Zie hoe de luchtvaart in Europa is afgenomen

0

Gesloten grenzen en andere strenge beperkingen tijdens de uitbraak van het virus hebben het aantal vluchten in het Europese luchtruim drastisch verminderd. Het verschil met vorig jaar is duidelijk merkbaar in de grafieken van de organisatie Eurocontrol, die The Guardian heeft gepubliceerd.

Volgens de organisatie hebben enkele van de grootste Europese luchthavens in april een daling van 90 procent gezien ten opzichte van dezelfde periode in 2019. Om het verschil te laten zien, hebben de grafieken verschillende weekdagen ten opzichte van elkaar gezet.

  EU betaalt miljoenen euro aan extreem islamitische groeperingen: "Schandaal"
Vorig artikelOostenrijkse regering ziet af van haar loon – Kurz is hoopvol voor de toekomst
Volgend artikelDe dood van gepensioneerde Detlef in Duitsland: een moord met islamitische motieven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in