Bill Gates: Spoedig een geheel nieuwe pandemie die tot tienmaal erger is dan Corona

18
© Greg Rubenstein (CC BY 2.0)

De Coronacrisis is nog niet voorbij – althans niet in politiek opzicht – en nu al duikt het volgende “zeer gevaarlijke” virus op. De vaccinproducenten zijn nog maar net begonnen met het leveren van een vaccin of in het Verenigd Koninkrijk is een mutant van het Coronavirus opgedoken die naar verluidt nog “veel gevaarlijker en veel besmettelijker” is dan het SARS-CoV2-virus.

Van Bill Gates is ook al een tijdje niets meer vernomen, maar nu is hij weer opgedoken. Hij wees erop dat we vrij spoedig een geheel nieuwe pandemie zouden meemaken, die tot tienmaal erger zou zijn dan Corona. Hij voegde eraan toe dat de hele mensheid hier nog niet op voorbereid was.

Intussen worden de mensen over de hele wereld langzaam “pandemie-moe” en beseffen zij steeds meer dat zij door politici worden misleid en dat (volgens Merkel, die zelf politieke redenen aanhaalde op het Wereld Economisch Forum) hun fundamentele rechten en vrijheden om politieke redenen zijn afgenomen. Dan is er een interventie en een herinnering nodig van de vaccinatiepaus Bill Gates, die reeds aan het begin van de Coronapandemie sprak over het feit dat 7 miljard mensen moesten worden gevaccineerd om de “gevaarlijke pandemie” eindelijk te boven te komen, schrijft Watergate.

Nu is het vaccin er, dat Bill Gates heeft gepromoot door investeringen in veel farmaceutische bedrijven zoals Pfizer, CureVac, Sanofi en Merck. Gevaccineerde mensen hebben soms ernstige bijwerkingen na het Coronavaccin en oude mensen in verpleeghuizen sterven wereldwijd in groten getale. Zwangere vrouwen en vrouwen die zwanger willen worden, wordt de vaccinatie officieel afgeraden. Deze waarschuwing spreekt boekdelen en laat de vraag open of de huidige vaccins werkelijk de “redding” kunnen zijn.

  EU steunt het plan van Bill Gates om "de opwarming van de aarde tegen te gaan" door de zon te blokkeren

Nog nauwere samenwerking

Gates roept nu op tot “nog intensievere” samenwerking tussen alle landen in de strijd tegen Corona en tegen toekomstige pandemieën. De strijd moet een gezamenlijk succes worden; “vaccinatie-nationalisme” (wat dat ook moge zijn) is de “verkeerde weg”. De Coronapandemie mag niet licht worden opgevat. Alle bevolkingsgroepen in de wereld moeten zo snel mogelijk van vaccinaties worden voorzien – de regeringen mogen zich niet “blindstaren op verdragen”.

Volgens critici wil Gates zijn vaccin zo snel mogelijk bij de wereldbevolking krijgen, want per slot van rekening heeft de “gezondheidsbeschermer” – zoals hij door de Süddeutsche Zeitung wordt omschreven – 1,7 miljard euro geïnvesteerd in de ontwikkeling en productie van de Corona-vaccins.

“Het is als een wonder. Als de pandemie vijf jaar geleden was uitgebroken, zou de wereld na deze korte tijd nog geen vaccin hebben gehad”, zegt Gates tegen de Süddeutsche Zeitung.

Daarmee zou Gates wel gelijk kunnen hebben, want de “pandemie” werd in oktober 2019 heel officieel “gerepeteerd” door de Bill & Melinda Gates Foundation, de Johns Hopkins University en ook het World Economic Forum. De “oefening” van een pandemie werd “Event 201” genoemd. Kort daarna brak het Coronavirus daadwerkelijk uit in Wuhan, al in november 2019. De virusuitbraak werd stilgehouden tot eind januari 2020; zowel door de Chinese overheid als door de WHO, die echter wel al vroeg op de hoogte waren van de virusuitbraak.

Zowel de Chinese communistische regering als de WHO werden hiervoor zwaar bekritiseerd door president Trump. Onmiddellijk nadat de virusuitbraak bekend werd, liet Trump eind januari alle reizen vanuit China stopzetten. In Duitsland was binnenkomst uit China nog mogelijk tot half maart, voordat Merkel als laatste land in de EU de grenzen sloot.

