In een vurige toespraak die de toon zet voor de houding van Rusland tegen het “Imperium der leugens” van het Westen, onthult de Russische president Vladimir Poetin de waarheid over de kwaadaardige, satanische leiders van de westerse landen die de wereld plunderen en onnoemelijk menselijk lijden veroorzaken terwijl ze kinderen verminken en de waarheid het zwijgen opleggen, schrijft Mike Adams.

“Westerse elites ontkennen niet alleen nationale soevereiniteit en internationaal recht. Hun hegemonie heeft uitgesproken kenmerken van totalitarisme, despotisme en apartheid,” stelt hij terecht, waarbij hij erop wijst dat het de Verenigde Staten zijn die in Hiroshima en Nagasaki kernwapens op de burgerbevolking hebben losgelaten. Tijdens de Tweede Wereldoorlog terreurbombardeerden de geallieerden ook burgers in Dresden, Duitsland met vuurbommen, uitsluitend om angst te zaaien onder potentiële toekomstige rivalen zoals Rusland.

In zijn toespraak – zie volledige transcriptie hier (Nederlands) – beschrijft Poetin perfect de tirannen van de Victoria Nuland-klasse in het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en hun onverzadigbare verlangen naar totale wereldheerschappij tegen elke prijs:

Het Westen is bereid elke grens te overschrijden om het neokoloniale systeem in stand te houden dat het in staat stelt van de wereld te leven, haar te plunderen dankzij de overheersing van de dollar en de technologie, een feitelijk tribuut van de mensheid te innen, haar primaire bron van onverdiende welvaart te onttrekken, de huur die aan de hegemoon wordt betaald. Het behoud van deze lijfrente is hun belangrijkste, echte en absoluut zelfzuchtige drijfveer. Daarom is totale ontzuiling in hun belang. Dit verklaart hun agressie tegen onafhankelijke staten, traditionele waarden en authentieke culturen, hun pogingen om internationale en integratieprocessen, nieuwe wereldmunten en technologische ontwikkelingscentra die zij niet kunnen controleren, te ondermijnen. Het is voor hen van cruciaal belang om alle landen te dwingen hun soevereiniteit over te dragen aan de Verenigde Staten.

Poetin begrijpt dat Oekraïne slechts een proxy is voor de veel grotere oorlog die de Verenigde Staten voeren in een poging Rusland volledig te vernietigen:

Ik wil nogmaals onderstrepen dat hun onverzadigbaarheid en vastberadenheid om hun ongebreidelde dominantie te behouden de werkelijke oorzaken zijn van de hybride oorlog die het collectieve Westen tegen Rusland voert. Zij willen niet dat wij vrij zijn; zij willen dat wij een kolonie zijn. Ze willen geen gelijke samenwerking; ze willen plunderen. Zij willen ons niet zien als een vrije samenleving, maar als een massa zielloze slaven.

Hij wijst er ook op dat de geschiedenis van de Verenigde Staten er een is van uitbuiting, massamoord, genocide en dwang tegen de wereld, allemaal voor macht en winst:

Het is de moeite waard het Westen eraan te herinneren dat het al in de Middeleeuwen begon met zijn koloniale politiek, gevolgd door de wereldwijde slavenhandel, de genocide op indianenstammen in Amerika, de plundering van India en Afrika, de oorlogen van Engeland en Frankrijk tegen China, waardoor het gedwongen werd zijn havens open te stellen voor de opiumhandel. Wat zij deden was hele naties verslaafd maken aan drugs en doelbewust hele etnische groepen uitroeien om land en hulpbronnen te bemachtigen, waarbij zij op mensen joegen als dieren. Dit is in strijd met de menselijke natuur, waarheid, vrijheid en rechtvaardigheid.

