Er zijn bijna 8 miljard mensen op deze wereld, en toch legt de meerderheid van hen zich neer bij het gesproken woord en de beslissingen van een kleine minderheid. Hoogstwaarschijnlijk omdat de meerderheid geïndoctrineerd is in een systeem dat hen conditioneert om het gezag zonder vragen te gehoorzamen. Van jongs af aan geïndoctrineerd en geconditioneerd om alleen te weten wat de autoriteiten willen dat u weet, en om precies te doen wat de autoriteiten willen dat u doet, en dit alles zonder vragen te stellen. We zijn in een wereld beland waar vrij denken en het in twijfel trekken van het officiële verhaal wordt bestempeld als wappie, een samenzweringstheorie, gevaarlijk. Maar het eigenlijke gevaar is het gebrek aan vrije gedachten en het vermogen om vragen te stellen.

Hier is een eenvoudige verklaring waarom alles wat u dacht te weten als juist en waar, misschien niet zo is, schrijft Daily Expose.

Van jongs af aan wordt u naar school gestuurd om opgeleid te worden. Een onderwijssysteem dat door de staat wordt gedicteerd over wat u moet leren en mee opgevoed wordt. Dit is uw eerste bron van informatie.

Uw tweede bron van informatie is wat u kunt lezen in de krant of kunt horen en zien op de radio of de tv via de mainstream nieuwszenders.

Uw derde bron van informatie is die van andere mensen, zoals vrienden of uw ouders. Maar hier ligt het probleem.

Uw ouders zijn van jongs af aan naar school gestuurd om opgeleid te worden in een onderwijssysteem dat door de staat werd gedicteerd over wat ze moesten leerden en mee opgevoed werden. Dit was hun eerste bron van informatie. Hun tweede bron van informatie was wat zij in de krant lazen of op de radio hoorden of op de tv zagen via de mainstream nieuwszenders. Hun derde bron van informatie was die van andere mensen, zoals vrienden of hun ouders. Ziet u waar dit heen gaat?

Generatie na generatie is blootgesteld aan informatie die is gedicteerd door ‘de staat’ op scholen of via het mainstream nieuws, dat altijd in handen is geweest van dezelfde paar oligarchen, die in wezen ‘de staat’ zijn als u het geldspoor volgt.

Natuurlijk zijn er andere bronnen van informatie, er zijn boeken, en er zijn de vrije gedachten van mensen. Voor de meerderheid echter, tenzij deze informatie is goedgekeurd door ‘de staat’, wordt zij beschouwd als onzin, genegeerd als feit en achtergelaten om weg te rotten in de geschiedenis.

  Een week na de vaccinatie - VS: Verpleegkundige positief getest op SARS-CoV-2

Hopelijk heeft de bovenstaande uitleg u duidelijk gemaakt waarom alles wat u dacht te weten, misschien niet helemaal juist en waar is.

Dat brengt ons bij vandaag. De meerderheid heeft zich erbij neergelegd dat ‘de staat’ ons onze rechten en vrijheden afneemt. In het Verenigd Koninkrijk werd het Britse volk misleid tot het opgeven van hun rechten en vrijheden door deze ene zin – “We hebben drie weken nodig om de curve af te vlakken”. Voor de meerderheid klonk dat misschien redelijk, maar we betraden een onbekende wereld en konden alleen oordelen op basis van de informatie die we hadden gekregen. Die informatie bestond uit berichten over mensen die in Wuhan op straat in elkaar zakten en nieuwsbeelden van overrompelde ziekenhuizen in de Italiaanse regio Lombardije, waar mensen met moeite adem konden halen. De veronderstelde oorzaak hiervan was nu naar onze kusten gekomen, dus moesten we handelen.

Maar op de een of andere manier werden drie weken veertien weken. Veertien weken van geen plezier en isolement van vrienden en geliefden. Veertien weken van niet werken voor velen. Maar hoe hebben we precies veertien weken in een jaar laten veranderen?

Na veertien weken hadden we iets wat we aan het begin niet hadden, en na bijna een jaar hebben we nog meer.

Gegevens die in tegenspraak zijn met wat ons in het begin verteld werd. Wist u bijvoorbeeld dat Wuhan en Lombardije aan de top staan wat luchtvervuiling betreft? Er is altijd al een probleem geweest met aandoeningen van de luchtwegen in deze gebieden.

