Waarom zouden gezonde mensen onvoldoende geteste, experimentele vaccins moeten nemen tegen een ziekte waaraan slechts minder dan een promille van de mensen sterven die in veruit de meeste gevallen toch al aan onderliggende ziekten of aandoeningen gestorven zouden zijn?

Dr. Simone Gold is een van de Frontline Doctors die de waarheid spreekt over Covid-19, de behandelingsopties zoals hydroxychloroquine, en de nieuw vrijgegeven vaccins. Deze video werd net van YouTube en Vimeo gehaald wegens het schenden van hun servicevoorwaarden.

Als je googelt op American Frontline Doctors, zijn de eerste hits in de stijl van ‘America’s Frontline Doctors’ Continue to Misinform on COVID’ en ‘No Evidence That Doctor Group in Viral Video Got Near Covid frontline’, niet de website van de vereniging zelf. Als je andere zoekmachines gebruikt, krijg je heel andere resultaten en de vereniging eerst. Google is dus sterk aan het politiseren ten gunste van het globalisme en de farmaceutische industrie.

Men hoeft geen standpunt in te nemen over ingewikkelde wetenschappelijke kwesties, maar het moet niet zo zijn dat Big Pharma of Google onze kennis proberen te manipuleren en verhinderen dat andere standpunten naar buiten komen. Ik ben van mening dat men Dr. Gold moet kunnen beluisteren en zelf over de zaak moet kunnen oordelen.

Wetenschapper vernietigt de Corona-sprookjes van regeringen en elites

  "De Grote Profeet" George Soros stelt eisen aan de mensen in Europa
Vorig artikelBewering: PCR teststaafjes kunnen “stervormige microdevices” bevatten die stiekem de “vaccin weifelaars” vaccineren
Volgend artikelHet farmaceutische bedrijf Pfizer en zijn lange criminele geschiedenis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in