Screenshot YT

Bill Gates zegt “Je hebt geen keuze” over zijn aankomende Covid-19 vaccinatie. Volgens hem moet iedereen de spuit in zijn arm krijgen die hij pusht.

Terwijl hij dit zegt, lijkt het alsof hij nauwelijks zijn lachen kan inhouden. Hij lacht en glimlacht voortdurend, net als tijdens het interview waarin hij opschept over ‘het injecteren van genetisch gemanipuleerde organismen in de armen van kleine kinderen’, meldt Humansarefree.

Je kunt dat andere interview hier bekijken.

En dit zijn de meest gewaardeerde reacties, die laten zien wat de mensen denken over Bill Gates en zijn aankomende vaccinatie:

Is Bill Gates een massamoordenaar? Ernstige beschuldigingen van Robert F. Kennedy

  Plotseling wordt kruisimmuniteit erkend: Opnieuw hadden Prof. Bhakdi en andere deskundigen gelijk
Vorig artikelDe wind draait: Washington staatspatrouille sleurt Black Lives Matter militant uit voertuig voor het illegaal blokkeren snelweg
Volgend artikelOmdat het kan: Hongarije gooit zijn deuren dicht voor asielzoekers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. ‘De ultieme machtsgreep van een onzichtbare vijand’ Pieter Stuurman en Ramon Bril

  ‘De ultieme machtsgreep van een onzichtbare vijand’, zo omschrijft Pieter Stuurman de corona-crisis in het kort. Ramon Bril ontdekte de auteur op het net en was op slag onder de indruk van zijn scherpe geest en interpretatie van de huidige situatie.

  ‘De macht van onze onzichtbare elite is terug te vinden in de zetten die ze uitvoeren, en zijn nu beter in beeld dan ooit’, legt Stuurman op gedegen toon uit maar hij gaat verder…

  ‘Er is een wereldwijde staatsgreep gaande is. De media en journalisten zijn door de jaren heen dusdanig geconditioneerd om gepast kritisch te zijn zolang ze bepaalde zaken maar niet ontkennen. De overheid wijzigt zonder goede reden de grondwet en voert drastische sancties door. Dat terwijl we een normaal griepseizoen achter de rug hebben, kijkend naar de cijfers door de jaren heen’.

  Stuurman zoomt samen met Ramon Bril uit en neemt ons mee in fascinerende analyse van patronen die kennelijk altijd al voor het oprapen lagen.’

  https://www.youtube.com/watch?v=FOYRtEkWYrM

  De 10 Stellingen van Willem Engel

  ‘‘Het is nu tijd om kleur te bekennen’.

  Het wordt tijd voor de politici en wetenschappers om kleur te bekennen. Al dat gedraai en spreken met halve woorden kan niet langer. Het is duidelijk dat er voldoende informatie in de wetenschap te vinden is over SARS-COV2, om conclusies te gaan trekken. Als je geen antwoord wil geven op deze 10 stellingen, wat doe je dan nog op je positie als beleidsmaker?

