Dit is het vreemdste deel van de PSYOP. Het is als de ochtend na een kantoorfeest waarop je wakker wordt met een bijna terminale kater en wazige herinneringen dat je een tequila-gevoede pijpbeurt hebt uitgevoerd op Bob van de boekhouding in wat ofwel de receptie van de 9e verdieping was of mogelijk de lobby van je gebouw, terwijl iemand die vaag lijkt op dat grijnzende joch in de postkamer het filmde met zijn telefoon.

Ja, het is de De Ochtend Erna … dat walgelijke refrein dat u hoort is het geluid van miljoenen Covidian Cultisten die op hun knieën in hun genderneutrale badkamers bidden tot de Porseleinen God, schrijft CJ Hopkins.

Het was een hele reis de afgelopen tweeënhalf jaar, maar de orgie van angst en haat is voorbij, de massahysterie raakt uitgewerkt, en de realiteit van de schade die ze hebben aangericht begint onmiskenbaar te worden.

Ontelbare duizenden mensen zijn gedood, ernstig gewond en blijvend gehandicapt, slachtoffers van experimentele “vaccins” die zij niet nodig hadden maar onder dwang moesten nemen. Samenlevingen zijn verscheurd, economieën kreupel gemaakt, instellingen in diskrediet gebracht, democratische beginselen zoals de rechtsstaat en grondwettelijke rechten tot een aanfluiting gemaakt, vrienden en families tegen elkaar opgezet, enzovoort, en het stof is nog niet eens neergedaald. Het zal nog vele jaren duren om de schade te evalueren … of, beter gezegd, om de schade opnieuw te hercontextualiseren, te rationaliseren, te ontkennen en in een geheugenput te stoppen (terwijl tegelijkertijd de fascistische bioveiligheid dystopie wordt “genormaliseerd” die de schade mogelijk maakte).

Dit proces is nu in volle gang. Zoals u de afgelopen maanden ongetwijfeld hebt gemerkt, hebben regeringen, wereldwijde gezondheidsautoriteiten, de bedrijfs- en staatsmedia, de cultuurindustrie en andere belangrijke onderdelen van “Het Nieuwe Normaal Reich” in stilte hun “Covid-beperkingen” afgebouwd, “De Wetenschap” herschreven, de geschiedenis herschreven (d.w.z. de wetenschap en de geschiedenis die zij eerder hadden herschreven), beperkte hangplekken toegestaan, en anderszins de massa’s uit de “noodtoestand” gehaald en in het Nieuwe Normaal gebracht.

Met andere woorden, alles verloopt volgens plan.

Je kunt mensen niet onbeperkt in een staat van volledige hysterie houden. Als je een samenleving radicaal destabiliseert en herstructureert, geef je ze een paar weken, of maanden (of jaren in dit geval) een harde schok en dan laat je ze voorzichtig wennen aan de nieuwe “realiteit”. Die, na systematisch te zijn geterroriseerd, gaslighted, bedreigd en anderszins gekweld voor hoe lang men dat ook met hen deed, ze dankbaar zullen zijn voor alles wat op “normaliteit” lijkt, hoe fascistisch het ook blijkt te zijn.

  Staan onze politici voor hun Ceausescu-moment?

U moet deze fase, waarin de overgrote meerderheid van de massa’s, na zichzelf gedwongen te hebben te geloven wat men hen wilde laten geloven tijdens de Shock-and-Awe, zichzelf moet dwingen te geloven dat zij nooit geloofden wat men hen toen wilde laten geloven, en te geloven wat men hen nu wil laten geloven, wat meestal volledig in tegenspraak is met wat zij eerder werden gedwongen te geloven (en daadwerkelijk, letterlijk, geloofden) in een wanhopige poging om ze tevreden te houden, zodat ze misschien uiteindelijk zouden stoppen met hen te slaan en hen meedogenloos te gaslighten en te terroriseren.

