Voormalig leraar: Hier is hoe uw kinderen worden geïndoctrineerd door linkse ideologie

3

Uw kinderen worden geïndoctrineerd. Het onderwijssysteem dat ontworpen is om hen te leren kritisch te denken, is door radicaal links geactiveerd om een anti-Amerikaanse agenda te stimuleren.

Als iemand die vier jaar in het onderwijs heeft gewerkt, heb ik uit de eerste hand gezien hoe uw kinderen worden verstrikt door links en hun leraren. Ik werkte met kinderen van 3 tot 13 jaar en zag de hersenspoeling die op alle niveaus van het onderwijs bestaat. Links gebruikt een combinatie van propaganda en onderdrukking om kinderen in de greep te krijgen van het socialisme en het anti-patriottisme.

Eerst is er de propaganda. Leraren zullen schoolwerk toewijzen dat het idee bijbrengt dat de pijlers van de westerse beschaving slecht waren en hun herinneringen het verdienen om in de prullenbak te worden gegooid.

Hier is een voorbeeld: Ik hielp een van mijn basisschoolleerlingen met een huiswerkopdracht over het opsommen van beroemde Britten door de geschiedenis heen. Ze had al een aantal van de meer voor de hand liggende: Shakespeare, Prinses Diana, Koningin Elizabeth.

“Nou, wat dacht je van Winston Churchill?”, beval ik aan.

“Oh nee, niet hem. Hij was een racist en vond dat vrouwen geen rechten moesten hebben. Hij was geen goede man”, antwoordde ze.

Ik werd gevloerd. Het was duidelijk niet iets wat ze zelf bedacht had. Ze kraamde alleen maar propaganda uit die haar leraar haar had geleerd. Alle nuchterheid en kritisch denken over de man die Europa redde van de nazi’s was verdwenen. Churchill beging ‘wrongthink’, dus in de prullenbak ermee.

  Bereidheid tot vaccinatie moet worden gekocht: 500 dollar vaccinatiebonus voor Amerikaans ziekenhuispersoneel

Een andere manier waarop de linkse hersenspoelers propageren, is door hun opvattingen en standpunten als niet-politiek te normaliseren.

De Black Lives Matter organisatie is daar een goed voorbeeld van. Veel van mijn collega’s droegen Black Lives Matter spelden en kledingstukken naar school in flagrante schending van de schoolregels die politieke uitspraken op kleding verbieden. Toen ik vroeg om een rechtvaardiging van het gedrag, werd mij verteld dat het niet politiek was om de groep te steunen, het was een kwestie van mensenrechten.

De kinderen zullen deze spelden en kleding zien en radicale linkse groepen verbinden met fundamentele mensenrechten.

“Hoe durf je Black Lives Matter in twijfel te trekken? Ik heb geleerd dat dit een kwestie van mensenrechten is!”

Maar het is niet alleen een kwestie van actief leren dat Amerika en het Westen kwaadaardig zijn. Onderdrukking van “wrongthink” is net zo belangrijk als het hersenspoelingsproces. De lessen die ik mocht geven werden ook gecensureerd. Ik bereidde een les voor over Thanksgiving waarbij Pelgrims en Amerikaanse indianen betrokken waren, met een activiteit gericht op het maken van papieren tipi’s voor kunst en ambacht. Een sein voor progressieve paniek.

Andere leerkrachten op de school waren woedend dat een niet-indiaan zich de indiaanse cultuur “toe-eigende” voor een activiteit. Natuurlijk waren deze leraren ook geen indianen, ze wilden alleen maar een deugsignaal afgeven.

Het geheel culmineerde in een hilarisch incident waarbij mijn collega’s de enige leraar van het personeel op het spoor kwamen die een zesenveertigste indiaan was, en haar vroegen of het om culturele toe-eigening ging. In de haar toegezegde autoriteit was dat zeker het geval. De schoolbestuurders trokken me aan de kant en mengden zich onmiddellijk in het project.

  Hilarisch! CDC roeptoeter Walensky verwijt "onderliggende ziekten" voor wijdverspreide dood onder volledig gevaccineerden

De onderdrukking strekt zich ook uit tot de Amerikaanse religieuze waarden. Ik wilde proberen mijn leerlingen te betrekken bij volksverhalen uit de hele wereld om hen de wereldgeschiedenis en andere culturen te leren. De tijd van verhalen vertellen verliep probleemloos totdat ik besloot om verhalen uit de Bijbel te vertellen. Andere leerkrachten begonnen te klagen dat ik christelijke waarden predikte aan de kinderen en probeerde ze te bekeren.

Houd in gedachten dat dit geen probleem was toen ik in de loop van de tijd verhalen uit andere oude culturen deelde. Verhalen over het oude India en China waren prima en werden aangemoedigd als “het delen van ongehoorde stemmen”. Na het delen van het verhaal van de Toren van Babel, werd mij verteld om terug te gaan naar niet-christelijke verhalen of gevolgen onder ogen te zien.

De jongvolwassenen die vandaag de dag vrolijk beelden van de Founding Fathers afbreken, werden in onze eigen scholen geïncubeerd, geprepareerd om uit het onderwijssysteem te barsten en Amerika af te branden.

Links beweert dat de grote mannen en vrouwen die deze natie hebben opgebouwd problematisch zijn en vernietigd moeten worden. De conservatieven moeten een einde maken aan de indoctrinatie van onze jeugd of een nieuw Amerikaans publiek in het gezicht zien dat sinds de kindertijd is geleerd dat het land niet zou moeten bestaan.

