Ilagam / Pixabay

Als je wilt bepalen wat mensen geloven, luister dan niet naar wat ze zeggen. Let liever goed op wat ze daadwerkelijk doen. De afgelopen dagen zweefden de aandelenmarkten in de buurt van recordhoogtes en verzekerden bedrijfsleiders ons dat er goede dagen in het verschiet liggen. Maar ondertussen hebben veel van onze beroemdste miljardairs dingen gedaan die erop wijzen dat ze zich grote zorgen maken over wat er in de toekomst gaat gebeuren. Tijdens de eerste twee maanden van dit jaar hebben Jeff Bezos, Jamie Dimon en Mark Zuckerberg bijvoorbeeld “allemaal grote hoeveelheden aandelen in hun eigen bedrijven verkocht”… schrijft Michael Snyder.

Jeff Bezos van Amazon, Jamie Dimon van JPMorgan en Mark Zuckerberg van Meta hebben allemaal grote hoeveelheden aandelen in hun eigen bedrijf verkocht. Hoe komt dat? 

Bezos ligt ver vooraan na het verkopen van 50 miljoen aandelen Amazon in slechts negen handelsdagen deze maand, goed voor een geschatte $8,5 miljard.

Zuckerberg verzilverde bijna 1,8 miljoen aandelen van zijn social media-imperium voor meer dan $ 400 miljoen in de laatste twee maanden van 2023.

Dimon van JPMorgan voegde zich deze maand bij de club en deed voor ongeveer $ 150 miljoen ongeveer 822.000 aandelen van de bank die hij leidt van de hand.

Als deze mannen geloven dat de Amerikaanse economie zal bloeien en hun bedrijven zullen blijven groeien, zou het logisch zijn om gewoon achterover te leunen en hun portefeuilles in waarde te laten stijgen.

Maar in plaats daarvan hebben ze allemaal besloten dat dit een perfect moment is om te verkopen.

En dat kan ik zeker begrijpen. In het afgelopen jaar zijn de aandelen van alle drie de bedrijven tot ongekende hoogten gestegen

Meta aandelen zijn het afgelopen jaar met 186% gestegen, JPMorgan is bijna 30% gestegen en Amazon is bijna 90% gestegen. Alle drie de bedrijven staan op recordhoogtes.

Deze mannen zijn niet stinkend rijk geworden door dom te zijn, en verkopen op het hoogtepunt van de zeepbel zou zeker niet dom zijn.

  Wereld Economisch Forum bespot vanwege bizar optreden zangeres

Maar is dat de enige reden waarom deze miljardairs hun aandelen koortsachtig liquideren?

In de afgelopen weken is er veel aandacht besteed aan het feit dat Zuckerberg en zijn vrouw een enorm overlevingskamp aan het bouwen zijn in Hawaï. Het volgende komt uit Time Magazine

Meta CEO Mark Zuckerberg en zijn vrouw Priscilla Chan, medeoprichter en co-CEO van het Chan Zuckerberg Initiative, zijn van plan om een ondergrondse schuilplaats van 5000 vierkante meter te bouwen op hun ranch in Hawaï met een eigen energie- en voedselvoorziening, volgens een eerder deze maand gepubliceerd onderzoek van Wired.

Het plan is om de deur van de schuilkelder van metaal te maken en op te vullen met beton, wat gebruikelijk is in bunkers en bomschuilkelders, meldde de nieuwsuitgever in zijn uitgebreide artikel waarin hij planningdocumenten en interviews aanhaalde.

Dus waarom doet Zuckerberg zoveel moeite?

Weet hij iets dat de rest van ons niet weet?

Ja, het is waar dat Zuckerberg altijd al meer dan een beetje excentriek is geweest.