Nu lijken veel mensen moeite te hebben dit feit te begrijpen of te accepteren, d.w.z. het feit dat mensen in staat zijn zichzelf te dwingen te geloven wat ze moeten geloven om te overleven of in goede staat te blijven in de “normale” samenleving (of van welk sociaal lichaam ze ook lid zijn en afhankelijk zijn om in hun basisbehoeften te voorzien). Niet doen alsof ze geloven, maar letterlijk geloven, zoals religieuze bekeerlingen geloven, zoals wij geloven wat we vandaag geloven dat we tien jaar geleden niet geloofden.

Ik moet zeggen dat ik het nogal verbijsterend vind dat mensen dit feit niet begrijpen en aanvaarden, want dit vermogen is een fundamentele menselijke eigenschap die in de loop van de menselijke geschiedenis steeds opnieuw is gedocumenteerd. Het is geen “theorie” die ik net heb verzonnen. Het is hoe wij sociale cohesie in stand houden. Zo socialiseren wij onze kinderen. Het is hoe legers en universitaire afdelingen werken. Het is een fundamenteel onderdeel van hoe sociale lichamen functioneren; conformiteit wordt beloond en non-conformiteit gestraft. Er is niets nieuws aan dit fenomeen. Mensen conformeren zich al ongeveer vijfduizend jaar aan nieuwe officiële “realiteiten” en laten zichzelf geloven wat ze moeten geloven om daarin te overleven.

Het komt echter zelden voor dat we dit proces zo duidelijk kunnen waarnemen. Het vindt meestal min of meer onzichtbaar plaats binnen de context van het normale dagelijkse leven. Alleen bij plotselinge radicale verschuivingen van de ene “werkelijkheid” naar een andere “werkelijkheid” kunnen we zien hoe mensen zichzelf dwingen te geloven wat zij denken te moeten geloven, of wat hun machthebbers hen opdragen te geloven, om te overleven en te gedijen in de samenleving (bijvoorbeeld bij sekte-indoctrinaties, religieuze bekeringen, het uitbreken van een oorlog, fysieke martelingen of in het kielzog van politieke revoluties).

Dit is wat we sinds maart 2020 zien, geen massahypnose, of massale vormingspsychose, maar de massa’s die zichzelf dwingen om te geloven wat ze voelen dat ze moeten geloven (of door de autoriteiten werden geïnstrueerd om te geloven) om deel te blijven uitmaken van de “normale” samenleving en niet gedemoniseerd te worden door hun regeringen en de media, verbannen door hun vrienden en familie, ontslagen op hun werk, gesegregeerd, gecensureerd, afgeranseld en gearresteerd door de politie, en anderszins gestraft voor non-conformiteit terwijl een nieuwe “werkelijkheid” werd gecreëerd en opgelegd aan samenlevingen over de hele wereld.

  Journalist die concentratiekampen eiste voor ongevaccineerden valt dood neer op 33-jarige leeftijd

En nu verandert hun “werkelijkheid” weer, of “de wetenschap evolueert”, of wat dan ook, en de absurditeiten die zij zichzelf oplegden te geloven worden ontmaskerd als … nou ja, als absurditeiten, en hun fanatieke en vaak fascistische gedrag, zo blijkt, was op helemaal niets gebaseerd.

Velen van hen kan het niet schelen, want hun gedrag was nooit “gebaseerd” op iets anders dan meegaan met de kudde, en dus zijn ze gewoon overgegaan van een fanatieke haat tegen “de ongevaccineerden” naar een fanatieke haat tegen “de Russen”, en het fanatiek steunen van Oekraïense neonazi’s, en het fanatiek doen van wat de Globalisten-marionetten op hun televisies hen opdragen om fanatiek te doen. Een aanzienlijk aantal van hen heeft echter nog genoeg van hun kritisch vermogen behouden dat het heen en weer geslingerd worden van “werkelijkheid” naar “werkelijkheid” hen milde cognitieve dissonantie, en verwarring, en schaamte, of borderline psychose bezorgt.

