© Raimond Spekking / Wikimedia (CC BY-SA 4.0)

In november publiceerde de Johns Hopkins Universiteit (JHU) een studie die suggereert dat Covid-19 teststaafjes gebruikt zouden kunnen worden om te doorspekken met “kleine, stervormige microdevices” die in staat zijn om vaccins af te leveren aan mensen zonder hun medeweten of toestemming.

Omdat meer dan de helft van Amerika “vaccin aarzelend” is, wat betekent dat de meeste mensen niets te maken willen hebben met experimentele Covid-19 injecties, zou “de wetenschap” naar verluidt een verborgen injectietechnologie bedacht kunnen hebben om mensen heimelijk te vaccineren via de neus- of anale PCR-teststaafjes die in hun openingen worden gestoken, schrijft Naturalnews.

Patrick Smith van JHU schreef in een artikel over de studie dat deze piepkleine, stervormige microdevices “zijn geïnspireerd op een parasitaire worm die zijn scherpe tanden in de darmen van zijn gastheer zet”.

“David Gracias, professor aan de Whiting School of Engineering, en gastro-enteroloog Florin M. Selaru, directeur van het Johns Hopkins Inflammatory Bowel Disease Center, leidden een team van wetenschappers en biomedische ingenieurs dat vormveranderende microdevices ontwierp en testte die de manier nabootsen waarop de parasitaire haakworm zich vastzet in de darmen van een organisme”, schreef Smith.

Bekend als “theragrippers”, zijn deze microdevice chips gemaakt van metaal en “dunne, vormveranderende film” gecoat met warmtegevoelige paraffine wax die ongemerkt in het lichaam wordt gebracht. Elk van deze chips is niet groter dan een stofdeeltje (zie afbeelding hieronder):

Eenmaal in het lichaam reageren de stervormige apparaatjes op warmte door zich te sluiten en zich met kleine pinnetjes vast te hechten aan de darmwand. De centra van deze nu gesloten sterren zijn dan in staat om het geneesmiddel af te geven dat binnenin hen werd geïmplanteerd, in dit geval zou dat dan de microscopische Covid-19 vaccinchemicaliën moeten zijn.

  Statistisch effect van vaccinatie tegen Corona: sterfgevallen nemen toe met vaccinaties

“De bewering is dat de ’theragrippers’ ter grootte van een stofje kunnen worden geïmplanteerd in de uiteinden van PCR-teststaafjes en kunnen worden afgeleverd bij het niets vermoedende ‘slachtoffer’. Het is misschien volstrekt immoreel – en waarschijnlijk illegaal – maar het is zeker haalbaar…”, schrijft John O’Sullivan op Principia Scientific International.

“Duizenden van deze sinistere miniatuur theragrippers kunnen worden ingezet in het maag-darmkanaal via een eenvoudig, onschuldig uitstrijkje dat wordt gegeven als onderdeel van de Covid-19 test die al door miljoenen wereldwijd wordt gedaan. Heel eenvoudig, je zou er niets van voelen”, voegt hij eraan toe.

U kunt een video over de technologie bekijken op deze link.

Weet Fauci van verborgen vaccins in PCR-teststaafjes?

Als PCR-teststaafjes deze verborgen technologie bevatten, wat ieder geval in theorie mogelijk lijkt, dan zouden mensen die denken dat ze alleen maar “getest” worden op Covid-19 ziektekiemen ook zonder toestemming daarvoor gevaccineerd kunnen worden.

Dit klinkt als muziek in de oren van Anthony Fauci, die onlangs zeurde dat het moeilijk zou zijn grote aantallen mensen voor de Covid-griep gevaccineerd te krijgen vanwege de “aarzeling om te vaccineren”.

Het gebruik van het woord “aarzeling” impliceert dat mensen gewoon niet zeker weten of ze het vaccin moeten krijgen, terwijl de werkelijkheid is dat de meesten van hen er zonder enige twijfel zeker van zijn dat ze zich onder geen beding zullen laten vaccineren.

