Is dit de toekomst die binnenkort de blanke Europeanen moeten ondervinden? In Zuid-Afrika worden al jaren blanke boeren afgeslacht door zwarte bandieten met medeplichtigheid van de regering. In het algemeen zijn de blanken in Zuid-Afrika jachtgedierte geworden, omdat ze de schuld krijgen van de economische ellende in het land en het “eeuwige kolonialisme”.

De zwarten wordt daarentegen in hen hoofd gepland om gewoon te nemen wat ze “eigenlijk toehoort”, vooral met blind geweld. De excessen hiervan zijn in termen van wreedheid moeilijk te verslaan. Zo’n zwarte “boerenaanvaller” beschrijft dit heftig maar rustig in een video die deel uitmaakt van de documentaire “Plaasmoorde: The Killing Fields” van de Britse activiste Katie Hopkins, schrijft Unser Mitteleuropa.

“We zullen je kinderen verkrachten, zelfs de kleinsten”

Zo legt de zwarte Zuid-Afrikaan, die blijkbaar een werknemer van een boerderij is of was, aan Hopkins uit hoe hij en zijn collega’s in opstand komen tegen de blank boer. Hij beschrijft ook hoe zo’n “boerenaanval” plaatsvindt en dat het zwakke punt van iedere boer zijn vrouw en kinderen is:

Als je niet doet wat we je zeggen te doen, vermoorden we je vrouw, of we verkrachten haar voor je neus en vermoorden en verkrachten zelfs je kinderen. De kleintjes ook.

De zichtbaar geschokte Hopkins, die het interview voert, vraagt wat de zwarte man bedoelt en meteen aangeeft:

Zelfs op tweejarige leeftijd, heel jong, heel jong. Zodat hij de pijn voelt en zegt ‘oh jongens, laat me jullie mijn geld geven, jullie gaan en ik zal het leven van mijn kind redden!’

Hopkins vraagt dan waarom de aanvallers vaak niet stoppen met het verkrachten van de kinderen of het doden van familieleden. De zwarte man:

Ja, ze willen hem bang maken. […] zodat hij alles doet wat ze willen dat hij doet.

Hier opnames uit het onvoorstelbare interview:

Hier de volledige documentatie:

Afrika's lage Coronacijfers puzzelt wetenschappers

Pedofiele verkrachter wordt penis afgesneden en daarna doodgeslagen

3 REACTIES

 1. Dit is ’t enige waaraan die ongeletterden denken : verkrachte, zoveel mogelijk verkrachten !
  Van het woord “werken” hebben zij nog nóóit gehoord; zij vreten veel liever uit de ruif die door anderen is gevuld.
  ZWarten, dus negers, kunnen maar één ding :……………verkrachten.
  ’t Is een héél vies en smerig volkje, logisch dat geen enkele werkgever zulk volk in dienst neemt.
  En is er een werkgever wél zo gek, dan ligt binnen de kortste keren z’n bedrijf op zijn gat, kapotgemaakt.

 2. Ligt natuurlijk aan de cultuur van die lui, niet per se omdat ze zwart zijn.
  De vrouwen laten werken en zelf luieren onder de klapperboom.

 3. Het is wel kenmerkend wat er gebeurd , in Zuid Afrika , en het vroeger genoemd Rhodesie, dat als ze de vorige , meestal blanke boeren weg gejaagd , vermoord hebben op gruwelijke wijze , kinderen zo oud als twee verkrachten voor de ogen van de ouders , dat al die overgenomen bedrijven kapot gaan , en zelfs daardoor de voedsel productie voor iedereen achteruit loopt ,, ze nemen wraak , en verder niets , dat is geen opbouwen , vergeven , kijken naar de toekomst, gewoon effe stelen , en als het geld op is , een ander zoeken om van te stelen , zo bouw je niets op .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here