Pepijn van Houwelingen was afgelopen week aanwezig toen de Nederlandse Tweede Kamer debatteerde over het Europese Corona herstelfonds. Het FVD-Kamerlid wilde weten wat Corona met dit fonds te maken had.

Er werden plannen aangekondigd om de autobelastingen te hervormen, er werd gesproken over energiebelastingen, over de reorganisatie van de varkenshouderijen en over CO2-belastingen. Het zal geen verrassing zijn voor de mensen die het debat over een geplande economische afbraak al een tijdje volgen: het Corona herstelfonds is een wolf in schaapskleren. Het is een economisch rood marxistisch plan in een groen klimaatjasje.

De Grote Reset is verkocht als een bittere noodzaak om onze economie te “herstellen”, aldus Van Houwelingen. “Hervorming van de energiebelastingen, lezen we. Dat betekent meer belasting op gas en minder op elektriciteit. Iedereen met een cv-ketel is dus de klos. Met andere woorden, de gewone Nederlander,” zei het Kamerlid.

“Een andere maatregel is de invoering en aanscherping van de CO2-belastingindustrie, staat er. Dat betekent dat de industrie meer geld zou moeten betalen voor elke ton CO2. Dat wordt natuurlijk doorberekend aan de Nederlandse burger, met andere woorden aan ons allemaal. Tenslotte de subsidieregeling voor de sanering van varkenshouderijen. Dat betekent inkrimping van de veestapel, want u moet minder vlees eten.”

“Wat hebben dit soort maatregelen in godsnaam met Corona te maken? Ziet u wat er gebeurt? De zogenaamde Coronacrisis wordt gebruikt om onze manier van leven blijvend en grondig te veranderen,” benadrukte Van Houwelingen.

“Met andere woorden, dit fonds wordt – niet te verwonderen – door de Europese Unie misbruikt om globalistische doelstellingen te bereiken. Want wij moeten als Nederland door allerlei hoepels springen om aanspraak te kunnen maken op dit fonds, een fonds dat gevuld is met Nederlands belastinggeld. Hoe absurd is dit?”

  In tweede weekend verspreidt truckerskonvooi zich naar andere Canadese steden terwijl Ottawa noodtoestand afkondigt en politie demonstranten arresteert

“Het zijn hindernissen en eisen die niets, maar dan ook helemaal niets te maken hebben met economisch herstel. In de brief die het kabinet op 28 maart naar de Kamer stuurde, lezen wij bijvoorbeeld het volgende: “Zo moet 37 procent van de uitgaven verband houden met het klimaat en moet 20 procent van de uitgaven gericht zijn op de digitale overgang”.

De bedenkers van het Europese Corona-herstelfonds hebben zes pijlers bedacht om de economie in de EU te redden. “Het zijn zes eisen die worden gesteld aan het Nederlandse Corona-herstelplan dat in Brussel moet worden ingediend om aanspraak te kunnen maken op ons eigen belastinggeld, zes hoepels waar het kabinet en de Kamer doorheen moeten springen. Groene transitie, digitale transformatie, slimme, duurzame en inclusieve groei, sociale en territoriale cohesie, gezondheid en economische, sociale en institutionele veerkracht en tot slot beleid voor de volgende generaties. Met andere woorden, een uitvoering van de globalistische Duurzame Ontwikkelingsdoelen. De Grote Reset dus, een totale transformatie van onze manier van leven. Dat is de ware aard van dit zogenaamde Corona-herstelfonds.”

“Het gaat niet meer om Corona of om lockdowns of maskers, het gaat om het grotere geheel. Het gaat om controle over elk aspect van het leven. Steeds weer nieuwe symptomen, nieuwe manifestaties en materialisaties van dezelfde onderliggende tendens: de steeds toenemende controle van een steeds machtiger Staat, die bij elke stap boven het permanent kleine en kwetsbare individu uittorent. Ook dit zogenaamde Herstel- en Weerbaarheidsplan past in dit plaatje. Het gaat om de overdracht van macht en controle van het individu naar de Staat,” concludeerde Van Houwelingen.

