Foto Credit: Strategic Culture Foundation / (Public Domain)

Het herhalen van de geschiedenis lijkt tragisch, zelfs kluchtig. Je kunt je afvragen hoe zo’n ogenschijnlijke waanzin kan worden herhaald. Maar de verklaring ligt voor de hand als je begrijpt dat de drijfveer dezelfde is.

De aanklacht tegen Duitsland bij het Internationaal Gerechtshof deze week wegens hulp bij genocide in Gaza is werkelijk beschamend. Duitsland werd voor het gerecht gedaagd door Nicaragua voor het faciliteren van Israëls genocide in Gaza in strijd met de Genocide Conventie van 1948, schrijft Strategic Culture Foundation.

Dat verdrag werd opgesteld in de nasleep van de massamoord op zes miljoen Joden door Nazi-Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Slechts 79 jaar na het einde van die oorlog staat de Duitse staat opnieuw in de beklaagdenbank voor medeplichtigheid aan een voortdurende genocide in Gaza, gepleegd door een zelfverklaarde Joodse staat Israël.

Het lijkt een schokkende en betreurenswaardige wending in de geschiedenis. In levende herinnering wordt Duitsland opnieuw beschuldigd van afschuwelijke misdaden tegen de mensheid.

Wat nog schandaliger is, is dat de Duitse autoriteiten ontkennen dat Israël genocide pleegt en dat Duitsland de veiligheid van Israël nobel verdedigt uit een speciale verplichting vanwege de gruwelijke holocaust in de Tweede Wereldoorlog.

De veronderstelde reden van Duitsland om Israël te steunen is een verbazingwekkende verdraaiing van de geschiedenis.

De zaak tegen Duitsland deze week is onbetwistbaar, net als de eerdere zaak die Zuid-Afrika in januari tegen Israël aanspande voor dezelfde rechtbank van de Verenigde Naties in Den Haag. Een definitieve uitspraak van het hof in beide zaken is nog hangende.

Desalniettemin is de wereldwijde publieke opinie het nu al eens met talrijke internationale juridische en mensenrechtenexperts dat het militaire beleg van de Gazastrook door Israël neerkomt op genocide en meerdere schendingen van het internationaal recht inhoudt. Ergo, verwijtbaarheid van Duitsland.

In de afgelopen zes maanden heeft de moedwillige vernietiging van de Palestijnse gebieden door Israël geleid tot meer dan 33.000 doden, waaronder meer dan 14.000 kinderen en 10.000 vrouwen onder de slachtoffers. Het werkelijke dodental is waarschijnlijk meer dan 46.000, aangezien 13.000 mensen vermist zijn onder het puin of begraven in ongemarkeerde graven. Er wordt gevreesd dat er de komende maanden tot 100.000 doden zullen vallen als de hongersnood en de ziekte toenemen.

  Het strategische dilemma van Netanyahu

Duitsland is na de Verenigde Staten de grootste wapenleverancier van Israël. Duitsland is goed voor bijna een derde van alle Israëlische wapenimport.

De moorddadige, willekeurige belegering van Gaza door Israël, met een opzettelijk beleid van massale uithongering van meer dan twee miljoen mensen, zou niet hebben plaatsgevonden zonder de cruciale militaire steun van de Verenigde Staten en Duitsland.

Maar net zo belangrijk als de moordmachines en munitie is de niet aflatende politieke steun van Duitsland, de Verenigde Staten en al hun westerse bondgenoten. Ongelooflijk genoeg blijven Berlijn, Washington, Londen, Parijs en andere westerse hoofdsteden beweren dat Israël geen genocide pleegt. Net als de Amerikaanse president Joe Biden herhaalt de Duitse kanselier Olaf Scholz de cynische en leugenachtige mantra over Israëls recht op zelfverdediging.

Wat er in Gaza gebeurt, is een bloedbad dat mogelijk wordt gemaakt door westerse imperialistische machten. De VS en al haar westerse bondgenoten zijn medeplichtig aan gruwelijke oorlogsmisdaden. Het is elke dag live op televisie te zien, maar de verachtelijke westerse media zuiveren en verzachten de gruwel. In elke wereld met gezond verstand zouden de Westerse regeringen en de door hen gecontroleerde “nieuwsmedia” onherstelbaar veroordeeld moeten worden voor hun medeplichtigheid.