  Stellingen:
  1. Het model waarop de lockdown gebaseerd is, heeft ernstige fouten. De R0 berekeningen zijn grove schattingen en kloppen niet. SARS-19 is veel overdragelijker en minder gevaarlijk dan aangenomen. Voor maatschappelijk ingrijpende politieke beslissingen dient gebruik gemaakt te worden van harde cijfers, geen schattingen.
  2. Transmissie van SARS-19 gaat voornamelijk via aërosolen, niet via grote druppels. Laat dus de anderhalve meter los
  3. Er zijn geen onderzoeken die aantonen dat mondkapjes nuttig zijn, wel zijn er veel aanwijzingen dat ze schadelijk zijn. We hebben geen mondkapjes nodig, maar goede ventilatie.
  4. Vaccinaties brengen gevaren met zich mee. Jarenlange ervaring met de griepprik toont aan dat ze weinig effectief zijn en erg duur. Stop dus met de fixatie op vaccins.
  5. De immuniteitstesten onderzoeken enkel een klein deel van het adaptieve immuunsysteem. De resultaten daaruit dienen niet te worden misbruikt voor politieke doeleinden.
  6. Sterven mensen aan, of met Corona? Pathalologie toont aan aan dat er geen eenduidig ziektebeeld te herkennen is bij de getelde “coronadoden”, velen daarvan zijn overleden aan onderliggende kwalen. Er is een grote noodzaak voor grootschallig pathologisch onderzoek.
  7. Voor het begin van de crisis was maar een klein deel van Nederland besmetbaar. Door een sterk genoeg immuunsysteem werden de meeste mensen niet ziek, ook al kwamen ze in contact met het virus. Binnen zitten, zonder sport en met grote angst, is zeer slecht voor het immuunsysteem.
  8. De (rt-)PCR test is onzuiver en bieden geen basis voor maatregelen. Hoe meer er getest wordt, deste meer positieve resultaten worden er gevonden. De PCR test neemt ook andere coronavirussen mee in de metingen. Positieve metingen met zo’n foutieve test mogen geen uitgangspunt zijn voor maatregelen. Deze kunnen hooguit dienen ter bevestiging.
  9. Er zijn al snel meerdere effectieve medicijnen gevonden tegen SARS-19, vaccinaties zijn niet de enige oplossing.
  10. IFR is 0,3% en als je ongetelde personen meetelt waarschijnlijk 0,003%. Er is geen sprake van een bedreiging van de volksgezondheid.’

  https://www.youtube.com/watch?v=YYAaPPzXD-Q

 2. Hi, I’m Cortana.
  Cortana, call 911! I’m dying!
  Cortana: Sorry, you’ll have to wait. Updates are running.
  But I’m dying!!!
  Cortana: Then rest in peace.

 3. Artsenpanel over de impact van de spoedwet en de vaccinatieplicht op de praktijk van de arts

  ‘Aan tafel in dit eerste artsenpanel zitten huisarts Bettina van Steenis en arts ouderenzorg Elke de Klerk. Van Steenis schreef alle mogelijk instanties aan over het komende vaccin. Wat zit erin, hoe werkt het, en wat zijn de verzamelde data van de (vermeende) wetenschappelijke studies en testen met dit vaccin? Legitieme vragen voor, wat blijkt, een op voorhand omstreden vaccin. Ze stuurde brieven met haar vragen naar o.a. het College ter beoordeling van Geneesmiddelen (CBG), Beroepsvereniging NHG en het RIVM, maar niemand kon of wilde haar tot nu toe vertellen over de werking van het vaccin en de ingrediënten. Ook de medische tijdschriften in Nederland geven tot nu toe niet thuis om haar vragen te publiceren. En Hugo de Jonge riep gemakshalve het hele vaccin maar even tot staatsgeheim uit. Waarom zulke groteske trucs voor iets wat volledig transparant zou moeten zijn, nl: een vaccin dat als type (een RNA-vaccin) nog nooit toegepast is, tenzij met hele grote kwalijke gevolgen, zoals Elke de Klerk vertelt …’

  https://www.youtube.com/watch?v=bOHO2Qp0GQM

 4. Wat als…
  …..je voor een bankrekening zowel je identiteitsbewijs als een biometrische foto moet afgeven in het kader van anti terrorisme maatregelen, terwijl terroristen anonieme bankpasjes krijgen van de UN en EU

  … wat als je voor een controle op Corona ook nog je DNA op een wattenstaafje compleet met jou identiteit moet afleveren, omdat het er toch op zit….

  …wat als je geen antivirus spuitje accepteert “tegen” Corona…zou je dan geen deel meer mogen nemen aan openbare zaken, niet meer mogen reizen of aanwezig zijn waar anderen zijn…

  Wat als zowel je banknummer alsook jou identiteit en biometrische gegevens via de antiterreur maatregelen en als DNA van het wattenstaafje ingevoerd in de computer samen komen bij “staatsveiligheid”….en je weigert de inenting….dan ben je nergens meer veilig, totaal slaaf en slachtoffer naar willekeur. Tel daarbij alle camera’s op die zowel de wegen bewaken als alle openbare plaatsen…..en stel dat in het vaccin iets zit dat ons leven bespoedigd….verkort, de energie eruit haalt….want ook dit soort zaken zwerven rond in handen van regeringen, van geheime diensten, uit de laboratoria van de chemie en bio reuzen….eigendom van lieden als Soros en Gates….