Maar veel andere superrijken bereiden zich ook voor op onheil. Sam Altman en Peter Thiel lijken zich zelfs allebei ernstig zorgen te maken over de tijden die naderen…

Om zichzelf veilig te houden, heeft Altman een voorraad van de gebruikelijke Doomsday prepper dingen zoals antibiotica en water, maar ook een aantal meer ongebruikelijke goederen. Hij vertelde de oprichters van de startup Shypmate, volgens de New Yorker: “Ik probeer er niet te veel aan te denken. Maar ik heb geweren, goud, kaliumjodide, antibiotica, batterijen, water, gasmaskers van de Israëlische defensiemacht en een groot stuk land in Big Sur waar ik naartoe kan vliegen.”

Hij zei ook dat hij en PayPal mede-oprichter Peter Thiel een “afspraak” hebben om te vluchten naar een van Thiel’s luxe eigendommen in Nieuw-Zeeland in het geval het Einde van de Wereld zich aandient.

Waarom zou Sam Altman wapens en gasmaskers nodig hebben?

  Wat de kledingstijl zegt over het verval van Amerika en het Westen

En waarom zou hij kaliumjodide nodig hebben?

Wat verwacht hij precies dat er gaat gebeuren?

Andere miljardairs gaan tot nog grotere extremen.

Al Corbi, de oprichter en voorzitter van Strategically Armored & Fortified Environments, zegt dat hij op dit moment werkt aan een “eilandfort” voor een klant met een zeer diepe gracht eromheen gevuld met licht ontvlambare vloeistof

Corbi – die werkte aan de vorstelijke 27 verdiepingen tellende, $4,8 miljard kostende woning in Mumbai van zakenmagnaat Mukesh Ambani van Reliance Industries – onthult aan THR dat zijn meest spectaculaire project, dat in 2025 klaar moet zijn, een eilandfort is dat is gebouwd op een terrein van 200 hectare in de VS, met geavanceerde tactische systemen.

“De schuilkelder is bestand tegen een ontploffing op anderhalve kilometer van ground zero,” zegt Corbi. “Maar dat was bijna bijkomstig. De klant [een zakenman] zei: ‘Ik wil er zeker van zijn dat niemand bij mijn gezin kan komen’, dus uiteindelijk hebben we letterlijk een meer van 30 meter diep aangelegd [rondom het terrein], dat is afgeschuimd met een lichter dan water brandbare vloeistof die kan veranderen in een ring van vuur. De enige toegang tot het eiland is een draaibrug.”

Ik moet toegeven, dat klinkt best cool.

Ik hoop alleen dat ze hebben bedacht hoe ze kunnen voorkomen dat het vuur uit de gracht ontsnapt.

Het landgoed zal ook “waterkanonnen hebben die parachutisten kunnen neerhalen“…

Ook op Corbi’s project, “zijn er waterkanonnen die parachutisten, Apache helikopters, alles wat 200 meter in de lucht op je afkomt, kunnen neerhalen,” zegt hij. “Toen hebben we al de verwijderde aarde voor het meer gebruikt om letterlijk een berg te bouwen als natuurlijke versterking rond het terrein. En we hakten er een tunnel doorheen met vlammenwerpers- en vergassingssystemen, een stalen muur die halverwege sluit en die een 16-wieler met 120 km per uur kan tegenhouden, en paaltjes aan beide uiteinden.”

Oké, dus ik heb een vraag.

  "Meer in staat dan alles wat we hebben": wetgevers, getuigen, uiten alarm over UFO-fenomeen

Waarom zoveel moeite doen?

Als het leven min of meer zo doorgaat als de afgelopen decennia, waarom dan zoveel geld verspillen?

Het is duidelijk dat de klant die voor dit eilandfort betaalt, denkt dat de wereld gek gaat worden.

En daar ben ik het mee eens.

Sterker nog, ik geloof dat de meest chaotische hoofdstukken in de hele menselijke geschiedenis nog voor ons liggen.

De miljardairs die ik in dit artikel heb besproken zullen het niet over alle details met me eens zijn, maar zij bereiden zich zeker ook voor op apocalyptische tijden.

Hoe zit het met jou?

Heb jij je voorbereid op wat komen gaat?

