PRESIDENT OF UKRAINE VOLODYMYR ZELENSKYY Official website / Wikimedia (CC BY 4.0 DEED)

Hoelang moeten wij nog in deze slachting van doden staren zonder een deel van de eigen ziel te verliezen?

Rakettroepen en artillerie hebben 128 commandoposten getroffen, 169 vuurposities van artillerie- en mortierbatterijen, alsmede 623 concentratiegebieden van AFU-manschappen en militaire uitrusting. De aanvallen hebben geleid tot de uitschakeling van 200 nationalisten.

Operationeel-tactische, leger- en onbemande luchtvaart hebben 61 gebieden getroffen waar AFU-manschappen en militaire uitrusting geconcentreerd waren. ▫️De aanvallen hebben geleid tot de uitschakeling van meer dan 140 nationalisten.

Dit is in één dag, een fragment uit het Russische MoD-rapport, de nacht niet meegerekend, schrijft Thesaker.is.

Gecapituleerde AFU-soldaat vertelt hoe zij door bedreigingen gedwongen werden deel te nemen aan gevechtshandelingen

Hoe lang moeten wij nog staren naar de maskers van de kwaadaardige en dwaze gezichten van allen in de hegemonische afnemende machten die leugens verkopen.

Moskou waarschuwt Biden voor zijn Oekraïne-raket-omzwaai – riskeert “directe confrontatie”.

Slechts 24 uur nadat hij erop had aangedrongen dat hij geen lange-afstandsraketsystemen aan Kiev zou leveren, is Joe Biden omgezwaaid en heeft hij nu “meer geavanceerde” antitank-, luchtafweer- en precisiesystemen toegezegd, nadat hij onder druk was gezet door functionarissen – waaronder Obama’s ambassadeur in Rusland.

Biden beweerde dat de VS Oekraïne niet “aanmoedigden of in staat stelden om buiten zijn grenzen toe te slaan” en dat zij de oorlog niet wilden verlengen of een conflict met Rusland wilden aangaan, maar zijn stap werd door Moskou “uiterst negatief” opgevat.

En

Onderminister van Buitenlandse Zaken Sergej Ryabkov zei woensdag tegen RIA Novosti dat de levering van raketten en verder wapentuig het risico van een directe confrontatie zou vergroten.

En

China houdt “Noodzakelijke” militaire oefeningen in de buurt van Taiwan na “samenspanning” van de VS

  Ik weet niet hoe het zit

Chinese militaire commandanten hebben recente militaire oefeningen over zee en vanuit de lucht in de buurt van Taiwan bevestigd als een “noodzakelijke actie” na wat zij “samenspanning” noemen tussen de VS en Taipei.

Vorige week herhaalde president Biden de Amerikaanse intenties om Taiwan militair te steunen in het geval van een invasie, terwijl senator Tammy Duckworth maandag aankwam voor een verrassingsbezoek van 3 dagen.

PLA-bevelhebber Shi Yi drong erop aan dat de steun van Washington “Taiwan in een gevaarlijke situatie zal duwen” en dat de VS “zelf ernstige gevolgen zullen ondervinden.”

Hoe lang moeten wij nog elke dag naar die lul Zelensky op televisie en kranten en internet staren zonder nog misselijk te worden?

Hoe lang moeten wij nog staren naar de potsierlijkheid van de Ukie propaganda terwijl rondom ons allemaal stervende zijn?

Hoe lang moeten wij nog staren naar de video’s van een klein meisje dat door Ukies gedood wordt, in de overtuiging dat zij hun vijand is?

Hoe lang moeten wij nog staren in deze afgrond van dode mensen en de voortdurende aanvoer van wapens.?

Hoe lang moeten wij nog staren in de projecties van de westerse waanzin op Rusland, door te zeggen dat Rusland iets gedaan heeft, terwijl het hun eigen daden zijn die geprojecteerd worden?

  Oekraïense militairen executeren groep Poolse huurlingen in Vuhledar

Hoelang nog voordat de mensen begrijpen dat Rusland in de voetsporen van de SMO aan het herbouwen is, aan het repareren wat kapot is. Eerste schip verlaat haven na bevrijding van Mariupol – Zuidelijk Militair District – https://tass.com/economy/1458209?utm_source=startpage.com&utm_medium=referral&utm_campaign=startpage.com&utm_referrer=startpage.com

Hoe lang nog voordat de mensen ophouden te zeggen: Rusland moet …

Rusland pakt haar eigen doden en gewonden op, en ook de Oekraïense doden en gewonden, want de Oekraïners pakken niet eens hun eigen doden en gewonden op. Zelfs dat! Moet Rusland voor hen doen.

