Coronatests “niet overtuigend” – nu anale uitstrijkjes op komst

11
Foto via Unser Mitteleuropa.

Opnieuw een gênante verrassing op het Coronafront. Het Duitse nieuwsblog Unser Mitteleuropa meldt dat volgens de laatste bevindingen van de staats-epidemioloog Drosten de Coronatests geen duidelijk uitsluitsel geven. Men concludeert dat ondanks een negatieve uitslag voor Corona, men het virus bij zich kan dragen en andere mensen kan besmetten. Of ondanks vaccinatie overlijden, zoals de elf sterfgevallen van slechts 40 bewoners in het bejaardentehuis in Uhldingen-Mühlhofendie die binnen 3 weken na de vaccinatie overleden.

Virus niet altijd detecteerbaar via keeluitstrijkje

Nu bestaat dus plotseling het vermoeden dat de huidige Coronatest met een neus- keelstokje geen zinvolle conclusie geeft en niet het juiste resultaat laat zien, zo wordt gezegd. Is dat niet wat de “samenzweringstheoretici” al maanden zeggen? Namelijk, dat de testen enorme onnauwkeurigheden hebben. Het omgekeerde is echter ook waar: wie positief test, hoeft niet per se besmet te zijn.

Zo laat infectioloog Wendtner in een persbericht van Charité weten:

“De patiënten die we verzorgden waren van jongere tot middelbare leeftijd. Zij vertoonden over het algemeen tamelijk milde symptomen en griepachtige verschijnselen, zoals hoest en koorts, alsmede een verstoorde reuk- en smaakzin”.

Deze bevindingen leiden uiteraard tot een overvloed aan maatregelen om te garanderen dat de vrijheidsbeperkingen worden bestendigd:

 • Dus ook de persoon die negatief test, zal nog met een mondkapje moeten rondlopen.
 • Ook de gevaccineerde persoon kan drager blijven – mondkapje blijft verplicht.
 • Afstandsregels ook nog steeds voor de genoemde personen.
 • Bijeenkomsten en diverse evenementen zijn slechts in beperkte mate mogelijk.
 • Demonstratieverboden wegens “gezondheidsredenen”.
 • De controle- en toezichtmaatregelen (bv. het traceren van mobiele telefoons) zullen verder worden uitgebreid.
 • Anale uitstrijkjes dreigt.
  Oostenrijkse politie mag nu ook in privéwoningen controleren

Nadat ook Chinese wetenschappers in een Corona-studie vermoeden dat de gebruikelijke uitstrijkjes in de keel niet voldoende zijn, trekt men daar al de consequenties uit: Ze voeren nu al extra anale uitstrijkjes uit naast de gebruikelijke tests.

“De gebruikelijke methode voor Coronatests is een uitstrijkje van de mond of keel. In China wordt momenteel een andere methode gebruikt. Het anale uitstrijkje zou een voordeel kunnen hebben”, meldt t‑online.de.

22 gerenommeerde wetenschappers: van alle Covid-patiënten die we hebben geïdentificeerd met de PCR-test, heeft 97% nooit Covid gehad

Vorig artikel’s Werelds rijksten hebben biljoenen verdiend aan de pandemie
Volgend artikelBill Gates geschokt door “krankzinnige samenzweringstheorieën” over Covid-19
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. frontnieuws ,heeeeeeel erg verdacht ,niet de krokodil voeden in de hoop het laatst opgegeten te worden !
  waar is de great resset ?

 2. We worden met z’n alle voor de gek gehouden, de burgers zijn gedegradeerd tot proefkonijnen. Waar de instanties letterlijk alles mee mogen experimenteren wat in hen opkomt. Het heeft helemaal niets maar ook niets met onze gezondheid te maken. Het is enkel om de burgers een idee te geven dat het zogenaamde virus gevaarlijk zou zijn. Maar het is enkel een manier om contant om de angst bij het volk erin te houden. Zodat de big firma’s hun mega winsten veilig kunnen stellen. Zoals vaccinatie heeft nog nooit er voor gezorgd dat een ziekte overwonnen wordt. Het resulteerde bijna met 100% dat de desbetreffende meerdere langdurige bijwerkingen kregen, laten we dat maar als een soort klantenbinding noemen van de farmaceutische bedrijven. Zodat er nog meer eraan verdient kan worden. De gehele aarde is inmiddels vergiftigd met hun chemische rotzooi van de olie en olieproducten en van de chemische farmaceuten. Alle flora en fauna inclusief de mens en aarde breken ze in een rap tempo af, enkel om macht en geld en andere helemaal niets te gunnen.

