In de Verenigde Staten is vorig jaar besloten om “de concurrentie uit te schakelen” en als gevolg daarvan moet Europa op industrieel gebied worden gedood. De oorlog was het gekozen middel; Oekraïne is het theater waarin deze moet plaatsvinden, schrijft Hal Turner.

Vandaag worden 12 F-15E Strike Eagle jachtbommenwerpers van de Amerikaanse luchtmacht, zoals te zien op bovenstaande foto, in het Verenigd Koninkrijk verwacht.

In totaal zijn er al vijftig (50) F-35’s:

en hetzelfde aantal F-15’s van multi-role modificaties op het grondgebied van Europese landen.

Al maanden kijkt de wereld toe hoe de VS en hun NAVO-vazallen doelbewust stappen ondernemen om Rusland in een rechtstreekse oorlog te betrekken. Rusland heeft niet in het aas gehapt… nog niet.

De redenering achter de militante acties van de VS en de NAVO ontgaat de meeste mensen. Tuurlijk, de hele “bescherm de democratie” onzin is eindeloos gespuwd en de sukkels in het grote publiek geloven dat, maar het afslachten van honderdduizenden mensen door middel van oorlog is nooit een goede optie.

Dus wat is de echte reden voor de enorme uitbarsting?

Oekraïne heeft een welverdiende reputatie als de meest corrupte natie in Europa en waarschijnlijk in de wereld. Politici sluizen geld voor “buitenlandse hulp” door Oekraïne, om het vervolgens via niet-gouvernementele organisaties terug te sluizen naar hun eigen zakken en vervolgens naar lege vennootschappen die zij controleren. Dat is dus een reden waarom de machthebbers Oekraïne in stand willen houden: het voedt hun geld.

Kindersekshandel is een andere reden. Oekraïne is een letterlijk centrum voor ontvoerde kinderen die worden gedwongen tot sekshandel voor afwijkende, gedegenereerde perverselingen die de zogenaamde “elite” infecteren. De hogere klassen van de samenleving zijn zo verdorven, zo smerig geworden, dat rijke perverselingen graag kinderen seksueel misbruiken. Dat is dus nog een reden waarom de rijken en machtigen Oekraïne willen laten bestaan.

De handel in cocaïne en heroïne in heel Europa en naar de VS is zeer lucratief en Oekraïne is zo verzadigd met illegale drugs dat zelfs hun president de reputatie heeft een cocaïneverslaafde te zijn. Dat is dus nog een reden waarom de rijken en machtigen Oekraïne willen hebben.

  Oorlog in Oekraïne: Als je in een gat zit, stop dan met graven

Maar hoewel deze activiteiten en het geld dat ze opleveren omvangrijk zijn, moet er iets veel, veel, groters in de maak zijn.

Ik heb ontdekt wat dat “iets” is.

Europa moet worden gedood

Het echte doel van de VS in Oekraïne is de vernietiging van Europa en zijn economische leider: Duitsland.

Waarom?

Laten we de wereldsituatie aan het begin van 2022 beschrijven (merk onmiddellijk op dat ik onnauwkeurige cijfers geef om recht te doen aan MMI en @Spydell_finance, maar de benaderende cijfers hebben geen invloed op de opstelling zelf of de conclusies):

China: BBP: 16,9 biljoen USD. Industriële sector ~30,5%, ofwel 5,1 biljoen dollar. Export economie 15,3% met een exportgraad van 1,35 (gemakkelijk uitwisselbaar, technologisch niet geavanceerd, maar massaal prijselastisch, vereist lage winstmarges van producenten en niet dure arbeid, evenals agglomeratie van producenten).

Duitsland: BBP 4,2 biljoen USD. Industriële sector ~27-30%, of $ 1,1-1,3 biljoen. 35% met ’s werelds hoogste exportratio van 2,07 (alleen Japan heeft een nog hogere ratio van 2,49). Dat wil zeggen, de export is onvervangbaar, technologisch complex en daarom ZEER HOOG).

