Het Hooggerechtshof van Zuid-Afrika heeft Afrikaanse politici vrijgesproken van het aanzetten tot het doden van blanke Zuid-Afrikanen.

Deze week werden leden van Zuid-Afrika’s niet-blanke Economic Freedom Fighters (EFF) partij door het hoogste gerechtshof van het land vrijgesproken van het aanzetten tot moord op blanken.

De partij werd aangeklaagd door de lobbygroep Afriforum, die de belangen van blanke Zuid-Afrikanen behartigt, nadat EFF-leden lange tijd hadden aangezet tot geweld tegen blanken.

De EFF-leden hebben onder andere het lied “Kill the boer, kill the farmer” gezongen, dat verwijst naar de blanke bevolking.

Het Hooggerechtshof oordeelde dat er geen zeker verband bestond tussen het zingen van het lied en het aanzetten tot geweld tegen blanken, en dat de vrijheid van meningsuiting voorrang heeft boven het veroordelen van de EFF wegens haatmisdrijven.

Een video die op Telegram circuleert toont EFF-leden dansend en het lied zingend net buiten het Hooggerechtshof nadat het vonnis was uitgesproken.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ZUID-AFRIKA DOSSIER

Opnieuw een boerderijmoord in Zuid-Afrika – 21-jarige vermoord en met touw om zijn nek vastgebonden aan paalVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Door de media verzwegen: zwarte racisten vermoorden duizenden blanke boeren in Zuid-Afrika
Vorig artikelTerwijl in Europa de gasprijs blijft stijgen, fakkelt Rusland €10 miljoen aan gas per dag af dat naar Europa zou zijn gegaan
Volgend artikelDe schrikbarende oversterfte in Australië wordt steeds erger
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

 1. Het Westen moet alle blanken uit Afrika onmiddelijk opnemen. En alle zwarten die asiel zoeken eruit gooien. Er is een blanke genocide aanstaande. Laten we dat voorkomen.Oh, en ook geen ontwikkelingssamenwerking meer.

  • Angie….. jij bent niet helemaal goed.

   precies het type dat Rommel wel zou mogen … dit is nu exact wat men wil…

   NIEMAND…. maar dan ook niemand I Pet Go gezien??

   Door dit soort berichten begin ik te geloven dat ook Rommel van de Controlled Opposite is….

   Mocht je niet weten wat I Pet Go is…….déze uitgave (A Modern Odyssey) is exact wat er gaande
   is… start om 0:04 seconde en is elke seconde van je leven waard te kijken..; https://www.youtube.com/watch?v=ME_jm3r8TFQ

   in onze wereld… en ROMMEL werkt mee aan mensen tegen elkaar opzetten met berichten zoals dit. Kijk maar naar reacties van zoals Angie hier…..

   • @Angie: al sinds de jaren 90 zijner beestachtige moord, martel, en verkrachtings orgietjes op blanken en hun gezin; kinderen van 4 jaar verkrachten en daarna koken in een metalen badkuip….
    de staat geeft de wapens.

    die zulu’s zijn niet stom, maar te stom om te leven.
    Zie zimbabwe; dat gebeurt r als blanken vejaagt….honger dus.

    Moge die Zulu’s lekker verhongeren….

  • zo ist Angie, wat een volk dat soort Afro’s met kill the boer, heel hun leven daar wat gemaakt gebracht mensen van voedsel voorzien en dan zo…

   je zou dat soort ook laten verrekken, creeps… je ziet ze soms ook hier van die wilden zwaaien met hun armen alsof ze onder 1 of andere drugs of hersenspoeling beïnvloed zijn, eng gewoon, zoals je ook vaak ziet in de UK met die creeps.

 2. Ja, als de zwarte bevolking tot discriminatie en zelfs moord oproept wordt het natuurlijk geignoreert. Wat me uiteraard zeer aanspreekt is het feit dat blijkbaar meningsvrijheid over alles andere voorrang heeft. Wat zou ik me wensen dat hetzelfde hier bij ons het geval zou zijn wanneer we openlijk konden zeggen dat Islam geen plaats heb in onze landen, of dat de meeste misdaden worden begaan door toegreiste immigranten of dat het corona spook een kunstelijk construct is om onze levenswijze en maatschappij kompleet te veranderen. Ja, daar zou ik me werkelijk voor kunnen inzetten.