  Big business voor Bil Gates: voorspelt normaliteit alleen met inenting - op onze kosten

Het Amerikaanse ministerie van Defensie onder president Trump, alsmede een hoge Amerikaanse generaal, hadden gesuggereerd dat er aanwijzingen waren dat het SARS CoV2-virus in een laboratorium in Wuhan was vervaardigd en opzettelijk verspreid. Meer recentelijk zijn er weer bewijzen opgedoken, althans van een Chinese wetenschapper, dat het virus althans vermoedelijk was gefabriceerd en uit het lab was ontsnapt, hoewel dit al lang als weerlegd werd beschouwd.

Bill Gates over zijn aanstaande Covid-19 vaccinatie: “Je hebt geen keuze” – en kan nauwelijks zijn lachen inhouden

Vorig artikelCoronapropaganda: de aanval van de Killer Mutanten
Volgend artikel“Build Back Better” is 1984 op steroïden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. eind januari is niet waar. 7 januari stond het in de krant. daarna liet de who vluchten doorgaan nadat ze zeiden overdraagbaar van mens naar mens en vluchten konden doorgaan….

  • Klopt, maar wij lazen het al eind december 2019. Wij waren net thuis op de 30e en zeiden tegen elkaar dat we gelukkig geen terugvlucht op 2 januari hadden gekozen, want we verwachtten dat vliegverkeer direct gestopt zou worden.

 2. Corona is de ultieme natte droom van D666 en “ons” kabinet. Alle te verzorgen zieken, zwakkeren en 67+ers gaan stilletjes de pijp uit. Hele verzorgingstehuizen besmet en veel patiënten overleden.
  Dus daar hoeven geen hoge ziekte- en verzorgingskosten meer aan uitgegeven te worden. Daarom worden er ook GEEN mondkapjes en andere beschermingsmiddelen voor de verzorgers van dementen en bejaarden ter beschikking gesteld door onze roverheid!
  Want…….. geen AOW-uitkeringen meer aan deze door de babyboomers decennia lang betaalde oudedagsverzekering en geen uitbetalingen van jaren ingehouden achterstallige salarissen, ook wel pensioen genoemd.
  Alle pensioen €Uro’s gaan naar Brussel en dus naar Zuid-€uropa.
  De leeggekomen kamers in de verpleeg- en verzorgingshuizen kunnen zo ingenomen worden door de asieleisers en crimigranten. De meubeltjes kunnen gewoon blijven staan. Wel een nieuwe Miele er in natuurlijk. De leeg gekomen huurhuisjes kunnen dan direct naar de statushouders.
  Nog niet alle oudjes dood? Nee, er is een (ongetest) vaccin!
  Met die vaccinaties wil men de “zwakkeren” beschermen door ze preventief te ruimen.
  Dit gaat sneller dan euthanasie, de pil van Drion, palliatieve sedatie of voltooid leven. Niemand nu verantwoordelijk.
  En dan eerst nog even de bruikbare orgaantjes er uit roven.
  Ook komt er nog een kapitaal aan erfbelasting aan voor onze roverheid.

  ASSEN – Bij 25 Drentse verzorghuizen en woonzorgcentra zijn uitbraken van het coronavirus.

  België 24.05’20:
  Als het van plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs afhangt, komt er een internationaal strafhof “die de zaak tot op het bot uitspit en mensen voor de rest van hun leven achter tralies zet”. Hij wil dat alle maatregelen meteen stoppen, liever vandaag dan morgen. “Die maatregelen hebben geen énkel leven gered”, aldus Hoeyberghs. “Dit is een georganiseerde uitroeiing van de bejaarden in de woonzorgcentra. Ik geef het u op een briefje:
  “De helft van de bejaarden die overleden zijn in de woonzorgcentra zijn doelbewust vermoord. Ze zijn platgespoten met overdosissen morfine en bewust uitgedroogd”, aldus de bekende chirurg. “Dat is een gevolg van paniek door het gebrek aan personeel en materiaal. De verantwoordelijken hiervoor moeten in de cel.”

  Een rechtbank in de Zuid-Amerikaanse staat Peru trekt momenteel de aandacht met een gedurfde uitspraak. Ze zegt dat het Covid-19 virus een uitvinding is van een “globalistische criminele elite” die bestaat uit onder andere miljardairs zoals George Soros, de Rockefeller familie en Microsoft ondernemer en mede-oprichter Bill Gates.