De EU als geheel. BBP 17 biljoen USD (plotseling !!! meer dan China, of minstens evenveel). Industriële sector ~25%, of 4,1 biljoen dollar. (plotseling iets minder dan China). Alleen deze industrietak is, zoals hierboven al geschreven, een high-tech sector, dat wil zeggen een marginaal gebied dat een snelle positieve kapitaalgroei mogelijk maakt.

VS. BBP 22,9 biljoen USD. De industriële sector vertegenwoordigt echter slechts 18%, ofwel 4,1 biljoen dollar. (Opeens minder dan China en evenveel als de EU)!!! En de financiële sector is meer dan 20%, evenals de hele dienstensector met 77% van de economie. Maar zelfs deze industriële sector is goed voor slechts 7,7% van de export en heeft een exportontwikkelingsindex (ECI) van slechts 1,57 (net als China).

  Magere Hein is gearriveerd: Een dodelijke winter komt - Tips en trucs om in leven en warm te blijven zonder failliet te gaan terwijl de energieprijzen door het dak gaan

Om terug te gaan naar het begin van het jaar: de geaccumuleerde onevenwichtigheden in de Quantitative Easing (QE) door de federale reserve versnellen de inflatie en zouden het hele dollarsysteem ten grave kunnen dragen.

Het einde van QE en het begin van de balansverkorting door de Fed zouden de ineenstorting van de dienstensector, de bijna-dood van de financiële sector en een groot deel van venture capital IT als zombiebedrijven met negatieve winstmarges of zonder cache flow garanderen.

Om te overleven moeten de Verenigde Staten dringend de reële economie, d.w.z. de industrie, ontwikkelen.

Maar aangezien de wereld mondiaal is geworden, zijn er geen nieuwe markten voorzien. Het systeem kan Mars niet veroveren en vervolgens verkopen aan marsmannetjes, dus zal het moeten groeien op intensieve investeringen, wat negatieve kapitaalarbeid betekent. Aangezien geaggregeerde durfkapitaalinvesteringen op intensieve investeringen niet renderen, wat al sinds 2009 duidelijk is, staren de VS naar een economisch doodlopende weg.

Dus wat te doen?

De concurrentie doden.

Om meer industrie te krijgen, moeten de VS die ergens vandaan halen waar ze al bestaan. Laten we eens kijken naar elke mogelijke kandidaat voor de VS om industrie binnen te halen:

Optie 1: China.
Ten eerste is China echter een subject (soeverein), ten tweede zijn de Chinese en de Amerikaanse economie te zeer met elkaar verweven, en ten derde betekent de ontwikkeling van een met China vergelijkbare industrie lage winstmarges, lange terugverdientijden en dalende persoonlijke inkomens. En een daling van het persoonlijk inkomen is een revolutie in de VS. De optie is niet geschikt.

Optie 2: EU.
Past perfect, geen subjectiviteit en business met hoge marges.

Het bedrijfsleven is echter zo winstgevend omdat het zeer technologisch is, d.w.z. het heeft een hoge en lange instapdrempel. Het vergt decennia van ontwikkeling, duizenden octrooien en de opbouw van een team van specialisten.

  Jens Stoltenberg brengt ons in oorlog met Rusland 

Maar de octrooien, specialisten en bedrijven behoren niet tot de EU.

De VS moeten deze bedrijven in hun geheel dwingen om naar de VS te verhuizen, net zoals bijvoorbeeld de productie met lage marges in de jaren ’90 naar China migreerde.

Daarvoor moet je ondraaglijke omstandigheden creëren voor de economie: oorlog, honger en kou.

Kijk nu eens naar de EU!!!

https://t.me/c/1417137205/16884

Nieuws 1:
De Duitse industriële productie daalde in de eerste 8 maanden van 2022 met 1,8% als gevolg van de sancties tegen Rusland, en de Duitse chemisch-farmaceutische sector (sterk afhankelijk van gas) noteerde een daling van 10,7%.

