Waarom zouden gezonde mensen onvoldoende geteste, experimentele vaccins moeten nemen tegen een ziekte waaraan slechts minder dan een promille van de mensen sterven die in veruit de meeste gevallen toch al aan onderliggende ziekten of aandoeningen gestorven zouden zijn?

Dr. Simone Gold is een van de Frontline Doctors die de waarheid spreekt over Covid-19, de behandelingsopties zoals hydroxychloroquine, en de nieuw vrijgegeven vaccins. Deze video werd net van YouTube en Vimeo gehaald wegens het schenden van hun servicevoorwaarden.

Als je googelt op American Frontline Doctors, zijn de eerste hits in de stijl van ‘America’s Frontline Doctors’ Continue to Misinform on COVID’ en ‘No Evidence That Doctor Group in Viral Video Got Near Covid frontline’, niet de website van de vereniging zelf. Als je andere zoekmachines gebruikt, krijg je heel andere resultaten en de vereniging eerst. Google is dus sterk aan het politiseren ten gunste van het globalisme en de farmaceutische industrie.

Men hoeft geen standpunt in te nemen over ingewikkelde wetenschappelijke kwesties, maar het moet niet zo zijn dat Big Pharma of Google onze kennis proberen te manipuleren en verhinderen dat andere standpunten naar buiten komen. Ik ben van mening dat men Dr. Gold moet kunnen beluisteren en zelf over de zaak moet kunnen oordelen.

Wetenschapper vernietigt de Corona-sprookjes van regeringen en elites

EINDELIJK!! Bij het Internationaal Gerechtshof is een rechtszaak aangespannen wegens overtreding Neurenberg-code door Israëlische regering

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here