Geloof het of niet, mijn hart gaat uit naar hen … deze voormalige fanatieke Covidiaanse sekteleden die wilden dat ik werd afgezonderd van de samenleving, het zwijgen werd opgelegd en werd opgesloten in een interneringskamp. Ik kan het hen niet gemakkelijker maken door te doen alsof zij niet deden wat zij deden (en in te veel gevallen nog steeds actief doen), of te doen alsof zij gehypnotiseerd waren, of in een andere veranderde bewustzijnstoestand verkeerden, terwijl zij deden wat zij de afgelopen tweeënhalf jaar deden, maar stelt u zich eens voor hoe zij zich moeten voelen nu het feest eindelijk voorbij is en de brute ochtend erna is aangebroken.

Stel u voor dat u zich in dit late stadium realiseert dat alles wat u geloofde, dacht en zei, de onmetelijke schade die u mensen en de samenleving hebt berokkend, nooit over een pandemie ging, maar altijd over het conditioneren van de massa’s om te reageren op angst, dwang en controle als een of ander wereldwijd Pavloviaans gedragsexperiment. Of neem het aan van actrice Jennifer Gibson …

En nu komt het echt misselijkmakende deel, het deel waarin de Nieuwe Normaal-autoriteiten toegeven dat ze “overreageerden”, en dat er “fouten werden gemaakt”, en dat ze het ten zeerste betreuren dat ze nodeloos vele mensen hebben vermoord en ernstig verwond, en talloze kinderen psychisch hebben verminkt, en per ongeluk de hele wereldeconomie volledig hebben gedestabiliseerd en geherstructureerd, en in een lang stuk in The New Yorker uitleggen dat het ze spijt, maar dat ze toen dronken waren, en zweren dat ze het nooit meer zullen doen.

  Ineenstorting van het pleidooi voor vaccinapartheid

U herinnert zich dit deel uit 2004 na de invasie en bezetting van Irak, toen de foto’s van Abu Ghraib werden gepubliceerd, en de Amerikaanse massa’s die luidkeels met Amerikaanse vlaggen zwaaiden en mensen “ragheads” en “sand niggers” noemden, zichzelf en hun oorlogsmisdaden onder ogen moesten zien.

U herinnert zich hoe de Amerikanen met hun schaamte omgingen. Dat klopt, ze herverkozen George Bush en gingen door met het vermoorden en martelen van Irakezen, Afghanen en andere bruine mensen, en met het toeteren en schreeuwen van “wij zijn nummer één” en het zwaaien met Amerikaanse vlaggen.

Zie je, een andere fundamentele menselijke eigenschap (naast ons vermogen om onszelf te dwingen te geloven wat we moeten geloven om te overleven en te gedijen in de samenleving) is dat we niet erg goed omgaan met schaamte. Wij hebben de neiging die te onderdrukken en reageren agressief op iedereen die ons probeert te dwingen die schaamte onder ogen te zien. Als u me niet gelooft, vraag het dan aan iedereen die u kent die in een gewelddadige relatie heeft gezeten (of nog steeds zit). Vraag hen hoe hun misbruiker reageert als hij probeert hem verantwoordelijkheid te laten nemen voor zijn misbruikende gedrag.

Ik kan u niet precies vertellen wat er de komende maanden gaat gebeuren, maar ik zei u in januari al dat er gejammer en geknars van tanden zou komen, en gejammer en tandengeknars is er geweest, en er zal zeker nog veel meer van komen … en waarschijnlijk niet alleen gejammer en geknars. Dit is nog maar het begin van de Ochtend Erna. Ik heb het gevoel dat we nog niets gezien hebben.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De laatste dagen van de Covid SekteledenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe EU weet niet meer wat ze moet sanctioneren
Volgend artikelVS blijft militaire aanwezigheid in Europa opbouwen – Omdat Europa vermoord moet worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Een ding s zeker ,die fck Amerikanen zetten ons voorin de strijd .daar moeten ze gelijk 5 atoombommen op gooien.daarna op Rutte en aanhang.de jonge ,enz enz maar wij nog geen spuit gehad ,en nemen d’r niet een ook .