 3. Indien dit zo echt is dan zou Mandela dit als eerste veroordelen indien hij nog leefde, hij is de man die de modernste wetgeving ter wereld heeft gemaakt, niemand veroordelen om zijn zijn, niet zwart, niet wit, niet vrouw, niet man of niet hetero, niet homo maar er is zoveel veranderd daar in Zuid-Afrika met veel corruptie en incompetentie mensen in de top, het is zeer kwalijk indien het waar is, net zo erg als dat zwarte burgers een kogel van de politie krijgen als hun achterlicht van de auto niet brand, rechtspraak voor alle mensen hetzelfde waar ook ter wereld, we zijn er ver vandaan, groet aan de reaguurders hier .

  • Wel een geromantiseerd beeld van Mandela. De man was een rascommunist, verantwoordelijk voor veel geweld gericht tegen Inkatha, en vrouw Winnie liet Stompie Sesei vermoorden met een brandende autoband.

   • Als je Mandela blijft zien als een terrorist dan kom je zeker niet dichtbij de waarheid denk ik, toen Winnie veroordeeld werd voor het vermoorden van mensen is Mandela gescheiden van haar, na een huwelijk veelal vanuit de gevangenis omdat hij zwart was en op kwam voor zijn gelijke burgerrechten, grappig dat men het uit kan staan als ik het erop wijs dat de zwarte burgers daar de bewoners waren voor die Blanke Afrikaners, welk recht hebben die Blanken op land dat land op te eisen dan of de witte Amerikanen, nu moord en brand schreeuwen dat niet blanken het land over zouden nemen dan (?) terwijl die Europeanen hen daar heen brachten.massaal in de slavenhandel, hoe krom noem je dat, het recht waarop is dat gebaseerd, omdat wij Christenen zij dan, ik zal het nooit snappen dat gedrag, het is allemaal nonsens, Baudet vinden sommigen hierop de site geweldig, nou Mandela kwam toch in Zuid Afrika voor zijn volk, wat is het verschil dan, de een vereeren en de ander veroordelen, raadsel voor mij, groet aan u van mij !

    • Flardinga, geloof me, ik ben het met u eens.

     De reacties hier op dit bericht; zullen direct het kaft van het koren scheiden voor mij. Wat een achterhaalde manier van aandacht vragen is dit zeg (wat Rommel nu doet met een bericht zoals dit).

     Wij weten helemaal niet hoe het werkt in andere landen.
     Beetje teveel van het drankje Hoogmoed op geloof ik….

     Daarbij werkt Rommel door berichten zoals deze mee aan de Controlled Opposition agenda (verdeel en heers).

     Mocht je niet weten wat I Pet Go is…….déze uitgave (A Modern Odyssey) is exact wat er gaande
     is… start om 0:04 seconde en is elke seconde van je leven waard te kijken..; https://www.youtube.com/watch?v=ME_jm3r8TFQ

     Dus Rommel is lekker bezig met zijn berichten over Witte mensen en Zwarte mensen en alles wat maar in een verfkleur huid gegoten kan worden.

     Topp, weer wat slimmer van geworden (NOT)…

     Ok. Fijn weekend allen !

     • Mandela was in-crowd in de smerige kliek.
      Speelde zijn rol in het smerige geheel.
      Voor de camera was hij een gevangene.
      In werkelijkheid was hij een vrij man.

      Eenieder die deze man bewonderd moet eens gaan graven.
      It’s a fake world: WAKE UP!

    • Idem. Ik had (verre) familie in Rhodesia en zij werden van hun land verdreven. Ik herinner me de verhalen nog.
     En zie, in nog geen 20 jaar ging het land van de graanschuur van Afrika naar hongersnood na hongersnood, ondanks het feit dat ze alles hadden om het succesvol te laten zijn.
     Nou ja, alles behalve de kennis, inzet, drive, werkethiek en discipline van de blanke.

