordt niet strookt met waarvoor het ontwikkeld was! Uit den treure moet er altijd bij gezegd worden: Je kunt GEEN diagnose stellen met deze testmethode. Het is een ONDERDEEL van een heel laboratoriumproces en geen op zichzelf staand gereedschap om een diagnose te stellen.
  Dus de hele discussie van het wel of niet testen en het wel of niet schenden van onze rechten, etc. krijgt een absurd karakter als je de BASISinfo betreffende de testMETHODE steeds achterwege laat.

  Hetzelfde geldt voor het onderwerp ‘vaccinatie’. Ondanks dat er bij de vele bestaande instanties alwaar de doden / ernstige bijwerkingen gemeld kunnen worden FLINK met de cijfers gerommeld wordt / alwaar er al in Pre-crisistijd sprake was van ONDERRAPPORTAGE kan er in z’n geheel WEL gezegd worden dat er sinds het bestaan en gebruik van vaccins nog NOOIT zoveel doden en bijwerkingen zijn geweest als nu het geval is !! Dus zodra men het woord ‘vaccin’/ ‘vaccinatie’ in de mond neemt ben je GENOODZAAKT om er altijd bij te vermelden dat we te maken hebben met een LEVENSGEVAARLIJK middel.
  We zijn inmiddels op een punt gearriveerd dat er niet meer gezegd KAN worden dat iemands mening is dat het levensgevaarlijk is. De tapijt waaronder men alles het liefst direct veegt raakt inmiddels het plafond al aan en daardoor kan alles wat eronder geveegd is geworden GOED gezien worden [ mits je dat wil ].

  En dan als laatste: Het mag wel indicatief genoemd worden als je ziet dat er slechts drie journalisten tijdens deze persconferentie een vraag DURVEN te stellen. Een manifestatie vh feit, hoe het er in de wereld vd MSM aan toe gaat. Journalisten passen zelfcensuur toe, zodat hun baan / reputatie niet in gevaar komt. Men stelt vragen, maar dan alleen binnen de kaders van het ’toelaatbare’ of op zo’n manier verwoord dat het nog kan.

  Enfin, de video’s vd twee persconferenties van deze ECHTE parlementariërs, die nog WEL voor het Europees volk werkzaam zijn, zijn heel geschikt om naar familie / vrienden door te sturen

 8. https://pace.coe.int/en/files/29004/html
  Lees vooral artikel 7.3. Hou het bij je.

  7.3 with respect to ensuring a high vaccine uptake:
  7.3.1 ensure that citizens are informed that the vaccination is not mandatory and that no one is under political, social or other pressure to be vaccinated if they do not wish to do so;
  7.3.2 ensure that no one is discriminated against for not having been vaccinated, due to possible health risks or not wanting to be vaccinated;
  7.3.3 take early effective measures to counter misinformation, disinformation and hesitancy regarding Covid-19 vaccines;
  7.3.4 distribute transparent information on the safety and possible side effects of vaccines, working with and regulating social media platforms to prevent the spread of misinformation;
  7.3.5 communicate transparently the contents of contracts with vaccine producers and make them publicly available for parliamentary and public scrutiny;
  7.3.6 collaborate with non-governmental organisations and/or other local initiatives to reach out to marginalised groups;

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in