  Alles wat is opnoem is er al, is al in werking, en totaal funest voor ons als het eenmaal tot een geheel is gemaakt. Het gebeurd gewoon voor onze ogen, maar om dit rond te krijgen zijn lieden als Rutte nodig, die nationale macht overdragen naar een EU die in de zak zit van een keline groep figuren.

  Wat als op dit moment dit sleepnet bijna dicht is….dan gaan daarna de kampen open voor al die “onwilligen”, en gezien de gebeurtenissen in de wereld van de afgelopen 100 jaar is genocide een zeer reëel iets dat ons kan overkomen….

  Het enige pluspunt is dat een wereld met 500 miljoen zielen wel een hoop ruimte en rust geeft….maar gezien de hebberigheid van die kleine groep zal er nooit rust zijn, of vrede…enkel vreten, meer vreten en over vreten…

  Best triest als je alles optelt en je zie wat er aankomt en je kunt niets.

  Bij deze dus: die 500 miljoen gaan er komen, maar niet door bombardementen of andere vernietiging, maar door uitroeiing in naam van het leven zelf….

  Als je bij die 500 miljoen hoort kun je wel lachen, maar dat is als….de rest hierboven is wanneer…

  Wanneer is bijna nu.

 5. ‘Waarom is dit zo hilarisch? Vanwege de keiharde cijfers
  Dit is op geen enkele manier uit te leggen is en het zal ze ook nooit lukken.

  De regeringen en de media hebben hun kaarten zo overspeeld, dat het lachwekkend begint te worden. Dat juist het minst getroffen land met verplichte vaccins komt aanzeilen, werkt ook al niet echt mee aan de geloofwaardigheid van dit circus.

  Het is uitstel van executie want ze zullen zich allemaal moeten verantwoorden. De juist de Australische regering vaccins wil verplichten maakt nóg duidelijker dat dit één grote scam is.

  Kijk deze nummertjes:

  Het aantal doden in Australië? 652.
  Op een bevolking van 25.5 miljoen. En ook in Australië geldt… De gemiddelde leeftijd is boven de 80 jaar en ruim 90% had ernstige andere aandoeningen.

  Hoeveel mensen zijn er dan (als het al zo is) direct overleden aan een griepje genaamd corona?
  65!!! Hooguit! Op een land van 25.5 miljoen.

  En dan verplicht vaccineren??

  Maar de regeringen en de media gaan gewoon door in hun corona-bubble.
  “Er zullen strenge straffen worden opgelegd aan iedereen die weigert.”

  Wat moet je er nog van zeggen? 26 doden per miljoen!
  Het net sluit zich…

  Volledige artikel:
  https://commonsensetv.nl/hilarisch-verplicht-vaccin-komt-eraan-in-australie/

  Beeld en geluid:
  Gekker krijg je het niet! Verplichte vaccinaties in Australië – 31/08/2020

  https://www.youtube.com/watch?v=PZvHtk63RdA

 6. Ik had het anti virus in mijn bezit, maar onze Nederlandse lijders, hebben alles vernietigd.
  Ik maakte deze producten voor een prijs van 960.00 Dollar per gram onverdund. 1. Een en gram was zo sterk, dat er een volwassen Olifant er aan gestorven is, het zijn 2 varianten, met elk 7 varianten.
  Het product heeft de naam COPROPORFYRINE kan een dodelijk product zijn in verkeerde handen!
  Het tweede product komt uit het eerste product en dat heef de naam POFYRINE, dat gebruikt kan worden voor de KANKER BESRIJDING, dit product is gebruikt om in 1. Een uur de kanker op te ruimen

 7. De fuckzinazi’s zijn niet meer te stoppen. Waar is Bill Glitch trouwens…? Het ene filmpje toont hem met een frisse, jonge kop van jaren terug, en in een andere kijkt hij oud en gerimpeld de lens in. Audio overlays? Trouwens, letten jullie op je d’s en t’s – want daar wor(d) je ook op afgereken(t = d). Iaw, niet seri(n)eus genomen door de Machtshebbers: de kudde, die toch niet beter weet, dus inspuiten die dommerds en goed geld aan boeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in