  Dr. Robert Malone: De massavormingswaanzin moet stoppen

Via Freewestmedia.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

FvD vraagt waar de $ 850 miljoen van Zelensky voor isVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRecordaantal pasgeborenen sterft – deskundigen zien geen verband met vaccins
Volgend artikelWesterse wapens in Oekraïne worden verkocht via berichten-app Telegram
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. Wisten ze dat nog niet toen Al Gore met zijn ‘global warming’ kwam?? Follow the money. Alles gaat om geld uit de bevolking te zuigen. Alles. Je hoeft allen maar ‘follow the money’ te zeggen om je antwoord te krijgen. Dat mensen dat niet zien… En maar meedoen aan ‘protesten tegen global warming’ en maar wapperen met vlaggetjes, en maar bleren voor de BLM, en maar in het CO2 verhaal trappen. De vervloekte deugmens die niet zelfstandig kan denken en maar blindelings volgt: de stinkende mest waar de psychopaten hun leugens op kweken en er voor betaald krijgen.

  • Idd Immortal, ik wordt echt doodmoe van die mensen.
   In ons kikkerlandje is er zelfs nog een ´milieuprobleem’ bij gecreëerd, ‘stikstof’.
   Boeren willen ze dwingen te stoppen met hun bedrijf, er mag niet worden bijgebouwd, enzovoorts…
   Je moet zelfs een vergunning aanvragen om koeien op het land te laten grazen???
   De echte reden waarom ze boeren willen laten stoppen met hun bedrijf kennen we inmiddels wel…
   Stel je voor dat we voedsel direct bij de boer gaan kopen?

   • Het is echt om van te kotsen, Dobby. Ik heb die jongens (die nieuwe jonge boeren) zelf zo vaak woedend horen discussieren over hoe ze hun vee moeten afslachten en hun land moeten opgeven. Te ziek voor woorden om alles maar zo kapot te maken. Zelf koop ik al ‘bij de boer’ – eieren, vlees, kip, en ook waar ik groente kan halen. Hetzelfde begon al geruime tijd geleden in de VS, hoor. Daar werden boeren ook uitgeknepen, zelfs ons leuke kleine openlucht bio-marktje aan de rivier elke zaterdag werd aan banden gelegd. Zieke, zieke shit die pychopaten bende, ze verzinnen constant nieuwe regeltjes en smoezen om hun eigen zakken te vullen, en die kloteschapen trappen er steeds maar weer in. Laat ze met zijn allen barsten…dat ze MOGEN barsten, ik zie het zoooooooo graag gebeuren….ik bid er zelfs voor dezer dagen.

    • De vraag is wie is het schuld dat het zover is gekomen dat is niet Rutte en zijn VVD maar de gehele linkerzijde van de politiek maar het dom volk wat wij zijn, horeca boeren winkels allemaal worden zij door Rutte en zijn tuig genomen en waar stemt men op juist op een dictator als Rutte het volk lijk wel een stel ganzen dus eerlijk gezegd Rutte maak in zijn eentje ons land en volk kapot en jullie zijn de dienaars van deze gestoorde gek. JUIST GOED.

  • Ik weet nog dat ik 1967 op het toen hetende zuigelingenbureau was en men mij een potje fluoride-tabletten meegaf die ik mijn kids dagelijks moest geven.
   Zij waren toen 1 en 2 jaar….
   Internet bestond toen uiteraard niet.
   Maar intuitief voelde het zeer slecht bij mij om dit mijn kids dagelijks te geven!
   Dus hebben mijn inmiddels volwassen kinderen nooit fluortabletten gehad, ondanks het feit dat al mijn vriendinnen wel hun kinderen dagelijks fluortabletten gaven.
   Ik heb toen zelfs even getwijfeld aan mijn moederschap omdat ik als enige van mijn vriendenkring mijn kinderen geen fluortabletjes gaf.
   Maar mijn intuitie bleef doorslaggevend en achteraf ben ik heel blij dat ik mijn kinderen die troep nooit heb gegeven.

