Coronatests “niet overtuigend” – nu anale uitstrijkjes op komst

7
1884
Foto via Unser Mitteleuropa.

Opnieuw een gênante verrassing op het Coronafront. Het Duitse nieuwsblog Unser Mitteleuropa meldt dat volgens de laatste bevindingen van de staats-epidemioloog Drosten de Coronatests geen duidelijk uitsluitsel geven. Men concludeert dat ondanks een negatieve uitslag voor Corona, men het virus bij zich kan dragen en andere mensen kan besmetten. Of ondanks vaccinatie overlijden, zoals de elf sterfgevallen van slechts 40 bewoners in het bejaardentehuis in Uhldingen-Mühlhofendie die binnen 3 weken na de vaccinatie overleden.

Virus niet altijd detecteerbaar via keeluitstrijkje

Nu bestaat dus plotseling het vermoeden dat de huidige Coronatest met een neus- keelstokje geen zinvolle conclusie geeft en niet het juiste resultaat laat zien, zo wordt gezegd. Is dat niet wat de “samenzweringstheoretici” al maanden zeggen? Namelijk, dat de testen enorme onnauwkeurigheden hebben. Het omgekeerde is echter ook waar: wie positief test, hoeft niet per se besmet te zijn.

Zo laat infectioloog Wendtner in een persbericht van Charité weten:

“De patiënten die we verzorgden waren van jongere tot middelbare leeftijd. Zij vertoonden over het algemeen tamelijk milde symptomen en griepachtige verschijnselen, zoals hoest en koorts, alsmede een verstoorde reuk- en smaakzin”.

Deze bevindingen leiden uiteraard tot een overvloed aan maatregelen om te garanderen dat de vrijheidsbeperkingen worden bestendigd:

  • Dus ook de persoon die negatief test, zal nog met een mondkapje moeten rondlopen.
  • Ook de gevaccineerde persoon kan drager blijven – mondkapje blijft verplicht.
  • Afstandsregels ook nog steeds voor de genoemde personen.
  • Bijeenkomsten en diverse evenementen zijn slechts in beperkte mate mogelijk.
  • Demonstratieverboden wegens “gezondheidsredenen”.
  • De controle- en toezichtmaatregelen (bv. het traceren van mobiele telefoons) zullen verder worden uitgebreid.
  • Anale uitstrijkjes dreigt.

Nadat ook Chinese wetenschappers in een Corona-studie vermoeden dat de gebruikelijke uitstrijkjes in de keel niet voldoende zijn, trekt men daar al de consequenties uit: Ze voeren nu al extra anale uitstrijkjes uit naast de gebruikelijke tests.

“De gebruikelijke methode voor Coronatests is een uitstrijkje van de mond of keel. In China wordt momenteel een andere methode gebruikt. Het anale uitstrijkje zou een voordeel kunnen hebben”, meldt t‑online.de.

22 gerenommeerde wetenschappers: van alle Covid-patiënten die we hebben geïdentificeerd met de PCR-test, heeft 97% nooit Covid gehad

7 REACTIES

  1. frontnieuws ,heeeeeeel erg verdacht ,niet de krokodil voeden in de hoop het laatst opgegeten te worden !
    waar is de great resset ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here