TheDigitalArtist / Pixabay

In de vorige uitgave hebben we laten zien dat het Verenigd Koninkrijk (militairen samen met persstituees) en Australië (persstituees) begonnen zijn met het voorbereiden van de naties op oorlog met Rusland. We hebben de Zweden hetzelfde laten doen en nu doen ook de klompendragers mee aan deze manie. De hele EU zal hier binnenkort mee bezig zijn.

Nu weet ik wat je denkt. De Britten? Oké, dit zijn dezelfde mensen die denken dat spek een delicatesse is, en dat was nadat ze een groot deel van de wereld hadden geregeerd. Kun je je voorstellen dat je een belachelijk goed gevulde buffethal binnenloopt met alle denkbare gerechten – Argentijnse asado, Thaise kokoscurry’s, sushi, lasagne, knoflookgarnalen – en dat je zegt: “Nee, ik neem de spek en bonen, bedankt.” Dus ik zet de Britten en hun vermogen om beslissingen te nemen gewoon in de “twijfelachtig” emmer, schrijft Capitalist Exploits.

Hetzelfde geldt voor de Ozzies. Waarom? Gemakkelijk. Dit zijn dezelfde mensen die ervoor kiezen om samen te leven met acht van de tien gevaarlijkste dieren ter wereld, en dan tel ik de politici nog niet eens mee, dus… Maar dit is duidelijk een uitrol. De coördinatie heeft alle kenmerken van de COVID-oplichting. En kijk, het zijn allemaal dezelfde spelers. De volgende zijn Canada en Nieuw-Zeeland. Ik zou er Nancy Pelosi’s aandelenportefeuille onder verwedden.

Legercommandant vertelt NAVO-land zich voor te bereiden op oorlog met Rusland

Nederland moet serieus bang zijn voor oorlog, en onze samenleving moet zich erop voorbereiden… Rusland wordt steeds sterker,” zei luitenant-generaal Martin Wijnen, commandant van de Koninklijke Landmacht, in een interview met de Telegraaf.

Het is dezelfde methode die ze met COVID hebben gebruikt. Begin met het terroriseren van de mensen, wijs het probleem aan en bied een “oplossing”. Als we de doelen van het WEF willen halen (duidelijk en herhaaldelijk bevolkingsvermindering), wat is dan een betere manier dan oorlog. Oekraïne was het proefproject. Het gaat duidelijk niet om winnen. Dat zou nooit gebeuren en helaas wist het militair-industrieel complex dat. Het is niets voor deze psychopaten dat er meer dan een miljoen Oekraïners dood zijn, en nu willen ze blijkbaar vrouwen oproepen. Je weet wel, gelijkheid en zo. Geslacht is een spectrum, toch?

  De wereldwijde opstand begint: Fiatvaluta's verdampen, terwijl de voedsel- en brandstofinflatie voor miljarden een plotselinge ARMOEDE ontketent

Dit brengt iets anders naar boven waarvan ik dacht dat het het vermelden waard was. Een persoon uit de VS die anoniem zal blijven, zei onlangs iets tegen me waarvan ik dacht dat het samenvatte hoe onwetend en naïef veel mensen echt zijn.

Hij zei tegen me: “Laat de Arabieren daar maar met elkaar vechten en laat ons leger die achterlijke mensen maar een lesje leren.” Ik vind het schokkend hoe slecht geïnformeerd velen in het Westen zijn. Hoe onwetend over de vele manieren waarop oorlogen worden gevoerd.

Ten eerste is Iran bijvoorbeeld een land met 90 miljoen inwoners en een werkelijk formidabele strijdmacht, een aantal van ’s werelds meest geavanceerde technologieën en dus raketten. Ze zouden Israël volledig kunnen platgooien als ze dat zouden willen. En dan hebben we het nog niet gehad over Turkije, Rusland of natuurlijk China.

Wat ik schokkend vind, is dat deze meneer niet verder kan denken dan wat hij op het nieuws ziet en twee en twee bij elkaar optelt. Denk eens aan de open grenzen in de VS. Je weet wel, dezelfde grenzen die nu al vele jaren wijd open zijn. Dezelfde grenzen waar op dit moment naar schatting 12.000 illegalen de grens oversteken… DAGELIJKS. Nu moet ik de vraag stellen. Hoeveel Hezbollah-strijders zitten niet in Gaza, Syrië of het Midden-Oosten, maar in feite in de VS? Kom op, mensen. Denk na. En nee, het is niet alleen Hezbollah.

We hebben gezegd dat de Ozzies en Kiwi’s het puntige uiteinde zullen zijn van de westerse stok die wordt gebruikt om het wespennest te porren. En daar gaan we…

  Het Ministerie van Defensie van de VS geeft eindelijk toe in een openbaar document dat er 46 door het VS leger gefinancierde biolabs in Oekraïne zijn

Australië en Nieuw-Zeeland maken grote militaire stap als ‘pillar two’ van AUKUS onthuld

“We zijn beter samen dan apart,” zei de Nieuw-Zeelandse minister van Defensie Judith Collins.

De stap naar samenwerking in lockstep wordt nu gezet (een beetje zoals COVID lockdowns, echt. Grappig!):

De minister van Defensie van Australië, Richard Marles, zei dat er “een toenemende integratie tussen onze strijdkrachten zal zijn, onder andere door gemeenschappelijke capaciteiten, uitwisselingen van hoge militaire officieren en een verhoogde deelname aan oorlogsoefeningen”.

Ik verwacht dat de oorlogsvoering binnenkort serieus zal beginnen. De VS is al begonnen met het aanleggen van wapenvoorraden in hun achtertuin.

