Munitiedepot Royal Air Force (RAF) Welford

De huurlingen die in Mariupol gevangengenomen zijn, vochten in de Volksrepubliek Donetsk (DNR in het Russisch), waar huurlingen de doodstraf kunnen krijgen. De gevechtslieden die zich verschanst hebben in het industriegebied Azot in Severo-Donetsk vechten in feite in de Volksrepubliek Luhansk. Als gevangengenomen huurling kan er een verschil in de juridische gevolgen zijn, maar zoals ik het begrepen heb, is ook daar de doodstraf van toepassing. Rusland daarentegen (als men op Russisch grondgebied vecht) heeft geen wet om huurlingen te executeren, schrijft Tapnewswire.com.

Als een buitenlander naar Oekraïne gaat om tegen de LNR of DNR te vechten, maakt het weinig uit of hij lid wordt van de Oekraïense strijdkrachten of niet. De Britse regering wauwelt om haar eigen rol in deze te verbergen. De huurlingen zijn daarheen gegaan om tegen de Donetskse bevolking in de DNR/DPR te vechten en de wet is volkomen expliciet. Gisteren zijn er een tiental burgers gedood en dertig gewond door artillerie rond de stad Donetsk, sommige afgevuurd met Britse apparatuur en met Britse munitie, weloverwogen verstrekt door de Britse regering, en niet één was gericht op een militair doel. De Russische regering heeft Groot-Brittannië volkomen duidelijk gemaakt wat de gevolgen zullen zijn van hun dwaasheid om dit alles te doen. Het neerschieten van een paar huurlingen door een vuurpeloton zal de minste van hun zorgen zijn.

Rusland kan Groot-Brittannië treffen waar het maar wil, binnen de voorwaarden van het ultimatum dat op 13 april 2022 aan de Minister van Defensie (Wallace) is gezonden, en waarvan hij niet eens de moeite heeft genomen om het aan de Britse media, of zelfs aan de leden van het Parlement, mede te delen. Hij zou onmiddellijk moeten aftreden.

  Rusland is ondanks de sancties de eerste olie-exporteur ter wereld en de VS is de eerste (in het Westen) die... Russische olie koopt!

Aiden Aslin, één van de veroordeelde huurlingen, zegt dat hij door de media bedrogen is en zich niet bewust was van de risico’s die hij liep. Als de Britse Minister van Defensie vitale informatie voor het publiek achterhoudt, heeft Aiden volkomen gelijk dat hij misleid is. Hij werd opzettelijk misleid, zoals alle Britse huurlingen die in Luhansk en Donetsk vechten. Zij zullen er weinig idee van hebben tegen wie zij vechten, of waarom, en zullen er geen idee van hebben dat hun acties ertoe kunnen leiden dat de oorlog in Groot-Brittannië aankomt, en dat zij misschien hun eigen familie thuis doden door een raketaanval uit wraak. RAF Welford werd op 14 april getroffen, maar ook dat werd in geen enkele media gemeld.

Dergelijke overwegingen zullen LPR en DNR soldaten of Russen niet storen, die zich ongetwijfeld verheugen op een paar duizend vuurpelotons, en de vernietiging van zoveel mogelijk Britse (Franse en Amerikaanse) idioten als zij de hand maar op kunnen leggen. Het is alleen jammer dat zij niet tegelijk journalisten kunnen executeren die liegen. Misschien doen ze dat uiteindelijk wel, en kunnen we allemaal in vrede leven. Deze zijn veel schuldiger dan welke slow-brained huurling ook. Zij weten precies wat zij doen, zijn het kwaad voorbij, en lijken in de verste verte niet op een mens.

Wat de veroordeelde Britse huurlingen betreft, zij bieden een grote kans voor de Russische kant om het narratief in de Westerse media te veranderen. Als Aslin elke week in de media komt, terwijl hem een doodvonnis boven het hoofd hangt, zal hij zingen als een kanarie en zullen zijn landgenoten zijn verhaal gaan volgen, dat inhoudt dat hij bedrogen wordt door de Britse media en regering. De DNR zijn misschien geen experts in PR, maar dit is hun kans om de wereld hun boodschap te laten weten door de mond van een bekende huurling. De executie kan wachten.

  Eerste hijab-rechter in Engeland

 


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De tweede fase van de massapsychose is begonnenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel4000 overtollige sterfgevallen in Spanje in mei, media vragen om antwoorden
Volgend artikelVaccins die zich verspreiden als een virus
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Ik zie het zo: Russisch leger is bezig de weerstand in Oekraine op te ruimen.
  Uiteindelijk doel: demilitairisering en denazificering van Oekraine, en de Luhansk en Donner districten zelfstandig onder RU vlag te maken.
  Logisch; het zijn Russen die daar wonen, en is hun keuze

  Het westen bedreigt het RU leger; met name met wapenleverancies.
  Note: de russen met 150.000 man tegen een leger van 800.000 nazis.

  Maar de Russen hebben een ultieme bescherming van hun leger en land: hun raket arsenaal; waaronder ook atoomkoppen.

  Kunnen oorlogzoekers als GB en USA een grote bek hebben; maar daar blijft het bij.
  Voor USA: voor de eerste keer lukt het ze niet een proxy oorlog te maken; ze beseffen donders goed, dat RU USA kan vernietigen met een paar Satan 2 raketjes.

  De economische oorlog tegen RU is verloren.
  West europa krijgt enorme gas en olie problemen, gigantische inflatie. behalve Hongarije en Servie.
  Logisch; loyaliteit moet beloond worden.

  Voor de oorlog: kwestie van een paar week; dan is de Donbass regio bevrijd van Oekies; de rest gaat dan vanzelf. De russen hebben geen haast. Hoeven ze niet.

  Wat ik niet begrijp is de steun van de linkse idioten aan de Snuiver….1940-45 is toch net zo ver weg in de geschiedenis…..

 2. He O Karine heeft nu ook een gestoorde loopjongen gekregen die zijn eigen volk op offert voor de elite ,maar wij hebben Rutte de huur moordenaar van de elite wat ons land de wereld nu gaat mee maken zal 1940 – 1945 bij laten verbleken.
  Het volk moet zich zelf gaan verzetten want helaas er bestaan geen echte leiders meer over de gehele wereld politieke partijen is vele malen erger dan de maffia zij vermoorden onze kinderen en de elite verkrachten onze kinderen en alles wat die vieze VVD in de weg staat ze worden vervolg en op gesloten ons recht systeem bestaat uit corrupte rechter en de politie help ze graag een handje voor een streepje meer op hun uniform .

  • jcoole: Goed verwoord! Ik ben geboren in .41. De hele katskedoles van na de oorlog beleefd. Ontiegelijk veel tonnen mentaal vuil is mij door de overheid door de strot geduwd. Wat de overheid met de ogen ziet vekankeren hun geestverzouttengels. Het enige wat ik over deze tijd kan zeggen is: `Hitler kom terug, alles is vergeven!`

 3. Oekraïne heeft bijna geen echte soldaten meer, Amerikanen Fransen Nederlandse Duitse Spaanse militairen vechten nu en zullen volledig vernietigd worden, God zij dank en mogen ze sterven aan helse pijnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in