Nieuws 2:
De Wall Street Journal publiceerde op 21 september een bericht over de massale verplaatsing van grote Duitse bedrijven naar de Nieuwe Wereld.
https://www.wsj.com/articles/high-natural-gas-prices-push-european-manufacturers-to-shift-to-the-u-s-11663707594

Nieuws 3: Explosie bij aftakkingen van Nord Stream 1 en 2.

Voor wie goed kijkt, zijn al deze zaken schakels in één keten van gebeurtenissen: De EU moet worden vernietigd. Tegen elke prijs.

Het maakt niet uit hoeveel mensen er gedood worden, er staat meer dan 4 biljoen dollar per jaar (van de echte industrie) op het spel.

Het maakt niet uit hoeveel steden of zelfs landen worden weggevaagd, er staat jaarlijks 4 biljoen dollar (aan echte industrie) op het spel.

Mensen zullen zich voortplanten, zodat ze de oorlogsslachtoffers kunnen vervangen. Steden en landen kunnen worden herbouwd. Maar de 4 biljoen dollar per jaar (aan echte industrie) moet – en zal – absoluut naar de VS komen.

Punt. Uit.

Deze oorlog gaat over geld. 4 biljoen dollar per jaar aan echte industrie. Iedereen die dat in de weg staat, wordt platgewalst.

Dat is het hoofddoel van de VS in Oekraïne.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een hulpeloos volk, vermoeid en getraumatiseerdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Ochtend Erna
Volgend artikelPoetin onthult de waarheid over kwaadaardige, SATANISCHE westerse leiders die de wereld PLUNDEREN en de menselijke vrijheid vernietigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Uitsluitend de burgers zijn de ware slachtoffers van dit satanische ” spel. ”
  In de VK verbranden mensen nu massaal hun energienota.
  M.i zullen vele landen hierin volgen, dus enorme burgerlijke onrusten binnen de EU.
  Is ook reeds voorzien en gepland in de agenda van de satanische ‘ elite. ”
  Enfin, ik zie wel waar het schip strand en geniet nog volop van mijn dagen zolang dit kan.

  https://www.zerohedge.com/political/revolution-air-brits-burn-power-bills-amid-historic-energy-crisis

 2. HAK – minder is meer is beter

  wie begrijpt de kop van de slang of haar plan(nen)

  verlichte bouwers (hoi Kalergi) met hun ijver en manipuleren, een beproeft concept inderdaad, een lijst is ook onnodig

  Herinnerend aan de woorden van bisschop Ignatii (Brianchaninov) dat “de Antichrist logisch, rechtvaardig en het natuurlijke resultaat zal zijn van de algemene morele en spirituele leiding van de mensheid”

  Het Franse tijdschrift Le Temps publiceert op 3 september 1897 een artikel waarin wordt beweerd dat een zekere Dr. Mandelstein, professor aan de Universiteit van Kiev, in de loop van zijn toespraak bij de opening op 29 augustus van het Zionistische Internationale Congres zei: “De Joden zullen al hun invloed en macht gebruiken om te voorkomen dat de opkomst en welvaart van alle andere naties en zijn vastbesloten om vast te houden aan hun historische bestemming, d.w.z. aan de verovering van de wereldmacht.” Antisemieten namen deze woorden zeer serieus en gebruikten ze al snel om anti-joodse sentimenten op te wekken in heel Oost- en West-Europa.