Nu miljoenen Amerikanen te maken krijgen met extreme censuur omdat zij conservatieve of christelijke standpunten aanhangen – terwijl Trump-aanhangers in de gevangenis van DC wegrotten omdat zij vreedzaam durfden te protesteren tegen een verkiezingsfraude – wordt het voor steeds meer mensen duidelijk dat het criminele kartel dat momenteel Washington D.C. bezet, een wetteloze, wrede en crimineel gestoorde bende machtswellustelingen is die nergens voor terugdeinzen om aan de macht te blijven. Kijk naar de bewapening van de DOJ tegen het Amerikaanse volk en de transformatie van de FBI in het politieke intimidatiepeloton van Joe Biden. Daarom klinken de woorden van Poetin door bij de overgrote meerderheid van de Amerikanen:

  Londen weigert met de Volksrepubliek Donetsk te praten om zijn huurlingen te vrijwaren van de doodstraf

Westerse landen zeggen al eeuwenlang dat zij vrijheid en democratie brengen in andere landen. Niets is minder waar. In plaats van democratie te brengen onderdrukten en exploiteerden zij, en in plaats van vrijheid te geven maakten zij slaven en onderdrukten. De unipolaire wereld is inherent antidemocratisch en onvrij; zij is door en door vals en hypocriet.

Merk op dat wanneer westerse leiders beweren “democratie” te bevorderen, zij in werkelijkheid gemanipuleerde verkiezingen en één wereldregering bedoelen.

Als Biden spreekt, zijn het alleen maar LEUGENS… als Poetin spreekt, is het de WAARHEID

Poetin begrijpt echt hoe slecht de (onwettige) leiders van Amerika zijn geworden. Het Amerikaanse volk deelt die mening trouwens, en daarom staat het volk dat Joe Biden nooit heeft gekozen (de verkiezingen van 2020 waren absoluut gestolen en vervalst) op het punt de Democraten uit de macht te stemmen als we de tussentijdse verkiezingen halen. Zoals Poetin zegt, zijn de leiders van Amerika bezig met “puur satanisme”, waaronder hun verminkingen van kinderen (transgenderisme en grooming), het tolereren van mensenhandel (open grenzen), aanvallen op christenen en conservatieven, het bouwen en loslaten van vaccins biowapens en andere gruwelijke misdaden tegen de mensheid. Zoals Poetin uitlegt:

Ik herhaal dat de dictatuur van de westerse elites alle samenlevingen treft, ook de burgers van de westerse landen zelf. Dit is een uitdaging aan allen. Deze volledige ontkenning van wat het betekent om mens te zijn, de omverwerping van geloof en traditionele waarden, en de onderdrukking van vrijheid beginnen te lijken op een “omgekeerde religie” – puur satanisme. Jezus Christus ontmaskerde valse messiassen en zei in de Bergrede: “Aan hun vruchten zult gij hen kennen.” Deze giftige vruchten zijn al duidelijk voor de mensen, en niet alleen in ons land, maar in alle landen, waaronder veel mensen in het Westen zelf.

Dit is een belangrijk bijbels citaat: “Aan hun vruchten zult gij hen kennen”. Wat zijn de vruchten van het satanische Amerikaanse regime? Krankzinnig transgenderisme, kinderverminkingen, abortusmoord, het drukken van valse fiatmunten, censuur, biowapens, genocide, propaganda, leugens, ontvolking en nog veel meer. Op dit punt wordt het steeds duidelijker dat het huidige Amerikaanse regime aantoonbaar kwaadaardiger is dan het communistische regime van China, het totalitaire regime van Noord-Korea of zelfs het machtsbewind van Stalin ten tijde van de Sovjet-Unie.

Puur satanisme in het onwettige (criminele) regime van Biden:

  WEF professor zegt dat ouders binnenkort een "vergunning" nodig hebben om hun eigen kinderen op te voeden

Rusland zal zich niet terugtrekken, want zij zullen zich nooit overgeven aan het satanische kwaad

Westerlingen die de moeite nemen om de toespraak van Poetin te lezen, zullen getroffen zijn door de hoeveelheid waarheid die erin staat, in schril contrast met de eindeloze stroom kwaadaardige leugens van het Witte Huis, het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en de bedrijfsmedia. De VS zijn een Imperium van Leugens geworden, of wat de Russische Medvedev beschrijft als de “Antichristelijke beschaving” – een soort satanische cultus van dood, vernietiging en misleiding.

