De mainstream media vertellen niet het hele verhaal, ze zwetsen zoals altijd onsamenhangend, maar de waarheid over wat er in Zuid-Afrika gaande is, is een echte rassenoorlog. Blanken en Indiërs vormen een gezamenlijke coalitiemacht en vechten tegen de zwarten die compleet zijn losgeslagen met recente plunderingen, misdaden en willekeurige aanvallen.

Delen van Zuid-Afrika worden geteisterd door geweld, waarbij de regering het leger heeft ingezet om de politie in sommige provincies te ondersteunen tegen plunderingen en verscheidene moorden, volgens de laatste berichten.

Massale plunderingen vinden met name plaats in de provincie KwaZulu-Natal, de woonplaats van de voormalige Zuid-Afrikaanse president Jacob Zuma, 79 jaar oud, tegen wie een aanklacht wegens corruptie loopt en die naar de gevangenis is gestuurd wegens minachting van het hof nadat hij geweigerd had een onderzoek bij te wonen naar “staatsgreep” toen hij in functie was.

Rellen en plunderingen, naar verluidt geïnitieerd door aanhangers van Zuma, die tegen zijn veroordeling in beroep is gegaan, zijn volgens lokale berichten vooral heftig in Durban, Pietermaritzburg, North Coast, South Coast, en binnenlandse gebieden van KwaZulu-Natal, waarbij de politie ook militaire steun nodig heeft in de provincie Gauteng.

In KwaZulu-Nata werd ook een poging tot gevangenisuitbraak gedaan, waarbij brand werd gesticht in het Umzinto detentiecentrum en een gevangene werd gedood in het daaruit voortvloeiende gevecht:

Terwijl een volledig beeld van wat er gaande is in de post-apartheidsstaat nog aan het ontstaan is, is de bovengenoemde gevangene niet het enige gemelde dodelijke slachtoffer.

  Het Hooggerechtshof van Zuid-Afrika heeft Afrikaanse politici vrijgesproken van het aanzetten tot het doden van blanke Zuid-Afrikanen

Abdi Ismaeel, een woordvoerder van de Somalische gemeenschap in Durban, heeft verklaard dat sinds maandag ten minste drie Somaliërs zijn gedood.

Ook is een moskee in brand gestoken in Mayville Durban.

“Ze waren niet aan het vechten, ze renden voor hun leven. Het waren onschuldige mensen. We weten niet hoe ze zijn gestorven”, aldus Ismaeel, die beweert dat er “geen politie” is – en dat “de politie zelf een doelwit is. Als je de politie belt, kunnen ze niet komen”.

Dit komt overeen met berichten uit Pietermaritzburg, waar ten minste twee winkelcentra zijn geplunderd en een in brand is gestoken. Volgens de BBC kreeg de oproerpolitie die plunderaars met rubberen kogels uiteen probeerde te drijven, in ruil daarvoor scherpe munitie over zich heen.

De politie kwam ook onder vuur te liggen op een snelweg in de buurt van een winkelcentrum in Durban, waar vele winkelcentra, winkels en ten minste één fabriek zijn geplunderd, waarbij één agent in zijn been werd geraakt.

Het meest alarmerend zijn misschien wel de berichten over gewone mensen die “gewapende groepen vormen om bedrijven en huizen in KwaZulu-Natal te beschermen”, en video’s op sociale media waarop gewapende, ad-hoc burgermilities en particuliere beveiliging te zien zijn die de straat op gaan.

  Generaal roept blanken in Zuid-Afrika op om terug te vechten tegen het anti-blanke zwarte regime

Op een bijzonder opvallende video, die op grote schaal wordt gedeeld door een aantal geverifieerde accounts maar die op het moment van publicatie nog niet volledig is geauthenticeerd, lijkt een groep mannen te zien die met vuurwapens de confrontatie aangaan met een grote menigte.

Jessie Duarte, plaatsvervangend secretaris-generaal van het regerende African National Congress, beweerd dat het geweld “gepland” is. “Het is iemand die ergens zit en het beraamt”.

Voor meer details hierover, bekijk deze video hieronder:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Winnie Mandela – kidnapper, fraudeur en racistVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDeskundigen waarschuwen voor “enorm risico” nu Moderna COVID-vaccintesten start voor zwangere vrouwen
Volgend artikelMacron de grote vaccineerder is op weg naar een nieuwe klap in het gezicht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

  1. Wie zei dat ook alweer ‘Je moet nooit vrienden proberen te worden met negers want ze draaien zich om en vermoorden je als ze de kans zien. Hou ze daarom strak en streng onder de duim en laat ze weten dat jij de baas bent’? Onder die omstandigheden floreerde Zuid-Afrika en was het een toonbeeld van beschaving (het grootste en beste ziekehuis stond nota bene in Soweto). Nu is het een verschrikking. Het gaat dezelfde kant op als Zimbabwe, maar de boeren keren niet terug. De gevolgen daarvan zullen desastreus zijn.

  2. Een miljoen blanken op de vlucht in zuid Afrika
    Boeren worden vermoord en zo komt er hongersnood
    Europa is binnenkort aan de beurt

  3. alle zwarten in zuid afrika zijn immigranten, de blanken waren daar eerst (alleen paar rondtrekkende kalahari nomaden liepen er(

    deze zwarten doen aan landappropriation (gebeurt ook in andere landen met zwarte immigranten(

  4. Aardig om te zien wat de politiek van de socialistische Westerse regeringen te weeg heeft gebracht; totale destructie van een land, nu het WESTEN nog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in