Heeft u iemand op straat zien instorten door “Covid-19”? Nee? Dus waar gingen deze rapporten over dit gebeuren in Wuhan over.

Is het Britse gezondheidsstelsel overweldigd? Uit gegevens blijkt dat het verre van dat is. Tijdens de eerste lockdown in het VK was slechts 62% van de bedden bezet, tegen 90% in de drie jaar daarvoor. Het aantal mensen dat naar de spoedeisende hulp ging, daalde in april tot 916.581, tegen meer dan 2 miljoen het jaar daarvoor. Toch werd ons verteld om thuis te blijven en de National Health Service te beschermen. Waartegen? (U kunt onze volledige analyse van NHS-gegevens hier lezen)

  CEO Pfizer: "Elk jaar zult u uw jaarlijkse injectie voor Covid moeten krijgen"

Wist u dat de dagelijkse sterftecijfers oorspronkelijk werden berekend aan de hand van iedereen die stierf binnen 45 dagen na een positieve test op het Sars-COV-2-virus? En vervolgens werd teruggebracht tot 28 dagen aan het einde van de eerste lockdown en nu is veranderd in 60 dagen aan het begin van lockdown 3? Dit betekent dat als iemand bij een auto-ongeluk om het leven komt en binnen de 60 dagen daarvoor een positieve testuitslag heeft gehad, hij wordt toegevoegd aan de Covid-19-sterftestatistieken. Dit feit alleen al zou genoeg moeten zijn om bij iedereen veel vragen op te roepen.

Wist u dat de test die wordt gebruikt om Sars-COV-2 op te sporen een PCR-test is die in meer dan 40 cycli in het VK wordt uitgevoerd. De uitvinder van de PCR-test, Kary Mulis, zei dat het mogelijk was zo ongeveer alles te vinden wat je wilde vinden als je de PCR-cyclus maar hoog genoeg liet draaien, maar dat betekende niet dat het er ook echt was. Dit betekent dat er sprake is van een valse positieven-pandemie, niet van een Coronapandemie. (Onze volledige uitleg en analyse van PCR-tests vindt u hier).

We kunnen zo nog wel even doorgaan, maar wat we willen zeggen is dat de meerderheid zich neerlegt bij een autoriteit die tegen hen liegt. Een autoriteit die een vlaag van propaganda heeft ontketend om via radio- en tv-spots angst aan te wakkeren. Weet u wat er gebeurt als mensen in een staat van angst verkeren? Ze verliezen het vermogen om rationeel te denken en gaan in de vecht- of vluchtreactie.

Levens worden vernietigd op basis van deze leugen. Lockddowns doen meer kwaad dan goed. Het Verenigd Koninkrijk bevindt zich in een situatie waarin 75% van de horeca kan verdwijnen door de draconische lockdowns. Het aantal zelfmoorden is nog nooit zo hoog geweest door de draconische lockdowns. Eenzaamheid en mentale gezondheidsproblemen zijn de echte pandemie geworden door de draconische lockdowns. Een draconische lockdown die hier slechts drie weken zou zijn, maar het Verenigd Koninkrijk lijdt er nog steeds onder, of het nu in de vorm van Tiers of nationale lockdown is, bijna een jaar later.

  Nu ook in Hong Kong: onderzoeken naar overlijden en ernstige bijwerkingen

Dit is waanzin. Uit gegevens blijkt dat dit virus minder dan 0,2% van de geïnfecteerde mensen doodt. Waarom moeten we in hemelsnaam in lockdown gaan? We kunnen niet doorgaan met een beleid dat mensen doodt, middelen van bestaan vernietigt, bedrijven decimeert en een economie in puin achterlaat die onze kinderen zullen moeten betalen om te herstellen.

We moeten vrije gedachten en kritisch onderzoek omarmen. De gegevens zijn er nu om vragen te stellen bij het officiële narratief en tot onze eigen conclusies te komen. Kom uit de staat van angst waarin de autoriteiten u hebben gebracht.

De minderheidsautoriteit wordt natuurlijk geholpen door het feit dat ze een deel van de meerderheid hebben overgehaald om hun draconische beleid voor hen te controleren. Er zijn nu buren die buren bij de politie verraden als ze meer dan één keer per dag het huis verlaten. Iedereen die weigert zich te conformeren aan het verschrikkelijke wetenschapsbeleid om een mondkapje te dragen, voelt zich een “lepralijder” wanneer hij omringd wordt door degenen die dat wel doen uit angst om een boete te krijgen, en wordt meestal verguisd door degenen die zo vastgeroest zijn in de staat van angst die de autoriteiten over hen hebben uitgeroepen.