De schuld van Duitsland krijgt echter een diep verontrustende en schandelijke betekenis, net als die van het zionistische regime. In de naam van miljoenen slachtoffers van nazi-Duitsland wordt de genocide in Gaza uitgevoerd met een zelfingenomenheid en rechtschapenheid die onbeschrijflijk verachtelijk is. Het is volkomen duivels dat de historische massamoord op Joden door Duitsland nu wordt herhaald op anderen door een staat die beweert Joods te zijn – en mogelijk gemaakt door Duitsland. Je kunt deze obsceniteit nauwelijks verzinnen.

We moeten ook begrijpen dat de gruwel die in Gaza wordt gepleegd slechts één element is in een giftige uitbarsting van imperialistische misdaden die momenteel over de hele wereld plaatsvinden.

  ADL CEO Jonathan Greenblatt zegt dat "antizionisme genocide is" en dat "elke Joodse persoon een zionist is"

In Oekraïne voeren de Westerse imperialisten in de NAVO-as een oorlog bij volmacht tegen Rusland met behulp van een corrupt NeoNazi-regime onder leiding van een zogenaamd Joodse marionettenpresident die tot over zijn oren in het witwassen van geld, fraude en oplichting zit. Duitsland is na de Verenigde Staten de grootste wapenleverancier van het Oekraïense regime.

Acht decennia geleden zette Nazi-Duitsland Oekraïense fascisten in om Joden en Slaven uit te roeien met een dodental dat kon oplopen tot 30 miljoen Sovjetburgers. Het huidige Oekraïense regime verheerlijkt deze nazi-collaborateurs. De Verenigde Staten hebben na de Tweede Wereldoorlog dezelfde Oekraïense fascisten ingezet om een geheime oorlog te voeren tegen de Sovjet-Unie tijdens de Koude Oorlog.

Zo zetten Duitsland en de Verenigde Staten samen met andere Westerse mogendheden diepgewortelde historische misdaden voort door middel van hun proxy-oorlog tegen Rusland.

Dezelfde imperialistische schurkenstaten maken de Israëlische agressie tegen Iran, Syrië en Libanon mogelijk. Israëls dodelijke bombardement op de Iraanse ambassade in Damascus eerder deze maand was een bijzonder brutale schending van het internationaal recht. De barbaarsheid van het Israëlische regime wordt volledig mogelijk gemaakt en gestimuleerd door zijn westerse beschermheren. De bittere ironie is dat Washington en Berlijn er bij Iran op aandringen om “maximale terughoudendheid” te betrachten, terwijl Israël openlijk zijn soevereiniteit aanvalt en zijn burgers vermoordt.

Ondertussen verleiden de Verenigde Staten, Australië en Groot-Brittannië Japan om zich aan te sluiten bij hun militaire alliantie om China te provoceren. De Japanse premier Fumio Kishida werd deze week ontvangen in Washington, waar hij oorlogszuchtige nieuwe militaire maatregelen tegen China en Rusland ondertekende. Kishida koppelde Oekraïne aan Azië en beweerde dat als Rusland de oorlog in Oekraïne zou winnen, China Oost-Azië zou overnemen. De Japanse minion heeft voor de helft gelijk. De regio’s zijn inderdaad met elkaar verbonden, niet door vermeend Russisch en Chinees wangedrag, maar door het door de VS geleide imperialisme dat Japan lafhartig dient.

Westers imperialisme en fascisme hebben de cirkel rond gemaakt in een verbijsterend korte tijdspanne van de geschiedenis. Bijna 80 jaar nadat Japan werd verslagen in de Pacifische Oorlog, waarin het verantwoordelijk was voor 20 miljoen doden in China, loopt Tokio voorop met nieuwe plannen om een potentiële nucleaire oorlog tegen China te voeren. De perversie van Japan om zich bij de Verenigde Staten aan te sluiten in deze onderneming, nadat de VS in 1945 twee atoombommen op hun bevolking wierpen, is de zoveelste misselijkmakende wending in de geschiedenis.

  Blinken levert een van de sterkste publieke kritiek op Israëls gedrag tijdens de oorlog in Gaza

De monsterlijke misdaden van Nazi-Duitsland en fascistisch Japan worden vandaag de dag gerehabiliteerd omdat dezelfde krachten de imperialistische geopolitieke belangen van vandaag dienen.

De kronkels en tegenstrijdigheden van de geschiedenis zijn echter gekristalliseerd in één historische kracht. Alle misdaden, barbaarsheid, bloedvergieten en het gevaar van een catastrofale wereldoorlog zijn de oorzaak van imperialistische machten – waaronder de Verenigde Staten en hun onverzadigbare zoektocht naar hegemoniale overheersing.

