De Oekraïense clownsprins Zelensky, de rijkste komiek uit de geschiedenis, kreeg geen toestemming om op te treden tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival van dit jaar, een competitie die vorig jaar nog door zijn romp Reich mocht worden gewonnen.

Hoewel de Europese televisiekijkers de beproeving bespaard is gebleven om opnieuw te moeten kijken naar dit moerasdier, wiens obsessies onder meer bestaan uit het zich verkleden als GI Joe en het tonen van zijn naakte penis aan zijn aanbiddende publiek, is de vraag waarom de NAVO zulke volslagen idioten ontvangt, schrijft Declan Hayes.

Waarom stemde paus Franciscus er bijvoorbeeld mee in om deze dwaas en zijn mede-GI Joe’s in het Vaticaan te ontmoeten? Wilde hij Zelensky piano zien spelen met zijn penis of door de Sixtijnse Kapel zien stampen, zwaaiend met zijn edele delen naar Michelangelo’s beroemde creatie boven hen? Of wilde hij de verdere vervolging van orthodoxe christenen in Oekraïne en daarbuiten coördineren? En waarom accepteerde hij een kogelvrij vest met een icoon van de Maagd Maria er heiligschennend op geschilderd van deze moderne Caligula, die niet eens het fatsoen had om zich te ontdoen van zijn GI Joe-uniform, iets wat hij graag zou doen als er een piano in de buurt was om een ruig deuntje op te spelen? Wat wilde die Argentijnse debiel eigenlijk met een ontmoeting met Oekraïens coke-snuivende Robin Hood en zijn jolige mannen?

De waarheid is dat Zelensky en paus Franciscus niet de enige imbecielen van de NAVO zijn. Amerika heeft aan het roer de seniele Joe Biden, die er een voorliefde voor heeft om in zijn broek te plassen in aanwezigheid van Zelensky’s Heilige Vader (als Irish Joe niet bezig is met het betasten van kinderen), en zijn nummer twee is Kamala Harris, een idioot die kakelt als een van die lachende matrozen-machines uit de jaren vijftig die weer tot leven zijn gewekt om de kleine kinderen die Biden net heeft betast nog meer angst aan te jagen. Frankrijk heeft een van de meest impopulaire dictators uit de geschiedenis en Schotland, Groot-Brittannië en Ierland hebben ongekozen Indiërs, die alledrie minder charisma hebben dan een oud brood en minder integriteit dan zelfs Zelensky, die zogenaamd de show leidt.

De Duitsers, wier leiders nog geen pup zindelijk kunnen maken, weerleggen Churchill’s uitspraak dat “de Hun altijd bij je keel of bij je voeten is”, omdat ze nu permanent aan Amerika’s voeten liggen, in dienst van Uncle Sam en niet alleen hun eigen economie, maar die van heel Europa om zeep helpen.

Niger blaast NAVO's globale narratief wijd open

Buiten de Hongaarse Orbán lijken Midden- en West-Europa te worden geregeerd door clowns, nagemaakte Zelenskys die geen enkel gevoel hebben, laat staan gevoel voor humor, eergevoel of überhaupt enig gezond verstand.

Waar zijn de Europese Charles de Gaulles. Willi Brandts en Éamon de Valeras en waarom stuurt Europa Colgate-grijnzer Ursula von der Leyen, die weinig meer is dan een wandelende reclame voor Botox, naar Peking, aangezien China de maat had genomen over die plagiaatplegende zwerfster-voor-huur en haar dienovereenkomstig heeft behandeld?

Stel je voor dat je je hersens probeert uit te blazen en je geeft vervolgens Poetin of China’s president Xi de schuld? Vergezocht? Nee! Dat is precies wat Air France, dat voor 28% in handen is van Macrons corrupte regime, doet. Na een niet aflatende economische oorlog tegen Rusland te hebben gevoerd, klaagt Air France dat Chinese luchtvaartmaatschappijen een concurrentievoordeel hebben, omdat zij over de uitgestrekte gebieden van Rusland kunnen vliegen en de Fransen niet. Boo hoo.

Dit is hetzelfde Frankrijk dat zijn geavanceerde wapens, samen met zijn huurlingen, naar Oekraïne stuurt om Russische vrouwen en kinderen te vermoorden en dat klaagt dat zijn spionagevliegtuigen de toegang tot het Russische luchtruim wordt ontzegd, terwijl het voor de Chinezen, die geen Russische kinderen vermoorden, business as usual is.

