Volgens de vaccin-pusher Bill Gates, zijn vaccins zijn beste investering tot nu toe. Tijdens een interview met CNBC op het World Economic Forum in Davos, Zwitserland, besprak Bill Gates zijn investeringen in vaccins.

Tijdens het interview gaf Gates toe dat hij de afgelopen twee decennia een return on investment (ROI, investeringsrendement) van 20:1 heeft gemaakt.

Bill Gates legde specifiek uit dat zijn investering van 10 miljard dollar in vaccins hem een rendement van 200 miljard dollar opleverde:

Backup:

Voor wie het geduld heeft om naar het volledige interview te luisteren, hier en hier.

Ik weet zeker dat u nu begint te begrijpen waarom zoveel mensen het moeilijk hebben om Bill Gates te vertrouwen. Beginnend met het motief – zijn krankzinnige winsten uit vaccins – en dan de onmogelijke toevalligheden – zoals Event 201 op 18 oktober 2019 – zijn Bill Gates en zijn stichting de meest zichtbare verdachten achter de huidige pandemie.

Wat was Event 201

Event 201 was een pandemie-simulatieoefening op hoog niveau die werd georganiseerd door het Johns Hopkins Center for Health Security in samenwerking met het World Economic Forum en de Bill and Melinda Gates Foundation.

Dit is uiterst fascinerend omdat deze Coronavirus pandemie-simulatieoefening plaatsvond ongeveer 6 weken voordat de eerste ziekte van het Coronavirus daadwerkelijk werd gemeld in Wuhan, China.

Dat is heel toevallig, als je in toeval gelooft.

Een ander fascinerend verband is het feit dat niet alleen de Gates Foundation hebben deelgenomen aan en geholpen bij het opzetten van de pandemie-simulatieoefening van een uitbraak van het Coronavirus, maar dat ze toevallig ook de groep financieren die het patent op het Coronavirus bezit en bezig is met een vaccin om de huidige crisis op te lossen.

Bil Gates harkt met vaccins tegen Covid-19 gigantische winst naar binnen

Medische dictatuur

28 REACTIES

 1. Blijft wat vreemd om een levensreddend middel te bestellen bij iemand die de wereldbevolking wil inkrimpen tot 7% van het huidige aantal…..en dus 93% van de wereldbevolking weg wil hebben.

  Ook wat vreemd dat voor economische belangen een aantal keer miljoenen dieren worden geruimd en dat nu een land in economische crisis word gegooid omdat er zogenaamd oversterfte is terwijl we net in de piek zitten van de grijze na oorlogse geboortegolf…de gemiddelde levensverwachting is 66, 5 jaar….dus na uw pensioen met 65 heeft u gemiddeld nog 18 maanden te leven….dit is zijn de cijfers van de verzekerings maatschappijen….en dus trekt de regering de pensioen leeftijd tot 67 op wat wil zeggen dat men de gemiddelde burger geen pensioen wil betalen…en laat medische hulp en ingrepen stopzetten waardoor meer mensen overlijden door gebrek aan hulp. Corona doden extra voor de statistieken, want sterven door stopgezette hulp is ook sterven door Corona…
  Collaterall corona victims….

  Dat Corona verhaal is een money maker….een machtsgreep op basis van angst en onwetendheid…vorig jaar deze tijd stonden de regerende politici Wilders nog uit te lachen toe hij kamervragen stelde over de komst van een virus….wat gezien de beelden en info uit China logisch was….nu lopen ze met vlag in de hand de parade van angst en terreur te leiden….gevonden vreten is het…

  • Toch vreemd dat mensen nog steeds niet begrijpen dat Bill Gates NIET mensen wilt vermoorden, maar geboortcijfers wilt reduceren. Niet door gif in een spuitje zodat babies doodgaan, maar door de sociale infrastructuur van het land verbeteren zodat mensen een langere levensverwachting hebben, betere kansen op de arbeidsmarkt en dus een bewustere keuze worden gemaakt of ze kinderen willen. In plaats van dat een moeder 7 kinderen neemt waarvan er 2 overlijden van voordat ze 5 jaar zijn en waarvan er eentje maar leert lezen en schrijven.

   In Bangladesh is dit bijvoorbeeld goed zichtbaar. Er is heel veel geld in healthcare en infrastructuur gestopt, en het geboortecijfer van 7 kinderen naar 2 kinderen gegaan. De leeftijdsverwachting ging omhoog, meer mensen hadden educatie en betere banen en de economie ging beter.

 2. https://youtu.be/D7e3LHepJTU

  van Demon Hunters II of SKY DOME ATLANTIS! YT censureert ook zwaar mijn kanalen; dus het is aan degenen om inhoud te delen als dit wordt geleid. Info moet naar buiten komen! Kortom, Satan heeft een op Technocratie gebaseerde AI Virtual Augmented Realty Smart Dust Surveillance Confinement Dome gecreëerd binnen het ingesloten systeem van Yahuah; aldus Zijn schepping omkeren, vervuilen, verdraaien en kopiëren. Satans AI-gedigitaliseerde wereld bevat een avatar / surrogaat voor elke mens in zijn gedigitaliseerde matrix; in staat om individuele beslissingen te beïnvloeden via NanoTech die al in ons lichaam aanwezig is via GGO’s en chemtrails. We hebben het over een real-life scenario voor “Hunger Games” en “Surrogates”! Men moet zich bewust zijn van al hun acties en ervoor zorgen dat ze niet worden beïnvloed door de vijandschap van binnen die het systeem van het gastlichaam wil overnemen; noch door Satans gerichte individuele programmering die probeert uw pijnappelklier omhoog te trekken en u in Satans “One Hive Mind” OF “Metatron’s CUBE” te pluggen. Deze slimme stofopvangkoepel is geschikt voor holografische vlakken en UFO’s met V2K Voice to Skull-technologie en is een Psychotronic Weapons Systems / SKYNET. Satans AI Live Augmented Virtual Realty Artificial Sky Canopy verbergt Yahuah’s echte zon, maan en sterrenbeelden en vervangt deze door Satans kunstmatige planeet- en constellatiesimulaties.

