De essentie van het Westen

Het Wereld Economisch Forum (WEF), alias de Bende van Davos, heeft vorige week zijn 2022 schmoozefest gehouden in dat keurige Zwitserse bergdorpje, na een onderbreking van bijna drie jaar wegens de coronavirus pandemie die zij genereus voor de rest van ons hadden geregeld. Dit zijn de zelfverklaarde leiders van de Grote Re-Set – Klaus Schwab, Bill Gates, en Klaus’ geschubde majordomo, Dr. Yuval Noah Harari, de omgekeerde reïncarnatie van Adolf Eichmann, beroemd geworden door zijn uitspraak dat “mensen hackbare dieren zijn”. Bedoelde hij, bijvoorbeeld, met een hakmes? schrijft James Kunstler.

Wie denken die schnitzel-knarsende, Krug-zuipende patsers wel dat zij zijn? Of, om de onsterfelijke woorden van ene Pete Hogwallop te parafraseren, wie heeft hen tot baas van dit gezelschap gekozen? Niemand, op deze hele, wijde, altijd draaiende wereld, die zij letterlijk willen overnemen.

Eigenlijk, aan de manier waarop zij praten, lijkt het er al op dat zij de aarde en ons “waardeloze” en “nutteloze” mensen erop gekaapt hebben, zoals Dr. Harari de massa’s die in economy class over de planeet vliegen, bestempeld heeft. Het ziet er naar uit dat ons een ruwe landing te wachten staat.

Zoals voor het eerst gehallucineerd in Herr Doktor Schwab’s pulserende brein, blijkbaar vele jaren geleden, was de Grote Re-set aanvankelijk gepland voor 2050, een soort ontspannen wandeling-in-het-park naar de glinsterende poorten van het transhumanisme. Toen werd de bende nerveus en verschoof het naar 2030 (klimaatverandering, en zo). Toen dat vreselijke monster van de Amerikaanse politiek, Donald Trump, zijn intrede deed, raakten zij in paniek en stelden hun Re-set opnieuw in op 2023. Nu lijkt het erop, ondanks het oppervlakkige decorum van de bijeenkomst in Davos dit jaar, dat zij – zoals wij hier in de oude Nieuwe Wereld zeggen – de kluts kwijt zijn.

Hoe komt dat? Wel, ten eerste lijkt het erop dat Klaus’ gecontroleerde sloop van de wereldeconomie en de midtermverkiezingen in de VS in november een nek-aan-nekrace te worden en misschien ziet de bende dat dat niet zo goed voor hen zal uitpakken. Hun sleutelproject in het offensief van 2022, de oorlog in Oekraïne, loopt ook niet goed af. Het idee was, naar het schijnt, om de Russen kapot te laten lopen en te vernederen om zo de ontbinding van de heer Poetin te bewerkstelligen, die, geloof het of niet en ondanks de tsunami’s van verdachtmakingen die de door het WEF gefinancierde propagandisten over hem hebben uitgestort, vreemd genoeg eigenlijk een verdediger van de westerse samenleving is. Ja, ik weet het, een verbijstering, niet? (God werkt op mysterieuze wijze – maar de Gangsters van Davos geloven niet in hem/haar/ zij.)

In hun koekoeksklok-universum hebben zij het te druk met het tellen van de tanden op de tandwielen binnenin, want zij zijn de “deskundigen” en dat is wat zij doen. Wat ons brengt bij een van de centrale denkfouten van het mechanistische wereldbeeld: dat als je maar genoeg dingen meet, je ze zult kunnen beheersen. Hun geliefde gegevens verraden hen nu ze uit de Pfizer-kluizen lekken. Zij hebben het verknoeid bij de Covid-19 kaping en nu bijten de gegevens Klaus en zijn compagnie in hun kont. Vooral de kont van Oberstleutnant Bill Gates, die de leiding had moeten hebben over de vaccinoperatie en nu de wereld rondvliegt en zo roekeloos uit zijn keelgat kraait dat de mensen naar de lantaarnpalen kijken in elk land waar hij landt.