Ik hoop het, want de klok tikt…


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Overleven van de sterkste: Machtige mensen en miljardairs bunkeren voor de “Apocalyps” (+Video’s)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKremlin reageert op opmerkingen Macron over NAVO-troepen in Oekraïne
Volgend artikelZe creëren ongelooflijk bizarre nieuwe technologieën voor de dystopische wereld van de toekomst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Dit is geen menselijke strijd, maar een strijd op het allerhoogste spirituele niveau. Egoïsten (waarvan velen zich filantroop durven te noemen, want we leven in de omgekeerde wereld) zijn zielloos. Zij bevinden zich op het laagste niveau dat er bestaat. In dat opzicht past een bunker uitstekend bij hen: een ‘schuilplaats’ dichtbij de bron aan wie zij hun ziel hebben verkocht. Ik benijd hen niet.

  Wees moedig. Wees liefdevol. Wees behulpzaam. Luister naar je hart. Wees het LICHT. Dan weet je hoe je je in deze laatste fase van de Eindtijd moet voorbereiden. Dat is voor ieder mens verschillend. Meer heb je niet nodig.

 2. Het meest ridicule is dat het deze mensen zelf zijn die dit allemaal veroorzaken. Maar dat zien ze niet. Ze zijn ZO basaal in hun zijn dat als wij allen weg zouden zijn, ze elkaar zullen vermoorden uiteindelijk. Ze kennen geen andere taal.

 3. Omdat de elites heel goed weten dat het nu zij of WIJ is. Als ze ons in een kernoorlog uitroeien hebben ze bunkers nodig. Als WIJ ontwaken hebben ze ook bunkers nodig.

  De toekomst van de elites eindigt in een bunker.

  DAAR ZIT JE DAN MET AL JE MILJARDEN EN JE SNEUE EGOÏSTISCHE BANGE LEVENTJE.

  De elites zijn de belichaming van de doodsangst in elk leven wezen. ‘Normale’ levende wezens leven niet in doodsangst. De meeste levende wezens accepteren de dood, maar de elites willen voor eeuwig leven. Ze zijn gestoord, en daar komen ze zelf ook achter als ze eenmaal in een bunker wonen. De rijkste mensen zijn in realiteit de armste mensen.

  • Ook zij gaan ook een keer dood. Ze kunnen zichzelf wel inbeelden dat ze het eeuwige hebben!! Maar ook zij moeten voor de rechterstoel van Christus geopenbaard worden, net als jij ek ik.

 4. Prachtige voorbeelden van gigantische angst.
  Maar uiteindelijk komt voor hen ook de man met de zeis.
  En het ergste voor hen is; hun laatste pak heeft geen zakken……

  Op weg naar het inlossen van hun Karma.

 5. In een werkelijk “Mad Max” wereld stellen deze maatregelen niets voor.
  Er wordt vanuit gegaan dat het een snelle overval betreft, maar diegene met wat geduld weet dit stap voor stap teniet te doen.

 6. Dat dichtlassen of beton voor of over de uitgang van die bunkers storten zou inderdaad het beste zijn. Laat ze daar onder de grond maar voorgoed blijven.

 7. Het zal ongetwijfeld aankondigen wat eraan komt.. als eerste de crah van de dollar, denk maar aan 1929. Toen waren er ook diverse superrijken die snel hun aandelen verkochten omdat ze wisten dat de beurs zou crashen, wat ze vervolgens nog rijker maakte door direct na de crash super goedkoop in te kopen! All part of the game. Die bunkers die ze maken zeggen genoeg.. als de vijgenboom zijn blad verliest en z’n hout reeds week word, weet gij daaraan dat de zomer nabij is..

 8. Ja, ik heb mij voorbereid.
  Ik heb een tuintje waar ondertussen vanalles groeit, en een paar kippen, een varkentje en een kat voor de ratten. Verder een haag met best agressieve catussen, een kruisboog, sikkel en een scherpe bijl. En ook hele fijne mensen om mij heen van wie ik zeker kan zijn dat wij elkaar bijstaan in geval van nood.
  Dus kom maar op!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in