Op 17 juni 2022 heeft de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) de vergunning voor noodgebruik van het mRNA Covid-19 injecties verlengd voor gebruik bij kinderen vanaf 6 maanden.

Er is nooit een noodgeval geweest met betrekking tot Covid-19 infectie bij kinderen. Twee jaar van bewijzen tonen aan dat de vermeende ziekte alleen ouderen en kwetsbaren nadelig heeft beïnvloed. Kinderen hebben de pech gehad ernstiger symptomen te vertonen dan die van een gewone verkoudheid, schrijft Expose-news.com.

Maar ondanks dit feit heeft de FDA besloten dat het volkomen veilig is om een experimentele injectie toe te dienen aan baby’s en peuters, waarbij FDA-commissaris Robert Califf zei –

“Veel ouders, verzorgers en clinici hebben gewacht op een vaccin voor jongere kinderen en deze actie zal helpen de kinderen tot 6 maanden oud te beschermen. Zoals we bij oudere leeftijdsgroepen hebben gezien, verwachten we dat de vaccins voor jongere kinderen bescherming zullen bieden tegen de ernstigste gevolgen van COVID-19, zoals ziekenhuisopname en overlijden.

Degenen aan wie de zorg voor kinderen is toevertrouwd, kunnen vertrouwen hebben in de veiligheid en doeltreffendheid van deze COVID-19 vaccins en kunnen er zeker van zijn dat het agentschap grondig te werk is gegaan bij de evaluatie van de gegevens.”

De commissaris van de FDA zal die laatste zin nog lang betreuren. Evenals iedere ouder die de woorden van de commissaris voor waar aanneemt. Want uit officiële gegevens van het Britse Office for National Statistics blijkt dat gevaccineerde kinderen tussen de 8.100% en 30.200% meer kans hebben om te sterven dan ongevaccineerde kinderen.

Op 16 mei 2022 heeft het Office for National Statistics (ONS) een dataset gepubliceerd met gegevens over “sterfgevallen naar vaccinatiestatus in Engeland” tussen 1 jan 2021 en 31 maart 2022.

De dataset bevat verschillende tabellen met details zoals, “Maandelijkse leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers naar vaccinatiestatus voor sterfgevallen waarbij COVID-19 betrokken is”, en “Maandelijkse leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers naar vaccinatiestatus voor sterfgevallen waarbij niet-COVID-19 betrokken is”.

  Karl Lauterbach, in aanzienlijke ommekeer, zegt dat vaccinverwondingen "ontstellend" zijn, klaagt over "exorbitante" farmaceutische winsten, vraagt vaccinfabrikanten een instituut te financieren voor mensen die schade hebben geleden

Hier ziet u een voorbeeld dat genomen is uit tabel 2 van de laatste dataset

Zoals u kunt zien, heeft de ONS ervoor gekozen kinderen niet op te nemen in de berekende sterftecijfers, ondanks het feit dat kinderen vanaf 5 jaar nu in aanmerking komen voor Covid-19 vaccinatie. Ook hebben zij jongvolwassenen gegroepeerd als een groep van 18 tot 39 jaar, een periode van 22 jaar, terwijl alle andere leeftijdsgroepen een periode van 10 jaar zijn (40-49, 50-59 enz).

Het zijn dit soort dingen die je doen geloven dat ze iets te verbergen moeten hebben, en dat blijkt ook zeker zo te zijn.

Want in tabel 9 van de “Deaths by Vaccination Status” dataset hebben de ONS onbedoeld details gegeven over sterfgevallen onder kinderen en tieners naar vaccinatiestatus om zelf de sterftecijfers te kunnen berekenen, en die zijn afschuwelijk.

Hier zijn de door de ONS gepubliceerde cijfers in tabel 9 voor 10- tot 14-jarigen –

En hier zijn de cijfers die het ONS publiceert in tabel 9 voor 15- tot 19-jarigen –

Zoals u ziet, heeft de ONS ons zowel het aantal sterfgevallen als het aantal persoonsjaren per vaccinatiestatus gegeven. Dit betekent dat wij eenvoudige rekensommen kunnen uitvoeren om zelf de sterftecijfers per 100.000 persoonsjaren te berekenen.

Wij hoeven nu alleen nog maar de persoonsjaren door 100.000 te delen, en dan het aantal sterfgevallen door het antwoord op die vergelijking te delen.

Voor ongevaccineerde 10-14-jarigen voeren wij dus de volgende berekening uit om het sterftecijfer door alle oorzaken te berekenen –

2.684.874 (persoonsjaren) / 100.000 = 26,84874

164 (sterfgevallen) / 26,84874 = 6,1

Het sterftecijfer door alle oorzaken per 100.000 persoonsjaren onder ongevaccineerde 10-14-jarigen is dus 4,58 sterfgevallen per 100.000 persoonsjaren tussen 1 januari 21 en 31 maart 2022.

  Subtiliteiten

Nu hoeven wij alleen maar dezelfde formule te gebruiken om de sterftecijfers per 100.000 persoonsjaren te berekenen voor alle vaccinatiestatussen onder 10- tot 14-jarigen en 15- tot 19-jarigen.

Hier zijn de berekende sterftecijfers per vaccinatiestatus onder 15-19-jarigen op basis van de door ONS berekende persoonsjaren –

Brongegevens
Brongegevens

En hier zijn de berekende sterftecijfers per vaccinatiestatus onder 10- tot 14-jarigen op basis van het aantal sterfgevallen en ONS berekende persoonsjaren – Brongegevens.