Uit een Gallup Poll van eind vorig jaar bleek dat ruwweg de helft van Amerika zich niet zal laten vaccineren. “Gekleurde mensen” waren er toen het meest zeker van dat zij zich niet zouden laten vaccineren, maar sindsdien is het aantal “vaccinatie-weigeraars” van alle rassen alleen maar toegenomen.

  Waarom ik een "Covid Ontkenner" werd

Voormalig president Donald Trump heeft gewaarschuwd dat de farmaceutische industrie “enorme hoeveelheden geld bijdraagt aan politici”, die vervolgens hun zin doordrijven.

Er is zelfs een artikel gepubliceerd in het Helpdesk Report over “vaccin aarzeling” en strategieën die Big Pharma en corrupte wetgevers kunnen gebruiken om dit te overwinnen. Is één van deze strategieën het verbergen van microscopische vaccins in PCR teststaafjes?

Vergeet niet dat de farmaceutische industrie veel meer geld uitgeeft dan enige andere industrie om politici te beïnvloeden. Het is vrijwel zeker dat sommige van hen zouden meewerken aan dit soort plannen om mensen te bedotten zich te laten vaccineren, terwijl ze anders nee zouden zeggen tegen de vaccinatie.

“Dit is bijzonder verontrustend, want als je om de een of andere reden naar het ziekenhuis moet, zoals ik, testen ze je”, schrijft een bezorgde commentator van Principia Scientific International.

“Onlangs nog kwam precies deze gedachte in me op. Of het nu waar is of niet doet er niet toe, maar ik ben gewoon blij dat ik heb besloten dat ik onder geen enkele omstandigheid, ongeacht de consequenties (geen familie dus niets te verliezen), ooit een test van een vaccin zou doen. Ik zou liever langzaam tot de dood verhongeren. Geen grap”, schrijft een ander.

Portugese rechtbank vonnist: PCR-tests “onbetrouwbaar” en quarantaines “onwettig” – totaal zwijgen in mainstream media

Vorig artikelGrote politieactie na onthoofding in het Franse Toulon
Volgend artikelVerbannen van YouTube: Dr. Simone Gold deelt de waarheid over de Covid-19 vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. De droom van de krankzinnigen van de NWO; doel: total control. Heel goed mogelijk dat dat waar is.
  Maar ik accepteer sowieso die “test”niet.

  Maar ik ben wel happy dat ik niet jong meer ben.

 2. Sommige politici?
  volgens mij is in Nederland alleen de FvD niet omgekocht.
  Dat zijn dan natuurlijk meteen de wappies, complotdenkers en antivaxxers (en facisten).

 3. Weet je wat iemand ook zou kunnen doen? De desinfecterende handgel die bijvoorbeeld bij de ingang bij veel winkels staat, vervangen door met covid besmette gel.
  Met een goed geurtje (als het maar naar alcohol ruikt) merkt niemand er wat van.

  En zo kun je nog wel mëer dingen bedenken die zóuden kunnen.
  Goed materiaal voor een film. Vooral die miniatuur theragrippers zijn spectaculair. Want het zou natuurlijk veel makkelijker zijn om besmette wattenstaafjes te gebruiken.
  Maar dat klinkt lang niet zo spannend.

  • Besmetten met wat? Met het nooit en te nimmer geïsoleerde Covid19-Corona? Diverse WOB verzoeken internationaal tonen aan dat men niets zinnigs weet te rapporteren omtrent het fabeltje Cojona; het bestaat niet. We hebben te maken met griep; influenza C wellicht. Deze hele hoax is erop gericht om de grote reset uit te rollen terwijl men ons verneukt, ik bedoel op strategische wijzen psychologisch verkracht. Doe vooral nog wat verder onderzoek, misschien dat het je toch nog bij de waarheid brengt. En ja, ’t is een heel ziek verhaal alles bij elkaar, maar we hebben dan ook te maken met in feite hele zieke wereldleiders – die veelal ongekozen door welk volk dan ook – op hun plek zitten vanwege het gehalte aan geestelijke gestoordheid. Het is een kwestie van onderzoek doen naar de feiten en deze op waarde kunnen interpreteren. U heeft nog een weg te gaan, maar wellicht vind u zoiets te ondernemen wel iets te spannend …