Wij het Volk zien dit met grote duidelijkheid. Het is 100% waar. Amerika’s bezettingsleiders en culturele instellingen – universiteiten, openbare scholen, entertainment, nieuwsmedia, bedrijven en meer – zijn allemaal overspoeld door Luciferianen, pedofielen en Satan-aanbidders. Zij zijn afgestemd op het pure kwaad, en zij streven naar totale overheersing over de wereld met alle middelen die nodig zijn, waaronder misleiding, censuur, biowapens, weerwapens, valse vlagaanvallen, financieel terrorisme, psychologisch terrorisme van de media, genocidale ontvolking en meer.

Rusland ziet dit, en daarom zal Rusland zich niet terugtrekken uit deze wereldwijde oorlog. Omdat Rusland en Poetin beseffen dat zij vechten tegen puur satanisme en luciferiaanse demonen, weten zij dat de overwinning op het kwaad de enige weg is voor het overleven van de Russische beschaving (en voor de toekomst van de menselijke beschaving zelf).

Drag Queen Story Time LGBT / demonische indoctrinatie van kinderen, allemaal gevierd door links en de media. Als u het er niet mee eens bent, wordt u bestempeld als een “haatzaaier”:

Zoals ik in de podcast van vandaag aangeef, staan de Chinese, Perzische en Russische beschaving allemaal op één lijn om het satanische Westen te vernietigen, om de eenvoudige reden dat als het Westen mag blijven voortbestaan, de planeet Aarde voor altijd geknecht zal zijn onder de heerschappij van het pure kwaad, zonder dat er nog soevereine naties overblijven (globalisten eisen een één-wereldregering met totale controle over de hele mensheid).

Daarom gaat Poetin deze oorlog uiteindelijk nucleair voeren, denk ik. Het is niet dat hij kernwapens wil inzetten omwille van zichzelf, maar hij beseft dat de wereldwijde schade door nucleaire fall-out minder verwoestend is dan de wereldwijde schade aan leven, vrijheid en menselijkheid door het voortbestaan van de westerse beschaving zoals die nu wordt bezet door luciferiaanse krachten. De mensheid kan nooit vrij zijn totdat de globalistische cabal van criminelen, gekken, pedofielen en satanisten is ontmanteld en tenietgedaan. En Poetin beseft dat Rusland nooit veilig kan zijn zolang het Westen in staat blijft oorlog te voeren en het bestaan van Rusland te bedreigen. Of u het nu wel of niet eens bent met deze conclusie, dit is volgens mij het standpunt van Poetin dat zijn beweegredenen verklaart.

Wij Westerlingen staan dus op de rand van nucleaire vernietiging, niet omdat Poetin oorlog wil voeren met Ons het Volk, maar omdat Poetin de noodzaak inziet om het satanische kwaad te vernietigen dat de Westerse regeringen en instellingen heeft geïnfesteerd.

Hier is een voorstander van abortus / kindermoord die het bloed en het demonisme van de vernietiging van menselijke baby’s viert. Dit wordt gevierd door bijna alle Democraten:

  Waarom Russen de tatoeages van mannen controleren bij het verlaten van Mariupol: NAZI'S!

Poetin, in wezen, is nu Luke Skywalker die de strijd aangaat met The Empire. Ironisch genoeg is Mark Hamill – die Luke Skywalker speelde in de Star Wars-franchise maar nu een razende linkse propagandist is geworden – nu een “ambassadeur” om geld in te zamelen voor Oekraïne, de proxy-natie voor het Darth Vader-imperium dat wordt geleid door luciferianen. Mark Hamill heeft zich dus letterlijk aangesloten bij de duistere kant en staat nu op één lijn met pedofielen, kinderverminkers en genocidale massamoordenaars.