  Sergei Nilus, een Russische geleerde en religieuze mysticus, publiceert The Protocols of the Elders of Zion als bijlage bij de tweede editie van zijn werk The Great in the Small, or the Advent of the Antichrist and the Approaching Rule of the Devil on Earth (1905) (eerste druk, 1901). Later publiceerde hij drie herziene edities (1911, 1912 en 1917). (Segel/Levy)

  Veterans Today Editor’s note: The article below is considered a crime in France, a nation supposedly willing to pour troops into every city to support “free speech.”

  https://www.veteranstodayarchives.com/2015/01/17/the-holocaust-a-jew-on-jew-false-flag-operation

  Oorlog is een zwendel. Het is altijd zo geweest. Het is misschien wel de oudste, gemakkelijk de meest winstgevende, zeker de meest wrede. Het is de enige die internationaal van omvang is. Het is de enige waarin de winsten worden gerekend in geld en de verliezen in levens. Een zwendel is volgens mij het best te omschrijven als iets dat voor de meerderheid van de mensen niet is wat het lijkt. Slechts een kleine ‘inside’-groep weet waar het over gaat. Het wordt uitgevoerd ten behoeve van de zeer weinigen, ten koste van de zeer velen. Uit oorlog verdienen een paar mensen enorme fortuinen.
  -Smedley D. Butler
  https://en.wikipedia.org/wiki/War_Is_a_Racket
  (Dat maakt het makkelijker lobbyen bij strebers en idioten)

  “..we mogen nooit vergeten: de geschiedenis is doordrenkt met lessen voor het heden. Wat kunnen we dan concluderen uit dit lange en tragische verhaal? (zie -evt. vertalen- link P.1 en 2)

  Ten eerste: oorlogen zijn complexe gebeurtenissen en alle complexe gebeurtenissen hebben meerdere oorzaken. Ze zijn doorgaans het resultaat van een opeenhoping van spanningen en conflicten gedurende meerdere jaren. Het zou voor geen enkele groep, hoe invloedrijk ook, zo goed als onmogelijk zijn om een oorlog te versnellen als de omstandigheden niet al gunstig waren. Maar een kleine groep kan zeker bestaande spanningen verhogen, als trigger dienen, of een lopend conflict verergeren.

  Het zou misleidend zijn om te zeggen dat Joden de Eerste Wereldoorlog, of de Russische Revolutie of de Tweede Wereldoorlog ‘veroorzaakten’, hoewel ze zeker een significante invloed hadden op al deze gebeurtenissen, en aantoonbaar een beslissende invloed. Het is duidelijk dat zij niet de enige oorzaak zijn van de oorlogen die worden onderzocht. Het is niet zo dat, als er helemaal geen Joden waren, er nooit in Europa zou zijn gevochten. Zo waren er tijdens de Tweede Wereldoorlog aan alle kanten velen niet-Joden met een twist- en strijdlust, waaronder Lord Halifax in Engeland en Stimson onder de Amerikanen. Militairen hebben altijd de neiging om te vechten; hun positie en prestige hangen er immers van af.

  Contrafeitelijke uitgangspunten zijn notoir moeilijk toe te passen op historische gebeurtenissen: wat als Joodse rebellen en Weimar-reconstructies Duitsland na de Eerste Wereldoorlog niet hadden gedomineerd? Wat als Roosevelt niet op Joods geld had vertrouwd om zijn campagnes te financieren? Wat als Churchill geen zionist was geweest? Wat als Ben Cohen’s “bases-for-destroyers”-plan was mislukt? We kunnen deze dingen natuurlijk nooit weten; maar het is duidelijk dat joden actief en instrumenteel waren op verschillende kritieke momenten op het pad naar oorlog. En inderdaad, dit is een van de meest opvallende feiten: dat Joden zo actief waren, op zoveel punten onderweg, dat we nauwelijks kunnen voorkomen dat we hen een aanzienlijk deel van de schuld geven voor de wereldoorlogen en de bijbehorende revoluties.

