Foto en berichtgeving via Die Unbestechlichen

De ontdekking van hoge aluminium niveaus in de hersenen van mensen met autisme suggereert een verband met aluminium bevattende vaccins, luidt een verklaring van een groep wetenschappers uit Keele, Engeland.

De studie toont bewijs van ontstekingscellen die geladen zijn met aluminium en de bloed-hersenbarrière en meningeale membranen doorkruisen.

Een nieuwe studie die in het “Journal of Trace Elements in Medicine and Biology” wordt gepubliceerd, levert het bewijs dat aluminium een etiologische (oorzakelijke) werkstof is bij de autismespectrumstoornis (ASS), volgens wetenschappers van de Keele University in Engeland.

De studie gebruikte atomaire absorptiespectrometrie om voor het eerst het aluminiumgehalte van hersenweefsel te meten van vijf donoren die waren overleden met de diagnose ASS.

De resultaten toonden aan dat de donoren enkele van de hoogste aluminiumniveaus hadden die ooit in menselijk hersenweefsel zijn gemeten.

Het gemiddelde aluminiumgehalte over alle vijf de individuen voor elke kwab was 3,82(5,42), 2,30(2,00), 2,79(4,05) en 3,82(5,17) mg/g droog gewicht voor achterhoofds-, frontale, temporale en pariëtale kwabben. Eerdere metingen van 60 hersenen van mensen die niet gediagnosticeerd waren met ASS toonden een gemiddeld niveau van 1 mg/g droog gewicht van het hersenweefsel.

Men moet zich afvragen waarom aluminium in de achterhoofdskwab van een 15-jarige jongen met autisme een niveau heeft dat minstens 10 keer hoger ligt dan wat aanvaardbaar is voor een oudere volwassene, zegt Christopher Exley PhD, professor in de bio-anorganische chemie en auteur van de studie.

Een andere baanbrekende studie van Exley en zijn team, die eerder dit jaar werd gepubliceerd, identificeerde vergelijkbare hoge niveaus van aluminium in de hersenen van mensen die stierven aan de ziekte van Alzheimer (Aluminium in vaccins bedreigt onze hersenen, Duitstalig).

  10 redenen tegen COVID-19 vaccinatie van kinderen en adolescenten

Aluminium werd geïdentificeerd in pro-inflammatoire (ontstekingsbevorderende) cellen

Terwijl het aluminiumgehalte van elk van de vijf hersenen buitengewoon hoog was, was het de locatie van aluminium in het hersenweefsel die diende als een uitstekende observatie. Het grootste deel van het aluminium werd geïdentificeerd in niet-neuronale cellen, waaronder microglia en astrocyten.

Aluminium werd ook gevonden in lymfocyten in de hersenvliezen en in soortgelijke ontstekingscellen in de vaten. Volgens de wetenschappers was er duidelijk bewijs dat zwaar met aluminium belaste ontstekingscellen via de hersenvliezen en de bloed-hersenbarrière in de hersenen terechtkomen.

Aluminium-selectieve fluorescentiemicroscopie werd gebruikt om aluminium in het hersenweefsel van 10 donoren te identificeren. De resultaten suggereren sterk dat aluminium de hersenen binnenkomt via pro-inflammatoire cellen die geladen zijn met aluminium in het bloed en/of de lymfe, zoals is aangetoond voor monocyten op injectieplaatsen voor vaccins met aluminium hulpstoffen.

Het feit dat de meerderheid van het aluminium dat in het hersenweefsel van mensen met ASS wordt gevonden intracellulair was en geassocieerd met niet-neuronale cellen is, althans voorlopig, uniek voor ASS en kan beginnen te verklaren waarom jonge adolescenten zoveel aluminium in hun hersenen hadden (Griepvaccinaties verzwakken de immuunrespons in de volgende jaren (Duitstalig).

Onderzoek sluit niet uit dat aluminium een oorzaak is van autisme. Maar deze zeer hoge concentraties van een neurotoxine in het hersenweefsel zullen niet goedaardig zijn en zullen bijdragen aan de neurodegeneratie in de aangetaste weefsels, zegt Exley, (Studie toont een correlatie aan tussen vaccinaties en hersendisfunctie, Duitstalig).

De studie werd gefinancierd door het Children’s Medical Safety Research Institute, een non-profit organisatie die zich bezighoudt met de financiering van onafhankelijk onderzoek naar de oorzaken van de huidige epidemie van chronische kinderziekten en handicaps.

  Laatste data dump toont meerdere doden, duizenden hartverwondingen gemeld aan CDC's V-Safe

Gedwongen vaccinatie-wet in Denemarken gecanceld na publieke protesten

Vorig artikelPolen erkent Biden niet als winnaar
Volgend artikel“Jullie verdomde kinderen- en oude mensen-moordenaars”: Duitser ramt auto tegen de poort van Merkel’s kanselerij
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in