Politiestaat: autoriteiten lanceren bewakingsdrones om burgers te bespioneren

"Jullie zien jullie burgerlijke vrijheden nu in het riool verdwijnen", waarschuwt Amerikaans politiek commentator Dan Bongino de Australiërs

1
1639
Foto via Caldronpool

De Australische politie bereidt zich voor om hightech surveillance drones te lanceren om ervoor te zorgen dat de burgers zich houden aan de Covid-19 beperkingen van de staat.

Volgens Cardionpool zullen de drones worden gebruikt om stranden en parken te controleren, de provinciegrens te patrouilleren, personen te lokaliseren die geen mondkapje dragen, en de autoriteiten op de hoogte te stellen als een voertuig te ver van de woonplaats van de eigenaar heeft gereisd.

Het nieuwe “lucht-arsenaal” kan tot een afstand van 7 km worden gevlogen en is uitgerust met infraroodcamera’s die de nummerplaten van voertuigen op een afstand van 500 meter kunnen aflezen.

De huidige restricties verbieden de inwoners van Melbourne om zich tussen 5 uur ’s morgens en 20 uur ’s avonds verder dan 5 km van hun huis te wagen, behalve in het geval van werk en medische zorg. Burgers zijn beperkt tot een uur beweging per dag, en slechts één persoon per huishouden mag boodschappen doen.

Wie de avondklok overtreedt, kan een boete krijgen van bijna 5.000 dollar, waarbij recidivisten een boete van maximaal 20.000 dollar kunnen krijgen. Iedereen die geen mondkapje draagt, kan ook een boete van 200 dollar krijgen.

Duitse parlementsleden die voor aanscherping infectiebeschermingswet hebben gestemd staan op een dodenlijst

De Melbournse premier Dan Andrews, ook wel bekend als Dictator Dan, verlengde deze week de noodtoestand tot 13 september, voor de maximale periode van 6 maanden dat een noodtoestand kan worden verlengd.

Volgens Sky News werkt de premier nu echter samen met de procureur-generaal van de staat om nieuwe wetgeving en amendementen in te voeren om de autoriteiten in staat te stellen de noodtoestand voor onbepaalde tijd uit te breiden.

“Dit zou het belangrijkste verhaal in het hele land moeten zijn. De mainstream media laten ons weer in de steek”, zegt Avi Yemini van TR News.

Coronavaccin na 3 maanden zinloos: Antilichamen verdwijnen, virus muteert – met bijwerkingen 

1 REACTIE

  1. Installeer Kali Linux of Parrot Security op je pc, koop een wifi adapter die kan monitoren. Installeer software zoals airgeddon en verdiep je in wireless attacks en password cracking. Op die manier kun je drones onderscheppen en overnemen of laten crashen. Politie drones gebruiken gewoon een default password. Met een goede wireless adapter onderschep je elke drone in een cirkel van 300 meter.
    Groet van een cyber-piraat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here