Grote politieactie na onthoofding in het Franse Toulon

1
2733
De politie heeft een verdachte opgepakt die er niet Frans uitziet, foto via Twitter.

In de namiddag was in de Franse stad Toulon een grote politieoperatie aan de gang. Aanleiding was dat een kartonnen doos met daarin een afgehakt mensenhoofd vanuit een woning naar beneden was gegooid.

Vanmiddag werden de Franse politie en speciale eenheden naar de stad Toulon opgeroepen. Aanleiding was dat een kartonnen doos met daarin een menselijk hoofd uit een raam was gegooid.

Getuigen zagen rond 13.30 uur dat de kartonnen doos uit een raam van een woongebouw werd gegooid. Ze vertellen aan Nice-Matin hoe ze zagen dat er veel bloed op de grond was verspreid, waarna ze contact opnamen met de politie.

In de centrale delen van de stad werden een aantal straten afgezet terwijl de politie ter plaatse werkte. De speciale eenheden kwamen om 3 uur ’s middags ter plekke.

Uiteindelijk kon de politie melden dat een man van in de 40 was gearresteerd in het appartement, waar ook een zwaard werd gevonden. Het onthoofde lichaam werd in het appartement gevonden, maar de politie heeft het slachtoffer nog niet kunnen identificeren.

Franse islamprofessor: Europa is op weg naar een burgeroorlog

Omdat hij niets tegen criminelen onderneemt – Man valt burgemeester aan

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here