Kan men zich meer gerechtigd voelen dan Air France of de cokesnuivende nar die in Kiev op de troon zit? Ja! Enter Perfidious Albion, die Kievs cokeverslaafden voorziet van Storm Shadow kruisraketten met een groot bereik, zodat ze allemaal beter kunnen richten op Russische kinderen diep in de Russische Federatie, op de Kertsjbrug van de Krim in het bijzonder.

Denk daar maar eens over na. Russische kinderen en zelfs Russische baby’s, waar ze ook verblijven, zijn volgens de Britse krijgsheer Rishi Sunak “legitieme doelwitten” en Rusland moet als het ware “gaan liggen en aan Engeland denken“.

Het opperbevel van de Russische strijdkrachten is belast met het verwerken van dergelijke clowneske arrogantie in hun berekeningen en het dienovereenkomstig, passend en op het meest geschikte moment reageren. Hoewel ik niet op de hoogte ben van hun beslissingen, kunnen zij deze verdere agressie door het gangsterregime van Engeland niet onbeantwoord laten.

De Duitsers gaan stinken in strijd tegen Poetin: Nemen minder douches als antwoord op de kostencrisis 

Niet tenzij zij willen dat Rusland om hun oren wordt platgebrand. Rusland wordt momenteel geconfronteerd met drie grote NAVO-legers aan zijn westelijke flank. Dit zijn Zelensky’s Legergroep Zuid, Polen’s Legergroep Midden in het midden en, verderop op Hitlers oude stamplaats, Finland’s Legergroep Noord, die alle drie slechts halteplaatsen zijn voor de Amerikanen en hun Franse en Britse managers.

Zoals de zaken er nu voorstaan, moet Rusland eerst de rug van Legergroep Zuid breken en dan zijn aandacht richten op het bijbrengen van de kosten van hun domheid aan de Polen, voordat ze hun aandacht richten op de verraderlijke Finnen. Aangezien het Goede Boek ons echter vertelt dat de problemen van vandaag voldoende zijn, moeten de Polen wachten tot zij aan de beurt zijn op het hakblok, totdat de rug van het Oekraïense leger onherstelbaar versplinterd is, met andere woorden.

Rusland moet eerst en vooral overwegen de Oekraïense inzet te verhogen door Kiev met hun eigen raketten plat te gooien en door alle buitenlanders, met name Angelsaksen, die betrapt worden op actieve samenwerking met de Kievse junta, als vanzelfsprekend te executeren. Hoewel ik daar niet voor pleit, moet Rusland duidelijk aangeven dat het vermoorden van Russische vrouwen en kinderen gevolgen heeft, en die prijs kan en zal in veel gevallen waarschijnlijk de ultieme dood zijn.

Wij worden hier in Ierland overspoeld door Oekraïense “vluchtelingen”, wier eisen grenzeloos zijn. Ze krijgen gratis huizen en zakgeld dat veel hoger is dan wat ze in Oekraïne zouden hebben verdiend; ze mogen zelfs terug naar het “door oorlog verscheurde” Oekraïne om hun parkieten, katten, honden of iets anders waarvan ze denken dat het essentieel is voor hun welzijn hier op te halen. En dat allemaal op kosten van de Ierse belastingbetaler.

In Kabul, nadat de Britten en Amerikanen waren weggejaagd, waren er speciale luchtbruggen om zwerfkatten en -honden in veiligheid te brengen en “voormalige” Britse Royal Marines runnen daar nu opvangcentra voor de katten en honden die zijn overgeleverd aan de genade van de “wrede” Taliban, die regeren over een land waarvan de Britten de bevolking systematisch hebben afgeslacht.

Denk daar eens over na. De Britten, met hun Amerikaanse bazen, hebben de Afghanen aan het zwaard onderworpen, hun kinderen verkracht en vervolgens, toen het spel uit was, klagen ze dat er zwerfkatten en -honden in Kaboel zijn. Niets over hoe ze het land hebben leeggeroofd, hoe ze een litanie van oorlogsmisdaden hebben begaan tegen een kwetsbaar volk, maar laten we allemaal demonstreren voor de parkieten van Kabul en eisen dat hun vrouwen het middelpunt vormen van de Olympische Spelen van 2024 in Parijs. Samen met clownprins Zelensky, natuurlijk.

