De volksopstand tegen maatregelen die voor velen nergens op slaan, is vannacht in alle steden van Nederland doorgegaan. Net op tijd voor de avondklok klonk “Another brick in the wall” van Pink Floyd over Enschede, om de mensen op te roepen zich bij de protesten aan te sluiten.

Hooligans en burgerwachten hebben maandagavond supermarkten beschermd tegen plunderingen.

In Rotterdam werd een politiebureau met vuurwerk beschoten:

Steeds meer steden in Nederland verweren zich, waaronder Zwolle:

Wanneer een van de thuisblijvers vanuit het raam dreigt de politie te bellen, kan het gebeuren dat zijn fiets als antwoord weer teruggezet wordt:

Men neemt het de politie zeer kwalijk dat zij onrecht afdwingt. Verschillende politiewagens werden maandagavond aangevallen:

Een huisartsenpost, waar ze ook vaccineren, werd vernietigd:

De politie leek volledig overrompeld. Ze hebben zelfs een maaltijdbezorger, die duidelijk als zodanig herkenbaar was, met geweld van de scooter gehaald, om hem vervolgens weer te laten gaan toen zij hun vergissing inzagen:

Omdat de politie de relplegers niet kon bijhouden, werd de Koninklijke Marechaussee  ingeschakeld:

Hooligans betuigden via Twitter hun steun aan de anti-lockoutprotesten, maar wezen erop dat er bij hen niet geplunderd zou worden:

Op de derde dag van de protesten overwogen politici reeds of een avondklok, gezien de schade, niet meer kwaad dan goed zou doen.

Supermarkt Jumbo werd bewaakt door burgerwachten in Alkmaar en Almelo:

De rellen in Nederland waren maandag zelfs op de Chinese staatstelevisie te zien. Duizenden Chinezen dreven toen de spot met Europa en de vrije maatschappij. Omdat ze dankzij het nieuws wisten onder welke hashtag de avondrellen tijdens de avondklok op Twitter te vinden waren, stapten duizenden Chinezen op Twitter en plaatsten zinloze tweets om de feeds te verstoren en de spot te drijven met Europa.

Onder hashtag #avondklokrellen op Twitter.

87.000 Nederlandse artsen en verpleegkundigen weigeren zich te laten vaccineren

  Flauwgevallen na inenting: grote ongerustheid over de Amerikaanse verpleegster - Waar is Tiffany?
Vorig artikelDe Coronawaanzin kent geen grenzen: bejaarde Duitse vrouw in handboeien afgevoerd
Volgend artikelPetitie om Biden-clan te onderzoeken op corruptie nadert 200k handtekeningen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Rutte, De jonge, die hele ploeg van jullie mededictators moet oprotten en wel nu direct samen met dat hele zooitje uit eerste en tweede slaapkamer: opzouten onmiddellijk en nieuwe verkiezingen nu! Weg met aangestelde burgemeesters, bijltjesdag in Nederland. NU! Weg met al die politieke dictators die voor deze terreur maatregelen hebben gestemd, jullie zijn de oorzaak en de schuldigen dat het land in brand staat. Neem voor een keer in jullie leven eens verantwoording voor jullie daden, met name dat stuk ellende Rutte, en sodemieter op! Opzouten onmiddellijk waar wachten jullie op, dat burgeroorlog uitbreekt door jullie botte arrogantie, machtswellust, terreur en incompetentie, TREEDT AF EN VERDWIJN!

  2. Il est cinq heures, Paris s’eveille….. jaques Dutronc

    Zou dit het begin kunnen zijn van ontluikende vrijheidsdrang?
    Natuurlijk halen ze een vijandige buitenlander erbij om zijn kots mening te geven–urgemeester van Rotterdam…En AD en Nos duwen een en ander in crimineel hoekje.

    In de jaren 60 deed de Telegraaf dat; er bleef geen ruit heel in hun kantoor…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in