   Het hele covid gedoe heeft jaren van voorbereidingen gehad.
   De illuminatie wist dat fluoride de bevolking dom cq meegaand zou maken, dus werden kinderen vanaf zeer jonge leeftijd volgepropt met fluoride, ook via tandpasta’s.
   Dus de huidige meegaandheid en ( totaal ) gebrek aan kritisch denkvermogen van de kudde schapen, is doelbewust jarenlang voorbereid door de psychopathische, satanische ” elite .”

   https://leefbewust.nu/fluoride-in-tandpasta-gif/

  • Het grappige is wel dat Arno Wellens heeft gezegd in een uitzending van V for Valentine dat het de makers van tijdschift/website Follow the Money express niet berichten over deze europese Corona herstelfonds grappen omdat deze verduurzaming en diversiteits investeringen overeenkomen met hun linkse ideologie

 2. Het is naar mijn mening enorm goed dat sommige struisvogels hun kop uit het zand trekken na het lezen van dit artikel, het Forum is op de goede weg als enige politiek partij in de Kamer, het zal menigeen niet verbazen dat het Forum ook een gecontroleerde oppositie partij te zijn, hoe het op te merken; voorlopig heb ik nog niets geen consolidatie gezien van hun stemgedrag van de regeringscoalitie op ingediende moties en over regel en wetgeving dat is dus een teken dat zij niet samenwerken.

  Dit in tegenstelling van de PVV deze partij is duidelijk door de mand gevallen als een gecontroleerde oppositie partij, en ik erger mij kapot door mijn kortzichtigheid dat ik altijd op de MOSAD agent heb gestemd, gedane zaken nemen géén keer. Feit is dat de convid-19 maatregelen een gehoorzaamheidstraining was voor de bevolking door ongerede angst aan te wakkeren, enfin alles wordt politiek gezien gedaan om ONS allemaal even arm en afhankelijk te maken door de 4e Industriële Revolutie van WEF bovenbaas Klaus Schwab, de vraag is wanneer worden wij allen zombies, velen zijn reeds zombies.

   • Op het dossier van die gifprikken slaat Trump de plank volledig mis. Hij verlaat zich teveel op zijn slechte raadgevers. Tenenkrommend hoe hij die Frankensteinshots loopt op te hemelen. Aangaande dit dossier is hij stekeblind. Ik blijf echter de hoop houden dat hij tot inkeer komt.

    • Trump met een IQ van 156 slaat nooit de plank mis naar mijn mening, hij is de zoveelste politiek leider en equivalent van de Nieuwe Wereld Orde, Build Back Better of de 4e Industriële Revolutie.

     Immers een kerel zó geslepen met zoveel verstand zag niet in dat Anthony Fauci 4 jaar lang deelgenoot was van zijn administration en nu het smerige, dystopische handwerk voor de Biden “regering” doet.

     Het kan verkeren.

 3. De website Follow-the-Money publiceert op dit moment een achtergrondverhaal over de financiering van politieke partijen, waarbij de actuele publicatie, kamerlid Geert Wilders en ‘zijn’ PVV onder de loep neemt. In 2016 publiceerden we het onderstaande verhaal, waarvan we nu graag een update aanreiken. Over de vermeende verklaring van de relatie die Wilders heeft met Israël en zijn opleiding aldaar. Over zijn achtergrond als joods-loyaal aanhanger van het gedachtengoed van Herzberger.. (zie onderaan in het artikel). Maar eerst ander achtergrondverhaal over Geert Wilders.

  https://www.wanttoknow.nl/politiek/geert-wilders-is-de-mol/

  • Hahaahhaa! Maar beter laat dan nooit… zelf zei ik dat ook al jaaaaaaren geleden toen het Wildersbeest pas begonnen was. Eerst dacht ik dat hij wat zou bereiken, maar dat bleek niet zo te zijn; hij is gewoon een zelfvererende krijsaap. Elke debiel kan in de regering komen en de schapen staan te juichen. Kan dat stupide mavo-klant gebler van hem niet meer aanhoren, want het heeft geen inhoud en geen kracht.

