Weigerde zich uit te kleden voor Mostafa – kreeg vier messteken

0
"Ik werd boos. Ze werd neergestoken. Ze speelde met mijn emoties", verklaarde Mostafa (rechts) tijdens de rechtszaak, © Politie

Een jonge vrouw in een begeleidingshuis wist ternauwernood met haar leven te ontsnappen nadat ze vier keer met een mes werd gestoken. Mostafa, 23, is nu veroordeeld voor de poging tot moord – die werd voorafgegaan door het bevel dat hij de vrouw opdroeg haar kleren uit te trekken. – Hij keek me recht in de ogen en lachte, zegt het slachtoffer.

De Zweedse vrouw, die in de 20 is, en Mostafa hadden op dat moment elk een kamer in dezelfde gang in een woning in Malmö die wordt beheerd onder auspiciën van de sociale dienst, bericht Fria Tider.

Op 17 november 2020 waren beiden in de gemeenschappelijke ruimte van de woning en speelden kaart met enkele anderen. Mostafa zei toen tegen de vrouw dat hij met haar wilde praten. Zij zei hem dat ze daar konden praten, maar Mostafa stond erop dat zij met hem meeging.

Toen ze bij zijn kamer aankwamen, zei hij dat ze haar kleren uit moest doen. Toen de vrouw nee zei, pakte hij een mes en begon op haar in te steken. De messteken troffen haar torso, linkerarm en linkerbeen.

De vrouw slaagde er echter in van de vloer op te staan en rende weg terwijl ze gilde, waarop het personeel 112 belde.

“Terwijl ik op de grond in de gang lag en tijdens de steekpartij zelf, keek hij me recht in de ogen en lachte”, zei het slachtoffer tijdens het proces.

Volgens de tenlastelegging was het alleen aan tijdelijke omstandigheden te danken dat de moord niet werd voltooid.

  Zweedse vrouw zwaargewond na mesaanval door "man": "De dader uitte haat jegens blanke vrouwen"

Mostafa zelf heeft ook toegegeven dat hij het mes heeft getrokken met de bedoeling de vrouw te doden. Hij heeft in het verhoor de misdaad bekend en vertelde dat hij het mes dat hij bij de moordpoging had gebruikt, naar zijn ouders had gebracht. Bij een huiszoeking in het ouderlijk huis werd het mes in beslag genomen.

“Ze speelde met mijn emoties”

Zelf heeft hij de daad gerechtvaardigd door te zeggen dat de vrouw “met hem speelde”.

“Ik werd boos. Ze werd neergestoken. Ze speelde met mijn gevoelens”, zei hij tijdens het proces.

Mostafa wordt geacht de daad te hebben gepleegd onder invloed van een ernstige psychische stoornis en wordt daarom veroordeeld tot forensische psychiatrische zorg met een speciaal ontslagonderzoek. Hij heeft het Zweedse staatsburgerschap gekregen en kan daarom volgens de huidige wetgeving niet worden uitgezet.

De vrouw heeft zich slecht gevoeld na de moordpoging. Zij heeft hulp gezocht voor een acute crisisrespons, maar door de Coronapandemie heeft dit vertraging opgelopen en zij verklaart dat zij niet de nodige steun en hulp heeft gekregen. Ze verklaart dat ze waarschijnlijk heeft geleden aan een posttraumatische stressstoornis, PTSS.

Migrant hield tienermeisje als seksslavin in toilet – verkracht met een Fanta fles

Vorig artikelDit zal niet eindigen totdat we allemaal zeggen dat het is
Volgend artikelGenderwaanzin in ziekenhuis: in plaats van “moedermelk” zal het in de toekomst “mensenmelk” zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in