In mei 2020, toen het Coronavirus tot wereldwijde panieksituaties had geleid die veel verder reikten dan bij de eerste uitbraak in Wuhan, onthulde de Britse kroonprins Charles samen met de oprichter van het World Economic Forum, Klaus Schwab, wat zij vrolijk de Great Reset noemden.

Wereldleiders uit de politiek en het bedrijfsleven gebruiken steeds vaker termen als “Great Reset” of “de Fourth Industrial Revolution” en de oproep tot “Build Back Better”, waar de regering-Biden de voorkeur aan geeft. Ze zijn allemaal verankerd in dezelfde reeks dramatische globale veranderingen. De Green New Deal van de VS en de Europese Green Deal van de EU maken er allemaal deel van uit, schrijft auteur William Engdahl.

Het meest opvallende feit over de agenda van de Great Reset is dat deze wordt bevorderd door dezelfde giga-rijke plutocratenfamilies die verantwoordelijk zijn voor de tekortkomingen van het huidige economische wereldmodel. Zij, niet wij, hebben biologische velden en de natuur geruïneerd met hun Roundup glyfosaat en giftige pesticiden. Zij hebben de luchtkwaliteit in onze steden verpest door de transportmodellen die zij ons opdringen. Zij hebben het “vrije markt” model van globalisering gecreëerd dat de industriële basis van de Verenigde Staten en de industriële EU-landen heeft geruïneerd.

Nu, terwijl ze ons de schuld geven van een vermeende catastrofale uitstoot van CO2, worden we geconditioneerd om schuld te aanvaarden en gestraft te worden om “de volgende generatie te redden” voor Greta en vrienden.

De Vierde Industriële Revolutie

Achter de verleidelijke retoriek van de machthebbers over het creëren van een “duurzame” wereld, schuilt een agenda van rauwe eugenetica, ontvolking op een schaal die nog nooit eerder is geprobeerd. Het is niet menselijk, sommigen noemen het zelfs ’transhumaan’.

Het verwarrende aspect voor velen is de overvloed aan frontgroepen, NGO’s en projecten die allemaal naar hetzelfde doel leiden: de drastische controle over ieder lid van de samenleving in de naam van duurzaamheid – VN Agenda 2030. Nergens is het onheilspellender dan in hun plannen voor de toekomst van ons voedsel. Na het creëren van het huidige systeem van geglobaliseerde industriële landbouw, agribusiness, een project dat in de jaren ’50 is begonnen door de Rockefeller Foundation, pleiten dezelfde kringen nu voor “duurzame” landbouw, wat een verschuiving zal betekenen naar genetisch bewerkt nepvoedsel, synthetisch vlees uit laboratoria en dergelijke, zelfs met inbegrip van wormen en onkruid als nieuwe voedselbronnen.

  Westerse belastingbetalers financieren de wereldwijde uitrol van het bewakings- en controlesysteem van de controlegigarchen

In 2016 schreef WEF-hoofd Schwab een boek met de titel Shaping the Future of The Fourth Industrial Revolution. Daarin beschrijft hij de technologische veranderingen die komen met de 4e Industriële Revolutie van 5G-smartphones, Internet of Things en Kunstmatige Intelligentie die alles aan alles koppelen om de meest banale beslissingen voor ons te nemen, zoals meer melk kopen of de kachel lager zetten. Tegelijkertijd worden gegevens gecentraliseerd in particuliere bedrijven zoals Google of Facebook om elke ademtocht die we nemen in de gaten te houden.

Schwab beschrijft hoe de technologieën van de nieuwe generatie, die al worden uitgerold door Google, Huawei, Facebook en talloze anderen, regeringen in staat zullen stellen “binnen te dringen in de tot nu toe privéruimte van onze geest, onze gedachten te lezen en ons gedrag te beïnvloeden… Technologieën van de Vierde Industriële Revolutie zullen niet ophouden deel te worden van de fysieke wereld om ons heen — ze zullen deel van ons worden”, aldus Schwab. “De externe apparaten van vandaag – van draagbare computers tot virtual reality headsets – zullen vrijwel zeker implanteerbaar worden in ons lichaam en onze hersenen”.

Schwab voegt eraan toe: “Waar de vierde industriële revolutie toe zal leiden is een samensmelting van onze fysieke, digitale en biologische identiteit”. Onder die versmeltingstechnologieën bevinden zich “actieve implanteerbare microchips die de huidbarrière van ons lichaam doorbreken”, aldus Schwab. Deze “implanteerbare apparaten zullen waarschijnlijk ook helpen om gedachten te communiceren die normaal gesproken verbaal worden geuit, via een ‘ingebouwde’ smartphone, en potentieel onuitgesproken gedachten of stemmingen door het lezen van hersengolven en andere signalen. Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik sta niet te popelen om de staat of Google mijn hersengolven te laten lezen.

