De Spaanse Griep, militair noodhospitaal tijdens griepepidemie, Camp Funston, Kansas, Verenigde Staten © National Museum of Health and Medicine, Armed Forces Institute of Pathology, Washington, D.C., United States (CC BY 2.5)

Nadat de termen “Corona” en “pandemie” zo versleten zijn dat bijna niemand er meer bang van kan worden, wordt er sinds ongeveer een maand alleen nog maar gesproken over “mutaties” – vaak gebruikt in de fenotypische variant “mutanten”. Het is eng, het is schokkend, het is griezelig: wie associeert een zombie- of horrorfilm niet met mutanten? De schaamteloze paniekzaaierij die erachter schuilgaat, wordt echter duidelijk wanneer men kijkt naar de banaliteit van “virusmutaties”, die bij ALLE virussen bestaan en altijd hebben bestaan, meldt Jouwatch.

Het Duitse Robert Koch Institute (RKI) – een onuitputtelijke bron van wijsheid over de incidentie van infecties, de belasting van ziekenhuizen, sterfgevallen en “incidenten” – heeft ook enkele verhelderende feiten over de definitie van de term “mutatie”:

“Mutaties zijn veranderingen in het genoom die bij alle microben in verschillende mate voorkomen. Mutaties kunnen bijzonder gemakkelijk ontstaan in influenzavirussen: Zij behoren tot de groep van de zogenaamde RNA-virussen, waarbij de gebruikelijke kopieerfouten bij de replicatie van het genetisch materiaal niet worden hersteld”.

Het feit dat niemand de afgelopen jaren ooit heeft geschreven over “mutaties” in verband met griep – terwijl die toch de reden zijn voor de jaarlijkse griepvaccinaties – spreekt voor zich.

Maar dit had ook op elk moment van alle voorafgaande jaren kunnen worden gelezen – bijvoorbeeld door de journalisten die nu bij Corona doen alsof ons een ongekende menselijke verschrikking is overkomen (een “natuurramp”, volgens de Duitse bondskanselier).

Zoals bekend waren alle eerdere, deels veel dodelijker “mutanten” van de griepvirussen verantwoordelijk voor wereldwijde sterftegolven – niet alleen de Spaanse griep zo’n 100 jaar geleden, maar ook de in 1968-1970 woedende Hongkong-variant, die wereldwijd vier miljoen doden veroorzaakte – en dat niet “in verband met”, maar daadwerkelijk “door” het betreffende uitgestorven virus (aanzienlijk in ALLE leeftijdsgroepen) – zonder dat daar een pandemie van werd gemaakt. Het zou vijftig jaar geleden veel passender zijn geweest – mogelijk ook in het geval van de griepepidemie van 2017/2018. Maar op dat moment was de WHO echter nog niet klaar om haar gekunstelde noodvoorwaarden te scheppen voor een verregaande klimaat- en nationaliseringsagenda

De olifant in de kamer: de dodelijke griepepidemie van 2017/2018

Vorig artikelGezondheidszorgmedewerker sterft 4 dagen na tweede Pfizer-vaccin, overlijden in onderzoek
Volgend artikelBill Gates: Spoedig een geheel nieuwe pandemie die tot tienmaal erger is dan Corona
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Virussen muteren niet! cellen muteren. is dit nu zo moeilijk om te verstaan. u wordt in uw gezicht belogen. virus muteert alen in de labo en niet in de natuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in