  Onze overheid zegt:
  ”Er is een nieuw virus dat zo gevaarlijk is dat er miljoenen doden gaan vallen, tenzij WIJ u beschermen. WIJ weten wat goed voor u is, want WIJ beschikken over de kennis en de experts.
  U kunt niet voor uzelf beslissen.
  Daarvoor bent u veel te dom.
  WIJ moeten u isoleren, uw rechten afnemen en u de mond (met een kapje) snoeren, maar dit doen WIJ natuurlijk alleen maar ter uw bescherming. Nu moeten jullie allemaal een injectie halen”.

  Het uur van de persoonlijke verantwoordelijkheid heeft geslagen!
  WIJ zijn verantwoordelijk voor wat we denken, niet de media.
  WIJ zijn verantwoordelijk voor wat we doen, niet onze superieuren.
  WIJ zijn verantwoordelijk voor onze gezondheid, niet de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie).
  En WIJ zijn verantwoordelijk voor wat er in ons land gebeurt, niet de regering.

  AMERSFOORT – Verloskundigen en arts-assistenten van het Meander Medisch Centrum in Amersfoort werden niet ingeënt, hun managers die op kantoor werken wel.

  En nu sterven heel veel oudere mensen aan het vaccin.

 3. Beste, Zoals ik al weet moeten een aantal mensen verdwijnen door te veel bevolking.
  Ook zeggen ze dat ze hen moeten inspuiten waarvan ik denk dat ze later afwijkingen zullen hebben.
  Dit is een derde wereldoorlog.
  Vervolgens zouden ze de mensen die geen spuitje aanvaarden en negatieve test kunnen voorleggen,
  toegankelijk laten op openbare plaatsen. Gezonde mensen mogen niet gestraft worden.

 4. Het feit dat ze de maatregelen moeten uitvoeren ,,,en ze weten voor welk doel … en de corrona is een mooie oplossing om alles door te laten gaan Stap voor Stap . Zo hebben wij het begrepen !!

 5. “Bill Gates: spoedig een geheel nieuwe pandemie die tot tienmaal erger is dan Corona”

  Jawel, een pandemie van jagergekte. Alle jagers in de wereld die plotseling jeukende trekkervingers krijgen en met caliber 12 of beter tienmaal ergere schade aanrichten aan de mennekes en vrouwkes van de WEF, WHO, de leugenMedia, D666, VVD, enz., enz.

 6. Je hoeft alleen maar te zoeken naar een patent van hem / Fauchi voor een virus tussen 2005 / 2020 en dan weet je alvast wat er aan komt.
  Ben benieuwd waar ze dit nu in de werend loslaten.

 7. Beste Mensen

  Elke dag worden er nieuwe Virussen erbij gemaakt in de Farmaceutische Bedrijven van Bill Gates en Collegas
  Om de Domme Massa uitzienden als Dieren genaamd Mensen vele stappen voor te zijn
  Zo blijft er altijd paniek en angst in de tent
  En die domme koeie mensen
  Die rennen bezoeken nog steeds de Dokter Zogenaamde Secialisten met de nadruk op lisen en Ziekenhuizen opgericht gesticht in naam van Shaytaan=Satan via de Puppetjes GodDuivel / DuivelGod
  Beter bekend als de Gespleten Tong
  Leugenaars Huichelaars Rechters Advocaten Doktoren enzovoorts
  Hiervoor moet men in de leer om perfect te specialiseren op een bepaalde gebied om te criminaliseren
  Sorry hoor maar het klinkt beter als er word gezegd Mensen Mensen
  Mag de Slimme Koeien niet beledigen
  Immers gezegde zegt niet voor niks
  Zo slim als het Achtereinde van een Koe

  Dank U

 8. Deze mafkees en moordenaars BiiL Gates, Trudeau, Fauci, TEDROS, Rutte, Von der LIJKEN, Klaasje zwarte schaap, en regeringen, EU VS zijn hun leven niets waard Staat die illegale criminelen op de doden lijst Eens zal er de dag zijn De mensheid zal met miljoenen mensen in opstand komen tegen deze illegale corrupte Tuig des dood EN ZEKER ZIJN ZIJ NIET ONSCHENBAAR VOOR DE GEVOLGEN DIE ZIJ ZULLEN KRIJGEN De doodstraf voor deze TERRORISTEN Monsters NAZI,s Patrij kartels en hun Nazi,s NSBers Factheckers waar vele namen bekent zijn die werken voor illegale criminelen van Drank en Drug snuivers!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in