  Klaus Schwab: "Bereid u voor op een bozere wereld"

Controle over ons voedsel

Het verwarrende aspect voor velen is de overvloed aan frontgroepen, NGO’s en projecten die allemaal naar hetzelfde doel leiden: de drastische controle over ieder lid van de samenleving in de naam van duurzaamheid – VN Agenda 2030. Nergens is het onheilspellender dan in hun plannen voor de toekomst van ons voedsel. Na het creëren van het huidige systeem van geglobaliseerde industriële landbouw, agribusiness, een project dat in de jaren ’50 is begonnen door de Rockefeller Foundation, pleiten dezelfde kringen nu voor “duurzame” landbouw, wat een verschuiving zal betekenen naar genetisch bewerkt nepvoedsel, synthetisch vlees uit laboratoria en dergelijke, zelfs met inbegrip van wormen en onkruid als nieuwe voedselbronnen.

Het WEF van Schwab is een samenwerking aangegaan met iets dat EAT Forum heet, dat zichzelf omschrijft als een “Davos voor voedsel” dat van plan is om “de politieke agenda te bepalen”. EAT werd in 2016 in Zweden opgericht met steun van de Britse Wellcome Trust (opgericht met fondsen van GlaxoSmithKline), en het Duitse Potsdam Institute for Climate Impact Research.

In laboratoria gekweekt synthetisch genetisch gemanipuleerd vlees wordt onder meer gesteund door Bill Gates, dezelfde die Moderna en andere genetisch gemanipuleerde vaccins steunt. EAT werkt onder meer samen met Impossible Foods en andere biotechbedrijven. Impossible Foods werd aanvankelijk medegefinancierd door Google, Jeff Bezos en Bill Gates. Recente labresultaten toonden aan dat het imitatievlees van het bedrijf giftige glyfosaatgehaltes bevatte die 11 keer hoger waren dan die van de naaste concurrent.

In 2017 lanceerde EAT FReSH (Food Reform for Sustainability and Health) met de steun van Bayer AG, een van ’s werelds meest giftige pesticiden- en GGO-producenten die nu eigenaar is van Monsanto; de in China’s bezit GGO- en pesticidengigant Syngenta, Cargill, Unilever, DuPont en zelfs Google. Dit is de geplande voedseltoekomst onder de Grote Reset. Vergeet de traditionele familieboerderij.

In zijn boek uit 2020 over The Great Reset betoogt Schwab dat biotechnologie en genetisch gemodificeerd voedsel een centrale pijler moeten worden voor de globale voedselschaarste problemen, kwesties die door Covid zijn verergerd.

  Voormalig premier Mahathir van Maleisië: "De elites willen de wereldbevolking terugbrengen tot 1 miljard"!

Hij dringt aan op GMO (genetisch gemanipuleerd organisme) en vooral op de controversiële genetische manipulatie. Hij schrijft: “Globale voedselzekerheid zal alleen worden bereikt als de regelgeving voor genetisch gemodificeerd voedsel wordt aangepast om de realiteit weer te geven dat genbewerking een precieze, efficiënte en veilige methode biedt om gewassen te verbeteren”. Gates, al jaren een projectpartner bij Schwab, stelt hetzelfde.

EAT heeft wat het noemt “het planetaire gezondheidsdieet” ontwikkeld, dat door het WEF wordt aangeprezen als de “duurzame voedingsoplossing van de toekomst”. Maar volgens Federic Leroy, een hoogleraar voedingswetenschappen en biotechnologie aan de Universiteit van Brussel, “is het dieet erop gericht de vlees- en zuivelinname van de wereldbevolking in sommige gevallen met maar liefst 90% te verminderen en te vervangen door in het laboratorium vervaardigde voedingsmiddelen, granen en olie”.

Mensen overbodig maken

Dit is slechts een tipje van de sluier van wat er wordt voorbereid onder het mom van Covid-19 lockdowns en economische ineenstorting, en 2021 zal een beslissend jaar zijn voor deze onmenselijke agenda. De introductie van AI, robots en andere digitale technologieën zal de Machten die Zijn in staat stellen om zich te ontdoen van honderden miljoenen werkplekken.

