Wanneer de voorzitster van de EU Commissie, Ursula von der Leyen, zoetsappig roept “Oekraïne hoort bij de EU” omdat de Oekraïners bereid zijn “om voor het Europese perspectief te sterven”, dan vertaalt zich dat in begrijpelijker taal:

De grondstoffen, het graan en de goedkope arbeidskrachten behoren toe aan het kapitaal in de EU. En ook: wij zijn blij dat de leiding in Kiev zoveel Oekraïners laat sterven, zodat de overlevende Zelensky en Klitschkos op een dag “hun Europese droom kunnen leven” en ervan kunnen genieten, schrijft Wolfgang Hübner.

Er mag niet de minste twijfel over bestaan dat deze dame zonder blikken of blozen bereid zou zijn om een willekeurig aantal landgenoten te laten sterven “voor het Europese perspectief”, zodat zij en het Brusselse waterhoofd kunnen blijven leven en genieten van de “Europese droom”.

Kanselier Scholz ziet dat overigens niet anders, die onlangs in een interview met het Amerikaanse tijdschrift “Time” zei dat Europese oplossingen voor hem strikte prioriteit zouden hebben, “zelfs als die Duitsland in een oorlog met Rusland zouden slepen”.

De Duitsers zullen dus binnenkort niet alleen bevriezen en verarmen voor het “Europese perspectief” – zij moeten ook bereid zijn om ervoor te sterven. Het is goed om dat nu eens in alle duidelijkheid te horen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Nog een stap in de richting van een Derde WereldoorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Zelensky naar Duitsland geëvacueerd na aanval van Kinzhal-raketten op Patriot-systeem nabij Kiev
Vorig artikelZeven vragen die gesteld moeten worden over de covid “vaccins”
Volgend artikel12 jaar over de houdbaarheidsdatum: Kunt u het nog eten?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

63 REACTIES

 1. Is het laatste hersencel bij Cruwela aangetast door het vaccin van haar man? Als ze voor haar eigen praat laat ze dan in de Dombas vooraan de linies gaan staan, kan ze nog nuttig dienen als kanonnen voer. Woon in europa maar zal nooit de gedachten van de zotten in Brussel hebben.

 2. Zijn deze personen zelf bereid om voor het Europese perspectief te sterven?

  Ik heb zo’n vermoeden van NIET.

  Dan zou het verstandiger zijn om de mond te houden.

  Maar zoals ik al een hele tijd denk, ze laten allerlei kolder op ons los daar horen deze uitlatingen ook onder.

  Uit de nek kletsen noemt men dat.

  Het heeft natuurlijk een doel.

  Verwarring scheppen, de mensen boos maken, en wat dan nog ?

  Alle EU gerelateerden op enkelen na verkeren in een parralelle wereld.

  De wereld van het geld.
  Dat hun naar het hoofd is gestegen..

  Ze hebben geen flauw benul hoe de gewone en normale mensen leven.

  Daar betalen wij via de btw en andere belastingen “hun” inkomen van.

  De meesten die nu op de voorgrond treden, zijn van huis uit al stinkend rijk.

  Het zou hen sieren, te beseffen dat de hardwerkende mens misschien wel meer verstand en fatsoen heeft .

  Zonder ons hadden ze hun financiën waarschijnlijk nooit bij elkaar kunnen schrapen.

  Het word hoog tijd dat de EU ineenstort.

  De ellende komt toch op het bord v.d. gewone burger.

  Dus houden ze hun gestoorde uitspraken maar beter voor zich.

 3. Zet dat KRAPUUL maar tussen haar geliefde moordenaars/verkrachters…en laat ze daar…weg ermee..en weg met de vervloekte EU..BOM IS WELKOM⚰️⚰️⚰️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

 4. Op 06.04.2016 heeft de Nederlandse bevolking tijdens het laatste raadgevend referendum over een associatieverdrag met Oekraïne verworpen. D666-minister Kasja Ollengren heeft in 2018 het referendum middels de sleepwet afgeschaft. Mede-D666-oprichter Hans van Mierlo draait zich om in z’n graf, maar dit terzijde.
  De ongekozen voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen ziet Oekraïne vanwege o.a. de grondstoffen en landbouwareaal graag aansluiting maken bij de EU. Op vele lijstjes op het gebied van persvrijheid tot corruptie presteert dit voormalige onderdeel van de USSR (1922 – 1991) slecht tot zeer slecht.
  Dit land wordt een molensteen om de nek van de toch al imploderende EU, maar schoothondje Rutte ziet dit land graag lid worden van de ‘Europese familie’ en wij hebben het nakijken m.a.w. ons wordt niets meer gevraagd.

 5. Ursela: eens een NAZI ALTIJD EEN NAZIE

  mensen die in dienst gaan om als kannonen voer te dienen kunnen van mij geen enkele sympathie of medelijden verwachten… sterker nog ik veracht iedereen die in dienst gaat.

  ZONDER SOLDATEN GEEN OORLOG…. LAAT DIE ELLENDELINGEN ZELF MAAR GAAN.

