George Floyd’s werkelijke moordenaar gaat vrijuit

0
1025
Rechtsonder, Morries Hall, George Floyd's drugsdealer.

Morries Hall, de man die door Floyd’s vriendin Courtney Ross is geïdentificeerd als de drugsdealer van George Floyd, weigerde dinsdag te getuigen uit angst dat hij zou kunnen worden beschuldigd van derdegraads moord wegens drugshandel met de dood tot gevolg.

Zoals freewestmedia.com bericht: “De drugsdealer van George Floyd vreest dat hij van moord beschuldigd kan worden als hij getuigt”.

“Edelachtbare, ik kan me geen enkel onderwerp voorstellen waarover de heer Hall zou moeten getuigen dat zowel relevant zou zijn voor de zaak als hem niet zou beschuldigen. De getuigenis van de heer Hall in deze zaken zou hem in het bijzonder in de positie brengen dat hij in de zeer directe nabijheid van de heer Floyd komt, in een voertuig waar drugs werden gevonden tijdens een doorzoeking door de politie na de dood van Floyd”, vertelde Hall’s advocaat aan rechter Peter Cahill tijdens een hoorzitting, terwijl de jury afwezig was in de rechtszaal.

Courtney Ross, de vriendin van Floyd ten tijde van zijn dood, heeft getuigd dat Hall drugs aan Floyd had verkocht. De getuigenis van Hall zou kunnen dienen als een “schakel in de keten” voor de drugs die Floyd kort voor zijn dood heeft ingenomen, wat zou kunnen leiden tot een aanklacht van derdegraads moord tegen Hall.

Ross getuigde ook dat Floyd in maart twee keer in het ziekenhuis was opgenomen – één keer vanwege een overdosis drugs waarvoor hij vijf dagen in het ziekenhuis lag. Floyd had opioïden en drugs van Hall gekocht die bekend stonden als “speedballs”, een mix van methamfetamine en fentanyl. Volgens Ross gaven deze pillen die ze van Hall kocht haar het gevoel “alsof ze ging sterven”.

En omdat Hall geen immuniteit is aangeboden in ruil voor zijn getuigenis, vertelden deskundigen aan Law Officer dat er twee verschillende uitkomsten in het vooruitzicht zijn gesteld: of de staat laat de mogelijkheid open om Hall op een later tijdstip te vervolgen, of ze willen zijn getuigenis niet in het proces tegen Derek Chauvin.

New York's Fifth Avenue na de rassenrellen

Hall zou Floyd ook het valse biljet van $20 hebben gegeven dat tot zijn arrestatie leidde.

Nachtmerrie – George Floyd  duwde pistool op buik van moeder – beroofd in haar eigen huis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here