 2. Ik weet niet hoe het in jullie omgeving is, maar wie ik ook spreek of zie : iedereen gaat braaf zijn of haar prikje halen. Je kunt praten als brugman maar de indoctrinatie zit zo diep dat de huidige oversterfte nog maar een beginnetje is.
  Die brief heeft iets magisch.
  Overigens is het jullie ook opgevallen dat mensen jonger dan 60 jaar zonder onderliggend lijden GEEN OPROEP KRIJGEN zij kunnen “ vrijwillig “ gaan.
  Dit heeft M.I. Te maken met het feit dat de EMA het vaccin voor die leeftijd categorie niet heeft goed gekeurd!
  Kuipers zei dat een tijdje geleden in de kamer, want dan zou hij verantwoordelijk zijn voor de bijwerkingen.
  Dus toch niet zo veilig en effectief.

  • Hier zijn ze vorige week begonnen met prikken, de ambulances zijn weer niet aan te slpen, word horendol van de gehele dag die sirenes horen. Het is nu echt niet normaal meer hoe vaak ze af en aan rijden . Maar eigen schuld dikke bult…

  • Ja hoor, men gaat gewoon weer voor de volgende prik. In een app groep vandaag een berichtje van een stel (70’ers) die hem afgelopen week hebben gehaald (volgens mij nu dus prik nr 5). In dezelfde groep een andere, begin 60, die nu cojona heeft en er goed ziek van is, maar ja had prik nr 5 ook nog niet gehaald…. Ik zeg helemaal niets meer, wens mensen alleen maar beterschap wanneer ze (surprise!) alsnog ziek worden.

   • Laat het gaan. We hebben jarenlang ons best gedaan. Hier gaan ze ook weer prikken. Ben alleen nog bang om mijn vader, dat ie er nu wel aangaat. De vorige keer liep maar net goed af.

  • Ik zie het hier in de VS ook, maar voornamelijk onder degenen die al geprikt zijn. De meesten die niet geprikt zijn (en dat is op het werk toch tussen de 25% en 30%) peinzen er niet over. En zelfs veel van de mensen die ‘alleen maar’ de eerste 2 prikken hebben gehaald willen de rest ook niet meer.
   Het draagvlak kalft snel af.

 3. Tja je zou er ruzie om krijgen,maar ik ep wel onderliggend wat.en 58 jr maar niks geen oproep gehad .maar klopt 77% gaat weer in de rij staan.jullie iets gehoord over geboorte trust.en hoe te doen

 4. En dit alles om ons te wekken!
  Alles moet uitgeschakeld moet plat.
  En het fantastisch mooie eraan is dat de machtige industrien het zelf doen onder hun lobbyverslinders ..
  Je hebt toch de macht in de wereld. Miljoenen lobbyisten in de regeringen en Straatsburg en Brussel. En toch ook weer samen met hen gaan jullie ten onder.

 5. de 2 alinea’s die beginnen met “u moet deze fase,…”
  lijkt me een hele opgave om hier uit te komen nu hun IQ aardig op kamertemperatuur begint te geraken…

 6. in mijn optiek zijn Amerikanen mensen die producten maken waarbij een levenslange garantie van toepassing is….Leatherman, Thomson Center Contender, Harley Davidson, Red Wing schoenen, Colt 1911A1 45 ACP…en er wonen mensen die iets intelligents te vertellen hebben: Ragnar Benson, schrijvers van deDeclaration of independence en de bijbehorende amendments, Davy Crocett, generaal Lee ( de generaal, niet de auto) Clint Eastwood, Sonny Barger, Janis Joplin, Jimi Hendrix….Amerika was een land voor hen die vooruit wilden komen, de capaciteiten hadden en konden aanpakken, en waar een dosis geluk mee reisde…dat was Amerika.
  Chateu Thierry of Margraten zijn een bezoekje waard om het verschil te zien tussen sterven voor vrijheid in het verleden en de nieuwe norm van de Amerikaanse soldaat onder bevel van Biden en zijn Clinton kameraden waarbij sterven tijdens terreur in het heden word verkocht als heldendaad….geen soldaat die op die manier wil sterven behalve hen die geen eigen gedachten durven te hebben….