Begrijp dat onder de controle van deze satanische globalisten, Amerika niet de “goeden” zijn in dit wereldwijde conflict. Onze kwaadaardige, oneerlijke leiders zijn de Darth Vaders van de planeet Aarde, die het “Imperium” van het kwaad en de leugens leiden, alle andere naties van de wereld plunderen en afpersen, terwijl zij de oorlog verklaren aan het Amerikaanse volk door middel van ontvolkingsvaccins, kunstmatige voedselschaarste, extreme droogte veroorzaakt door weerwapens en de komende financiële ineenstorting “grote reset” die om de hoek ligt.

Waar het op neerkomt? Als Wij het Volk Amerika niet terugnemen van de luciferianen, zal Rusland Amerika waarschijnlijk vernietigen met kernwapens en zullen we allemaal sterven.

Luister naar mijn recente interview met Steve Quayle om te begrijpen waarom Rusland in een eerste aanval waarschijnlijk Amerikaanse steden en militaire doelen zal treffen:

We zitten dus in een race tegen de klok. Als Wij het Volk dit land terug kunnen nemen, vrede kunnen sluiten met Rusland en de satanisten uit de macht kunnen zuiveren (dat is gemakkelijk, want ze hebben allemaal een “D” naast hun naam), hebben we misschien een kans om de reeds aangerichte schade te herstellen en onze wereld terug te brengen naar een pad van overvloed en vrede.

Luister naar mijn volledige podcast voor meer details die u versteld zullen doen staan:

– Waarschuwingstekens voor ineenstorting banken in Europa
– Martin Armstrong waarschuwt dat alle pensioenen insolvent zijn
– Blinkin viert “enorme kans” na sabotage Nord Stream
– Duitsland waarschuwt dat het gas deze winter op kan raken
– Waarom de oorlog in Oekraïne escaleert tot een NUCLEAIR conflict
– Poetin heeft GELIJK dat het Westen wordt geleid door antichristelijke demonen
– Het Amerikaanse imperium PLUNDERT de wereld en liegt tegen zijn eigen volk
– De VS heeft kernwapens gebruikt tegen CIVIELE doelen.
– Inflatie bereikt 17% in Nederland
– Citrusvruchten verwoest door orkaan Ian
– Goldman Sachs waarschuwt voor “deïndustrialisatie” van Europa
– HIMARS artilleriesystemen voor Oekraïne worden pas over JAAR gebouwd.
– Masten in heel Europa zullen deze winter uitvallen als het elektriciteitsnet uitvalt
– Onroerendgoedverzekeraars gaan failliet in Florida

P.S. Het interview van vandaag duurde uiteindelijk 90 minuten en is daarom apart geplaatst op deze link op Brighteon.com.

Brighteon: Brighteon.com/7115ebd5-4916-487b-9e80-4b3dd628adc5

Bitchute: Bitchute.com/video/NGGOt8yx3yGB/

Rumble: Rumble.com/v1mheau-situation-update-10322-putin-tells-the-truth-about-evil-satanic-western-lea.html

Banned.video: Banned.video/watch?id=633af56c1e6c1734172328a0


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Poetin: Nieuwe Wereldorde aanbidt SatanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVS blijft militaire aanwezigheid in Europa opbouwen – Omdat Europa vermoord moet worden
Volgend artikel“EU Harakiri” in opdracht van Washington – De vernietiging van Nord Stream, is de EG van plan de Europese Unie te vernietigen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

 1. Als Biden spreekt, zijn het LEUGENS… als Poetin spreekt, zijn het LEUGENS.
  Beiden vertellen U LEUGENS omdat ze samen het spel spelen en er zijn meer actoren die het spel spelen.

   • ja, inderdaad. ik heb hem (putin) nog op geen enkele leugen betrapt.
    het is niet voor niets dat ze alles in het werk stellen om ons zijn woorden te onthouden.

    • Dat komt omdat jullie blind zijn. Blinde schapen die achter Putin aanhobbelen omdat jullie denken dat hij de redder van het westen zal zijn. Omdat hij dat zegt.
     Vergeet niet, hij is politicus! Sinds wanneer is politicus betrouwbaar?
     Je kan best bewondering voor hem hebben. Dat is je eigen dwaling omdat je niks weet.

