Vereniging van Italiaanse artsen behandelt COVID-patiënten met succes met vitamine D en hydroxychloroquine

0

IppocrateOrg is een groep artsen die zich hebben genoemd naar Hippocrates, de vader van de geneeskunde, de man die de beginselen van het diagnostisch onderzoek heeft vastgesteld en aan de wieg stond van de medische ethiek en de deontologie. Hieronder volgt een uit NewDailyCompass vertaald interview met een van de oprichters van de vereniging, Dr. Paolo Martino Allegri.

Dr. Paolo Martino, in 1962 in Afrika geboren als zoon van een zendeling-arts, is een ervaren arts uit Padua, in het noordoosten van Italië. Hij specialiseerde zich in pediatrie en vervolgens in neonatologie en neonatale pathologie. Hij behandelt en geneest nu met succes Covid-patiënten.

Dr. Allegri, hoe bent u betrokken geraakt bij de thuiszorg van Covid-patiënten?

Tot 10 jaar geleden was ik kinderarts in Vo ‘Euganeo, waar de eerste gevallen van Covid opdoken in de regio Veneto van Italië. We wisten niet wat we moesten doen. Sommige van mijn vroegere patiënten, met longontsteking gedocumenteerd op CT-scan, waren aan huis gekluisterd met vrijwel geen behandeling, en zo begon ik hen massale doses vitaminen aan te bieden, vooral vitamine D, waarvan ik wist dat het hun immuunsysteem zou versterken. Tot mijn verbazing verbeterde de zuurstofsaturatie van deze patiënten snel. Sindsdien raad ik iedereen preventieve vitamine profylaxe en hogere doses aan in geval van ziekte.

Hoe voelde u zich toen u besefte dat Covid-19 niet de Zwarte Dood was, maar dat die behandeld en genezen kon worden?

Ik voelde grote voldoening omdat ik niet-illusoire hoop kon geven aan mensen die mij om hulp vroegen, maar tegelijkertijd was ik onthutst omdat ik me alleen voelde en enigszins bespot door de collega’s met wie ik mijn ervaring probeerde te delen.

  Steeds meer Italianen tegen C19-vaccins: bijna 40 procent "neemt het risico niet"

Hoe is IppocratesOrg geboren?

Uit een ingenieuze intuïtie van de oprichter, Mauro Rango, een Italiaan die op de Mauritius eilanden woont. Daar werd het Coronavirus in het begin snel uitgeroeid, met medicijnen die wij al tientallen jaren kennen, zoals Azithromycine, Hydroxychloroquine of Cortisone, terwijl in Italië de mensen stierven als vliegen. Hoe was het mogelijk dat in Afrika, waar de gezondheidszorg niet zo geavanceerd is als in Italië, zulke schitterende resultaten werden behaald, terwijl men in Italië de verspreiding van de ziekte niet kon indammen? Daarom deed hij een oproep via WhatsApp aan een groep vrienden, die al snel viraal ging. Sinds november helpen de artsen van deze groep patiënten door per e-mail te reageren op hun verzoeken om hulp.

Wat zijn de resultaten van de artsen van de vereniging?

De resultaten zijn uitstekend! Ik kan dit met zekerheid zeggen omdat ik niet alleen over de gegevens van mijn eigen patiënten beschik, maar ook over die van andere collega’s. Tot nu toe hebben we meer dan 6.000 gevallen behandeld. Daarvan heeft slechts een klein percentage een ziekenhuisbehandeling van korte duur nodig gehad, maar dat zijn de mensen die pas laat bij ons kwamen. Onze ervaring leert dat vroegtijdig ingrijpen de winnende strategie is. Het sterftecijfer van de door ons behandelde patiënten is vrijwel nul: onder degenen die wij binnen een week na het begin van de symptomen hebben behandeld, zijn geen sterfgevallen geconstateerd.

De feiten zeggen ons dus dat het mogelijk is thuis te behandelen en te genezen. Daardoor vermijden we de gevreesde overbevolking van ziekenhuizen en intensive care-afdelingen. De technische instanties van de regering hebben echter niets gedaan om thuiszorg aan te moedigen en hebben deze mogelijkheid tegengewerkt door zich te verzetten tegen elke andere behandeling dan paracetamol op protocolniveau. Wat is uw mening over deze strategie?

  Achtergrond van Coronavaccinatie: gezondheidskwestie of corruptie?

Ik ben ervan overtuigd dat het een grote fout was om thuiszorg niet te bevorderen. Covid thuis behandelen is veel gemakkelijker dan men denkt, als je maar vroeg ingrijpt, zoals ik al zei. Ik ben kinderarts en ik zou me niet op mijn gemak voelen om een volwassene met andere ziekten te behandelen, maar ik vind het vrij gemakkelijk om mensen met Covid te behandelen. Mijn oudste patiënt, die al hersteld is, is 95 jaar oud, en gisteren heb ik nog een patiënt behandeld die 98 jaar oud is! Wat paracetamol betreft, is het een feit dat het gebruik ervan de situatie verergert om twee redenen. Ten eerste heeft het geen ontstekingsremmende werking, die bij de behandeling van deze ziekte onontbeerlijk is, maar werkt het slechts koortswerend en geeft het de patiënt een illusoir gevoel van verbetering, terwijl het virus zich in het lichaam blijft verspreiden. Ten tweede wordt voor de metabolisering van paracetamol glutathion verbruikt, een in ons lichaam aanwezige antioxidant, terwijl dit essentieel is om de door het virus veroorzaakte oxidatie in de weefsels tegen te gaan.

De recente uitspraak van de regionale administratieve rechtbank van Lazio lijkt eindelijk de mogelijkheid te openen om in Italië behandelingsprotocollen te bevorderen waarbij die geneesmiddelen worden gebruikt waarvan de doeltreffendheid op dit gebied reeds lang is erkend bij de behandeling van zieken…

Daar ben ik het mee eens. Het vonnis is op dit punt zeer duidelijk. Mijn hoop is dat zij nu ook op ministerieel niveau nota zullen nemen van deze nieuwe realiteit van de thuiszorg die gelukkig terrein wint, niet alleen dankzij IppocrateOrg, maar ook dankzij andere grassroots initiatieven in de Italiaanse samenleving.

  Nieuwe documentaire onthult angstaanjagende incompetentie achter het Britse Coronabeleid - is gebaseerd op een Wikipedia-artikel

Als u zou worden opgeroepen voor een hoorzitting voor het Technisch en Wetenschappelijk Comité in Italië, op basis van de ervaringen van de afgelopen maanden, wat zou u dan tegen de deskundigen zeggen?

Ik zou zeggen dat we moedig moeten toegeven dat een ziekenhuisgerichte behandeling van de ziekte een verkeerde strategie is geweest en dat het tijd is om het over een andere boeg te gooien. Veel artsen zijn zich hiervan bewust. De cijfers geven ons gelijk: vroegtijdige thuiszorg werkt. We moeten die aanmoedigen om de intensive care-afdelingen leeg te krijgen. Politici moeten overal nota van nemen.

45-jarige Italiaanse arts “in de bloei van zijn leven en in perfecte gezondheid” valt dood neer na Pfizer’s Covid injectie: 39-jarige verpleegster, 42-jarige chirurgisch technicus ook dood

Vorig artikelBeelden van terreuraanslag in Boulder
Volgend artikelChirurg waarschuwt dat het vaccineren van mensen die besmet zijn met COVID ‘vermijdbare schade’ kan veroorzaken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in