Grote politieactie na onthoofding in het Franse Toulon

1
De politie heeft een verdachte opgepakt die er niet Frans uitziet, foto via Twitter.

In de namiddag was in de Franse stad Toulon een grote politieoperatie aan de gang. Aanleiding was dat een kartonnen doos met daarin een afgehakt mensenhoofd vanuit een woning naar beneden was gegooid.

Vanmiddag werden de Franse politie en speciale eenheden naar de stad Toulon opgeroepen. Aanleiding was dat een kartonnen doos met daarin een menselijk hoofd uit een raam was gegooid.

Getuigen zagen rond 13.30 uur dat de kartonnen doos uit een raam van een woongebouw werd gegooid. Ze vertellen aan Nice-Matin hoe ze zagen dat er veel bloed op de grond was verspreid, waarna ze contact opnamen met de politie.

In de centrale delen van de stad werden een aantal straten afgezet terwijl de politie ter plaatse werkte. De speciale eenheden kwamen om 3 uur ’s middags ter plekke.

Uiteindelijk kon de politie melden dat een man van in de 40 was gearresteerd in het appartement, waar ook een zwaard werd gevonden. Het onthoofde lichaam werd in het appartement gevonden, maar de politie heeft het slachtoffer nog niet kunnen identificeren.

Franse islamprofessor: Europa is op weg naar een burgeroorlog

  Marine Le Pen "erkent absoluut niet" Joe Bidden's verkiezingsoverwinning claim
Vorig artikelAap met hersenchip speelt videospelletjes met zijn brein
Volgend artikelBewering: PCR teststaafjes kunnen “stervormige microdevices” bevatten die stiekem de “vaccin weifelaars” vaccineren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in