Op filmmateriaal dat afgelopen weekend is opgenomen, kan men zien hoe Black Lives Matter christelijke kerkgangers lastigvalt.

In één van de video’s ziet men de BLM marxisten een kerk verlaten terwijl ze godslastering uitroepen en ‘Black Lives Matter’ schreeuwen, waarna er bijna een gevecht uitbreekt.

Uiteindelijk zijn twee politieagenten in de kerk in staat om de situatie te deëscaleren en de demonstranten verlaten de kerk.

In een andere video worden een moeder en haar drie kinderen door tientallen BLM racisten beschimpt terwijl ze proberen een kerk binnen te komen.

“Waarom breng je een baby naar een kerk?”, schreeuwt een BLM socialist over een megafoon, gevolgd door en groepsmantra met “Red die kinderen!”

Nadat de familie de treden van de kerk oploopt, komen verschillende leden van de kerk samen op de trap om de BLM blankenhaters tegen te houden.

De intimidatie tegen christelijke kerkgangers is ongetwijfeld een escalatie van de strategie van de BLM-beweging, en is in koers van de linkse engnekken die zich bij de marxistische BLM zwarten hebben aangesloten.

De kerk heeft een aantal video’s van het incident gepost en geretweet:

Black Lives Matter demonstranten vallen biddende katholieken aan

Canadese rapper steekt de draak met de woke-beweging - Fake Woke wordt nummer één op zowel Spotify als YouTube

3 REACTIES

  1. sorry Edwin, maar dit kan echt niet. Je bent geen Christen, want ik zie de levende God in de Naam van Jezus Christus geen beeltenis hebben in je.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here