Rusland voedt de mensen met noodhulp.

Rusland bouwt gebieden, landbouw, dorpen en steden weer op tot een functionerende staat (In tegenstelling tot de VS NAVO en partners in Afghanistan bijvoorbeeld).

Rusland is de enige die opkwam tegen de verfoeilijke nazi-ideologie en haar uitwassen tegen de mensheid, en zuivert de wereld daar weer van.

Rusland en China roepen de hypocrisie onder de lelijke en dwaze gezichten van allen in de hegemonische afnemende machten die leugens verkopen, met alle middelen die mogelijk zijn. Zij bespotten het kwaad, zij spreken het tegen, zij ontmaskeren het, en zij zijn, en zullen ertegen strijden. Daarom voeren de leugenachtigen en dwazen de campagne Cancel Russia, omdat zij in een hoek gedreven worden en het niet langer kunnen uithouden.

“Er is geen Russische cultuur zonder Russische tanks, #cancel Rusland”

In mijn e-mail box ontvang ik interessante verzoeken. Deze kwam binnen uit de Oekraïne:

Hallo,

Kunt u mij alstublieft helpen mijn vrouw en drie kinderen in uw land veilig te stellen, die momenteel hier in Oekraïne gevaar lopen? Ik heb genoeg geld beschikbaar om de zending te vervolmaken!

God zegene u en uw hulp aan ons zal u voor 100% belonen.

Hartelijk dank.

Naam en rang (die ik niet zal posten).

  Oekraïne-oorlog en de fatale fout van het westerse systeem

Spam zegt u? Dit is een legitieme Oekraïense commandant van hoog niveau, die zelfs de titel van Held van Oekraïne kreeg, en zelfs op Wikipedia kloppen de details. Een oppervlakkig forensisch onderzoek laat zien dat het IP juist is, er zijn geen spamsporen en zonder gedetailleerd forensisch onderzoek ziet dit er legitiem uit. Als dat zo is, vraagt hij Russisch georiënteerde mensen om hulp! Wat een onzin! Die dappere Oekraïense strijders…

Maar waar is de oppositie? We beginnen hier – deze video is de situatiebeschrijving voor vandaag. Larry heeft de tijd genomen en een professionele video opgenomen. De belangrijkste zin daarin, is: “We Have To Stop This” en het was een hartenkreet.

Dit is mijn hartenkreet van vandaag. Hoe lang nog? En Wij moeten hiermee ophouden!

Meer oppositie: iets over CELAC, de nieuwe en opbouwende Latijns-Amerikaanse organisatie, die opgestaan is en dit tegenhoudt, tegenover Biden’s Summit for Democracy. Herinnert u zich allemaal de Summit for Democracy?

De hegemoon wordt neergehaald, neergepraat, neer gefinancierd, en haalt zichzelf neer. Deze jongeren zeggen: Wij moeten dit stoppen!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zelensky & de Derde WereldoorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelESCALATIE! Russische Minister van Buitenlandse Zaken zegt dat 3e land “betrokken zou kunnen raken” bij Oekraïne conflict
Volgend artikelDe globalisten hebben een nieuw offensief gelanceerd tegen de burgers van de Aarde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Zolang de immense rotheid regeert zal er bij die voddenbalen bij de msm wel ook niets veranderen.
  Ze zullen die shit wel notuleren en afdrukken.

 2. Beste mensen

  Wat zijn wij toch een stelletje Oenen

  Zien wij het dan nog steeds niet in dat de Duivelse Nazaten = Amerika/Engelandse Nazaten die uit het land Engeland waren uitgeknikkerd de Baas willen spelen over de Heele Universum ??
  Laat staan de Wereld ???

  Klein voorbeeldje ?!
  Zie Ellon Musk , Bill Gates en een paar meer met HUN Waanpraktijken

  Alle levende Wezens tot Slaaf willen maken van HUN ?

  Om dit te bewerkstelligen
  De wezens
  Tot ZOMBIES dwingen te transformeren !!!!
  Op listige manieren ??