Maar zoals we in het begin al zeiden, er zijn bijna 8 miljard mensen op deze wereld, en toch legt de meerderheid zich neer bij het gesproken woord en de beslissingen van een kleine minderheid. De autoriteiten zijn in de minderheid. Zij zijn de 1% en wij zijn de 99%. Als we gewoon zouden stoppen in de val te trappen die de 1% voor de 99% heeft opgezet om ons te verdelen en te overheersen, zouden we dit morgen kunnen beëindigen. Het enige wat we hoeven te doen is “NEE” zeggen.

Ze hadden “drie weken nodig om de curve af te vlakken”. Maar we hebben ze bijna een jaar gegeven. Gaat u ze nog een jaar geven? Dit zal niet eindigen totdat we allemaal zeggen dat het stopt. Wat gaat u uw kleinkinderen vertellen als ze vragen wat u heeft gedaan in de ‘Oorlog tegen onze Vrijheid’?

Wetenschappers schrijven hoge hoeveelheden aluminium in de hersenen van autistische kinderen toe aan vaccins

Vorig artikelOxford wetenschapper waarschuwt: globale uitrol vaccins zal leiden tot nieuwe gemuteerde Covid-19 varianten
Volgend artikelWeigerde zich uit te kleden voor Mostafa – kreeg vier messteken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Erg goed geschreven! Ik vraag me alleen steeds weer af wat we zouden kunnen doen… Ik zeg nee, maar er is niemand die het hoort en niemand die het ziet. Ik leef op een eiland in een zee van conformisten.

  • Ik doe zo veel mogelijk dingen zoals ik ze voor deze idiote crisis ook al deed en die ene keer dat soms iemand mij aanspreekt op het dragen van een mondkapje, zet ik hem op, en een seconde of 5 later doe ik hem weer af. Het heeft geen zin met al die gehersenspoelde idioten in gesprek te gaan. Oja, en ik doe mijn werk uniform aan wanneer ik tijdens de avondklok naar buiten ga (ik heb een baan waarvoor een uniform nodig is en die ook ’s nachts kan plaats vinden). Als ik word aangehouden zeg ik dat ik op weg naar mijn werk ben. Is echter nog niet gebeurd.

 2. HET MEEST GEVAARLIJKE BIJGELOOF van Larken Rose illustreert dit perfect:
  “ Het geloof in “gezag”, inclusief elk geloof in “regering”, is irrationeel en tegenstrijdig in zichzelf; het is tegengesteld aan beschaving en moraliteit en vertegenwoordigt het meest gevaarlijke, destructieve bijgeloof dat ooit bestaan heeft. In plaats van een kracht voor orde en recht, is het geloof in “gezag” de aartsvijand van het mensdom.”

  Gratis te downloaden in PDF-formaat. Even googelen op de titel volstaat.