Rulands "Potemkin Leger"

Maar laten we, voordat we gaan demonstreren ter ondersteuning van de lopende Afghaanse projecten van MI5, eerst eens kijken naar deze video, waarin de tientallen ordinaire criminelen worden opgesomd die lid zijn van het Amerikaanse Congres en het biljoen dollar kostende criminele bedrog dat het Amerikaanse ministerie van Defensie is. Deze Amerikaanse functionarissen, deze vrienden en medewerkers van Jeffrey Epstein, zijn het aan het afromen. En ze zullen dat blijven doen met de hulp van Zelensky en de andere cokeclowns van de NAVO.

Hier is bijvoorbeeld de agenda voor hun CIA-conferentie van juni, die voortbouwt op hun conferentie van februari, waarin is vastgelegd hoe de NAVO-partners Rusland onderling zullen verdelen, net zoals hun Victoriaanse voorvaderen Afrika hebben verdeeld volgens dezelfde genocidale methoden die Hitlers Banderieten gebruikten om woonruimte, lebensraum, hun eigen woonruimte, in Russkie land te krijgen.

Hoewel we allemaal wel van een grapje houden en hoewel Zelensky’s expertise in het spelen van piano met zijn penis Paus Franciscus schijnt aan te spreken, zelfs als de Maria Zakharova’s van deze wereld het uitroepen voor de verdorven vulgariteit die het is, is er helemaal niets grappigs aan de NAVO-oligarchen die zich in Oekraïne hebben verrijkt, die nu Rusland op het oog hebben als hun volgende slachtoffer en die niet van plan zijn te stoppen met de eindeloze oorlogen waarvan hun misdaden afhankelijk zijn, totdat de Russische strijdkrachten hun zelfvoldane grijns naar de andere kant van hun gezicht schoppen. De NAVO kan de clowns sturen, maar hopelijk zullen ze, met hun legioenen ingehuurde narren, aan het eind van de dag tegen het koude staal van de Russische strijdkrachten voor gek staan.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Ursula von der Leyen: “Bereid zijn om voor het Europese perspectief te sterven”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Great Reset is niet bedoeld om hun dystopie te verwezenlijken, maar om een enorme chaos te creëren die hen de leiding zou geven
Volgend artikelG7-top in Hiroshima: Wegkwijnend blok houdt voet bij stuk om China en Rusland aan banden te leggen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

13 REACTIES

  1. De hoop dat Zelensky bij de paus de Christelijke gemeenschap zou uitroepen om Rusland de rug toe te keren is mislukt.

  2. Wat een prachtig ongezouten artikel! Inspirerend!

    Het zou voor de hand liggen dat het Vaticaan ook een gevestigd belang heeft in deze investerings-oorlog? Met hun verslaving aan de Aardse rijkdommen zou je niet anders verwachten. Van wat ik zoal gelezen heb over het Vaticaan is het ook een portfolio management organisatie, maar dan onder de vlag van de Here Jesus God het kindeke Jesus, of wat dan ook. En ze lopen allemaal in jurken met gekke petten op. (Er zijn er weliswaar wel weldenkdende en intelligente enkelen onder die serieuze studies ondernemen in verschillende disciplines, maar dat zijn helaas de uitzonderingen.) Verder heeft het Vaticaan bijvoorbeeld ook belangen bij de ruimtevaart, al heel lang, en doet ook veel in onroerend goed. Zelensky zal zeker niet op de bonnefooi zijn gaan bedelen bij Poppa Paus. (Is dat Vaticaan trouwens niet een bolwerk van de Jezuieten?)

  3. En als Herodes (lees Zelensky) Jezus (lees verraad) zag, werd hij zeer verblijd: want hij was van over lang begeerig geweest, Hem te zien, omdat hij veel van Hem hoorde, en hoopte, eenig teeken te zien, dat van Hem gedaan zou worden. En hij vraagde Hem met vele woorden; doch Hij antwoordde hem niets. En de overpriesters en de schriftgeleerden stonden, en beschuldigden Hem heftiglijk. En Herodes, met zijne krijgslieden, Hem veracht en bespot hebbende, deed Hem een blinkend kleed aan, en zond Hem weder tot Pilatus (lees ‘selfproclaimed-Fransciscus) En op denzelfden dag werden Pilatus en Herodes vrienden (lees duivelspact) met elkander; want zij waren te voren in vijandschap tegen elkander.
    Lukas 23:8-12.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in