  Ten tweede: FDR komt, net als Wilson, over als een amorele, opportunistische, oorlogszuchtige dwaas. Zijn eigen minister van Oorlog, Henry Stimson, schreef dat “zijn geest niet gemakkelijk een opeenvolgende gedachtegang volgt, maar hij zit vol met verhalen en incidenten, en huppelt in zijn discussies van suggestie naar suggestie, en het lijkt heel erg op een zwervende zonnestraal najagen door een lege kamer.” Oliver Wendell Holmes, rechter van het Hooggerechtshof, verklaarde hem in 1933 beroemd als ‘een tweederangs intellect’. Zijn naaste adviseur Frankfurter schreef ooit: ‘Ik ken zijn beperkingen. De meesten van hen komen, denk ik, voort uit een gebrek aan scherpzinnig intellect…” De Britse ambassadeur in de VS Sir Ronald Lindsay beschouwde FDR als “een beminnelijk en beïnvloedbaar lichtgewicht”, iemand die geen geheim kon houden voor de Amerikaanse pers. Zelfs zijn vrouw Eleanor wist niet “of FDR een verborgen centrum voor zijn persoonlijkheid had of alleen verschuivende periferieën.”

  Zijn leugens waren hardnekkig, kwaadaardig en crimineel. Zijn beter geïnformeerde tegenstanders konden er doorheen kijken, zelfs als het publiek dat niet kon. Lindbergh kende zeker de waarheid en was ontsteld over het vermogen van onze opperbevelhebber om brutaal tegen de mensen te liegen. Eind 1944, toen de vijandelijkheden ten einde liepen, verklaarde congreslid Clare Boothe Luce (R-Con.) luid en publiekelijk dat Roosevelt ‘ons in de oorlog had gelogen’. ‘De schande van Pearl Harbor,’ voegde ze eraan toe, ‘was de schande van meneer Roosevelt.’

  We zien dus iets van een langetermijntrend: onethische, principeloze, bedrieglijke Amerikaanse presidenten, die “worden beïnvloed door hun Joodse elementen” (Dillon), om een onwillige natie te leiden in de strijd tegen soevereine landen die worden beschouwd als vijanden van de Joden. De parallellen met de afgelopen 25 jaar zijn frappant.”
  -T.D. 2014 – The Inconvenient Hand In The World Wars

  https://inconvenienthistory.com/5/2/3209# [P.1]
  https://inconvenienthistory.com/6/2/3294 [P.2]

  “..we kunnen zeggen dat onze media slim een “filosemitische valstrik” hebben geconstrueerd: elke vermelding of kritiek op de Joodse hand in het huidige conflict wordt eerst sterk gecensureerd en vervolgens, indien nodig, afgedaan als irrationeel antisemitisme. Sympathie voor de (echt) arme, lijdende Oekraïners wordt tot het uiterste gespeeld en Poetin en de Russen worden meedogenloos gedemoniseerd. Vooraanstaande Amerikaanse joden, zoals Tony Blinken en Chuck Schumer, spelen constant de goeden, smeken om hulp en beloven de belegerde en te bemande Oekraïense krijgers te helpen. Wie kan deze verhaallijn weerstaan? We hebben dus geen oppositie, geen vragen, geen dieper onderzoek naar de grondoorzaken. Joden profiteren en bloeien, Oekraïners en Russen lijden en sterven, en de wereld rolt voort in de richting van een potentieel Armageddon.

  ‘Wereldwijde joden’ zijn inderdaad ‘planetaire meester-criminelen’, zoals Martin Heidegger zich lang geleden realiseerde. Ze functioneren vandaag zoals ze dat al eeuwen doen: als pleitbezorgers voor misbruik, uitbuiting, criminaliteit, dood en winst. Dit is vanzelfsprekend waar: als de machtige Joodse Lobby ware vrede of een bloeiende mensheid wilde, zouden ze actief aandringen op dergelijke dingen en waarschijnlijk succes hebben. In plaats daarvan hebben we eindeloze chaos, oorlog, terrorisme, sociale onrust en dood, zelfs als de Joodse zakken steeds dieper worden. En de enige mogelijke remedie voor dit alles – echte vrijheid van meningsuiting – verdwijnt uit onze greep.”
  -T.D. June 2022, The Inconvenient Hand in World War Three

  https://inconvenienthistory.com/14/2/8197 [P.3]

  overal (occulte) banksters, jakhalzen, beunhazen en vijgentoonders
  dat er meer achter steekt dan financiele rijkdom alleen is geen verborgen wereld meer
  zelfs al loop je een crisis of wat achter