   • Nou die Mossad-agent heeft wel voor elkaar gekregen dat vele witte Nederlanders minimaal wat moeite hebben met of zelfs moslims haten. Meneer was dus erg invloedrijk en werd door vele op handen gedragen als grote held voor schijnvrijheid. Dus hij heeft bereikt waar die voor getraind is, stoken tegen moslims. Vandaar dat hij geen premier wou worden hij was verantwoordelijk voor zijn deel van de grote agenda. Voor de vele moslim vluchtelingen van de afgelopen jaren worden geen huizen gebouwd, voor oekrainers z.s.m. Zie je, er is erg weinig feeling voor islamieten of moslims alleen voor de grote agenda. Een “samenleving” doorspekt van de perversheden.

   • Ja als ik jou stuk leest zie ik veel emoties en wat is het makkelijk om Wilders dan de schuld te geven dat is je verstoppen achter een dijk maar wie heeft de laatste 20 jaar gereageerd was dat Wilders of was dat VVD en ik vraag mij af hoeveel gift spuiten je al in je lijf heb laten spuiten voor jou bevrijder Rutte Wilders heeft onze ouders niet vermoord maar dat deed Rutte met Hugo je weet wel CDA allemaal in de naam van god wat zal je blij zijn.
    Geeft de juiste personen de schuld die ons land naar de afgrond hebben gedreven en veel mensen hun leven hebben ontnomen maar daar ben je te bang voor. Jullie zijn dom en blijven dom.

 4. Toen ik jong was, kregen we 40 gram vlees per persoon per week.
  Voor meer was er geen geld.
  De enige die ons soms matste was de slager; hij gaf wel eens “per ongeluk”teveel, zonder het te berekenen.
  Slagerij van Dijk, Leusderweg, Amersfoort.

  Vaak werden mensen met weinig als vuilnis behandeld, maar er waren ook echte aristokraten.
  Zo hadden wij een echte officier in de buurt, de Haan, die woonde samen, niet getrouwd.
  An officer and a gentleman, zoals je ze niet veel meer ziet.
  Door de jongens in de straat werd hij op handen gedragen; de christelijken spraken schande; maar dat kwam door de christelijke tolerantie.

  Van de overheid nooit iets goeds te verwachten gehad; vooral niet de laatste 20 jaar.
  DE wet, die toch al zo gammel is als de pest, wordt niet gehandhaafd
  Rechtbijstand? Een lachertje geworden.

  Nederland waarvoor ik werkte, en waarop ik tots was, bestaat niet meer.
  Ik wou dat de RAF nog actief was in NL.

 5. Kan iemand die volkome gekke Schwabber niet uit een vliegtuig gooien?
  Wel boven zee–visvoer en zo…
  Ikzal even het vrouwsbeest vanhet koninkje vragen; die heeft ervaring daarin…..

 6. FvD en PVV moeten een alliantie aangaan.
  Simpel: vooraf op contract vermelden dat verdeling zetels zal zijn vlgs stemmen.

  De aliantie zou de grootste partij van NL unnen zijn. Zonder veel problemen.
  In reclame de kosten berekenen van electrische verwarming en note: er is een omgekeerde evenredigheid tussen de kwaliteit van isolatie van een woning, en het inkomen van de bewoner ervan….

  En dan
  –uit EU–gewoon vertrekken en contracten verbreken; niets meer betalen.
  Motivatie: oplichting, corruptie en ambtsmisbruik.
  –uit de euro–dat wilde de bevolking; gulden terug, met dezelfde munten.Zo ontsnappen we aan torenhoge inflatie en devaluatie;
  –grenzen dicht en bewaakt; geen nieuwe vluchtelingen erin. Vluchtelingen die aanwezig zijn: geen werk: ongeacht status, retour land van herkomst; binnen een maand. Dat kan via uitzetting naar Duitsland, conform EU wet.
  –klimaat onzin: stoppen en afschaffen. Geen stom geouwehoer met mestquotum of millieu belasting.
  Zeker geen boeren het leven zuur maken.
  Integendeel: mensen die voedsel produceren: helft van belasting als korting.

 7. Prachtige comments niets aan toe te voegen.
  De links zoek ik ook altijd op, bedankt allemaal.
  Maakt mijn dag helemaal goed.

 8. Vegetariers: heel vroeger waren de vrouwen van Neanderthalers duidelijk kleiner dan de mannen.
  Oorzaak te weinig dierlijke eiwitten.
  Varkensvlees is het meest acceptabele.
  In samenstelling lijkt het het meeste op mens.