  Dank U

  • Denkt u dat? Dan zou u hem een paar weken later hebben gezien tijdens de offensief tegen de Donbas. Of anders een tijdje later wanneer hij lid van de NAVO en met Amerikaanse kernwapens in het land de Krim zou proberen terug te veroveren.

 3. gelezen en goedgekeurd ,, danku frontnieuws om ons deze informatie te geven , strijdt aub voort !
  Een triestig maar vol waarheid verhaal ,, de mensheid wordt uitgeroeid door machtswellustige organisaties 😭 en ik ,, ik blijf vechten waar ik kan voor de toekomst van mijn kleinkinderen 💪

 4. Als Zelenski+zijn club de Minskaccoorden gevolgd waren,was er geen schot gevallen
  Zelenski wordt door de NAVO gepushed en handelt op bevel

 5. Slaapt Ukraineleiding?Ukraine wilde altijd NAVOlid worden.Navo heeft geweigerd,ze waren niet rijp.Daarna=oorlog gestart.Ook heeft NAVO geweigerd over Ukraine-neutraliteitsstatus teonderhandelen.Ukraine=tot oorlog veroordeeld,zonder NAVOverdediging.Levering v oude wapens heeft enkel maar schade+slachtoffers verhoogd.Paar milliard Euro totnu beloofd zijn fooien vergeleken m echte schade,totnogtoe 3.000/5.000 milliard Euro. Daarom moet Oekraine schadevergoeding claimen bij NATO voor internationaal gerecht.Als EUlanden hun historische gebieden terugeisen i/d Westukraine,loopt de schade op tot 10.000 Milliard+=de EU failliet

 6. Ik wordt ook misselijk als ik de koppen van Rutte, Kaag, Ollongren, Jetten, Timmermans, Samsom en de rest op tv zie. En als ze de mond opendoen zakt de broek af en spontane diarree.

 7. Het economische niveau in NL is te hoog; dat heeft geleid tot vervreemding en des-interesse

  Dus zullen landverraders aan de macht komen (rutte Olongren Kaag Jetten Klaver en alle topambtenaren van justitie en en van de belasting) er blijven en hun macht uitbreiden.

  Totdat een breekpunt is bereikt.
  Als het dan nog niet te laat.
  ——————
  Sociaal/economisch/juridisch: ik hoop dat zoiets als de RAF er weer komt en heeeeeeel actief wordt.

 8. Dank U
  Frontnieuws beheerder
  Waar ging het eigenlijk mis
  Error 400 werd weer gegeven ?
  Waardoor geen reacties kon worden gedaan
  En alleen maar de reacties van anderen te lezen waren

 9. Ik vind het wat kort door de bocht om Zelenski hier alleen voor LUL uit te maken. Die dreumes heeft veel te smalle schouders om zo`n zware titel alleen te dragen. We moeten hem wat mensen sturen die mee kunnen helpen dragen. Ik wil hier niet alle namen opnoemen, maar alle EU kopstukken verdienen ook minstens die titel of indien van het vrouwelijke geslacht zoals Van der Leyen TRUT. Maar ik ben het wel eens met de constatering dat je ziek, zwak, misselijk zeg maar rustig spuugmisselijk wordt, van die zogenaamde hoogwaardigheids bekledende schertsfiguren, die geen van allen bezig zijn met te doen wat goed is voor hun eigen land, maar allemaal braaf ja knikken bij alles wat hen door hun “meerdere” Joe Biden?? opgedragen wordt. Biden? Die gekke seniele onbekwame tuinkabouter? Ja, dan moet je toch echt omvallen van het lachen, als er wat te lachen zou zijn, helaas is de Europese regering om te janken. Tranen met tuiten, zo intens triest. Hopelijk stemt men verstandig, maar of dat echt ook maar enigszins gewicht op de schaal brengt? De eerlijkheid gebiedt mij toe te geven, dat ik betwijfel of verkiezingen er überhaupt nog toe doen.
  De burgers hebben weer het nakijken, en de gevolgen zijn…o eh.. ja… ook voor de burgers. Grote honden bijten elkaar niet en het pleps moet maar zien.

 10. als zie mannetjes Poetin en Zelenski zo graag oorlogje spelen, laten ze dan een tweegevecht houden. Scheelt veel doden. Wat doet een ambassadeur van Obama? Wat doet die vent, was eens president maar heeft dus een stevige vinger in de stinkende pap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in