  • Frank: bedankt voor je contributie. Goed gezegd en goede links. Hal Turner komt nu ook met getallen die dit feit onderbouwen – de vernielig van EU waar de VS al jaren over lopen te jubelen. Zelf zag ik constant op het avondnieuws het hysterische gejuich van NBC, CNN, ABC, etc, dat “EU kapot gaat.” Hier zijn ze dus idd hard mee bezig. De VS heeft zich altijd beroept op geweld om zijn machtspositie te behouden, als een ras bully op de wereld speelplaats. En we weten wie de VS regeert. Dat is wederom goed uitgelegd in je relaas hier. Helaas heeft de grote kudde geen wezenlijke interesse in het hoe en waarom van de zaken, dus dat komt de Ziomafia goed van pas in de uitrol van de eeuwenoude plannen. Kevin MacDonald is een andere bron van goede informatie over de mentaliteit en van deze parasieten. Als dit alles niet pubiekelijk onderkend wordt, is er geen einde aan. Vandaar dat iedereen eerst de bek gesnoerd werd onder de drog-reden van ‘anti-semitisme’. Zelfs Rusland zegt er geen piep over. Gek toch? Hebben die parasieten zoveel macht dat normale mensen in het gareel staan voor ze? En blijven vasthouden aan een vals “Joden” dom? Er hoeft maar 1 rotte appel te zijn die alles verrot. De parasiet zal dan wel ingebouwd zijn in het mensdier om het tot zijn eind te laten komen. Zo lijkt het wel.

  • Beste Frank, een juiste analyse, maar vergis je niet, de beschreven Roosevelt was zelf joods, evenals Churchill met een Joodse moeder, uit een New Yorkse theater eigenaar familie, die de familie naam veramerikaanst had, dus ontjoodst.

   • Zionism is not only about a Jewish state; it is about a Jewish world-order. The same applies to Communism: they use “social justice” as a ruse. The Jew World Order is achieved by pitting the goyim against each other. Most Jews are not aware of this. They would gladly assimilate but, like the goyim, they have been tricked into supporting Zionism or Communism.

    Arnold J. Toynbee was a propagandist for the Communist (globalist) faction. He wrote, ” There has also been the aim of converting the Gentile world to the worship of Yahweh under the aegis of a world-empire centred on Eretz Israel and ruled by ’the Lord’s Anointed’: a coming human king of Davidic lineage.” (Reconsiderations, 1961, p. 486).

    “The guilt – or merit – of having put Jesus to death is ascribed in the Talmud to the Jews, not to the Romans.” (p. 481) In other words, Cabalist (Masonic) Judaism is Satanic.

 3. Wat zijn de USA toch duivels en in en in slecht, dat zij ze altijd al geweest, alleen we zagen het niet.
  Met hun schijnheilige Woke cultuur, zogenaamde gelijkheid.
  Mannen en vrouwen zijn gelijk, nee sterker, ze bestaan niet!
  Je bent wat je voelt en dat mag veranderen al naar gelang je stemming. Knettergek.
  Moordenaars, ze gaan over lijken als het maar geld oplevert. Zie de atoombommen op burgers.
  Volgevreten aan de drugs en medicijnen.
  Het zou een zegen voor de planeet zijn als de USA niet zou bestaan.

