Frans hotel gecommandeerd asielzoekers te huisvesten, nu onbewoonbaar wegens gigantische schade

3
Foto ter illustratie

Een hotel in de Franse gemeente Forbach dat gebruikt werd om asielzoekers te huisvesten is zo ernstig gevandaliseerd dat het niet meer bruikbaar is als hotel.

Het voormalige Ibis-hotel werd in eerste instantie in 2017 door de Franse regering gevorderd om asielzoekers en hun gezinnen te huisvesten. Pas deze laatste week heeft de overheid de vordering beëindigd en de asielzoekers laten vertrekken.

De schade aan het hotel is gigantisch, aldus André Heintz, hoofd van de Heintz Real Estate and Hotels Group die eigenaar is van het pand. Heintz zegt dat de renovatie van het gebouw maar liefst 1,7 miljoen euro gaat kosten, meldt Le Républicain Lorrain.

Het is een project dat 18 tot 24 maanden gaat duren. In dit alles hebben we niets dan leed meegemaakt. De staat eiste ons eigendom op toen het goed ging met het hotelbedrijf en gaf het ons in het midden van de Coronacrisis in een trieste staat terug, aldus Heintz.

De bewoners van de wijk zijn naar verluidt ook opgelucht dat de asielzoekers het gebied verlaten. Velen meldden over de sanitaire situatie en excessief lawaai dat afkomstig was van het gebouw. Het gebouw werd ook geteisterd door kakkerlakken die de naburige gebouwen hebben getroffen.

De afgelopen twee weken hebben we weer in onze buurt gewoond, aldus een lokale bewoner.

In de nasleep van de migrantencrisis van 2016 hebben verschillende landen vaak opdracht gegeven aan hotels om asielzoekers te huisvesten. Zo worden ze vandaag de dag gebruikt in het Verenigd Koninkrijk, omdat het aantal migranten dat via het Kanaal arriveert de afgelopen weken sterk is toegenomen.

Nigel Farage blijft het luxeleven van illegale migranten blootleggen

Brexit Party leider Nigel Farage onderzocht vorige maand een dergelijk hotel in Bromsgrove in de West Midlands. Farage ontdekte dat het hotel niet alleen 147 migranten huisvestte, maar ook weigerde om boekingen aan te nemen van inwoners van het Verenigd Koninkrijk die op zoek waren naar een vakantie in het gebied.

Collisie deugmens versus realiteit: Asielzoekers verwoesten huurwoning – maar de overheid vergoedt niets

  Khairi, 25 jaar, was een christelijke bekeerling die "vluchtte voor islamisten" - vermoordde drie mensen in terroristische aanslag
Vorig artikelBLM-leidster eist van blanke gezinnen om “het huis dat je bezit aan zwarten te geven”
Volgend artikelAsielzoeker achtervolgde 84-jarige Zweedse vrouw met de intentie haar te verkrachten: “Ik ga je neuken!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

 1. Het overgrote deel (niet alles en iedereen dus) van de bevolking van Europa is als gevolg van jarenlang inprenten van het goddeloze links-liberale gif in een diepe verstandelijke stoornis terecht gekomen.
  Echter, degenen die deze stoornis willen aanwijzen, worden als gek verklaard met woorden als racist, rechts extremist, neo-nazi enzovoorts.
  Europa en vooral Nederland, is nu op sterven na dood; geen redden meer aan (!!), dus u hoeft dat ook niet meer te proberen.
  De Joods-Christelijke cultuur waarop onze samenleving werd gebouwd, is immers al jaren geleden in de vuilnisbak gedumpt.

  Uit het lijk ‘Europa’ en het kadaver ‘Nederland’ zal het meest vreselijk ongedierte als soldaten van de antichrist kruipen.
  Ongedierte, zoals hier herhaaldelijk omschreven wordt en in de artikelen als hoofdpersonen voorkomen.
  Zij zullen het overgeblevene van dat lijk Europa en dat kadaver Nederland totaal opvreten en als uitwerpselen uitschijten.
  En dan is de zwarte en bruine linkse heilsstaat, het nimmer eerder voorgekomen terreurregime, feit.
  Roep maar rustig:
  “Wee Europa, wee wee Nederland!”

 2. @ Günter. Ik hoop toch nog wél mee te mogen maken dat we Pinokkio Rutte op ‘t schavot horen stamelen : “Ohwee ohwee , arme ikke”. Waarna het stoeltje onder z’n voeten wordt weg geschopt.

 3. @ Karton.
  Ik kan me uw gedachten aanvoelen en dat geldt niet alleen voor Rutte maar voor die gehele onderwereld.
  Evenwel, Karton, wacht maar.
  Oók voor hen is het leven kort, íedere dag is er één dichter bij hun graven en dan zullen ook zij zich moeten verantwoorden.
  Groet van Günter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in