  Kijk maar eens naar Rutte de Jonge, Klaver, Jetten, Schwab; het zijn NET mensen…

  • Als je zo dom gaat lullen: krijg de kanker van de perverse veeindustrie!!
   Neem de spuiten en tyf op smerige provocerende kadavervreter !!!!!

   Dat swabber jouw soort profiterende waardeloze fossielen graag kwijt is, helemaal mee eens!!!

   Je opmerking over swap uit vliegtuig flikkeren was nog leuk, maar voeg daaraan toe dat jouw soort aan hem vastgeboeid wordt!

   Hou je bij de kern.

   • Ohhh hahahaahahaahahh! Ik lig in een deuk… Ab geeft er van langs. Er is inderdaad ook de andere kant van de vee industrie. Alles met een kloppend hart verdient goed behandeld te worden, vooral als het gekweekt wordt om gegeten te worden door een ander dier met kloppend hart. Het is wel een feit dat het mensdier een carnivoor is, en dus verschillende bronnen van proteinen nodig heeft. Het zou mooi zijn als de mens geen kloppend hart vlees meer at, maar alleen vis en eieren en bonen en zo. Dat zei Jesus ook: eet vis. (en straks mag je sprinkhanen eten, van de sprinkhanen houderijen. Begin maar vast, daar zit geld in. Mss ook muizen? Zouden die het eea kunnen overleven? Insecten alleen, dacht ik, alles wat een hart heeft gaat naar de kloten.)

    • Oeps, Immortal toch! Ik had jou hoger ingeschat. Ha, ha!
     Mijn honden zijn carnivoren.
     Ons apen heeft een omnivoor gebit.
     Kan dus mededieren eten maar heeft verre van de hoeveelheden nodig die het proletariaat naar binnen heeft leren schuiven door propaganda van onze lieve roverheid in het nabije verleden.

     Maar…als we alleen uit deze horror kunnen komen doordat ik mijn tanden in dat gajes moet zetten dan doe ik dat gelijk.

     • Oh hihii je hebt gelijk Ab, ik bedoelde te zeggen omnivoren! You got me! 😉

      Maar, ik hoop dat het nooit nodig zal zijn om je tanden vies te maken aan dat vuile gajesvlees.

   • Je moet je IQ van rondom de 45 niet zo duidelijk tonen; zelfde voor je afkomst: een nazi incest kind wellicht?
    Maar als je geen ratioeel argument hebt, moet je wel met gore bek spuien.

    Je bent een zielig geval.

   • Een mens heeft vor ontwikkeling van hersens en groei dierlijke eiwitten nodig.
    Jouw ouders waren vegatisten?

 9. Toch nog een vonkje hoop

  De Spaanse krant El Pais heeft een vertrouwelijk document van de Europese Unie gepubliceerd. Het laat zien dat de elites in Brussel erg bang zijn voor onrust, die wordt verwacht als gevolg van de zelfdestructieve gasboycots. In andere landen zijn dergelijke rellen al aan de gang, er vallen honderden doden ( zie Sri Lanka ). Er is een hevig debat gaande over de vraag of particuliere huishoudens of de industrie eerst moeten worden gerantsoeneerd.

  https://report24.news/leak-bruessel-befuerchtet-unruhen-in-europa-wegen-erdgas-krise/

 10. Nederlanders gaan niet meer de straat op.
  Het doorsnee leven in NL is te goed; moet eerst honger komen.
  Maar het gas zal geen aanleiding worden–er is genoeg in NL–als ze export stoppen tenminste.

  Electriciteit als vervanger voor gas: belachelijk duur; en het net kan het niet aan.

 11. Het laat maar wederom zien hoe het volk reageert iedereen is schuld alleen Rutte en zijn tuig waarvan het bloed tussen hun vingers weg druppelt zoveel geweld naar het volk onze ouderen vermoord gezinnen allemaal kapot gemaakt en kinderen verkracht of het leven hebben ontnomen daar houd ons volk van zolang als het hun maar niet treft, stel er komt een oorlog waar honger van zelf zal komen van mij zal ik ons waardeloos volk geen sneetje brood geven maar een trap onder hun reet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in