In tegenstelling tot hun propaganda zullen nieuwe banen niet voldoende zijn. We zullen steeds meer “overbodig” worden. Dit lijkt allemaal te surrealistisch totdat je het uit hun eigen beschrijvingen leest. Het feit dat de kabal van ’s werelds meest invloedrijke bedrijven en miljardairs in het bestuur van het WEF zitten met Kissinger’s leerling, Klaus Schwab, samen met het hoofd van de VN en van het IMF, met de CEO’s van ’s werelds grootste financiële reuzen waaronder Blackrock, BlackStone, Christine Lagarde van de Europese Centrale Bank, David Rubenstein van Carlyle group, Jack Ma, rijkste miljardair in China, is bewijs genoeg dat deze Grote Reset niet wordt gedaan met onze ware belangen in het hart, ondanks hun zijdeachtige woorden. Deze dystopische agenda is 1984 op steroïden. Covid-19 was slechts het voorspel.

Great Reset: kleine huisjes gepromoot als oplossing voor de klimaatverandering

Vorig artikelBill Gates: Spoedig een geheel nieuwe pandemie die tot tienmaal erger is dan Corona
Volgend artikelTsjechische restaurants en bars gaan weer open ondanks overheidsverbod
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. ‘Justus von Liebig blijft voor altijd verbonden met de agrarische sector als de uitvinder van de kunstmest (en het bouillonblokje) waardoor hij de grondlegger werd van de meest revolutionaire ontwikkeling in de landbouw.

  Zijn reputatie als eerste en meest prominente criticus van kunstmestgebruik is echter veel minder bekend. Maar net zoals Albert Einstein scherpe kritiek had op de toepassing van zijn werk in vernietigingswapens, was ook Justus von Liebig een fel bestrijder van het gebruik van zijn eigen ontdekking. Het ongebreideld strooien met kunstmest zag hij als een groot en reëel gevaar voor een gezond bodemleven en een verantwoord agrarisch product. Als direct betrokkene kon hij immers de sterkste argumenten aandragen in het debat over bodemvruchtbaarheid, de stikstofkringloop, de gezondheid van milieu, gewas, dier en mens. In één uitspraak samengevat:

  “… als de bodem gebrek heeft aan minerale bestanddelen dan geven ammoniumzouten hetzelfde effect als brandewijn op arme mensen om hun werkkracht te verhogen, in beide gevallen is uitputting het gevolg …”

  We spreken hier over het jaar 1861.

  De financiële belangen van kunstmestproducenten en agrarische bedrijven wogen echter ook toen (halverwege de 19e eeuw) al zwaarder dan de zorg voor een gezonde bodem en verantwoorde productie.’

 2. Biden Attacks Farms – Comprehensive War on Global Food Supply – Engineered Famine

  ‘The Biden admin’s executive actions in the last 48 hours are attacking farms and implementing the technocratic takeover of food, accelerating a global collapse in food production by paying farmers NOT to grow food, cutting their financial support, tasking Tom Vilsack’s USDA with a Net-Zero goal, changing COVID guidance on grocery stores, restaurants, and meatpacking plants. Meanwhile, the media is finally acknowledging the soybean shortage, and the US is now also experiencing a fertilizer shortage, which will further increase costs and cause yields will collapse. As other countries stop exporting to protect domestic supplies, the US has been wholly sold out. This confluence of issues and cascading failures merits our attention urgently — start growing food today.’

  https://www.youtube.com/watch?v=ojA9Ed7EYLs

 3. De ECHTE Great Reset komt eraan. Een reset die een definitief einde maakt aan alle tirannie van menselijke uitvoerders die denken dat ze de wereld kunnen bestieren. In symbolische taal laat de beschrijving van deze reset maar weinig aan de verbeelding over:
  “En ik keek toen hij het zesde zegel opende, en er vond een grote aardbeving plaats. De zon werd zwart als een haren zak, de hele maan werd als bloed en de sterren van de hemel vielen naar de aarde zoals onrijpe vijgen die door een stormwind van een vijgenboom worden geschud. De hemel verdween als een boekrol die wordt opgerold en alle bergen en eilanden werden van hun plaats verwijderd. De koningen van de aarde, de hoge ambtenaren, de legerofficieren, de rijken, de sterken, alle slaven en alle vrije mensen verborgen zich toen in de grotten en tussen de rotsen van de bergen. En ze zeggen steeds tegen de bergen en de rotsen: ‘Val op ons en verberg ons voor de ogen van hem die op de troon zit en voor de woede van het Lam! Want de grote dag van hun woede is gekomen, en wie kan dan staande blijven?’”
  Openbaring 6:12-17

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in