Donald Trung Quoc Don (Chữ Hán: 徵國單) / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Een topambtenaar van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft tijdens een explosieve getuigenis toegegeven dat de vaccinpaspoorten die door het agentschap werden gepushed slechts een zwendel waren om de wereldwijde vaccinatieagenda te bevorderen.

Daarnaast getuigde Dr. Hanna Nohynek dat de WHO wist dat de Covid mRNA injecties niet effectief waren, maar er toch op aandrong dat het grote publiek onder druk werd gezet om de experimentele injecties te nemen, schrijft Frank Bergman.

Dr. Nohynek zegt dat de WHO de vaccinpaspoorten gebruikte om het publiek te dwingen zich te houden aan de vaccinatieagenda ondanks dat ze wisten dat de injecties niet effectief waren tegen Covid.

Nohynek is voorzitter van de WHO van de Strategic Group of Experts on Immunization en is hoofdarts bij het Finse Instituut voor Gezondheid en Welzijn.

De WHO kwam met deze onthullingen in een rechtszaal in Helsinki, toen ze getuigde in een rechtszaak die was aangespannen door de Finse burger Mika Vauhkala.

Vauhkala spant een rechtszaak aan nadat hem de toegang tot een café was geweigerd omdat hij geen vaccinpaspoort had.

Nohynek getuigde voor de rechtbank dat ze de WHO en haar regering had geadviseerd dat vaccinpaspoorten niet nodig waren.

Nohynek zegt echter dat ze werd genegeerd, ondanks dat ze uitlegde dat de Covid-vaccins in wezen “nep” waren omdat ze de overdracht van het virus niet tegenhielden.

Ze waarschuwde ook dat de paspoorten en vaccins een vals gevoel van veiligheid gaven.

Ze zegt dat het gezondheidsagentschap van de Verenigde Naties wist dat de injecties de verspreiding van Covid niet zouden stoppen kort nadat de vaccins begin 2021 waren uitgerold, maar dat ze bleven doorgaan, ondanks de risico’s voor de openbare veiligheid.

  Grafeen COVID-19 dodelijke injecties: Laat het bewijs voor zichzelf spreken

In diezelfde periode van 2021 zei de WHO te werken aan “een internationaal vertrouwd kader” voor veilig reizen.

Ondertussen zijn de lidstaten van de Europese Unie begonnen met het uitrollen van Covid-paspoorten.

De EU-verordening voor digitale COVID-certificaten werd in juli 2021 aangenomen en later werden er meer dan 2,3 miljard certificaten uitgegeven.

Bezoekers aan Frankrijk werden verboden als ze niet in het bezit waren van een geldig vaccinpaspoort dat burgers bij zich moesten hebben om voedsel te kopen in winkels of om gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Het vaccinpaspoortsysteem van de EU is echter niet afgeschaft.

Zoals Slay News al eerder meldde, heeft de EU samengewerkt met het World Economic Forum (WEF) om het systeem aan te passen zodat het in plaats daarvan als een “digitaal ID” gebruikt kan worden.

Ditzelfde systeem is uitgebreid met digitale betalingen naast ID, terwijl het nog steeds een bewijs van “vaccinatiestatus” ondersteunt.

Tijdens haar verschijning in de rechtbank op donderdag getuigde Dr. Nohynek gisteren echter dat haar team de WHO en de Finse regering eind 2021 had geadviseerd om te stoppen met Covid-paspoorten.

Ze voerde aan dat het dwingen van het publiek om gevaarlijke mRNA-injecties te nemen die niet effectief waren tegen Covid, en hen vervolgens hun vaccinatie te laten bewijzen, geen zin had.

Desondanks bleven de vaccinatiepaspoorten verplicht.

De opmerkingen van Dr. Nohynek werden gemeld door de Finse journalist Ike Novikoff.

Novikoff was in de rechtszaal in Helsinki toen Dr. Nohynek getuigde.

Dr. Nohynek’s bekentenis over Covid injecties en vaccinpaspoorten was vooral schokkend omdat ze alom bekend is in medische wereldkringen en een top immunisatiefunctionaris is bij de WHO.

  Nu weten wij wat het is om tussen krankzinnigen te leven

Nohynek is niet alleen voorzitter van de strategische adviesgroep voor immunisaties van de WHO, maar ook een van de topvaccinadviseurs van Finland.

Ze zit ook in het bestuur van Vaccines Together en het International Vaccine Institute.

De digitale COVID-19-certificering van de EU hielp bij de oprichting van het Global Digital Health Certification Network van de WHO in juli 2023.

“Door gebruik te maken van Europese beste praktijken dragen we bij aan wereldwijde digitale gezondheidsstandaarden en interoperabiliteit – ten voordele van de meest behoeftigen”, aldus een EU-functionaris.

