Links wordt radicaler: Antifa bereidt moordaanslagen op politieke tegenstanders voor

1

Volgens een actuele risicoanalyse schrikken linkse geweldplegers niet meer terug voor het extreem geweld. Volgens een bericht in het Duitse nieuwsportaal Focus, waarin veiligheidsautoriteiten worden aangehaald, bereiden militante Antifa-groepen zich voor op gerichte aanvallen op politieagenten, politieke tegenstanders en rechts.

Hiermee bevestigen de Duitse autoriteiten wat de critici al lang bekritiseren: dat links-extremisme geen “overdreven probleem” is. Bijzonder bedenkelijk: Antifa-activisten krijgen zelfs een gevechtstraining van Koerdische milities in Syrië.

Autoriteiten achten zelfs linkse politieke moorden denkbaar

Volgens het nieuwsportaal streeft de Antifa samen met 50 regionale steungroepen naar een “professionalisering van de geweldsuitoefening”. De gewelddadige linkse criminelen zouden nu de zwaarste verwondingen accepteren. Zoals een studie van het Berlijnse bureau voor de bescherming van de grondwet (Verfassungsschutz) aantoont, zijn zelfs doelgerichte moorden denkbaar. Vooral in de Duitse hoofdstad wordt het milieu gekenmerkt door een hoge neiging tot geweld.

De publicatie verwijst naar een internetdossier – waarschijnlijk verwijzend naar de onlangs verboden Indymedia – waarin tientallen aanvallen op alle vormen van politieke tegenstanders worden toegeschreven aan het linkse circuit. Daarbij zijn er ook talrijke brand- en verfaanvallen geweest op eigendommen en voertuigen. Biechtbrieven zouden de spot drijven met hun doelwitten – de AfD is de meest getroffen partij. Ook studentengenootschappen of journalisten zijn vaak het doelwit.

Doen Antifa-leden gevechtstraining in Syrië?

Westerse inlichtingendiensten hebben inmiddels signalen ontvangen dat Duitse Antifa-leden gevechtstraining volgen bij de linkse Koerdische militie YPG in Syrië. Foto’s op internet toonden volgens Focus jonge Europeanen met automatische geweren.

Herinner de extreme Antifa-aanslag in Stuttgart

Onvergetelijk in verband met het toenemende gevaar van links geweld is de wrede aanval op een patriottische vakbondsman in Stuttgart in mei. Hij en twee bekenden stonden in de buurt van het Daimler-terrein te wachten op een demonstratie tegen de Corona-maatregelen. Plotseling viel een Antifa-bende van 40-50 personen de drie mannen aan, waarvan een van hen wekenlang in coma lag.

  Coronapolitieagenten mishandelen vrouwen met vuistslagen

De zoektocht naar de verdachten bleek lastig en inmiddels heeft de alternatieve vakbond Zentrum Automobil een solidariteitsrekening opgezet. Er werd meer dan 50.000 euro ingezameld, die zullen worden gebruikt voor de behandelingskosten. Oorspronkelijk werd ook een premie aangeboden voor relevante informatie. Begin juli had de politie echter een succesvol onderzoek en arresteerde zij een linkse verdachte.

Scherpe toename van linkse geweldmisdaden zichtbaar

Maar niet alleen de ‘kwaliteit’ maar ook de kwantiteit van de linkse extremistische misdaden blijft toenemen. Alleen al in het voorgaande jaar bedroeg de stijging bijna 40 procent. Om ervoor te zorgen dat deze strafbare feiten niet zomaar een nummer in de statistieken blijven, maakt het portaal Linke-Gewalt.info sinds begin juli deze strafbare feiten zichtbaar.

En de toename is duidelijk te zien – omdat gebruikers actief gebruik maken van de mogelijkheid om hun eigen incidenten te melden. De database blijft dus groeien. Terwijl men begint met 620, schrijft het dossier een maand later viercijferig met momenteel 978 vermeldingen, aldus Tagesspiegel.

De patriot die een Antifa-aanvaller heeft doorzeefd is zonder vervolging vrijgelaten

Vorig artikelLampedusa: Asielzoekers stalen puppy’s van een boerin en vraten ze op, maar raakten de varkens niet aan
Volgend artikelAsielzoekers van migrantentsunami 2015 nog steeds slecht in de Duitse arbeidsmarkt geïntegreerd – “Al die mooipraters van voorheen moeten nu beschamend zwijgen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in