Het onderstaande artikel van Patrick Wood is een must read. Net als Patrick heb ik de afgelopen 18 maanden bijna uitsluitend aandacht besteed aan de reactie van de overheid, het bedrijfsleven en de religieuze wereld op de pandemie. Waarom? Omdat ik, net als Patrick, dit onmiddellijk zag als iets meer dan een gezondheidscrisis. Het is de aanleiding die de machtigste families in de wereld gebruiken om de wereldorde van na de Tweede Wereldoorlog te veranderen – weg van een op de VS gebaseerd, op de dollar gebaseerd, kapitalistisch, op Joods-Christelijk geloof gebaseerd systeem, naar een op China gebaseerde, op digitaal geld gebaseerde, totale surveillance technocratie, schrijft Leo Hohmann.

Dit nieuwe beestensysteem, of nieuwe wereldorde, verwerpt en denigreert elke kernwaarde die ten grondslag ligt aan de oude orde en zal niet ophouden totdat alle tegenstanders zijn gedood, ziek gemaakt of op andere wijze onderworpen. Ja, zo meedogenloos zijn ze en zo vastbesloten om dit nieuwe systeem in te voeren. We zijn in een zeer gevaarlijke fase beland, waarin deze elites geloven dat ze op een langverwacht punt van “schaakmat” zijn gekomen, zoals Wood hieronder uitlegt.

Door Patrick Wood:

Als redacteur van Technocracy News & Trends, ben ik niet bijzonder tevreden met het rapporteren van verhaal na verhaal, dag na dag, over verschillende aspecten van de zogenaamde Covid-pandemie. Waarom vechten tegen de propagandamachine? Doet het er echt toe? Wordt er op andere sites toch al niet over bericht?

Nadat ik deze vragen elke ochtend opnieuw heb gesteld in het licht van Technocracy, kom ik altijd tot dezelfde conclusie:

  Fascisme-deskundige waarschuwt dat "2024 wel eens het nieuwe 1933 zou kunnen zijn" omdat "desinformatie" de opkomst van "extreem-rechtse partijen" in de hand werkt, waardoor Vladimir Poetin Oost-Europa kan annexeren

HET IS NIET ZOMAAR EEN VERHAAL, HET IS HET ENIGE VERHAAL.

Dit is de coup d’état van Technocracy. Het begon specifiek op 30 januari 2020, toen de Wereldgezondheidsorganisatie verklaarde dat COVID-19 een pandemie was en opriep tot noodbevoegdheden, lockdowns, sociale distantiëring, mondkapjes, vaccins, enz.

Ik heb deze coup in 2015 botweg voorspeld in mijn boek Technocracy Rising: The Trojan Horse of Global Transformation. Er was op dat moment geen manier om de middelen van de staatsgreep te begrijpen, maar het was me duidelijk dat het eraan zat te komen, dat het een tijdschema en bedoeling had:

“Bij het bestuderen van de ontwikkeling van Nazi-Duitsland in de aanloop naar Hitlers machtsovername, heb ik vaak getheoretiseerd dat er waarschijnlijk een specifiek moment was waarop hij besefte dat hij alle politieke, militaire, organisatorische en economische macht had om zichzelf tot dictator uit te roepen. Hitler had zijn bedoelingen kenbaar gemaakt in zijn boek uit 1925, Mein Kampf, dat in die tijd meestal werd genegeerd omdat het was geschreven door een oproerkraaier die in de gevangenis zat voor wat hij beweerde dat politieke misdaden waren. Maar Hitler had een droom en een strategie om daar te komen, en toen begon hij met de uitvoering van die strategie. In 1933, nadat hij zich een weg naar de macht had geklauterd, trok hij de stekker eruit en riep zichzelf uit tot dictator; niemand kon daar iets aan doen. Zich verzetten tegen hem betekende een zekere dood of gevangenschap. Zijn werk en strategie, zoals het verplaatsen van de stukken op een schaakbord, had geresulteerd in een schaakmat. Mijn punt is dat het niet per ongeluk gebeurde of zelfs maar door een reeks willekeurige gebeurtenissen waarbij hij op een dag wakker werd en dacht: “Ik denk dat ik vandaag na de lunch mijn dictatorschap zal aankondigen.” Hitler was zeker al die tijd bezig met het verzamelen van stukken van zijn imperium, met het analyseren en plannen van zijn overwinning met ondraaglijke details. Terwijl de noodzakelijke middelen onder zijn controle op een rij werden gezet, wist Hitler precies wat er nodig was om aan de top te komen, en hij wist dat hij zou weten wanneer hij was aangekomen. Nou, die dag kwam, en de geschiedenis was voor altijd veranderd.