Het historische falen en de systemische ineenstorting van het westerse kapitalisme is de drijfveer die de wereld weer naar oorlog drijft, net als in eerdere perioden van de moderne tijd. Kolonialistische genocide, Eerste Wereldoorlog, Tweede Wereldoorlog en nu de afgrond van de Derde Wereldoorlog.

Duitsland in de beklaagdenbank voor genocide met Israël is niet zo onlogisch als het misschien lijkt. Want imperialisme en fascisme vieren weer hoogtij over de hele wereld. Zowel Duitsland als Israël zijn bendeleden in het misdaadsyndicaat, elk met hun eigen rechtvaardigingsmythes en alibi’s.

Rusland en China zijn aantoonbaar de twee naties die in de geschiedenis het meest onder het fascisme hebben geleden. Het is volkomen consequent – zo niet betreurenswaardig – dat Rusland en China vandaag de dag opnieuw geconfronteerd worden met dezelfde krachten.

Duitsland staat opnieuw aan de verkeerde kant van de geschiedenis. En dat geldt ook voor de Verenigde Staten en al hun westerse vazallen. Eeuwige schande over hen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Israëlische strijdkrachten schoten hun eigen burgers neer, zegt overlevende van kibboetsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVoorzitter van Belgische zorgverzekeraar promoot euthanasie als oplossing voor vergrijzing
Volgend artikelTop WHO functionaris getuigt: Vaccinpaspoorten waren een zwendel om valse Covid-prikken te promoten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Duitsland is verslagen door zionisten en wordt sindsdien geleid door zionisten net zoals vele andere landen waar die schoften met moord en vernietiging de teugels hebben overgenomen, de basis van die zionisten is IsraHel.

 2. Toch wil sarcastisch dat Duitsland door een land dat zij zelf hebben helpen bouwen nu meegetrokken wordt in juridische touwtrekkerij. In de jaren dertig van de vorige eeuw heeft het toenmalige Duitsland haar joodse bevolking de mogelijkheid gegeven om, met behoudt van vermogen en kapitaal, naar het toenmalige Palestina te verhuizen. Hiervoor had men zelfs afspraken gemaakt met de toenmalige Palestijnse bewoners.

  • Und wir Niederländer, sogenannt von Deutschen Blut, zijn en waren niet veel beter. Velen waren NSBers, en ook veel jonge mannen lieten zich verleiden tot het zich aansluiten bij de Waffen SS. En dan de hoeveelheid verraders onder onze landgenoten, niets om trots op te zijn.

 3. Het gaat niet om Duitsers of Duitsland.

  We zijn geïnfiltreerd door een satanische sekte. Westerse anden en volkeren worden bestuurd door puppets als Zelensky. Duitsland of Nederland of Frankrijk doet niks, de mensen in die landen willen allemaal gewoon een fijn leven… maar we worden gegijzeld… allemaal.

  De Duisters willen dit helemaal niet, Nederlanders, Fransen, Engelsen, we willen dit allemaal niet… maar we worden er door een maffia in gesleept en we weten niet wat we moeten doen om het te stoppen zonder dat alles één grote teringzooi wordt, want NIEMAND wil chaos en ellende, daarom doen we allemaal niks. Dat geeft JUIST aan dat de mensheid wil dat het stopt. Dit gaat net zo lang door tot wij met miljoenen tegelijk vreedzaam opstaan en Den Haag in lopen. Want niemand wil bloedvergieten en ellende… we willen juist dat alles stopt en dat ALLE schuldigen, ALLE deelnemers van clubjes, worden gearresteerd en berecht.

  We moeten realiseren dat we geen geweld willen en dat we broeden op hoe we het anders kunnen doen… de enige oplossing is met miljoenen tegelijk vreedzaam Den Haag in te lopen en ons land terug te nemen en arrestaties te eisen.

 4. interessante timing van ((henry makow((( om hiermee te komen… oy vey

  de strategic COMMIE foundation repte overigens met geen enkel woord over de (((bolshevieken((( die tientallen miljoenen oekrainers en russen hadden afgeslacht in de jaren 20 en 30, zie ook hun communistische taal… oy vey

  duitsland is al 75 jaar bezet en vooert de nwo agenda uit

  12 jaar lang heeft duitsland anti nwo/bankster beleid gevoerd en zie waar dat kleine landje toe in staat was, van 6 miljoen werklozen en geen economie naar 0 werklozen en de best draaiende economie ter wereld, zie ook de jaloezie in het buitenland.

  grappig dat mensen nog steeds de jwo propaganda over duitsland vreten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in