Brongegevens
Brongegevens

Deze cijfers zijn afschuwelijk. Uit de gegevens van de ONS blijkt dat tussen 1 januari 2021 en 31 maart 2022 dubbel gevaccineerde kinderen van 10-14 jaar statistisch tot 39 maal meer kans hadden om te sterven dan ongevaccineerde kinderen, en dubbel gevaccineerde tieners van 15-19 jaar statistisch tot 4 maal meer kans hadden om te sterven dan ongevaccineerde tieners.

Maar het zijn de drievoudig gevaccineerde cijfers die echt beangstigend zijn als het om kinderen gaat.

Uit de gegevens van de ONS blijkt dat tussen 1 januari 21 en 31 maart 2022 drievoudig gevaccineerde kinderen van 10-14 jaar statistisch gezien 303 keer meer kans hadden om aan Covid-19 te sterven dan niet-gevaccineerde kinderen, 69 keer meer kans om aan een andere oorzaak dan Covid-19 te sterven dan ongevaccineerde kinderen, en 82 keer meer kans om aan alle oorzaken te sterven dan ongevaccineerde kinderen.

Dit suggereert dat drie doses van een Covid-19 injectie het risico op overlijden aan alle oorzaken voor kinderen met gemiddeld 8.100% verhogen, en het risico op overlijden aan Covid-19 met gemiddeld 30.200%. Terwijl twee doses het risico op overlijden door alle oorzaken met gemiddeld 3.600% verhogen.

Maar zoals de zaken er nu voorstaan is het voor tieners precies andersom. Twee doses van een injectie met Covid-19 verhogen het risico op overlijden door alle oorzaken voor tieners van 15 tot 19 jaar met gemiddeld 300%. Terwijl drie doses het risico op overlijden door alle oorzaken met gemiddeld 100% doen toenemen.

  Japan breekt de ban en raadt alle artsen aan om Ivermectine te gebruiken om Covid te bestrijden

De cijfers voor kinderen zijn echter in feite nog slechter dan zij op het eerste gezicht lijken. Dat komt omdat het ongevaccineerde sterftecijfer onder 10- tot 14-jarigen kinderen van 10 en 11 jaar omvat die de injectie met Covid-19 pas vanaf begin april 2022 aangeboden kregen, ondanks het feit dat de UK Medicine Regulator eind december 2021 op twijfelachtige wijze toestemming voor noodgebruik had verleend om deze injectie aan jonge kinderen toe te dienen.

Terwijl de sterftecijfers van de gevaccineerden slechts een handvol 10- en 11-jarigen omvatten. Wij weten dit uit het fantastische nieuws dat slechts 7% van de 5- tot 11-jarigen de Covid-19 injectie vanaf 14 mei 2022 heeft gekregen.

Bron

Als de Covid-19 injecties dus niet de vroegtijdige dood van kinderen zouden veroorzaken, dan zouden wij eigenlijk een sterftecijfer verwachten dat onder de gevaccineerde bevolking lager ligt dan het sterftecijfer onder de ongevaccineerde bevolking, niet een sterftecijfer dat vergelijkbaar is, en zeker niet een sterftecijfer dat tussen 8.100 % en 30.200 % hoger ligt.

De statistieken zijn afschuwelijk, maar het is belangrijk te bedenken dat achter die statistieken echte mensen schuilgaan die lijden en die hun leven verloren hebben, en helaas zijn het deze keer kinderen. Kinderen die nooit gevaar hebben gelopen om ernstige complicaties te krijgen door de vermeende Covid-19 ziekte. Kinderen dus die nooit en te nimmer een experimentele, slecht werkende, dodelijke (deze statistieken bewijzen het) Covid-19 injectie nodig hebben gehad.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kinderarts waarschuwt: Als ze de meeste kinderen zouden vaccineren, zou dat het einde van de mensheid kunnen betekenen



Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEerste Azov-nazistrijders ter dood veroordeeld in Donetsk volksrepubliek
Volgend artikelKiev wijst woedend oproepen tot toezicht op militaire hulp van de VS aan Oekraïne af
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Tja….het is allemaal moord met voorbedachte rade.
    Hoe duidelijk kan het zijn.
    Maar het belangrijkste instrument van deze Mengele club, de msm, blijft liegen, bedriegen
    wegkijken en demoniseren.

  2. inspelen op de gevoelens van ouders; natuurlijk wil je als ouder je kind zoveel mogelijk beschermen… En dan komt het corona vaccin om te voorkomen dat je kind ziek wordt of erger nog komt te overlijden… Dat wil je als ouders absoluut niet. Vervolgens een terreur van foute media commercials en pushen, tja grote kans dat je dan als ouder overstag gaat… Of je bent wakker door kritische berichten te lezen (mijn god wat hoop ik dat verstandige ouders zich goed inlezen over deze materie…

  3. Ik wil een oproep doen in de naam van Claus Swap / lap, ga jullie kinderen nu laten vaccineren straks moeten jullie de spuit gaan betalen en nu is het doden van kinderen en mensen nog gratis jullie kunnen gratis een brochure bij Rutte bestellen en zal ze persoonlijk bij jullie in de brievenbus komen doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in