De Finse burger Mika Vauhkala heeft een website gemaakt waarop hij zijn zaak tegen de Finse overheid bespreekt.

Vauhkala schrijft dat hij zijn rechtszaak aanspande “om grondrechten te verdedigen” nadat hem in december 2021 het ontbijt in een café in Helsinki was geweigerd.

De toegang werd hem geweigerd omdat hij geen Covid-paspoort had, ook al was hij gezond.

“De grondwet van Finland garandeert dat burgers niet gediscrimineerd mogen worden op basis van onder andere gezondheidstoestand”, stelt Vauhkala op zijn website.

De Britse cardioloog Dr. Aseem Malhotra verscheen vrijdag ook in de rechtbank van Helsinki om te getuigen in de zaak.

Malhotra getuigde dat tijdens de pandemie gezondheidsfunctionarissen van de overheid en medische professionals onethisch, dwingend en verkeerd geïnformeerd beleid steunden, zoals vaccinatiemandaten en vaccinatiepaspoorten.

Dit beleid was er alleen maar op gericht om zoveel mogelijk mensen te vaccineren, ongeacht de risico’s.

Malhotra merkt op dat deze massavaccinatieagenda de geïnformeerde toestemming van patiënten en op bewijs gebaseerde medische praktijken ondermijnde.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De banaliteit van het kwaadVolg Frontnieuws op Telegram

  Schokstatistiek: 10% oversterfte in Duits COVID-19 vaccinatiejaar

Lees meer over:

Vorig artikelDuitsland staat weer aan de verkeerde kant van de geschiedenis
Volgend artikelIsraël wanhopig over mogelijke Iraanse vergelding
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Anthony Migchels – Pas op voor slang verkleed als Trump

  Ze zorgen voor een conservatieve reactie en een herverkiezing van Trump.

  De Nederlandse monetair theoreticus Anthony Migchels denkt dat dit tot een radicale koerswijziging zal leiden. Ben ik het niet mee eens.

  Trump is verantwoordelijk voor het vermoorden en verminken van miljoenen mensen. Hij zou in de gevangenis moeten zitten.
  Mijn stem gaat naar RFK Jr., ook al was zijn keuze voor VP belachelijk. RFK Jr. is tenminste geen kabbalistische en crypto-jood zoals Trump. Hij vocht tenminste tegen het ‘vaccin’ van Trump.

  Migchels–” Er komt een mega-crash aan, en alle indicatoren wijzen erop dat ze dit zullen omlijsten met ‘cyberaanvallen’.”

  – Henry Makow

  • Sinds jaar & dag bepaalt ook in cabalvazalstaat VS de geheime machtselite welke poppetjes op alle posten die ertoe doen, wie hun in o.a. de Council on Foreign Relations (CFR), Trilateral Commission & RAND Corporation voorgekookte beleid zonder morren gaat uitvoeren.
   Of onafhankelijk kandidaat voor het Amerikaanse presidentschap RFK jr. (1954) een zionist is, weet ik niet maar in ieder geval is hij pro-Israël en daar heeft de ultieme ziokhazaarse belangenorganisatie B’nai B’rith (1843) voor gezorgd en RFK jr. heeft al verklaard, dat de CIA verantwoordelijk is voor de dood van zijn vader RFK sr. (1925 – 1968) & oom JFK (1917 – 1963). Als deze opmerking niet door de beugel kon, was hij al lang voor de bus gegooid, maar wat niet is kan nog komen.

 2. Alles is gebaseerd op leugens, de zogenaamde bestuurders zijn alle omgekocht door de belanghebbende achter de schermen. Het gehele westerse politieke systeem is door en door corrupt. De wil om over iedereen heen te dicteren hoe hij/zij moet leven en wat het mag denken.

  Covid-19 is de coderingsbenaming voor het nieuwe slavensysteem, ieder die zich heeft laten injecteren met dit spul is als ware opnieuw geboren. Nu geen BSN, maar met een persoonlijke Mac Adress in het lichaam, wat nooit eruit gehaald kan worden. Je kunt nu zelfs op begraafplaatsen deze onbekende Mac Adressen lokaliseren. Te raar voor woorden hè. Dit Mac Adress communiceert via jouw 5G telefoon in de A.I. cloud waar alles bij gehouden wordt wat je doet, eet, letterlijk alles over jouw en wat in je lichaam gebeurt. Zelfs je gedachte wordt gecontroleerd. Volgens het Amerikaanse Hooggerechtshof is iedereen die het Covid-19 en de boosters geïnjecteerd heeft gekregen geen mens meer, maar een werktuig. Dat eigendom is van de patenthouder(s). Dus al deze ex mensen hebben nu een nieuwe eigenaar/bezitter/meester gekregen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in