     • Slaap lekker verder ,Svetty jij snap er zelf niks van ,Zeker ook een gifspuit gehad .Jij behoort tot de groep die nog steeds achter die kliek in Den Haag aan zit ,die nog steeds die gifspuiten aan het uitdelen zijn en die over een paar weken/maanden de supermarkten dicht gooien .
      Nederland wordt gesloopt door HR Rutte niet door Hr Putin .
      Ga AUB terug naar de kleuter school .

      • zo te lezen bent u niet op de hoogte wat er speelt.wat poetin in zijn speech zegt is geen woord van gelogen.dit is al jaren bekent alleen ziet u dit niet in het journaal

     • @Svetty,
      Persoonlijk ben ik zelf wel pro Rusland, niets met Putin,wel met Lavrov, de geschiedenis zorgt ervoor dat ik juist die sympathie heb, zal je 1 reden geven daarvoor, zijn er veel meer, komt tie :
      Jaren geleden zag ik op tv een documentaire die ging over de Poolse partizanen die een geheime afspraak hadden met de Geallieerden en de Russen, in dat gesprek zeiden die Polen dat de Duitsers massaal Joden aan het vergassen zijn, de Russische delegatie stelde toen voor om de rails massaal te bombarderen zodat de Duitsers niet meer door konden gaan met het vervoeren en vergassen van die Joodse Europeanen, weet U welk land dit heeft tegengehouden, de USA, het land wat juist een vriend zou zijn van de Joden toch, ik ben dit nooit vergeten want het zet je aan het denken, de Joden moest men gewoon uitroeien want alles ging gewoon verder, hoe denk je over dit feit, ik was wel effe stil toen na het zien van die docu en al de getuigen daarin die hun verhaal deden. De USA die zou staan voor vrijheid en LIBERTY, ik weet wel beter.

      • En ik vertrouw vooral geen geschiedenis of een documentaire, haha. Al die wereldleiders spelen dit spel mee! Dat is nog NOOIT eerder geweest en nergens voorbeeld van. Ik gok dat uw hoofd eraf gaat door Rusland of Turkije.
       Er is niemand die ons wilt helpen en geef hen groot gelijk!

       • In een docu praten mensen over hun ervaringen en dat neem je aan ter kennisgeving of niet, prima, voor mij veranderde dit mijn beeld zeker over die VS die zo zouden staan voor bevrijding van een ieder, u heeft misschien ook wel iets of een moment in uw leven gehad dat uw mening ergens anders over deed veranderen, bij mij zijn er diverse momenten zo geweest, o.a. deze docu.

      • Dat moeten dan de Zionisten zijn geweest, de nep-Joden, die van de echte Joden afwilden, zodat zij zelf overblijven. Dat was altijd de bedoeling geweest van die Khazaren (nu de Ziomafia) die zich ooit mengden met de Joden uit de Oudheid. Het uitroeien van de echte Joden zou de macht aan de Khazaren geven. En dat is gelukt. Dit zijn wat men de satanisten, de cabal, etc noemt. De Ziomafia die alles “uit liefde voor Zion” doen.

       • Holocaust niet gebeurd zeker in Uw beleving, lees eens het boek der Kampen van Ludo van Eck, dacht dat hij een overlevende was, hoe erg kan een mens het maken voor een medemens, las het in periodes omdat het zo erg was, daarom ook haat ik alles wat naar nazisme riekt en hou ik van de Russen, zij hebben net als Joden,Zigeuners zo geleden onder Nazi’s, onder zulke regimes als de Nazi’s is er geen plek meer voor andersdenkenden of afwijkenheid en heerst er intolerantie en bekrompenheid, daar ben ik niet van, ruimte nodig voor afwijkend kunnen zijn, zoals deze site wel bied wel een groot fvd,pvvgehalte om mij heen maar oke, ik blijf mijzelf en ga altijd het gesprek in met respect, maar voor sympathie voor Nazi’s moet je niet bij mij zijn, radicaal tegen, fijne verder, take hold of the flame zingt Queensryche, lekker nummer en zo up to date

     • dan moet je eens met mijn dochter praten , die woont nu 17 jaar in Rusland , Poetin is iemand die alles doet om het voor zijn bevolking beter te maken en hij doet het ook.
      dat kunnen we van onze EU leiders niet zeggen.