 3. Over sterliseren met Ethyleen Oxide :

  Er is geen enkele reden tot paniek over EO.

  Ik ben goed vertrouwd met sterilisatieprocessen en werkte 20 jaar in een groot ziekenuis als technisch verantwoordelijke.

  Ik ben goed bekend met het gas-sterilisatieproces met Ethyleenoxide (EO), meer bepaald met de toestellen van 3M (zie hieronder).
  Dit proces is zeer courant en wordt gebruikt voor medische apparatuur, operatiesets (instrumenten) en steriele testkits die niet kunnen weerstaan aan het thermisch sterilisatieproces met stoom (autoclaaf).
  (bvb : bronchoscopen, endoscopen, chrirurgische operatiesets met kunststof instrumenten en compressen)

  Ethyleen oxide is inderdaar zeer giftig. vandaar dat de gesterilisseerde isntrumenten na het proces in een ontluchtingskamer geplaatst worden. Hierbij worden ze meermaals gespoeld met verse lucht en dan vacuum getrokken, terwijl de EO concentratie gemeten wordt.
  Deze EO-concentratie moet een onder-drempelwaarde onderscheiden. Het animatiefilmpje in bijlage laat het hele proces duidelijk zien. Er wordt een test-strip in de lading en computer-logging gebruikt om te kunnen attesteren dat alles degelijk ontlucht werd. Het toestel geeft na afloop een printout van het logging-proces. Deze worden in een logboek bijgehouden.

  Toestel : gas sterilisator en ontgasser (Aerator) :
  3M™ Steri-Vac™ Sterilizer + Aerator GS8-1D

  https://www.3m.com/3M/en_US/company-us/all-3m-products/~/3M-Steri-Vac-Sterilizer-Aerator-GS8-1D/?N=5002385+3293105468&preselect=8707795+8707798+8711099+8766782&rt=rud

  Aniatie van het sterilisatieproces met EO :
  https://multimedia.3m.com/mws/media/880149O/3m-steri-vac-sterilizer-animation.mp4

  Let goed op de “aeration” (ontluchtingsfase) op het einde van het proces, hierbij worden alle EO sporen uit de gesteriliseerde produkten verwijderd.
  Er wordt gecontroleerd of de veilige onderdrempelwaarde van de EO-concentratie berekit werd.

  Conclusie :
  Het is dus niet omdat de registratie-strip bij de Corona test vermeld dat het met EO werd gesteriliseerd, dat je ervan moet uitgaan dat er nog EO inzit.

  Zeer lang geleden was dit EO sterilsatieproces nog niet geautomatiseerd en computerbewaakt.
  Wanneer de onluchtingsprocedure (manueel) niet lang genoeg werd doorgevoerd waren de gevolgen bij gebruik tijdens een ingreep direct zichtbaar.
  Vandaar dat de internationale medische veiligheidsvoorschtiften EISEN dat er een erkend (goedgekeurd) toestel voor gebruikt wordt en een degelijke kwaliteitskontrole. (CE0123)

  • Hoe hoger de ladder des te meer risico bij een val
   Prima de ladder op wanneer nodig
   Waarom moet je tegenwoordig (al is het maar twee treden) onnodig(?) maar in ieder geval frauduleus testen?
   Minder invasieve testen, met een urinestaal ofzo, niet een rioolmeting van een of andere regio, je eigen urine, hoezo kan dat niet? Dan maken we toch geld vrij, ohja, wij maken de plannen niet.

   Zal het netjes ontsmet zijn
   Heb jij net dat verontreinigde stokje
   lullig
   hey. goed-veilig-nodig. kom op.

   https://www dot p_itchute.com/video/5mqtzdzqK3Qw/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in