     • Inderdaad. Daarom heb ik altijd gezegd: graantekort in Afrika heeft niks te maken met Oekraine of Rusland, maar met de stammen mentaliteit in Afrika.
      Zoals Albert Schweizer zei in de jaren 50-60 : als je Afrikanen
      als gelijke beschouwd, zullen je ze vernietigen.

      Ik zeg ook: bekijk de situatie van 60 jaar terug in Afrika.
      bereken hoeveel trillioen er van de hele wereld als ontwikkelings hulp is besteed.
      Bekijk hoe de situatie nu is.

      Geen of te weinig verbetering? Stoppen met ontwikkelingshulp, wat toch alleen maar naar de leiders gaat….

      Eerst massa sterilisatie van alle vrouwen aldaar; 6 koters per vrouw gemiddeld; lijken wel konijnen of ratten.

  • Mandela was een stuk vuilnis; hij zat in de bajes omdat hij een kerk opblies met 32 doden. Verder: zijn Zulu’s hebben de oorspronkelijke stammen aldaar uitgemoord; zijn ANC wil alle andere afrikanen eruit hebben en alle blanken en Indiers dood hebben.

   Gangbangs door Zulus, moord artijen door Zulu’s: standaard. Dat soort pratende boomapen zijn te stom en te vuig om mens genoemd te worden.

   Duurt niet lang of honger slaat toe….

 4. Schoenmaker blijf bij je leest…..

  Dit is zo’n ver van ons allen bed show….. laat die mensen en hen land en hen cultuur het uitzoeken met elkaar.

  Wij gaan er geen invloed op uit kunnen oefenen hoor.

  We zijn niet zielig omdat we blank zijn… stop met die onzin Rommel.

  • Lee,
   Het is het gevolg van gebeurtenissen uit het verleden, een racistisch regime de apartheid ga je niet een 2 veranderen in een korte tijd, moorden op wie dan ook veroordeel ik dus niet alleen het nu erg vinden als het om blanke slachtoffers gaat, schoenmaker blijf bij je leest, dat doe ik juist, ik leg verbanden waarom er dingen zijn ontstaan, maar oke dat willen sommigen niet horen, ik sta met mijn beide benen in de klei en ben een jongen van de gestampte pot en begrijp dondersgoed wat er allemaal gaande is, de ogen en oren sluiten voor andersdenkenden of eenzijdig belichten, juist dat zie ik wel, moeite hebben met het feit dat sommigen nooit hun mond open deden maar dat nu wel doen, ik ben daar juist blij mee en anderen willen hun eigenlijk het zwijgen opleggen, de wereld is nou eenmaal veranderd, groet aan u van mij.

    • Lauren maakte hele goede documentaires; maar werd b.v. in Australie geboycot; moest eerst een vermogen betalen voordat de politie haar toestond op de openbare weg te filmen…

     Jammer dat ze een sex operatie nam….

    • Uhhh…dat filmpje (van Lauren) maakt ook overeenkomsten tussen NL en SA duidelijk:
     –SA wil het land van de blanke boeren stelen–NL ook
     –SA wil de landbouw productie tot nul brengen–NL ook
     –in SA zijn de boeren rechteloos–in NL ook.
     ===============
     terug naar af: de enige oplossing voor SA: rassen segregatie weer invoeren; geen zwarte op overheidsfuncties of leiding gevende functies.
     Aparte woonwijken.

     Ze zijn daadwerkelijk onder de moraal van beesten aldaar; en stommer dan een varken; ze hoeven alleen maar naar Zimbabwe te kijken om te zien wat er gebeurt als je de blanken verjaagt: honger en burger oorlog. Totale vernietiging dus.

     Kijk, DAT is nou echt de “vrije markt”zij verdienen hun leven niet, en zullen zichzelf afmaken.

    • Wordt tijd dat dat land in een cordon sanitair wordt gezet en volkomen geboycot wordt.
     Ze denken aldaar dat ze wat aan de Chinezen kunnen verkopen. geld cashen, en dan niet leveren.
     Dan is het beter dat ze chinees leren, want dan staan die zo voor de deur….zonder te kloppen.

     Maar met vermoorden van de boeren plegen ze ludieke zelfmoord. Geen boeren, geen voedsel….

