Het Duitse leger wordt steeds meer ‘rechts-extremistisch’ © Enno Heidtmann (CC BY SA)

De Duitse politie en strijdkrachten zijn bekritiseerd nadat het zogenaamde ‘rechtsextremisme’ zich onder de eigen gelederen heeft verspreid. Steeds meer Duitse politieagenten en militairen staan sympathiek tegenover het nationaal-socialisme.

De Duitse politie en het leger staan steeds meer sympathiek tegenover het nationaal-socialisme en nu worden de autoriteiten bekritiseerd omdat ze deze mensen niet nog meer onderdrukken en vervolgen.

Onlangs zijn 29 politieagenten uit hun functie ontheven nadat zij beelden van Adolf Hitler, hakenkruizen en andere met het nationaal-socialisme geassocieerde symbolen hadden gedeeld. Meer dan 200 politieagenten namen deel aan de operatie, die huiszoekingen deden in 34 politiebureaus en woningen, dit omdat deze politieagenten foto’s deelden in verschillende chatgroepen.

Een deel van de politie wordt ervan verdacht nationaal-socialistische propaganda en “haatdelicten” te hebben verspreid. Anderen zijn verdacht omdat ze geen aangifte hebben gedaan van degenen die de beelden hebben verspreid.

Eerder deze zomer werd een andere Duitse politieagent gearresteerd nadat hij “dreigmails” had gestuurd naar verschillende bekende raciale vreemdelingen in het land, waaronder Turkse politici. De e-mail is naar verluidt ondertekend met “NSU 2.0”, wat staat voor “National Socialist Underground”.

Reeds eerder in juni is de Duitse militaire speciale eenheid KSK gedeeltelijk ontbonden omdat deze banden heeft met ‘rechtsextremisten’. Daarnaast meldt Der Spiegel dat de militaire inlichtingendienst meer dan 700 gevallen van ‘rechtsextremisme’ in de krijgsmacht onderzoekt.

Hoe Hollywood zaken deed met de nazi’s

  Een samenleving die haar vrouwen en kinderen niet kan verdedigen, heeft geen toekomst
Vorig artikelSomaliër verkrachtte Zweeds meisje – de politie zag het incident zonder in te grijpen
Volgend artikelEuropese Commissie’s Von der Leyen: Opname van migranten niet een optie, maar een plicht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Dat zou te mooi zijnom waar te zijn! Maar mocht dit kloppen da zullen ze diensten voor deze criminelen weigeren! Llaat ze maar een coupe plegen! Komt er tenminste een einde aan deze asielnachtmerrie!c

  2. Heeft lang geduurd dat het nationalisme in Duitsland de kop opsteekt, ik had dit al veel eerder verwacht.
    Hier zal dat niet snel gebeuren, omdat er teveel partijen en Gutmenschen zijn met zgn linkse democratische wortels.
    Maar vlak het rechtse blok niet uit, Nederland had (als voorbeeld) verhoudingsgewijs in WO2 het grootste aandeel Stafl Schutz soldaten in Duitse krijgsdienst.. Dat zegt toch wel iets. Maar ja we zijn dan ook sterk verwant aan het Duitse volk.
    Ik had deze Duitse rechtse nationale move al veel eerder verwacht, want het geeft toch te denken dat massa,s illegalen zomaar even de EU in kunnen wandelen, notabene uit veilige landen en voorrang krijgen op alles waar de burgers van dit land hard voor moeten werken. De dreiging van overname door de islam wordt te groot en te brutaal. Deze zaak volg ik zeker.

  3. Ja, of men wil of niet, NL is verwant aan de Duitser! Nee NS is niet rechts en niet links, socialistiscb zonder internationalistisch te zijn en rechts zonder kapitalistisch te zijn in het midden dus! De sociale bescherming van de arbeider, wel aandernemers een kans geven een zaak te starten! En vooral belangrijk, die rente verslindende banken eruit, eigen geld drukken nergens afhankelijk van zijn, daarom worden ze vandaag de dag nog verketterd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in