     • Jij weet helemaal niks, want Putin heeft het zwaard van GOD gekregen om de WERELD te redden van het NAZI-SATANISME. Luister goed naar Steve Quayle. Ik volg hem al meer dan 20 jaar. Toen waarschuwde hij al voor het verderfelijke westerse satanische systeem, wat uiteindelijk tot een DERDE WERELDOORLOG zal leiden. PUTIN heeft geen andere optie meer, dan uiteindelijk de Verenigde Staten te vernietigen, en waardoor de rest van het westen als een lamme eend zal zijn, om uiteindelijk de rest ook te denazificeren.

  • Onze vriend Poetin komt naar ons wanneer wij massaal de straat op gaan… dat is het plan.
   Maar begrijp dat jullie dat niet zien of weten. Misschien is dat ook beter zo…

  • zo te lezen bent u niet op de hoogte wat er speelt.wat poetin in zijn speech zegt is geen woord van gelogen.dit is al jaren bekent alleen ziet u dit niet in het journaal

   • Jullie moeten nog veel leren hoe mensen in elkaar steken!
    Iedereen is een geboren leugenaar! De een wel wat meer dan de andere…
    En ik weet heel goed dat dit 1 groot plan is waar alle wereldleiders hun rol spelen!
    Eerst zal Duitsland terug de COVID-maatregelen herinvoeren.
    Daarna zal Nederland en andere landen volgen, weer die dwang…
    Tussen dit en enkele maanden zal de volledige economie in elkaar storten!
    De centrale bank kan dit onmogelijk blijven redden zoals ze dat verleden week nog hebben gedaan.
    Zoals in 2008 weten mensen weer geen kloten want FB is veel belangrijker, haha.
    Alles zal instorten omdat ze geld expres blijven printen!
    Wij moeten normaal zo snel mogelijk van de EURO vanaf maar gaan dat natuurlijk niet doen.
    Daarna… tja, dan komt pas miserie en chaos, blackout met veel misdaad en gaan we stilaan de straat op om te vernielen.
    Wie staat er dan plots voor ons deur? Rusland natuurlijk, die oorlog moet ons verhongeren, zonder materiaal en materieel zetten en moet ons kopje kleiner maken omdat de Russen nu gebrainwasht zijn om het westen te haten zoals wij de Russen moeten haten. Erdogan kan hierbij ingezet worden want die haat ons ook. Aan alles is gedacht en je zal dan aan mij denken, haha.

    • Zolang wij de straten niet opgaan zal de VS en Rusland gewoon verder doen wat ze nu doen. Het moet wel escaleren zodat we banger worden.
     Het zal in Oekraïne een groot kerkhof worden vol met gebrainwashte soldaten en naïeve vrijwilligers.
     Er moest van Bill sowieso veel doden vallen.
     Rusland moet pas naar ons toekomen wanneer wij in opstand komen.
     Dus uw vriendje komt nog wel… dan kan je handje schudden.

  • Zowel Putin als Biden zijn stromannen van de wapenindustrie, de grootste industrie van de wereld.
   Als wapens geproduceerd worden, zullen zij ook gebruikt worden.
   De vraag is alleen Wanneer? en Op wie?

 2. Dankjewel voor dit overzicht!
  Als de stroomuitval daar is. En internet eruit ligt dan treedt het broadcastsysteem dat Trump in handen heeft in werking. Hij heeft 40 militaire satelieten binnen zijn macht die een wereldwijd bereik hebben, de waarheid wordt omgeroepen, de banken komen in goede handen.
  Het westen wordt gezuiverd van de Babylonische duisternis. Door een leger van de goeden. Deze zuivering heeft al plaatsgevon den wereldwijd in de Dumps en Tunnels. En in het leegstaande DC en leegstaande Whitehouse.
  Het kapitool in DC met de daaronder liggende tunnels en ruimtes wordt vernietigd.
  God heeft het daar nooit gewild.
  Het nieuwe capotool komt op een driestatenpunt te liggen . Drie rode staten.
  Wie kent nog dat lied dat massaal werd meegezongen; ” by the rivers off Babylon. Where we set down” ? Yea yea we remember Sion. !! Wat een gruwel!