  • Richie From Boston heeft ‘enige’ tijd geleden – mijn eigen observaties bevestigd en – aangetoond dat men bezig is (een) kunstmatige zon(nen) te bouwen. Inclusief tekeningen; foto’s en locatie.

 3. Verder:

  Three Prong Attack: Satan probeert je pijnappelklier omhoog te trekken via zijn Targeted Individual Program en probeert je te beïnvloeden om zijn gunst te kiezen; in plaats van gegrond te blijven in Christus. De Antichristelijke Geest wordt ook in dit rijk geboren via de opening van Chemtrail Gateway Portals naar Outer Darkness, die ook probeert onze levensessentie of levensvonk te verslinden. Vrouwelijke energie (Anti-Christ Spirit) neemt mannelijke energie over (Yahuah’s Spirit). Ze willen ons ook doordringen met hun Black Matter / Black Blood / RNA CRISPER DNA dat Jab 🦠💉🧬 🧟‍♂️ remt; het introduceren van geestvirus of zombievirus. Het is een “Three Prong Attack”; terwijl we worden aangevallen via het TI-programma, wordt de Anti-Christ Spirit Dark Matter geboren in ons Aardse Rijk via Chemtrail Gateway Portals en door hun Black Blood Nanite Jab. We moeten in Christus gegrond blijven en geen prik accepteren. Yeshua is de enige poort waar we doorheen zouden moeten gaan; niet via New Age Astral Projecting, enz.

  Iedereen moet zich realiseren! Yeshua is onze enige reddende genade; het is onze taak als christenen om de verlorenen tot het einde te zoeken. Yeshua zei: “Het is volbracht”; dus hoeven we alleen maar tot de dood te blijven “vechten voor de goede strijd”; dat is leven in Christus. Gebruik Vax niet, omdat het uw DNA in Human 2.0 verandert.

  • Mocht er ooit iemand het in ze kop halen om bij mij voor de deur aan te komen met zo een ouwehoer verhaal, dan schop ik hem of haar alle trappen af de deur uit.
   Jehova’s durven hier al jaren niet meer aan te bellen. En dat is niet voor niks.
   Dus ze zijn gewaarschuwd. Anders haal ik mijn vriend satan er bij.

 4. google is hive mind freemasons ,afbeeldingen ,waarom ga je hun niet lastig vallen ,maar dat durf je niet ,want die lui hoeven maar een belletje te doen en de berts van deze wereld zijn niet meer gezien .

  • Dat wilde ik jou nou net vragen.
   Waarom val je ons lastig met die onzin.
   Heeft er iemand soms om gevraagd?
   Van waar die behoefte om andere lastig te vallen met complete onzin.
   Het is jou waarheid maar niet de mijne of van andere.
   Het zit allemaal echt tussen jou oren, nergens anders.

 5. Ik zal blij zijn als die lockdown weer afgelopen is en alle dagbehandeling centrums, GGZ en PAAZ afdelingen van het ziekenhuis weer open zijn.
  Dan kan jij weer verder met je therapie en medicijn inname.
  Normaal ben je hier enkel vanaf vrijdag te vinden omdat ze dan weekend verlof krijgen.
  Nou zitten we de hele week lang met dit soort mafkezen opgescheept.
  Normaal heb je nooit last van die gasten als ze er ergens onder controle staan.

  Zijn ze allemaal zo achterlijk bij jou thuis, of ben jij de enige.
  Wat een zooitje zal dat zijn als ze allemaal zo zijn, dan zal je wel een fijne schooltijd achter de rug hebben.

  • Vooral niet inhoudelijk, maar op de persoon spelen BertG. Was jij soms een van die kutkinderen die het leuk vond om andere kinderen te kleineren en af te zeiken totdat ze gingen janken? Wat zet jij jezelf te kijk, gast.

   • Hebben ze jou er weer op uit gestuurd om je gelovige makker te helpen.
    Of rijd Edwin altijd met jou mee als jullie weer naar de dagtherapie gaan.
    Ik lees namelijk niks inhoudelijks.

 6. Heb ik jou soms wel eens lastig gevallen met wat ik allemaal belangrijk vind in het leven?
  Ik dacht het niet. Dat is iets van mij om mijn leven te leiden, zo als ik het wil.
  Waarom moeten wij het dan wel weten wat jij belangrijk vind.
  Of hebben ze je bij Xandernieuws er al weer afgegooid, ook daar hebben ze grenzen.

 7. Atheïsme ,u kunt bij joop.nl terecht
  Het atheïsme is een soort “niet-geloof”. Je gelooft dan in geen enkele god. Atheïsme verschilt van agnosticisme: het laatste is niet weten of goden bestaan. Je kunt een agnostisch atheïst zijn, dat wil zeggen, je weet niet zeker of er goden bestaan, maar je gelooft er niet in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here