Vandaar de wanhopige pogingen tot censuur van de stromannen van het WEF overal ter wereld. En zie hoe goed dat is gegaan, vooral in de Verenigde Staten onder de door het WEF geïnstalleerde “Joe Biden”, de sigarenwinkel-Indiër in dirigentenkledij, die als front fungeert voor een Amerikaans sloperskabinet van sukkels, losers, en afvalligen. Heeft de wereld ooit een belachelijker ambtelijke exercitie gezien dan de mislukte benoeming van ene Nina Jankowicz, de zingende censor, in de idioot-bedachte Disinformation Governance Board? Ze hadden net zo goed een Jumbotron reclamebord op Times Square kunnen zetten met de kreet Your Government: We Suck in knipperende psychedelische pixels.

En toch gaat die afbraak van de wereldeconomie in razend tempo door, want, zoals bij alle afbraak, als de boel eenmaal begint in te storten, is er niets meer tegen te doen. De bevoorradingsketens voor alles breken, met stiekeme rampen. Zo wordt bijvoorbeeld het chemische additief op basis van ammoniak voor dieselbrandstof schaars, dat gebruikt wordt om de uitstoot van stikstofoxiden door vrachtwagens te verminderen. Nieuwe EPA-regels vereisen gecomputeriseerde sensoren in vrachtwagenmotoren die de stikstofoxideniveaus registreren. Als die te hoog zijn, schakelen de sensoren automatisch de motor uit. Resultaat: vrachtwagens stoppen met rijden. Verder resultaat: er wordt niets geleverd. Verste resultaat: u verhongert.

Het WEF heeft zijn hongersnoodprogramma ook vanuit andere invalshoeken uitgewerkt. De oorlog tussen Oekraïne en Rusland was bedoeld om de wereldvoorraad tarwe sterk te verminderen, zeg met ongeveer 30 procent, en ook om de uitvoer van kunstmest te beperken uit de belangrijkste producenten ter wereld: Rusland, Oekraïne, Wit-Rusland. Geen khobz f’tir voor jullie, volkeren van Noord-Afrika! (En geen Hostess Ding Dongs voor u, inwoners van Calumet Heights, Illinois!).

Herinnert u zich intussen de vermaning van wijlen de eminente viroloog Luc Montagnier, ontdekker van HIV, het virus achter AIDS, die vlak voor zijn dood voorspelde dat 100 procent van de mensen die met mRNA Covid “vaccins” ingespoten waren, binnen afzienbare tijd dood zouden zijn. Ja, ja, nogal grimmig spul, ik weet het. Maar dat was zijn professionele mening, en hij stond aan de top van zijn beroep. Vergeef me dat ik het vermeld, maar daar is het, als de spreekwoordelijke drol in de punchbowl.

Er staan ons allerlei interessante verrassingen te wachten – diegenen onder ons die deze clusterfuck overleven – maar de grootste van allemaal zal zijn dat de Grote Re-set van het WEF op zijn voornoemde kont zal vallen als, wanneer het stof is neergedaald, hun grandioze, totalitaire en uiteindelijk verderfelijke model van het menselijk project het aflegt tegen de verbijsterende herontdekking van een wereld die zwanger is van zin, doel en genade. Ik maak geen grapje. God mag dan een grappenmaker zijn, zoals ik al zo vaak heb gesuggereerd, maar hij is ook nog steeds God, en hij stelt het niet op prijs dat wannabe faux-messiaanse technocratische eikels als Klaus Schwab met zijn glorieuze schepping rommelen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Klaus Schwab en globalisten plannen een aanval die Covid in de schaduw zal zetten


VOLG FRONTNIEUWS OP TELEGRAM

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne berichten: Russische artillerie – Tegenaanvallen – Nieuwe Raketsystemen
Volgend artikelDe vrijlating van apenpokken is PSYCHOLOGISCHE TERRORISME om de mensheid verlamd te houden met ANGST
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Heel raar dit……….

    Waarom gebruik je mijn naam hier op FN ??
    Gelukkig is mijn AVATAR gekoppeld aan mijn naam en bekend daardoor máár toch heel vaag dat je de behoefte hebt om mijn naam hier te gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in