 6. Is een nazi zelfde als die psychopaten Rutte en co de grootste landverraders ooit met genocide op eigen bevolking dat Tribunaal moet snel komen voor dit soort doorgeschoven idioten van wef Neurenberg 2

 7. Deze pharma maffia vaccinazi hoort netjes geweldloos via een Neurenberg 2.0 tribunaal achter slot en grendel te worden opgesloten en misschien verdient zij vanwege de door haar gepleegde misdaden tegen de menselijkheid wel de doodstraf!!
  Deze satanische (WEF) pharma maffia mevrouw heeft 6 jaar medicijnen gestudeerd en weet donders goed waar zij mee bezig is!!Voor deze naamchristelijke satanische oorlogsmisdadigster geldt in de toekomst geen pardon meer !!Over de waarschijnlijk uitgelokte verschrikkelijke Oekraïne oorlog heeft deze geïnstitutionaliseerde criminele vaccinazi geen recht van spreken meer!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  • Deze pharma maffia vaccinazi hoort netjes geweldloos via een Neurenberg 2.0 tribunaal achter slot en grendel te worden opgesloten en misschien verdient zij vanwege de door haar gepleegde misdaden tegen de menselijkheid wel de doodstraf!!

   (Deel) reactie verwijderd.
   FRONTNIEUWS is tegen geweld. FRONTNIEUWS streeft naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

 8. Ik zie steeds meer toetsenbordridders verschijnen op deze site met ontzettend domme commentaren. Vraag aan dezen: kunnen jullie weer teruggaan naar twitter?

 9. Adolfina Botox van de Leyten DENKT dat ze Kaiserin van “das vierte Reich”wordt, maar voor de globalisten is zij alleen maar een strontspetter op een smerig toilet.

  De oekies willen sterven voor haar vierte Reich? geen probleem, de Russen helpen wel een beetje.

  Note: de meer “hulp de nazi oekies krijgen de meer oekies naar de eeuwige jachtvelden gaan; waarschijnelijk als prooidier

 10. Het kreng zegt ook, dat deoekies bij de europese familie horen.
  Niet waar dus; alleen bij andere nazi’s zoals zij zelf.

  Zij spreekt ook namens EP; maar dat is haar mandaat niet eens.
  En dan zit het botox kreng bloedgeil die snuiver aan te gapen…..ziek.

  Maar allez, ze denkt dat ze al een Kaiserin is.

 11. Wille alle mensen die zeggen bereid te zijn om voor de Oekraine, of voor EU, of voor de islam te sterven, dat vandaag dan ook doen?

  Dan is morgen de wereld een betere plek dan nu…..ik zal niet rouwen

 12. De ongekozen troela. Droom lekker verder op een onbewoond eiland en Laat ajb het Europese volk met rust. En neem ajb ook gelijk de rest van de Brussel bende mee. Het enige dat jullie willen bereiken is armoede en onderdanigheid van het volk. En verder niets. Als Schwabber maar tevreden is. Dan zijn jullie gelukkig.
  Het volk interesseert jullie niets, helemaal niets. Uitzuigen dat pleps, monddood maken, de ene na de andere krankzinnige wet creëren om het volk te knechten. Weg ermee.
  De ene hysterie, COVID, klimaat, ruslandfobie, pleuro, na de andere wordt over het volk uitgestort.

 13. Onze held MR zei van da week ook al dat Rusland moet winnen [zijn natten droom]
  Ja MR ga zelf dan maar naar het front lekker vechten en neem vele uit de slaapkamer mee ook PN en SK kan ze lekker kogels vangen

 14. 22 juni strijdt voor Nederland ,Ga heen en vecht voor Nederland
  Schakel puntneus en wat er zit in Den Haag uit .
  Strijd NU

 15. Beste mensen
  U Allen hebben het Helaas aan ’t Goeden End

  Ooo man ooo man
  Subliem
  Ge Kunt er wat van
  Netjes

  Dank U

 16. Als ze toch gaan doordrammen dat Oekraine EU lid mot worden, is het snel gebeurd met die rot EU.
  Oekraine heeft de komende 10 jaar 100 miljard per/ jaar nodig om het sooitje weer op te bouwen.
  Grieken land heeft ook nog een nota-tje staan van 340 miljard, hoeveel hebben zij al terug betaald, nul integen deel het potje wordt ieder jaar groter, maar dat is nog niks ten opzichte van Oekraine.
  Bovendien NU is er een economische crisis, de lidstaten weten zelf al niet rond te komen

 17. Ik zei in 2005 al NEE!!!
  Het is nog steeds Nee
  Ik sterf ook voor geen enkel land, IK bepaal waarvoor ik sterf, qua leven en gezondheid.
  Ik ben ook geen Nederlander, Ik ben geboren in Nederland. Punt uit.

  • Beste Mensen

   Niet alleen mensen maar
   Alle levende wezens zijn geboren hebben een belichaming aangenomen welk is samen gesteld op Moeder Aarde uit Moeder Aarde

   Dank U

 18. Uit nest adel ; wat een barbaarse geschiedenis kent. Ons kent ons cultuur is kenmerkend, en zie waar het zit .
  Gaat nu vertellen hoe en wat er gaat gebeuren in ‘wij vorm’
  Nou prinses Ursula’s ; go !
  Neem je internationale fanclub mee,
  Jouw oorlog , – beslissing, – Europa.

 19. De Nazis komen weer uit hun holen gekropen en gaan steeds engere dingen roepen. Dit is oorlogshitserij van het eerste uur. Sluit ze op die gekken voor het te laat is.

 20. Hopelijk gooit zij het NAVO leger in de strijd dan is dat leger ook netjes opgeruimd. Russen wachten rustig af, die wachten wel op de grove fouten die Europese machthebbers hebben gemaakt. Zijn vanuit gegaan op de leugens van Amerika, deze liegen altijd jaren voor zij een land binnenvallen voor grondstoffen. Dus ik zit op de bank met popcorn en geniet van deze belachelijke show.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in