   • De lezers hier zijn al op weg anders zaten ze hier niet. Nee het is zaak dat wij alles maar pikken en niemand durft op te staan om b.v. Rutte en De Jonge bij hun kladder te pakken. Rutte heeft al talloze keren bewezen dat hij de meest smerige leugenaar van Nederland is en meneer zit nog steeds op die stoel, sterker, meneer dirigeert gewoon door. Deze personen zijn keihard verantwoordelijk voor de ellende waar we nu in zitten inclusief die Kaag en trawanten die allemaal op de foto bij Schwab zijn te bewonderen. Die zaten allemaal te geilen bij die ouwe lul die ze miljarden heeft beloofd en macht! De enige manier op deze hele handel stop te zetten is om de boel leeg te ruimen op het Binnenhof en met een verse regering te beginnen.

 4. Jongejongejonge… hoe krijg je het verzonnen…
  Dit geloof je toch niet werkelijk?
  Wanneer ik zeg dat ik die mRna rotzooi niet vertrouw, er is niks bekend over lange termijn effecten, het is niet of amper getest etc, wanneer ik tegen 2G, 3G en noem het maar op ben, krijg ik meteen het predicaat ‘wappie’ opgespeld. En waarom? Omdat er dit soort waanzin de wereld in wordt geholpen door enkele figuren. En je weet hoe het werkt in de mainstream media. Pik de grootste mafketel eruit, plak er de sticker wappie op, en vervolgens is iedereen met een beetje kritiek gelijk aan deze mafketel, een wappie dus.
  Een device dat zich automatisch ontvouwt bij warmte en entstoffen bevat… allemachtig zeg.
  Bij sommigen lijkt elke vorm van helder en nuchter verstand compleet te zijn verdwenen wanneer je dit klakkeloos geloofd.
  Wat denk je wat je nodig hebt om zo’n device te maken: te beginnen met 1 te ontwerpen, 2 te produceren in hoge aantallen, 3 hoeveel mensen hiervoor nodig zijn die allemaal hun bek moeten houden, 4 speciale machines moeten hiervoor gemaakt worden (door mensen die wederom hun bek moeten houden), 5 wat denk je wat dit kost?, 6 hoe maakt zo’n scholier die de test afneemt onderscheid tussen wel of niet gevaccineerd, ze grijpen die testrommel uit 1 grote doos namelijk, 7 iedereen zou na het testen net als bij de boosterprikken klachten moeten krijgen (niks over gehoord)… en zo kan ik wel uren doorgaan waarom dit een broodje aap is. Het wazige filmpje met een vaag gesprek erop is voor mij geen bewijs.
  En dan, wat gaat het device na die tijd doen? Via 5G aan de ‘elite’ doorgeven dat ik een rondje met de hond loop, en hij 3 keer tegen een heg gepist heeft? Hou toch op man.
  Als men wil dat iedereen bij de teststraat stiekem Pfizer of weet ik veel wat krijgt toegedient (wat ook kul is) dan gaan ze dat niet met een miljarden kostende micro-device methode doen.
  Het is nog waarschijnlijker dat men dan met een razzia van deur tot deur zal gaan, wat ook niet gaat gebeuren, want oorlog.
  Mensen, blijf nuchter nadenken. Maak mensen dan liever duidelijk waar die 2G en QR zooi vandaan komt (uit de koker van de EU) en maak mensen duidelijk dat door langer voor de EU te stemmen onze vrijheden worden afgepakt en straks je hele leven afhankelijk is van een groen vinkje. (stem dus op een partij die voor een NEXIT is) Arno Wellens kan u hier meer over vertellen, die is zo gek geweest om zich door alle besluitvorming van de EU te worstelen. 100000% geloofwaardiger, waarschijnlijker en gevaarlijker dan bovenstaande lulverhalen over ‘microdevices’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in