 3. Helder stuk.
  Ook de reactie op dit stuk ; “ik leef op een eiland temidden van conformisten”.
  Hoe eenzaam kan dat voelen!
  En het neemt steeds meer toe! Dat jezelf op jezelf terug gooien omdat conformeren aan een ‘anderstaats’ visie dodelijk is voor de Vrije Geest.
  Ikzelf heb altijd weerstand gehad tegen conformisme. Of tegen mijn meerdere die de regels voorschrijft. De grenzen opzoeken was een stille meestal stressvolle bezigheid.
  De zoektocht naar gelijkgestemden is eindeloos!
  En toch dat moet het worden en zijn .
  Zoals het bovenaan dit stuk staat;
  Media en onderwijs hersenspoelen ons.
  Eigen gedachten, vrije gedachten hebben is bijna onvoorstelbaar.
  Je moet eerst zoeken naar de betekenis van wat vrije gedachten zijn.
  En dan maar zien of je ze daadwerkelijk hebt.
  Al gauw merk je dan dat een gedachte bestaat uit nieuwsflitsen. Of een zinsnede uit een boek. Of een zin die iemand anders noemde en jou aansprak. Of een dichtspreuk. Of een krantekop.
  Of uit een conference.
  Of een one-liner die jou te pakken heeft en niet andersom.
  Wanneer spreken we woorden die goede zinnen bouwen en die uit ons eigen diepste innerlijk opborrelen?
  Moeten we niet eerst heel erg stil worden om die binnen in ons te kunnen horen!?
  Moeten we het geraas vd buitenwereld niet even buitensluiten om stil te kunnen zijn en zo misschien op eigen kracht onze eigen persoonlijke woorden gebruiken, die nergens te vinden zijn buiten onszelf,voor zinvolle zinnen?
  Dat ik dit hier zo schrijf verbaast mijzelf!
  Ik heb dan ook net in één tour eergisteren een boek gelezen met de titel “morgen stap ik eruit” ‘wil je bij me zijn’? Het is de inspiratie en diepgaande toon die in dit kersverse boek mij raakten.
  En aangrijpende inhoud! Iemand die lijdt, (leed) aan manie en depressie .
  Geleefd door een ziekte . Dus niet doorzichzelf.
  Het boek viel bij mij in de bus omdat ik de enige ben in mijn stad. (36.000 inw.)
  Met mijn achternaam .
  De schrijfster zelf had gedacht oh dit is dan de achternaam die als enige hier staat op internet en wel zal kloppen.
  Ik heb gebeld omdat de gegevens op het omslagpapier waren geschreven.
  Dus ik had de schrijfster zelf ad telefoon!
  De vrouw van de hoofdpersoon in het boek wiens lijden tot in detail beschreven staat.
  Een lijden waarbij vele betrokken instanties geen voldoende hulp boden.
  Ook de gezondheidszorginstituties zijn machinerien . Het boek had terecht moeten komen bij de NVVE.
  Ik heb het van harte gelezen omdat de schrijfster zei dat ik het mocht houden!.
  Hartelijk dank hiervoor!
  Het boek drukt uit hoe enorm de eenzaamheid is voor de schrijfster en haar 2 kinderen . Nu na 7 jaren stilte en teruggetrokkenheid lucht ze haar gemoed.
  Met allemaal eigen woorden. !!
  Moeten wij ook 7 jaar in stilte zijn om de bron van onze eigen woorden te vinden!?
  En vrij te worden ( na dertig geleefd te zijn door (in dit boek )1 persoon) ?!) Een eigen verlossend verhaal te hebben en volslagen en alleen op jezelf te staan de eenzaamheid voorbij misschien?

   • Hoe kan een verhaal nou resoneren.
    Zoek eens op wat betekend. Na trillen, ongewenste bewegingenvan een kast of ruimte.
    Als ik speaker kasten bouw, dan heb ik te maken met een resonantie, als de kast niet helmaal goed is ten opzichte van de speaker of afmeting.

 4. Haal je kinderen uit het schoolsysteem!!! Iets wat ik een decennia roep. “Mijn” (hij is natuurlijk van zichzelf) zoon Heeft tot zijn 13de http://www.thuisonderwijs.nl genoten -lees- lekker gespeeld en op en top kind geweest. Toen voor enkele jaren naar een https://www.democratisch-onderwijs.nl/ daarna heeft hij zijn fotovakschool mbo4 gehaald en heeft nu sinds enkele maanden zijn eigen productie bedrijf en het belangrijkste hij laat zich niets aanpraten en is tevens niet bang voor zichZELF. Het Zelf is innerlijke stilte, maar ja dat mag niet he? Jezelf zijn. Op dit moment is men (het ego) bang voor de stilte, maw de mens is bang voor zichzelf en daarom zo makkelijk te manipuleren. Mijn website wat individuele vrijheid heet zal hierover gaan. De website is alleen nog niet af,…even geduld,….waarschijnlijk voor de enkelingen jammer genoeg
  Vrijstelling aanvragen voor het 5de levensjaar. Anders zou je zoals ik moeten voorkomen (2004). De rechter gaf mij gelukkig gelijk. zie hiervoor thuisonderwijs bij levensovertuiging. En nee niet het staats indoctrinatie thuisonderwijs. Laat je kinderen toch vrij en zichzelf zijn thuis. En nee je kind zal gen onherstelbare schade oplopen door vrij te zijn. OMG. De kinderen lopen onherstelbare schade op door het staats onderwijs. Lees je even mee Jinek!!!

 5. Très bon article. Nous nous demandons seulement si les gens seront capables de se réveiller à temps et si ils seront capables de réagir. Dans le doute, nous préférons être optimistes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in