Foto ter illustratie

De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) maakt zich geen zorgen over de veiligheid van het Coronavaccin van BioNTech en Pfilzer, ondanks de frequente bijwerkingen. Tot 84 procent van de gevaccineerde personen meldt reacties op de vaccinatieplek, vermoeidheid, hoofdpijn, spier- of gewrichtspijn, en rillingen of koorts. Vier gevaccineerde mensen hebben ook een tijdelijke gezichtsverlamming gehad.

In tegenstelling tot wat de meeste media berichten, zijn er ook met BioNTech en Pfilzer’s reeds goedgekeurde Coronavaccin neveneffecten. In de officiële documenten van de Food and Drug Administration (FDA) worden ze – van hoofdpijn tot gezichtsverlamming – gerangschikt naar frequentie, meldt epochtimes.de.

In het kader van de versnelde goedkeuring van een Coronavaccin hebben onder andere BioNTech en Pfilzer een studie uitgevoerd waarbij ongeveer 44.000 proefpersonen betrokken waren. Op basis van de resultaten heeft de FDA het “BNT162b2” vaccin van BioNTech/Pfizer geclassificeerd als “effectief en veilig“. Na de eerste dosis werd al een vaccinatie-effect vastgesteld. Na de tweede vaccinatie nam het aantal proefpersonen dat bijwerkingen rapporteerde echter toe.

Risico op Corona-infectie 0,84 procentpunt lager na twee doses vaccinatie

In totaal omvatte het onderzoek 43.651 vrijwilligers. Op een paar proefpersonen na kregen alle proefpersonen een “vaccinatie” – ofwel het Corona mRNA-vaccin ofwel een placebo. In de daaropvolgende observatieperiode zijn acht van de 18.198 gevaccineerde personen positief getest op het Coronavirus. Bij 162 van de 18.325 niet mRNA-vaccin gevaccineerde mensen viel minstens één PCR-test positief uit. De overige proefpersonen waren om verschillende redenen niet beschikbaar voor de evaluatie, zoals eerdere ziektes of onvolledige gegevens.

Gezien het geheel van de testgroepen is 0,04 procent van de gevaccineerde en 0,88 procent van de placebo-gevaccineerde positief getest voor SARS-CoV-2. Als je deze twee cijfers met elkaar in verband brengt, is het relatieve beschermende effect 95,0 procent. De absoluut beschermende werking na de 2e vaccinatie is 0,84 procentpunt.

  Italië: Christenen mochten niet in grote groepen samenkomen in kerken voor Pasen... maar moslims wel voor de Ramadan

Volgens de documenten van de FDA is de beschermende werking tien dagen na de eerste vaccinatie 52,4 procent en varieert deze binnen de leeftijdsgroepen. Daarom is een vaccinatie met twee vaccinatiedoses aan te bevelen. Een merkbare afname van het aantal infecties na de tweede vaccinatie – 21 dagen na de eerste – is niet te zien in een door de FDA verstrekte grafiek. De autoriteit is terughoudend met de verplichte vaccinatie.

Samuel Little: De dodelijkste seriemoordenaar uit de Amerikaanse geschiedenis

Vorig artikelDus toch: vliegreizen in de toekomst alleen nog met Coronavaccinatie
Volgend artikelNieuwe studie: gevaccineerde kinderen blijken “significant minder gezond” dan niet-gevaccineerde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. @ BertG.
  Een psychologe verwachtte al een maand of 5 geleden dat ongeveer 2/3 van de Nederlandse bevolking zich zal laten inenten?
  ?
  En als het 100%? is dat zich zal laten inenten, zijn wij de twee knapste van het land ?

 2. Zo’n scheve bek is dan wel humoristisch. We wachten wel op de massale vaccinatie uitkomst die resulteert in een maliveld vol scheve bekken en aandoeningen. Dan pas zal de vaccinatie is een keer ter discussie gesteld worden. Dan volgt er nog een gepatenteerd genetisch aangepast virus uit een lab van dr Fauci wat FF korte metten maakt met de Maliveld hangers ivm al een genetisch gemodificeerd verzwakt immuunsysteem. Dit is tevens het moment dat de elite zich een jaar of wat terugtrekt tot in onbewoonde uithoeken van de wereld tot de massa genocide klaar is om zich klaar te maken voor de nieuwe ijstijd.

 3. Nou willen ze mijn kat ook nog een prik geven.
  Komen er nou ook dieren test locaties waar je kan laten testen met een waardeloze test.
  Het levert wel cijfers op die rutte weer kan gebruiken om ze te treiteren.
  Ze verdommen het al om een masker te dragen dus die prik gaan ze ook weigeren.
  Zo dadelijk moeten mijn katten ook nog in quarantaine of krijgen een contact verbod met andere katten buiten.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2031290644/live-rusland-ontwikkelt-coronavaccin-voor-dieren

 4. Hier het echte onderzoek:

  Dit artikel is misinformerend.
  Volg ik nou een nieuws groep die misinformatie verspreid?
  Graag hoor ik een adequate verdediging en argument waarom er andere cijfers worden gebruikt dan in het onderzoek zelf beschreven staan

  • Oh Jezus guerrilla marketing ingehuurd door de farma. Over welke cijfers praten we? Je bent niet erg concreet als troll die desinformatie aan het verspreiden is.

  • Ehhhh….. Ik wil niet vervelend zijn maar deze foto’s zijn geen verlammingsverschijnselen maar wel drie mensen die hun mondhoek omhoog trekken waardoor het LIJKT dat de andere mondhoek lager zit. Dit is echt de grootste onzin en ze proberen mensen bang en onzeker te maken. Frontnieuws stond al erg slecht bekend maar nu slaan ze de plank echt helemaal mis en ik vind het uiterst pijnlijk voor mensen die echt een aangezichtsverlamming hebben door een CVA of tumor. Iedereen zal toch hopelijk zien dat dit nep is. Triest dit, heel triest! ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in