Britse vrouwen die gevaccineerd zijn met een Covid-19 vaccin moeten niet proberen om kinderen te verwekken tot twee maanden na de vaccinatie. Noch zwangere vrouwen, noch kinderen moeten de Covid-19 vaccins nemen, kondigt de Britse regering aan, die toegeeft dat niemand weet of de vaccins de vruchtbaarheid beïnvloeden.

De Britse krant Independent schrijft dat de autoriteiten en vaccinatiebedrijven verklaren dat alle veiligheidsmaatregelen zijn genomen en dat alle veiligheidsnormen worden nageleefd, maar de regering kiest er desondanks voor om het voorzorgsprincipe aan te bevelen en adviseert daarom zwangere vrouwen en vrouwen die van plan zijn om binnen twee maanden kinderen te krijgen om Covid-19 vaccins van Pfizer en BioNTech te vermijden.

“In nieuwe richtlijnen die donderdag zijn uitgevaardigd, heeft de regering geadviseerd dat zwangere vrouwen het vaccin niet krijgen. Vrouwen is ook geadviseerd om zwangerschap te vermijden voor ten minste twee maanden na het ontvangen van hun tweede dosis”.

“De overheid zegt dat het ook onbekend is of het vaccin, genaamd BNT162b2, invloed heeft op de vruchtbaarheid. De overheid publiceert nieuwe richtlijnen voor het Covid- 19 vaccin”.

Het Verenigd Koninkrijk heeft in het kader van het beheer van de Coronacrisis een zogeheten “emergency use” van Covid-vaccins uitgevaardigd. Dit betekent dat de vaccins sneller op de markt moeten worden gebracht voordat er ervaring is met de werking en veiligheid van de vaccins, wat een meerjarig proces is. Ondanks deze tekortkoming is het Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) van mening dat er geen zijwegen (“no corners”) zijn genomen in de snelle goedkeuring van de vaccins.

  Groot-Brittannië begint met het registreren van etniciteit van Corona-geïnfecteerden

“Dr. June Raine, hoofd van de MRHA, zegt dat de aanbeveling van de toezichthouder volgde op de meest rigoureuze wetenschappelijke beoordeling van elk stukje data, zodat het voldoet aan de vereiste strikte normen van veiligheid, effectiviteit en kwaliteit”.

De Britse regering beveelt ook geen Covid- 19 vaccins van Pfizer en BioNTech aan voor kinderen onder de 16 jaar, schrijft Independent.

Voormalig hoofdwetenschapper bij Pfizer: Covid-19 vaccin kan vrouwen onvruchtbaar maken

Vorig artikelHet World Economic Forum en de VN mobiliseren zich om Coronakritiek te bestrijden – 110.000 informatie rechercheurs gerekruteerd
Volgend artikelBritten sceptisch tegen Covid-19 vaccin – een op de drie slaat het af
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Opgelost dus. Geen prik voor mij.
    Dan zeg ik wel dat ik een omgebouwd wijf ben die zwanger is.
    En als ze er wat van zeggen, dan klaag ik ze aan wegens discriminatie voor mijn gender gekwetstheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in