 4. Straaljagerpiloten. Pilotes?….ik snap die lui niet. Willens en wetens vliegen ze VRIJWILLIG over gebieden waar vele burgers (terecht) klagen over geluidsoverlast. Die piloten lenen zich er zelfs voor om een 11-stedenrondje te vliegen (jubileum). Het zal niet in hen opkomen om daartegen te staken. En zo wel, dan staan er wel een paar anderen klaar om dat doen. Moeilijk….daar al meningsverschillen. De eerstgenoemden hebben natuurlijk hartstikke gelijk.
  Maar straaljagerpiloten. Wat gaat er in die koppen om? De burgers bewaken, op zo’n manier?
  Lekker van bovenaf bommen gooien? Waar is hun eer?
  Straaljagerpiloten die voor de adrenaline gaan? Zij zouden ook in achtbanen kunnen zitten, parachute-springen, bungeejumpen, etc. Met een motor 300 km/u rijden.
  Maar nee hoor….ze zullen en moeten iets extra’s moeten hebben. Onderdeel van de krijgsmacht.
  Zelfs in tijden van langdurige vrede. Stelletje imbecielen. En zo over de hele wereld. Als die tienduizenden straaljagerpiloten. Stumpers. Laffaards.
  Het zijn niet diegenen die vertrouwen hebben in een utopie of zelfredzaamheid van de mens.
  Nee…..het zijn ‘knechtjes’ van het koningshuis/E.U/NAVO.

  Ik kan er met mijn kop niet bij dat zij dikke inkomens hebben, en vaak ook typische lekkere mooie vrouwen/mannen hebben.

  Kankerstraaljagerpiloten…..niet over mijn huis vliegen! Waar ik voor huur is zoals ondergrondse huis-oppervlakte als de ruimte boven mijn oppervlakte huis…..de lucht. WEGWEZEN ETTERS!

  Ga ergens anders trainen. Niet op Vlieland wat jullie in natuur hebben verprutst, maar in een ander
  veel groter V.N land. En daar naar toe lopen/liften/fietsen als jullie echt die-hard zijn.
  Pampermilitairen over de hele wereld.

  Ook bij jullie kom ik spoken na mijn dood.

 5. Dat zijn de Wite hoeden legers.
  Wij kringrn de komende tiijd een oproep om binnen te blijven.
  Doe dat maar!
  Want de legers in ons Europa zijn er om alle corrupten (regeringen)op te pakken . ruimen. Doden.
  Jij mag dus niet in de weg lopen!
  Buiten zal geween en tandengeknars zijn.

 6. Ik weet niet wat eraan het gebeuren is maar iets menselijk sluit ik uit wij zijn als volk weer het slachtoffer of hebben jullie bij al de reeds gevoerde oorlogen dat de elite op een stokje zitten de bijten of kou hadden waarom wilt het volk over de gehele wereld dat niet zien zijn wij nu zo dom, IK DENK HET WEL.

  • Ik verwacht daar in de VS juist een burgeroorlog. Waarschijnlijk als de volgende verkiezingen opnieuw gekaapt worden. Zal niet mals worden met al die gewapende mensen.

 7. If Europe is Impoverished a few issues are missing in your line of thought:
  1- Europe is an US Export market that is diminished.
  2- Europe invests in the US – nullified
  3- European Countries drive innovation. US uses this commercially
  4- Short term Europe has an energy issue, if we so not make a U-turn by making peace.
  Point 4 is the only way out of a world wide shit. If some atomic bombs drop on the US yr 4 trillions $ are vaporized.
  That is a real risk. Although your line of thought has worthwhile elements you need to think more holistically in my view. If European make their own strategy we have to involve peace with Russia.
  Also ethically, as European you cannot send weapons to people to destroy each-other, without admitting we didn’t learn at all from WW2. Russian lives matter as much as Ukraine lives.
  Conclusion:
  To kill Europe, will end up killing a big part of the World. No option.
  Peace is the only option which arrogant people do only (US) when out of options. Tensions will rise enormously. Hopefully all keep cool and do the job we the people have hired them for: keep peace! Switzerland: stay neutral!! Go and take initiative as Turkey did with the harbor deal! Kick WEF out of Genf!
  And start to think practical: what is Switzerland without Germany and Europe! Go for peace and save the world, instead of Ukraine who will not be liberated but smashed with Europe.
  A no brainer in my view!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in