  Wat we zien zijn geen Amerikanen maar gluiperds met een Amerikaans paspoort. Mijn 5 cent dat het gros van de Amerikanen helemaal niet op oorlog zit te wachten, of op leiders die zo ziek corrupt zijn zoals de Clintons….

  Wat we nu zien zijn geen Amerikanen maar globalisten die gewoon ergens hun ziekte verspreiden, en net zo snel van paspoort wisselen als van vrouw of ondergoed. Dezelfde “Amerikanen” lopen ook in Den Haag, in Brussel.

  Om die reden wil ik voorstellen om globalisten als besmettelijke ziekte te benoemen, een ziekte van de geest waarbij het mens zijn is achter gelaten en slechts de hebzucht nog levenslust schept. Wij die vrijheid als hoogste goed zien hebben verborgen helende talenten, het is een kwestie van ze in jezelf terug vinden…

  ….de ziekte heeft een diagnose, de oorzaak is gevonden, het medicijn bekend…..het is nu wachten op dokters….

  • Denkt u dat ? dat het gros van de amerikanen niet zit te wachten op oorlog ? Waarom zouden ze oorlog willen ?

   Zeg me eens welke doodnormale mens zit te wachten op oorlog ?

   • Geen één normaal puur mens wil oorlog , heel ziek dat , elkaar verdelgen voor de fun en de macht , ik in ieder geval niet , wat een wereld dit , om te kotsen …
    Love , Peace & Light 🙏🕊🤍🫂❤️

 7. BREAKING: 34 US Political Prisoners in DC Gulag Demand Transfer to Guantanamo Bay to Escape Intolerable Conditions in Heartbreaking Letter
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/10/breaking-34-us-political-prisoners-dc-gulag-demand-transfer-guantanamo-bay-escape-intolerable-conditions-receive-rights-violent-foreign-terrorists/?utm_source=substack

  Thirty-four US political prisoners of the Biden regime penned a very sad letter this week requesting a transfer to Guantanamo Bay, Cuba facility where they would receive meals, sunlight, freedom of religion, exercise, entertainment, and be treated like human beings.

  These thirty-four January 6 political prisoners have been held for over a year and a half without trial for misdemeanors and trumped-up felony charges.

 8. Ze zijn over al geweest .in Irak wilden t op hun manier doen,lukte niet toen Afghanistan,toen sirie overallll mnr .nu doen ze het met Poetin alleen ,laten ze t Europa ons dus opknappen.wij gaan kapot .en aan overkant van oceaan lachen ze zich rot .

 9. Goed geschreven. Exact waar het over gaat. Niets aan toe te voegen.
  Mijn dank in deze aan de schrijver. Het helpt ook mij om onder woorden te krijgen wat zich niet wil ontwikkelen in je hoofd, omdat het zo volkomen om te kotsen is.
  Hoe je het als arts in je stomme kop haalt om een bijdrage te leveren aan een moordpartij als deze, is de volgende. Het vertrouwen in deze groep is zodanig geschaad, dat de vergelijking met het kopen van een auto op een dubieuze sloperij in de achterbuurt van een verlopen industrieterrein, niemand meer vreemd zal doen opkijken.
  Ik wens ons sterkte de komende maanden. We zullen het nodig hebben.

 10. verdeel en Heers wat ik onderhuids waarneem in artikelen

  Gevaxten – ongevaxten , slapenden – wakkeren, links – nieuw links
  Denk dat globalisme in veel breder verband gezien kan worden, waar we tot nu toe geen toegang tot hebben. geheim genootschap, (een nazistisch teintje)
  Die de ‘ erin geluisden’ geen erkenning geeft, de werkelijke slachtoffers.
  Daar dit geniaal gestript is , is onderscheid moeilijk te maken.
  Voor de vacc lopers die nu gaan
  Kunnen of brainwash of aanjager zijn –
  De slachtoffers die deze vacc onder druk hebben laten zetten, zie je denk ik nauwelijks.

  Geboorte trust: info te vinden op Karen Hamaker- Zondag
  Heeft e- learning (geschiedenis) en doe info http://www.asfaloth.nl
  ‘ niets is wat het lijkt’
  – heb dit zelf niet doorgezet-

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in