  Alle "deskundigen" hadden het bij het verkeerde eind over COVID. Nu zijn zij gedwongen het toe te geven

Gebaseerd op deze gedachte, als de technocraten van vandaag nauwgezet toewerken naar een wetenschappelijke dictatuur en een specifieke strategie toepassen om daar te komen, zou u dan niet denken dat ze een specifieke lijst van criteria hebben waaraan moet worden voldaan voordat “game over” kan worden genoemd? Zou u niet denken dat ze zo’n lijst vergelijken met de werkelijke vooruitgang die ze in de wereld boeken? Zou u niet denken dat zij hun vooruitgang volgen en zullen erkennen wanneer aan de lijst is voldaan? Als u begrijpt wat ik bedoel, dan zijn er nog maar twee vragen over: Als die dag komt, zullen de Technocraten dan het lef hebben om de oude wereldorde op te doeken en het “systeem” simpelweg tot dictator uit te roepen? Zo ja, hoe lang zal het duren voordat ze in actie komen?”

Wel, natuurlijk hebben ze het lef om de oude wereldorde op te heffen. Ze hebben het gedaan, nietwaar?

Ze hebben het “systeem” tot dictator verklaard. Is dit niet precies wat Big Tech en Big Pharma ons vertellen?

Hoe zit het dan met al die andere initiatieven waar de Technocratie bekend om staat?

• Smart grid – het regelen van het gebruik en de distributie van energie
• Internet of Everything – wat verbonden kan worden, zal verbonden worden
• 5G – om het IoE te verbinden
• Surveillance – alles wordt gemonitord en gevolgd
• Smart Cities – IoE gebruiken om de hele stad te socialiseren

Die gaan allemaal vooruit op andere fronten, maar de hoofdkolom – medische tirannie – is het “shock and awe” fenomeen dat alle zuurstof uit de kamer zuigt. Wereldwijd. Nationaal. Plaatselijk. Op de werkplek. In ziekenhuizen en klinieken. In de bedrijfswereld. In kerken. In buurten. In gezinnen.

  Tirannie in kaart: de landen waar vaccinatie verplicht is

Als zodanig is de pandemie en alles eromheen het ENIGE VERHAAL dat nu telt, en dat is waarom men er verslag van zal moeten blijven moeten doen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Er Is Enorme Medische Fraude”, zeggen Artsen voor WaarheidVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHolocaustoverlevenden sturen open brief aan de Europese gezondheidsautoriteit EMA waarin ze eisen dat de uitrol van het COVID-19 vaccin wordt stopgezet, omdat ze voor hun ogen een nieuwe holocaust zien ontvouwen
Volgend artikelPolitieman schrijft open brief: LATEN WE TEGEN DE TYRANNIE OPSTAAN
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. De macht licht bij het volk, zoals Gandhi duidelijk maakte: passief verzet. Het volk heeft veel meer mogelijkheden dan we ontdekt hebben. Maar niet iedereen moet piepen over vakanties en zo. Ik zie ook nu vele artsen en doctoren om gaan nu feitelijk bewijs met ladingen publiek wordt. Het vaccineren heeft geen zin met huidige stand van zaken. Veel knuffelen en ons eigen afweer systeem het werk laten doen waar het de laatste 10K jaren op ingericht is, is veel beter bewijst vandaag uitgekomen Israelisch onderzoek. Stay put, stay healthy!
    Het werk laten

  2. Deze schrijver moet zich beter gaan inlezen wie er wie gedwongen heeft…Ik was er gelukkig niet bij, maar diegene welke oorlog wint, schrijft fe geschiedenis.
    Zie: Europa, the last battle

    • Degenen waarvan hun Engels verre van optimaal is, dat wil zeggen: onder het gemiddelde, zullen deze docu alvast niet gaan bekijken. Dat scheelt; hoeven ze er niets van te weten en kunnen ze doorgaan met hun gewoonlijke leven en bijhorende stellingnamen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in