Een pedofiel werd zijn penis afgesneden voordat hij door een boze menigte werd doodgeslagen nadat hij werd betrapt op de verkrachting van twee jonge meisjes. De verdachte was een van de drie mannen die de twee tieners van 14 en 18 jaar oud verkrachtten.

Volgens de politie vond de gruwelijke aanval op zaterdagavond plaats in Ivory Park, in de buurt van Johannesburg, Zuid-Afrika. Politieagenten verklaren dat de twee tiener-slachtoffers door het park liepen toen ze geconfronteerd werden met de drie mannen, die bewapend waren met een pistool en een mes.

De drie mannen verkrachtten toen herhaaldelijk het paar tot een voorbijganger zag wat er gebeurde en alarm sloeg.

Een menigte van lokale bewoners kwam snel bijeen om de jonge meisjes van de verkrachting te redden. De menigte confronteerde de drie mannen, maar twee van hen slaagden erin te ontsnappen. De derde man werd echter gepakt en werd gecastreerd voordat hij werd vermoord, zeggen de agenten.

De politie is nu op jacht naar de twee vermeende verkrachters en heeft een moordonderzoek geopend naar de moord van de menigte, hoewel er geen arrestaties zijn verricht.

  Hoe kunnen zoveel leugens en bewijzen van fraude en staatsmoord worden verdoezeld?... Collectieve krankzinnigheid
Vorig artikelWat is eigenlijk Democratie?
Volgend artikelBlanke oudere vrouw bruut mishandeld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  1. Vergeten te vermelden.
    Als deze, thans zwaar gehandicapte, figuur zich zou melden in een NL-ziekenhuis zou hem binnen zeer korte tijd een nieuwe penis worden aangemeten. Er liggen er in dit landje vele op de plank, afkomstig van “omgebouwde” mannen die momenteel als “vrouw” door ’t leven gaan.

  2. Iemand die een minderjarige verkracht is een pedoseksueel. Deze 3 walgelijk gasten waren waarschijnlijk géén pedofielen, maar eerder seksueel predatoren. Niet op zoek naar kinderen, maar naar makkelijke slachtoffers. De meeste daders van seksueel geweld tegen minderjarigen zijn ‘gewone’ heterosexuele mannen (verdienen net zo goed onverdoofd castratie)en de oorzaak/aanleiding van hun daad heeft helemaal niks met pedofilie te maken. Vanuit journalistiek én neurowetenschappelijk oogpunt echt een heeeeeeeel slecht artikel
    Mvg. Iemand met voorkeur voor volwassen vrouwen en altijd met toestemming

  3. Klink stoer en goed echter de high ranking pedofielenen satanisten, die zijn onaantastbaar. Vind jein NL overal tot van generaals, leden royals, ministers, staatssecretarissen,2e kamerleden en leden van de rechterlijke macht en toppers uit de zaken wereld. Wat je terug vindt in de kranten en hier zijn natuurlijk personen die de zwaarste straffen verdienen. Maar het leeuwendeel blijft onaangetast. Zijn ook niet te stoppen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in