Dr. Derek Knauss: “COVID is nep; de zieken hebben in werkelijkheid influenza A of B”

Ik ben een klinisch laboratorium wetenschapper, Covid-19 is nep, wordt wakker mensen!

10
17582

Ik heb een doctoraat in virologie en immunologie, ben een klinisch laboratorium wetenschapper en heb 1500 positieve Covid-19 monsters getest die hier in Californië zijn verzameld.

Toen mijn laboratoriumteam en ik de tests uitvoerden aan de hand van de postulaten van Koch en observatie onder een SEM (scanning electron microscope), vonden we GEEN Covid in een van de 1500 monsters.

Wat we vonden was dat alle 1500 monsters voornamelijk Influenza A waren en sommige waren Influenza B, maar geen enkel geval van Covid, en we hebben de B.S. PCR-test niet gebruikt.

Vervolgens hebben we de rest van de monsters naar Stanford, Cornell en een paar laboratoria van de Universiteit van Californië gestuurd en zij vonden dezelfde resultaten als wij, GEEN COVID. Zij vonden influenza A en B.

Wij hebben toen allemaal met de CDC [Centers for Disease Control and Prevention, red.] gesproken en gevraagd om levensvatbare Covid-monsters, maar de CDC zei dat zij die niet konden leveren omdat zij geen monsters hadden.

De griep werd “Covid” genoemd en de meeste van de 225.000 doden waren dood door co-morbiditeiten zoals hartkwalen, kanker, diabetes, emfyseem, enz. Daarna kregen ze de griep die hun immuunsysteem verder verzwakte, en stierven ze.

Ik heb nog geen enkel levensvatbaar monster van Covid-19 gevonden om mee te werken. Wij van de 7 universiteiten die de labtesten op deze 1500 monsters deden, klagen nu de CDC aan voor fraude met Covid-19. De CDC heeft ons nog geen enkel levensvatbaar, geïsoleerd en gezuiverd monster van Covid-19 gestuurd. Als ze ons geen levensvatbaar monster kunnen of willen sturen, zeg ik dat er geen Covid-19 is, het is fictief.

Japan benoemt Minister voor Eenzaamheid

De vier onderzoeksrapporten die de genomische extracten van het Covid-19 virus beschrijven, zijn er nooit in geslaagd de monsters te isoleren en te zuiveren. Alle vier de artikelen over Covid-19 beschrijven slechts kleine stukjes RNA die slechts 37 tot 40 basenparen lang waren, wat GEEN VIRUS is. Een viraal genoom is gewoonlijk 30.000 tot 40.000 basenparen lang.

Als Covid zo ernstig wordt verondersteld te zijn, hoe komt het dan dat nog nooit iemand in een lab dit virus in zijn geheel heeft geïsoleerd en gezuiverd? Dat komt omdat ze nooit echt het virus hebben gevonden, alles wat ze ooit hebben gevonden waren kleine stukjes RNA die nooit als het virus zijn geïdentificeerd.

Dus waar we mee te maken hebben is gewoon weer een griepstam zoals elk jaar, Covid-19 bestaat niet en is fictief.

Ik geloof dat China en de globalisten deze Covid-hoax (de griep vermomd als een nieuw virus) hebben georkestreerd om wereldwijde tirannie en een globale totalitaire surveillance politiestaat in te voeren, en dit complot omvatte massale verkiezingsfraude om Trump omver te werpen.

In het bericht hieronder kunt u zijn videoverklaring zien, die niet meer te vinden is.

Bron:
Halturnerradioshow.com

Dr. Derek Knauss is een klinisch laboratoriumspecialist die zich richt op virologie en immunologie. Hij is gevestigd in Zuid-Californië.

Covid Vaccin Nonsens

10 REACTIES

 1. De eenzijdige onzorgvuldige berichtgeving en het weren (censureren) van iedere dissidente wetenschappelijke mening door de mainstream media, heeft de politieke/publieke aanzet gegeven om allerlei maatregelen te nemen en aan te houden waardoor er aan onze economie enorme onherstelbare schade toegebracht is, om van de menselijk tol nog maar te zwijgen.

  Wie gaat dit betalen? Kan er een ‘class action lawsuit’ opgestart worden door bedrijven en burgers om schadevergoeding te eisen van de verantwoordelijke mediabedrijven en hun journalisten?

   • Het probleem is niet zozeer de inhoud (want het zou waar kunnen zijn), maar wel dat Derek Knauss niet te vinden is. De bron is dus onbekend en onvindbaar en daardoor kan ook niet worden geverifieerd of het klopt of niet.
    Mocht je toch de bron hebben, dus de locatie van Derek Knauss, dan graag delen!

 2. Robert Ray Redfield Jr. (born July 10, 1951) is an American virologist. He served as director of the Centers for Disease Control and Prevention, and the administrator of the Agency for Toxic Substances and Disease Registry from 2018 to 2021.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_R._Redfield

  Dr. Rochelle Paula Walensky (née Bersoff; born April 5, 1969) is an American physician-scientist who is the director of the Centers for Disease Control and Prevention and the administrator of the Agency for Toxic Substances and Disease Registry.[1] Prior to her appointment at the CDC, she was the Chief of the Division of Infectious Diseases at Massachusetts General Hospital and a professor of medicine at Harvard Medical School. Walensky is an expert on AIDS and HIV.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Rochelle_Walensky

 3. Mass Vaccination in a Pandemic – Benefits versus Risks: Interview with Geert Vanden Bossche

  ‘Highlighting the principle of using a prophylactic vaccine in the midst of a pandemic. Likely to create more more viral variants in the process.

  Timecodes:
  0:00​ – Intro
  7:36​ – Lockdowns
  8:51​ – Gaining immunity from exposure & immunological escape
  11:17​ – COVID vaccine
  18:30​ – COVID antibodies
  19:55​ – NK Cells
  25:00​ – Antigen-specific antibodies outcompete natural antibodies
  28:51​ – Highly-infectious strain
  31:01​ – Vaccine resistance in COVID pandemic
  31:51​ – More on immunological escape
  32:59​ – Geert Vanden Bossche’s thoughts on COVID vaccination

  Geert Vanden Bossche PhD, is an internationally recognised vaccine developer having worked as the head of the Vaccine Development Office at the German Centre for Infection Research.

  Coordinated Global Alliance for Vaccines and Immunisation’s Ebola Vaccine Program and contributed to the implementation of an integrated vaccine work plan in collaboration with Global Health Partners (WHO, Bill & Melinda Gates Foundation, CDC, UNICEF), regulators (FDA) and vaccine manufacturers to enable timely deployment or stockpiling of Ebola vaccine candidates.

  Sharing his perspective on mass vaccination in COVID-19.’

  06/03/2021
  Mass Vaccination in a Pandemic – Benefits versus Risks: Interview with Geert Vanden Bossche

  https://www.youtube.com/watch?v=ZJZxiNxYLpc&t=2128s

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here