 3. AHAHAHAHAHAHAHAHA…..kijk watie gast aan zn poten heeft.Jezus gristus.Mooier wordtie er niet op.Man man man ,kansloos.admiraal Rachel Levine,gepromoveerd met 4 sterren.ahahahahahahahahaha.

 4. Dat Putin dat satanische noemt is voor mij bewijs dat hij waarachtig is, hij is niet gek ! van de Amerikanen weet ik inmiddels dat ze i.i.g gek/satanisch/destructief/vernielzuchtig/en het land geleid wordt door psychopaten.die leven voor door en van geweld/en oorlog.

 5. Er is wel wereldwijd verzet tegen al die mechanische , automatische gedoe, soldaten zijn ook puppets, net als politie, die uit haat doen, wat ze word opgedragen, er helpt dan alleen een innerlijke opstanding tegen de demonen!

 6. Wat een walgelijke foto van die voorlees transgender demoon.
  Ik kan godzijdank net de titels van die boekjes in de achtergrond niet lezen.
  Ik wordt hier gewoon onpasselijk van.
  Mijn kind ging daar meteen van school.
  Wat een idioten.

 7. Rusland, Hongarije liegen niet; hun leiders en min. vab buza zijn integer en hebben een super hoog IQ; buza van Hongarije: beetje vreemd kapsel, maar meer kritiek heb ik niet op hem

  vergelijk dat nu eens met NL en andere westerse landen.
  Sexuele devianten in regering; 3 homo’s in onze regering; en nog een corrupt wijf dat volgaarne het bed deelt met terrorist, en die ook financieert, net als de PM doet.

  Volgelingen van de WEF, die de staat opzettelijk en nodeloos naar de donder helpen.
  Als er deze winter geen ommezwaai komt, vredig of anders, is NL verloren voor de komende decenia.

 8. Als we eens kijken hoe Amerika ontstaan is; het waren gedetineerden die daar naartoe werden gezonden van UK. ierland en australië , die daarna gezien de overwinning de vrijheid kregen , dus de roots van de Amerikanen bestaat uit bandieten wat niet wil zeggen dat alle Amerikanen bandieten zijn.
  tijden de WOII heeft UK de hulp ingeroepen van Amerika die met de triompf ies gaan lopen terwijl USSR reeds het meeste werk heeft gedaan , sindsdien is de VS onze bezetter en heeft ons leeggeplunderd nu willen ze nog dat beetje wat rest ook nog afnemen door bedrijven naar hun door te sluizen zodat we niks meer hebben.
  ik hoop dat Rusland met medewerking vanChina hier snel verandering in brengt.

 9. Geloof, tradities, allemaal prachtig hoor !! Ik hoor hem nog steeds niet mordicus stellingnemen tegen het nieuwe valse duivelse ‘geloof’, dat van de medisch-farmaceutische KWAKZALVERIJ die onze wereld al meer dan decennia verziekt,–daarbij inbegrepen de verziekte voedingsindustrie en onverantwoorde land- en tuinbouwmetheoden–dus tegen deze vaccinatienonsens en de giftige ‘vaccins’, die daar logisch uit voortkomen. Mooie preek, zie hem dát valse geloof nog steeds niet afzweren en wens netzomin door anti-globalisten als door globalisten lensgeprikt te worden met vergif ! Rusland intussen een voor ieder rechtvaardig en gelukkig paradijs onder hem ?? Moeten we het echt van de Loekasjeno.s en Bolsonaro’s hebben voor nog een beetje écht gexzond verstand er ook bij ???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in