Asielzoekers in Heidelberg © Radosław Drożdżewski (User:Zwiadowca21) / Wikimedia (CC BY-SA 4.0)

Opnieuw werd een asielzoekerscentrum in Duitsland het toneel van een escalatie van geweld. En weer vloog het onderkomen in brand. En opnieuw waren het niet de “kwade rechtsen” die verantwoordelijk waren voor de brand, maar een buitenlandse inwoner van het asielcentrum. Dit keer gebeurde het in Heidelberg, waar een 31-jarige asielzoeker (waarschijnlijk uit Afrika) zijn huisvesting in brand stak.

Geen zakgeld betekent brand!

Een bewoner van het aankomstcentrum in het Patrick-Henry-Village heeft woensdagmiddag het papier in een ingebouwde kast in de keuken in brand gestoken. De brand verspreidde zich snel, maar toen de brandweer en de politie arriveerden, was de brand al geblust. Een beveiligingsmedewerker merkte het brandalarm op tijdens het opdienen van voedsel en kon door snel te reageren erger voorkomen. Bovendien vernielde de ontevreden asielzoeker de ramen en deuren van het asielcentrum.

De reden: woedend over ontbrekend zakgeld. De “nieuwe burger” verwachtte blijkbaar een passende financiële bijdrage voor zijn komst naar Duitsland. Hij eiste immers geen huis, zoals soortgelijke gevallen al bewezen hebben. In ieder geval hoeft de migrant niet bang te zijn voor echte gevolgen. Het enige wat hem te wachten staat is een strafrechtelijke klacht wegens schade aan eigendommen door brandstichting.

Asielzoeker onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: de onthoofding van de Hamburgse justitie

  Moorden, verkrachtingen en mesaanvallen door asielzoekers - waar is de verontwaardiging van de mainstream!?
Vorig artikelZwarte in interview: “We vermoorden je vrouw en verkrachten je kleine kinderen”
Volgend artikelBodemrecord vertrouwen mensen in de representatieve democratie in industrielanden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Ik heb álle begrip voor de brandstichter-“vluchteling”.
  Niet voldoende zakgeld ? De fik erin !!
  Mijn kinderen deden exact hetzelfde, om de haverklap vroegen ze om méér zakgeld, ze vonden dat ze niet genoeg kregen, telkens als wij weigerden op hun eisen in te gaan, staken ze de hut in de fik, en dát wel vier keer !!
  We hebben ze uiteindelijk maar hun zin gegeven, waren we van ’t gezeik af. Gevolg ?
  Onuitstaanbaar verwende kinderen, géén fatsoen in hun lijf, het enige wat zij doen is “eisen, eisen en nog eens eisen”. Zij gedragen zich als de hedendaagse “vluchtelingen”.
  Dus wég met dat zootje !!!!!!

 2. Dit kan toch nooit meer goed komen in Europa, deze omgedraaide wereld? Iedereen laat het zich over zijn kant gaan, de politici voorop. De ondergang is nabij want de aantallen groeien ook nog eens met de dag. Hopelijk verbranden ze eerst alle hoofdkantoren in Brussel, Berlijn, Parijs, Den Haag enz. Alleen nog een leider die opstaat en zegt:”Nu is het genoeg, eruit allemaal” kan de oplossing zijn, maar stja….. ik droom maar even verder.

 3. Men kan en mag niet alle vluchtelingen generaliseren. Ik ontmoette zes jaar geleden een vluchteling in Duitsland. Andere cultuur, ander geloof en andere opleiding. Inmiddels zes jaar samen en vier jaar gelukkig getrouwd, zo kan het dus ook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in