Bizarre blanke onderwerping aan zwart racisme in de Verenigde Staten

Vorig artikelEnorme toename van de wapenverkoop – Weerspiegeling van een Trump-overwinning?
Volgend artikelAmazone verkocht sekspoppen die eruit zien als kleine kinderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Merkwaardig verhaal. De huidige situatie is juist zo dat datgene wat “rechts” is overduidelijk wereldwijd de macht in handen heeft. Rechts en industrie, woekerwinst, kapitaal, economische groei, het is allemaal onderdeel van “rechts”. De term “economisch fascisme” is bijzonder actueel. Lees dit artikel uit 1994: Economic Fascism – Planned Capitalism Lives On – https://fee.org/articles/economic-fascism/

  Fascisme is een extreem rechts politiek systeem, en verschuilde en verschuilt zich ook met heel veel misleidend venijn graag achter termen als communisme, wat tot extreem links behoort. China, Rusland, Noord Korea… zijn alleen in naam communistisch, omdat dit volksvriendelijk klinkt maar er worden net zoveel woekerwinsten gemaakt door enkele rijken dan in de kapitalische landen.

  De telecom industrie, de tot de rechts rijken en links rijken behorende inkomstenbron, is een totalitaire wereldmacht. ICNIRP is een daaraan gerelateerde groep telecom-industriële wetenschappers die ervoor zorgt dat de macht van de telecom industrie in handen blijft van die industrie, en direct of indirect in alle wereldlanden tot diep in alle maatschappij systemen geïnfiltreerd is, met name vanwege de door de corrupte WHO opgevolgde en geadviseerde ICNIRP veiligheidsrichtlijnen.

  Die richtlijnen zijn industrievriendelijk en levensgevaarlijk voor de volksgezondheid.
  Saillant detail: ICNIRP wordt voor 70 tot 70% gefinancierd door de Duitse regering. De Duitse regering beschermt haar eigen industrie. Duitsland regeert de wereld. Duitlsand is nooit links geweest. Het nationaal socialisme (socialisme is links) was een dekmantel om het volk te misleiden tot steun van de waanzin van een extreem rechtse visie, die uiteindelijk leidde tot de ondergang van Duitsland.

  Voor de derde keer in de wereldgeschiedenis regeert Duitsland de wereld, via ICNIRP. Niemand die het ziet. Voor verificatie van een en ander: https://multerland.wordpress.com/2019/06/02/icnirp/ Een collectie van 37 paragrafen en sub-paragrafen met links naar onderzoeksjournalistiek betreffende dit onderwerp, wetenschappelijke PDF’s, en documentaires.

  Uw artikel is een vorm van extreem rechtse propaganda. De artikelen die ik voorbij zag komen op deze website, onderschrijven dat.

 2. Wat bespeur ik hier een onkunde van de ware geschiedenis zoals hij werkelijk was! Ten eerste deugde Chirchill inderdaad niet, hij was een alcholist, pedo en travestiet! Hitler heeft hem tig keer vrede aangeboden, zelfs over sommig eigen grondgebied af te staan voor vrede, hij heeft een heel Brits battelion bij Duikerken laten ontsnappen, de zoveelste poginzg om tot vrede te komen, Churchill weigerde opnieuw! Het ging hem niet eens om Hitler, maar alles wat Duits moest vernietigd worden! Zelfs heeft hij het neutrale Zwitserland genombadeerd! Hij , Rosenveld en Stalin stonden allen onder invloed vanzionistische joden, die in 1933 al Duitslaand, dat het economisch goed begon te doen en voor de eerste wereldoorlog onder de keizer het ook zo goed deed, totaal te vernietigen, de republiek van Wiemar liet dit duidelijk zien hoe men men het land in de afgrond wilde storten! Wie kent bericht Judea de clears war on Germany? In een oude NewYork Times te lezen. Alle Duitse winkels en bedrijven, moesten wereldwijd geboycot worden! Hierop reageerde Göbbels om joodse winkels voor een dag te boykotten! Toen ging het opeens economisch weer uitstekend met Duitsland, maar er moest een reden voor oorlog gezocht worden, ze beginnen in Polen. De Polen werden opgestookt om de daar wonende Duitse minderheid op een gruwelijke manier af te slachten, ooit ban black Sunday in Braamberg gehoord? Hitler is toen Polen binnen gegaan om die daar wonzede Duitsers te bevrijden, toen was de rede daar om de oorlog te verklaren! Zo werken zionisten en hun vriendjes de vrijmetselaars nu eenmaal, maar anders had hij zich gewoon terug getrokken en was alles bij het oud gebleven! In een van zijn speeches zegd hij duidelijk, dat hij geen oorlog kon gebruiken, maar een nationaal socialistisch land wilde opbouwen, waarin iedereen een goed leven kreeg, maar ook ruimte was voor eigen initiatief! Dan spreken we maar niet over de bombardementen op de grote Duitse steden, zoals Dresden bv miljoenen Duitsers vrouwen en kinderen zijn levend verbrand Kijk de docu Hellstorm maar in Duits en Engels en op bitshute Europa the last battle maar in het Engels, en We defeaded the wrong enemy! Dit is zelfs een uitspraak van Churchil zelf, we defeaded the wrong pig! Hij bedoelde de gevaarlijke sovjets hiermee! Laten ze waarheid maar eens in de schoolboekjes zetten, ik heb er een heel boek aan geweijdt door een geschiedenis studie ben ik zelf op zoek naar de waarheid gegaan, en ben tot de conclusie gekomen, dat we al 75 jaar belogen en bedrogen zijn! Dit alles lees je niet in de krant en zie je niet op tv, dan heet het fakenews!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in