     Maar ik begrijp niet dat die boeren niet uitvogelen wie de betrokkenen zijn, en die zelf berechten.
     Iets met ogen en tanden….

    • Dat zijn geen mensen, maar wezens onder het lagste niveau dat je je kan bedenken.
     Hun achtelijkheid en wreedheid is grenzeloos, en zal ze vanzelf afmaken.

 5. Uiteraard waren degene die hadden opegroepen om de zwarte bevolking uit te moorden allang van hun nest gehaald en heel wat jaartjes opgesloten. Maar nu dat over de ̶w̶i̶t̶t̶e̶ blanke bevolking gaat is het ineens geen misdaad meer.. sterker nog, men vindt het wel best al die aanvallen op ̶w̶i̶t̶ BLANK.

  Nu laten ze het overgrote deel van Euopa ook nog eens gepland VOL LOPEN met deze ‘zielige voor oorlog gevluchte’ parasieten, die straks als de groep groot genoeg is helemaal los gaan op de bevolking. Hier gebeuren straks dezelfde taferelen die in Afrika plaatsvinden, en vast onder luid gejuich van de linkse anti ̶w̶i̶t̶t̶e̶ blanken club!

  • Geplande volksvervanging. Kalergi. Maar niet gezien door menig Gutmensch alhier. Deze zieligerds zullen ons straks decimeren als ze de overhand krijgen. Genadeloos. Zie ook Zimbabwe.

   • Inderdaad; daarom zijn de moslims en de negers hierheen gehaald.

    Macron zei in een intervieuw, dat de blanke vrouwen zwanger gemaakt moeten worden door negers.Vrijwillig dus. En als die dat niet wilden? Dan gedwongen.
    Merkel zei op dezelfde vraag: “Dan anders”.

    Proost.

 6. Tja. Kunnen de oorspronkelijke bewoners dan wel voedsel verbouwen op de veroveroverde boerderijgronden?.
  Ontstaat er een hongerend donker Zuid Afrika?

 7. Zuid Afrika was niemandsland totdat de boeren daar kwamen en er een land van hadden gemaakt. Dat moesten ze met hand en tand verdedigen tegen de wilden daar zoals: Zoeloes en Xhosa en later nog tegen de Engelsen. Je kunt de Afrikaners beschouwen als een stam erbij. Dat ze blank zijn betekent nog niet dat ze daar niet thuishoren. Net als al die geïntegreerde negers en Arabieren die bij ons in Nederland wonen. Die kun je er achteraf ook niet meer uitschoppen. Die opruiende liedjes zijn bij ons in voetbalstadions toch ook verboden. Waarom, omdat ze wel degelijk tot geweld kunnen leiden. Ik neem aan dat liedjes als: Kill the boer dat ook kunnen doen. Het bewijs dat er boeren worden vermoord, staat buiten kijf. Ik hoop maar dat die negers in Zuid-Afrika net zo tolerant gaan worden als blanken in Nederland al zijn tegenover onze gekleurde medelanders. Dat zou een hoop ellende schelen.

  • Eerste doel was toen de nederlanders daar land kochten: een soort van steunpunt voor de scheepvaart; vers water, groente, medische hulp.
   Maar de kolonialen waren stout; ze begonnen ook met druiven/wijn dus. Gelukkig wel.

   En wij sturen geld naar die wilde boomapen…..

 8. Tijdens mijn voortgezette schoolperiode kwamen er wat nieuwe leerlingen. Een paar donkere jongens en een heel blond meisje. Tijdens de pauzes stonden deze altijd bij elkaar. Te kletsen en soms de grootste lol. Ze bleken allen afkomstig uit Zuid-Afrika. Dezelfde roots, cultuur en taal. Er was geen sprake van discriminatie onderling; ze verstonden elkaar.

 9. Apartheid–zoals de geschiedenis ons leert–was het enige dat daar werkt.

  Vergeet even niet (de “we zijn allemaal gelijk”denkers) dat voordat de blanken in Afrika kwamen, er geen enkele mechanisch apparaat was, het wiel nog niet was uitgevonden, en er geen gebouw met meer dan een enkele verdiep was.

  Rascisme is noodzakelijk; de rassen zijn nou eenmaal verschillend; dat erkennen is wijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in