Onthoud dit, mensen. Alle oorlogen zijn bankiersoorlogen en de bankiers hebben besloten dat we oorlog gaan voeren.

Nu zullen de podium donuts (politici) worden ingeschakeld om hun rol te spelen en de MSM propaganda machines zullen het nooit eindigende “[insert Rusland, China, Iran, etc.] slecht” verhaal aanzetten. Maar om de bevolking echt achter hen te krijgen, kunnen we een valse vlag of twee verwachten. Ze zullen de mensen voor hun leven moeten laten vrezen. Alleen dan zullen ze zich volledig inzetten om hun zonen en dochters de vleesmolen in te sturen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Vladimir Poetin en Rusland zijn geïsoleerd – alleen niet op de manier die u denktVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKnokkelkoorts stijgt met 400% in Brazilië na vrijlating van door Bill Gates gesteunde, genetisch gemodificeerde muggen
Volgend artikelKremlin reageert op opmerkingen Macron over NAVO-troepen in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Aangezien dit artikel over UK gaat maar mijn input out of of topic is misschien toch waard te plaatsen. Is Charles gone??? of is het fake??
  op BBC zag ik net het voorbij flitsen Prince William pulls out of memorial service due to ‘personal matter’ | BBC News
  en las ik dit bericht gister

  And there’s more (UPDATE):
  🚨🚨🚨🚨🚨
  FCB D3CODE
  CHECKMATE
  CHARLIE
  🚨🚨🚨🚨🚨

  JUST RECENTLY A RARE SIGHTING OF THE UK KINGS GUARDSMEN REGIMEN MARCHING DOWN THE MALL WESTMINSTER. WHITE HORSE COMES OUT WHEN THE KING IS THERE (BUT CHARLES WAS NOT THERE)

  [2] BLACK HORSE GUARDSMEN ESCORT THE KINGDOM’S FLAG WHICH IS COVERED IN BLACK.

  THE LAST TIME BLACK FLAGS WERE ON DISPLAY WAS AT QUEEN LIZARDS FUNERAL.
  REMEMBER WE SAW AT CHARLES CORRONATION THE GRIM REAPER WALKING
  ACROSS (the entrance to the cathedral). DID YOU NOT THINK THERE WAS GOING TO BE JUDGMENT?

  BLACK=DEATH
  BLACK HORSE OF APOCALYPSE
  MEANS SCALES, ZIGOS=JUDGMENT.

  Q4281
  OBJECTIVE [END] CHECKMATE KING 👑
  REMEMBER THE PROTOCOL BEFORE THEY ANNOUNCE A DEATH THERE IS 10 DAYS
  BLACKOUT OF MEDIA, IN OTHER WORDS 10 DAYS OF DARKNESS.

  COULD WE BE HEARING VERY SQQN THE DEATH OF CHARLES. IS IT A COINCIDENCE HE HAS CANCER?

  REMEMBER THESE ELITES HAVE ACCESS TO ALL THE HIDDEN MEDICAL TECHNOLOGY,
  SO, IN OTHER WORDS, THE WHITEHATS ARE PREPARING TO REMOVE FAKE CHARLES OUT OF THE PICTURE. COULD IT BE BYE BYE SAUSAGE FINGERS?

  Copied off FB..

 2. Frapant inderdaad hoe mensen denken in de term “ver van mijn bed show”.
  Alsof een oorlog of geweld het nooit tot aan hun huis of stad of dorp zou komen.
  Tja….the sheeple🐑🐏🐑🐏🐑🐏

 3. We hebben een groot voordeel, ons land, de gehele EU en Amerika zijn zo smerig leugenachtig en corrupt dat alleen idioten er voor willen vechten, ik persoonlijk zou deze bende die zich overheid of wettige regering noemt, het liefst opgeruimd zien.
  En de idioten die voor dit krankzinnige willen strijden mogen van mij ook gewoon sneuvelen, geen medelijden mee, ik zie dat als evolutie, oorlog is helaas bij uitstek geschikt om het domste volk op te ruimen.

 4. Ik wil graag Even een vraagje in de groep gooien.Ik hoor heel vaak de laatste 2 a 3 jaar “ik heb helemaal niks te verbergen “. Ik wuif dat elke keer weer weg, maar hebben jullie misschien een suggestie om terug te zeggen? Bvd

  • Ik wijs dan altijd op de regering die allerlei documenten zwart lakt als de Kamer om die papieren vraagt. Als zij niet transparant willen zijn, waarom jij dan wel? De regering zegt dan ‘staatsveiligheid’, zeg jij dan ‘privacy’.
   Overigens is Rutte een bonk geniepigheid, een echte stiekemerd.

  • Ik heb niks te verbergen? Het gaat niet om wat mensen verbergen… het gaat om data/kennis waarmee men macht over jou krijgt.

   Maar mensen die deze standaard reactie geven ga je echt niet wakker krijgen. Ik heb niks te verbergen is een antwoord om het gesprek mee te cancelen.

   Je kan beter vragen waarom iemand zo snel zegt dat hij/zij niks te verbergen heeft? Stel de vraag of ze echt niks te verbergen hebben, want in een dictatuur is alles strafbaar. In de DDR moest iedereen ALLES verbergen, binnenkort snapt iedereen hoe dat werkt zodra wij geen enkel recht meer hebben en alleen nog maar plichten.

   Dus vraag mensen of de mensen in de DDR wat te verbergen hadden? Of zeg dat het dom is wat ze zeggen, want in de DDR en in communisme konden alleen bestaan omdat er geen privacy meer bestond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in